24504
-
#8672 Nem , mert nagyon szar az a szerver. -
#8671 Igen. Nálam is így megy, de már írtam ma egyszer. -
CUCLI #8670 bazzeg most nem a Dogz on vagytok? -
#8669 0 -
#8668 A fekete színnek mi a kódja? (mármint a game-ben a névben :) -
CUCLI #8667 azt meglehet csinálni ,hogy az eredeti játékot crackelem egy NO-CD crackel? mert nagyon idegesítő ez a ki-be ki-be cserélgetés. vagy az elbassza a gamet és nem tok eredeti serverekre menni? -
CUCLI #8666 hun vagytok? tört server? eredeti? -
#8665 Az is vacak volt délután... Azért 1 próbát megér. -
CUCLI #8664 én is play -
#8663 A "DADOGZ HOUSE" vagy mi az elég jónak tűnik, bár csak 8 player... most ott vagyok. -
#8662 A mostan i behalt.
-
#8661 ok, belépek, aztán majd ALT+TAB <-> fórum+far cry - bár ebe néha belefagy a game :) -
#8660 Keresni kellene 1 stabil szervert. -
#8659 Itt, csak másolni kellett ezért kiléptem :) -
#8658 Hoppppá . -
#8657 PyRex MERRRE VAAAGYYY!? -
#8656 Na mi lesz? Nincs game? :) -
#8655 1.sorban Ram kell neki. 768 megával már szépen fut, de a legjobb 1G-n. Alá egy 3.2-es proci+ 1 9800XT. (Nekem ez van, szóval tapasztalat (=Én)) -
#8654 :D -
#8653 Btw: Ismét belefutottam néhány parasztba. Ráadásul nem tudom hogyan csinálták, de NEM csillogott az awpjuk távcsöve. Szóval ennyit erről. -
#8652 Á, nem ram kell neki, hanem Pentium proci, nem celkó! -
#8651 -
CUCLI #8650 én is kipróbáltam FUll maxon. 1280x1024|32bit|6AA|Anizo vagy mi maxon| a többi cucc is maxon amit csak lehet.
Graf: über brutál kegyetlenül büntet
ami most is van: égett müanyag szag(proci,ram,esetleg videókari)
nagyon kellemetlen ez a szag. az a legjobb hogyha volna még 512ramom akkor lehetne is menni ezen a beáll.on
ez a game szerintem ramot eszik de nagyon sokat. Next mission: Buy another 512ram
megpróbálom belinkelni azt a pár képet. -
#8649 Szóval - Marha - okos vagy!:DDDDDDD -
#8648 Okos -Marha- vagy!:D -
#8647 thx to all. -
#8646 Na reinstall start!
Bye all, and th for all!
[Asszem így kő írni]:D -
#8645 Hátulról... -
#8644 Én is így vok!:) -
#8643 Hátulró olvasok előre. -
#8642 -
#8641 Tárgytalan. -
#8640 Te -Marha-!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#8639 Öreg vegyél vissza az azcodból! Ha jól tudom Te is elég sokat sírtál itt, ahelyett hogy használnád az agyadat (Van egyáltalán?) -
#8638 Nem megy sajna!
Critical error-om van!:((((((((((((((((((
A CryNetwork.dll miatt! -
#8637 Sokféleképp, de rakd fel az oldalamra, és linkeld be! -
CUCLI #8636 CoolStuff: felmentek a cuccok amit kértél. remélem menni fog mostmár. amúgy hogy lehet a képeket berakni ide? pl ha csinálok egy képet a játékból akkor hogy tom beszúrni ide?
-
#8635 Mindig csak a menübe néztem meg...de most látom hogy a pacs még egy english.pak-ot rakott...és ott is van menü table....vagy mi...na most azt is felül íratom...lehet hogy az kavart be -
#8634 Ha nem komolyan gondolod, akkor nyomj utána egy vigyort!:) -
#8633 Hali!
Ismét összefoglalnám a problémákat illetve tanácsokat a játékkal kapcsolatban:
-A gammanak sok memoria kell! 512-vel docoghet akarmilyen gepen is!
-Ati kartyanal kifagyhat (critical exception)ha nem allitod be windowsban az AA es AF-et alkalmazas szerintire!
-Meg a jatek telepitese elott rakd fel a videokarid legujabb driverjet! Nalam a jatek fentlete kozben cserelt driver miatt ujra kellet instalalnom a gammat!
ajánlott használni driver eltávolító progit ami kiirtja a rendszerből az egyébként bennmaradó fájlokat/töredékeket pl: http:// www.driverheaven.net/cleaner/ vagy: az Ati honlapján van valahol uninstall cat-uninstaller.exe néven
-1.1 patchnél előfordulhat pár érdekes dolog! NEM usa english-t, nanem G.B english-t kell választani!
ugy gond nélkül felmegy.
remélem megold pár kérdést eme szösszenet!
na üdv
Mac
P.S.!!: Estére konfiggal és game-settingsel mellékelek FPS eredményeket. Nyomjatok ti is!! csak a kiváncsiság kedvéért.
amúgy szerintem 30-35ös átlaggal már élvezhetően játszható!
szóval írjatok fullos config+gammasetting listával ellátott FPS-eket!
cső