Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dikki*yysw
nem lesz kikapcsolható árnyék.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

zaki
a béta verzióra gondolt biztos

"Stalker nekem nem jött be 😞 "
nem jött be egy még meg sem jelent játék?

Sex, fagyi, rock & roll ! :)

SoDI---
csávókának ott az aranyfoga világít annyira? :-))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
John Carmack mindenre képes fõleg úgy hogy meglátta a Far Cryban a Doomos szörnyeket

Valami azt súgja, hogy lehet, hogy emiatt kicsit húzódni fog a Doom 3 megjelenési dátuma. De én nem aggódom amiatt, hiszen ez egyben magasabb minõséget is jelenthet...
Vagy ha ezt nem is, azt mindenképpen, hogy kiveszik a Doom 3-ból az árnyékok kikapcsolásának a lehetõségét. Hogy még a legminimálisabb beállításokkal is mutasson látványos különbséget a Far Cry-hoz képest 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

dikki*yysw
q3 enginet multira írták, tényleg felesleges lenne összehasonlítani single játékkal. doom3nak is ilyen FC-os lesz a netkódja, mert single-re írják. ez tény.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

SoDI---
Ez a csicsa desktop is zabalja a memoriat meg az eroforast.

Miért, nálad mennyi a Windows, ha simán bejön?
Nálam 150 Mb...

Bocs hogy így visszaugatok de hasonlíts már össze egy dx8-as és egy dx9-es kártyával készült képet a játékból...
Totálisan minimális a különbség....
Szinte annyi az egész hogy dx8-as kártyával nemtod állítani a témát (Paradise,cartoon,stb) grafikailag pedig talán tisztább a vizen a fák,egyebek tükrözõdése a dx8-ashoz képest...ennyi...
Ettõl még nem lesz a dx8-as kártyán a veryhigh az atihoz képest alacsony...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

lol man kevin barbie 😄

LoCk

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

zaki
ok, thx. én meg addig gyönyörködök az itt belinkelt képekben

hát igen 😊
de keresem

zaki
az lehet. de gondolom, ha tudtad volna hogy melyik fórumról volt szó, akkor mondtad volna

de lehet hogy mások találtak megoldást

neozed
Egy újabb extrafeature a gémbõl (\r_lebegõ_hulla_effekt_enable 1):

zaki
az lehet, de nekem ettõl nem fog elindulni a játék 😞

zaki
D3D. próbáltam mindent low-ra állítani, és úgy indítani a cuccost, de semmi

a csákó mondott valami fórumot is ahol ugyanilyen hibára hivatkoztak

ricsi1
easycleaner!!

Stalker nekem nem jött be 😞
Half Life 2 talán nagyot üthet...
Doom 3 hát talán egyszintû lesz a HL2vel és a Farc Cry al , alphademo nem jött be de John Carmack mindenre képes fõleg úgy hogy meglátta a Far Cryban a Doomos szörnyeket

Ez is csak azért annyira jó mert az átlagtól eltér a grafika.
Ha ezt egy Q3 engine-el adták volna ki , topikja se lenne.

zaki
hurrá

arty
sztem ezekutan max egy kis puki lesz 😉

eddig el voltam annak az ultrarealista grafikajatol, de ez mar a mult ... az elso kepei ota eltelt 1 ev, volt hl2 alfa is(vicc) es most ez ... annnnyira csodalatos 😊

Forza.

Alexease
D3D vagy OpenGl?
Esetleg a kulso config programjaval tegyel mindent LOW-ra, indits es ha megy kez fel pkolgatni a cuccokat.
lesz patch az majd kijavjtja ,többeknél fellépett ez a problem

nem vagy egyedül volt egy másik csákó IRC n akinek ugyanez volt a hibája

SoDI---
Van aki már befejezte ????

Én szándékosan keveset játszok a Single résszel, hogy a javát már az új kártyámmal élvezhessem... Bár ettõl függetlenül lehetséges, hogy teljes újrajátszás mellett fogok dönteni...

zaki
sajnos ugyanaz 😞

Hát STALKER mégnagyobbat fog szólni.

Alexease
Kapd ki a 128-ast es teszt.
arty
sztem az ezutan megjeleno nagyagyuk (stalker, doom3) mar nem utnek majd ekkorat, mint ez... ez csak az ELSOk kivaltsaga 😊

Forza.

zaki
egy 512-es 266Mhz-s ddr ram (asszem samsung), és egy ugyanilyen 128-as. azt ne kérdezd, hogyan vannak elhelyezve, közöm sincs hozzá

DayWalker
nem tudtam róla képet csinálni, mer miután bezártam jött a kékhalál 😄

DayWalker
nekem épp most volt ilyen hibám, játék közben

Alexease
Milyen ramok vannak, hogy vannak "elhelyezve"?
zaki
hááát, ami lehetett bezártam (még az ajtót, ablakokat is), de semmi. 😞

zaki
ok, thx. akkor bezárok minden progit, ami felesleges. megpróbálom, hátha

Alexease
Irts ki mindent a memoriabol (Commander, SG forum, ott van va;lami MP3 stb.). Ez a csicsa desktop is zabalja a memoriat meg az eroforast. Amugy taskmanager es mindent irts ki ami felesleges (Boven eleg egy Explorer es a Taskmanager).
A memoria is erdekes lehet (640Mb), nem tudom, mennyire szeretik ezt hardcore cimezni. Foleg, ha nem egy tipusuak.
zaki
hogy micsoda? nem értem

ricsi1
a memória írásvédett?(nem biztos)

zaki
pontosabban el is indítottam a gamet, és a pálya betölrése után lép elõ ez az üzi

zaki
ezt nem hiszem el.harmadszorra sikerült telepíteni a játékot, most már minden ok. ezt hittem. erre indítanám a gamet, és elszáll ezzel a hibaüzivel:

ha valaki tudna segíteni, nagyon hálás lennék

ricsi1
télleg mennyire kell gazdálkodni" a fegyverekel?(medium)

Törölt felhasználó
Ne felejtsd el, hogy a gef4 nem tudja azokat az effekteket (dx9) amiket a 9700pro igen, ami viszont lassítja. A Very High beállításnak a ge4 en köze nincs az Ati dx9 very high hoz.
aaaaaaaa thx akkor még nyugodtan tolom😊
Végre egy fps baz amit nem tolok végig 1-2 nap alatt max...

Alexease
20
Hja még valaki bökjemár ki hogy összesen hány nagypálya van...Én most tartok a 12.-nél a mainbuildingben vagy miben és ha már nincsmessze a vége akkor inkább elszórakozgatok,mer nemakarom még végigtolni😊

Pupcika
Ezt csak azok tudják értékelni akik ezen nöttek fel...
Számomra a doom3 nagyon várt gáma.

Hja érdekesséh haver 2.4-es penyával abit bh7-el radeon 9700pro-val 256 mega rammal rendesen ugyanúgy küldi mint az 1.5-re húzott cerka a gef4ti-al...
Minden veryhigh víz ultra antiali nélkül és az eredmény gyakorlaital ilyen 1-2 fps-el több mint nállam ugyanilyen beállításon.Felbontás 1024*768 mindkettõnknél..
Az eddigiekbõl kezd az derengeni hogy 1. a progi memóriazabáló--> sokmemó kell hogy a swap elmúljon mert amúgy nagykirályul fut szaggatásmentesen,csak ajtónyitásoknál,nyílt térre érkezésekkor irdatlanméretüt swappol...
Meg valahogy amiket itt irogatnak az a film jön le hogy neméppen ati kedvelõ a cucc....