24504
-
#8712 okkk . jövök. -
CUCLI #8711 ne legyen egységes? fekete után pl: piros,narancs,vagy valami más lényeg ,hogy legyen egységes.
csak 5let -
#8710 Az még semmi, de meg van határozva a felhasználható karakterek száma. -
CUCLI #8708 nah + csináltam a nickem basszus majdnem szétvertem a billt. közben... elég nehéz úgy megcsinálni ,hogy közben nem látsz semmit -
#8707 Keress máááá szervert, vagy itt döglök meg (Én már beleuntam a keresésbe ) -
#8706 Én csinálok a klánnak egy oldalt - akkor maradjon a [HiC] és holnap el is kezdem! :)
A [HiC] legyen FEKETE mindenkinél, a név többi része pedig tökmindegy (én narancs vagyok, because it's my favourite color:) -
#8705 ok. jó ötlet. -
#8704 ja -
#8703 Az udergroundra is azért csináltam mert meguntam a sok kérdést...)))
Bár amikor csináltam akkor még nem is volt annyi....:)) -
#8702 csinálunk egy magyar lapot erre a nyavajára?...és ott összegyűjtünk egy rakás kérdésre választ...meg mindent...
Én vállalom a dizájnt... -
CUCLI #8701 Dedicated Server
- Computer: A 2.4 GHz AMD processor or better is recommended.
- Memory: We recommend 512 MB of RAM
- Drives: 4 Gb of free space on hard disc are required to install and play the game. 16x DVD or 32x CDROM is recommended to install the game.
- Multiplayer Connectivity: We recommend the use of cable or ADSL connection with 512 Kb/s in downstream and 128 kb/s in upstream.
Non Dedicated Server:
Computer: A 2.8 Ghz AMD processor is recommended
Memory: We recommend 1 Gb of RAM, however we do not recommend connecting many players to a non-dedicated server.
-
CUCLI #8700 igaz
-
#8699 A HiC jó. Az előbb találtam 1 baba szervert csak időközben leállt... Ha megtalálom szólok! -
#8699 Nem mindegy a gép sem...mert te folyamatosan adatot cserélsz a géppel... -
#8698 Tedd be a DVD-t amit telepítettél és ott ha feljön az auto cd, akkor ott van egy readme arra katt és ott mindent leírnak.... -
CUCLI #8697 :D -
CUCLI #8696 a server amit csinálnál ugye az fix ips pyrex? -
#8695 hehe....most látom mit írtál..))))))) -
CUCLI #8694 fekete [HiC]Pyrex? -
#8693 hogy kell szervert csinálni?...dedikáltat?
Leszedtem egy ilyet hozzá:
FAR.CRY.CREATE.DEDICATED.SERVER.rar
Ebbe van két .txt és egy cfg fájl...hova csapjam őket? -
CUCLI #8692 csak a net kell gyors legyen meg a proci többi mind 1 abár, csak 1 ötlet ez is. -
#8691 legyen [HiC] - tehát az i kicsi :) -
CUCLI #8690 akkor hic fekete többi mind 1
ok -
#8689 Szerintem a szerverhez nem kell nagyon gyors gép, nem? -
CUCLI #8688 én nem tom de meglehetne kérdezni valahol
hogy lehet dedikált servert csinálni?
amúgy felraktad MSN? -
#8687 De a [HIC] fekete legyen, a név lehet piros. (mondjuk én a narancsot jobban csippantom, szerintem a hic legyen fekete, a többi meg tök 8) -
CUCLI #8686 paksi? -
#8685 ...de ha elmondjátok, hogy magához a szerver futtatásához kb. milyen gép kell, akkor lehet, hogy jövő héten tudok sajátot indítani mondjuk 10MBit-es kapcsolattal... -
CUCLI #8684 pirossal [HIC]MARHA [HIC]Pyrex [HIC]Cucli ?
-
#8683 gyors sehol :) -
#8682 hol megy szerver?...csk hogy kipróbáljam, hogy sikerál-e felmenni... -
#8681 felőlem :))) -
#8680 Na szasztok...sikerált...kell még a file Coolstuff?
Nekem 1100 akármennyibe megy egy AMD 2500+ 1,8GB 768 DDR meg GF4 MX 440....és megy...normálra állítottam mindent kiváve a vizet csapattam max-ra -
CUCLI #8679 sorry elírás....clan -
CUCLI #8678 LOL -
CUCLI #8677 hungaryan idiots cal?- hic -
#8676 Nálam ugyanez volt. Hirtelen beestem a pálya alá a vízbe :) Utána meg hirtelen egy kurva meredek domboldalon lettem :) Le is szedtem az egyik ellenfelet :)))))))))))))) LOL :) -
CUCLI #8675 nincs más server? gyors, jó , assault... -
#8674 ja már megvan :) Akkor tálleg [HI] legyen a nevünk előtt? :) Idiots? :) -
CUCLI #8673 ehh még hogy jó akkorát laggolt ,hogy kilőtt a talaj bazzeg aztán meg is döglöttem. monster LOL volt