Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REXCraft
vki segitsen

matto3ban az elsö pályán hol van a mágneskártya ahhoz az ajtóhoz??

dante3
Felraktad a patch-eket?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hello!mér van az hogy amikor rákattintok a play matto4-re akkor ott kiválasztom hogy medium vagy bármit és start de nem történik semmi
Antiterror elsõ pálya. Nem találom a végét! Help!!Már mindenhol voltam pedig.(vagy nem)
grebber
Én azokat várom amik még készülõben vannak mert értelmes szingleplayer mod a matto és a pademie-n kivül nincs egyenlõre 😞

Next PC upgrade: 2022

Shield
A neten minden modot és pályát összegyûjtök, már szép kollekció összegyûlt de még mindig van letölteni való. Egy ideig nem kell más játékot elõvenni.😄

REXCraft
az mért van hogy az alap far cry tökéletesen futott 1024-be és a modok (eddig matto3 és matto4) meg akad mint az állat ugyanolyan grafikai beállitások mellett?

Hello!mér van az hogy amikor rákattintok a play matto4-re akkor ott kiválasztom hogy medium vagy bármit és start de nem történik semmi
Shep
Kösz, továbbjutottam, már a fegyver raktár felé tartok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dante3
Nm!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Shep
ok, thx megnézem, egyébként nagyon jó ez a mod, csak Jack hangja olyan, mint egy debilnek

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dante3
Egyesek azt mondják,hogy oda kell löködni a dobozt ami a vízben van,de én simán a falnál ugrottam egyet és megkapaszkodott! Próbáld meg valamelyiket!

Shep
Matto4 miután a csaj lezuhant a helivel és átverekedtem magam a templomon, kis csónakázás meg dzsungelharc után megint jön egy templomos rész na itt leestem egy gödörbe aminek az alján víz volt, itt kellett kicsit úszkálni, nade mikor felmegyek nem tudok kimászni van ugyan egy darabokban álló hágcsó a sziklafalba verve de ezen kívül semmi, akkor hogyan tovább?

Shield
http://farcry.filefront.com/file/Tuesday_Ark_Mod;64247

grebber
Olvass vissza legalább 1 oldalt van itt csomo Far Cry modos oldal!

REXCraft
Tuesday and Ark modot honnan lehet leszedni?

Shep
nyomjál tabulátort és akkor eléteszi a \ és akkro el fogja fogadni, de ne csiteljél nem nehéz a game.

Hogy lehet a nyamvadt chea-t eket használni Mondja már el valaki pontosan mert csak egy ablak jön le és valami névnek adja meg amit veírok
0-val egy zöld ablak jön le

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

grebber
Asszem itt Boris megfog hackelni egy gépet és kinyilik egy ajtó.

Shep
#22679 -re senki?

Nemrég beszereztem a gamét, és a véleményem röviden: k.rvajó. A modoknál még nem tartok, majd ha végigküldtem a gamét nekilátok. Ami zavaró, és nemtudom hogy bug-e, az az, hogy bár 1.4 es peccsel rambózik a fõhõsöm, mégis az ellennél elõfordulnak a következõk: -folyton lõ rám egy arc, de nemtûmik fel a 3 centire elõtte lévõ szikla, ami felfogja minden lövését..; -néha beragad 1-1 bot valahova, és sem megölni sem arrébtaszítani nem lehet, csak éli ismétlõdõ lépésekbõl álló életét (fõleg azokon a részeken, ahol néha összeakadnak a szörnyek, meg sima humanoid ellenségeim..és miután magukrahagyom õket, had játszanak, némelyik beakad)
Ezek csak nálam vannak így? Elég zavaró, és egy eredeti peccselt gamétól ez kicsit fura, de attól még süti a game..
Shep
Na elakadtam a mattoban. Csatorna, azután, hogy kirobbantottuk a falat, de minek 😊 kis séta után elértünk egy nagy terembe, ahol a csatornában nem lehet tovább menni lent, mert el van zárva rácssal, namármost ez a szerencsétlen Borisz mondja, hogy menjek körbe nyissam ki neki az ajtót mert õ nem létrázik ok, elmentem eltoltam az ajtó elõl a ládát, de most hogyan tovább, mindenhol zsákutca van, fent lehet egy darabig mászkláni, de mindkét végén zárt ajtót találok, akkor merre?

AntiHero
Pandemie egy nmnagy szar szerintem.
MATTO FOREVER!<#worship>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Glpetyus
Grebber,a Pandemie-t már próbáltad?
Leszedtem,majd 7végén lesz idõm kipróbálom,kiváncsi vagyok,mitõl 600 mega 😊

grebber
A 4-es ben is vannak külsõ helyszinek.

Amúgy ráleltem egy érdekességre nemtom mi történt de elsõre amikor easyn vittem végig akkor a kék helikopteres részhez alulról a csatronából másztam fel létrán másodjára realisticon pedig már nem onnan a csatornából hanem a bázis aljáról a dzsungelen kersztül kerültem ide<#nemtudom>

Shep
Na az jó, remélem lesz pár szabadlevegõs is, mert ez az elsõ pálya nem nagyon jött be, és emlékeim szerint az elõzõ részek külsõ helyszínei jól meg voltak csinálva.

grebber
7 pálya van!

Shep
Hány pálya van a matto4 ben?

Shep
Hát azért csak megnézném ha már megvan. Bár most jön lefele a matto4 meg a pandemie.

grebber
Azért mert egy orosz fostalaicska szarság nemcsoda hogy szinte senki nem játszik vele!

Shep
A tetves antiterror miért csak akkor tölt be ha minden minimumon van, vagyis ha nem állítok semmit csak betöltöm, ha viszont állítok valamit akkor soha többet nem tölt be, persze nem nagy gond mivel még a dombtetõre se tudam feljutni, valahogy a bozótvágóval nem tudtam elhesegetni a golyókat.

Tudja valaki hogy az Antiterror elsõ pályát hol(hogy) kell befejezni? Elõre is köszi
Glpetyus
Kipróbáltam a Matto2-t,és a 3-at is.
Azt kell mondjam : kurva jó 😊
A 2 nekem itt-ott erösen akadt,párszor kiestem a pályáról stb,de a 3. az nagyon ottvan !
Profi munka,szvsz jobb a pálya,mint az alapból bármelyik.
És most letöltöm a 4.-et 😊

😞
antiterort akarok.....!!!segíjjetek...egyik torrenten sem találom...
DeO
uh.. én is fent vagyok endlessen...de szerintem ezen nincs semmi vicces...
Morfeus..me szégyeld a magyar nyelvet, használd nyugodtan ! 😄

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

grebber
Gondolkozz nem nagy cucc ahogy beérsz az ajtón lõdd szét jobboldalol alul a kis rácsot és oda kusszál be majd várd meg míg elillan a lézer.

Itt a kis helységben lesz egy vicces dolog 😄

Ha vki játszik/játszott a Matto3-al, az legyenszíves árulja el, hogy mindjárt az "elején" (4-5 mentés), az erõdben, mit kell csinálni, mert sajna nem vagyok lézerálló és a hálós lézer felkockáz😊😊
ez jauvaut. áát hülyesíg neeem.

Fido4life
atyám...

logfree
Aki nem ismeri a FarCry játékot az ITT !!!!! pontos leírást kaphat róla !!!!!!!!!!!!

Segítség!! Far Cry Antiterror: nem jutok túl az elsõ pályám,(gyakorlás) nem találom a célt. Mindenhol voltam már. Minden ellenséget kilõttem. (kint is bent is ,lent is ,fent is)De hogyan találom meg a bal alsó sarokban lévõ pontot.Köszi.
Csak torrent-et tudok, de az nem publikus. De biztos fenn van valami külföldi torrenten is.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

na kaslerka pls...mondd meg honnan lehet leszedni azon modot...kiváncsi vagyok...a amttokat ár végigtoltam
És a matto-khoz milyen csítek jók?😄😄
grebber

sziaztok honnan tudom leszedni a matto 3 at?
A War Antiterror csak PC-re van és nem hivatalos folytatása a far cry-nak. Egy ratyi orosz mod. 2 fillért nem ér. Játsz a matto-kkal azok állat modok.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

ez a farcry antiterror ez xboxra van és az instincts folytatása vagy mi ez ??Van PC-n is ?
grebber
Igen a küldetésleirásokat magyarítja!

tHoMaSmAn
OK, köszi, ezt megpróbálom, de érdemes a magyarítást rátennem?
Annak a leírásában az van, hogy csak 1.1-hez jó... vagy ezt félreértettem? Meg egyébként sincsenek feliratok (én hiába kerestem nem találtam) a magyarítás csak a menüket, és az egyes küldetés leírásokat magyarítja?

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb