Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

56.64

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Probaltam, de megnezem meg 1szer hatha csak faradt voltam..az sem mukodott!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Alexease
Hat ez bukta
Melyik driverrel?

A lõszerszámot ne vegyétek figyelembe, hülye haverom játszott amikor a képek készültek, és bekapcsolta a csíteket

Snagit !!!

én FantomCd-vel csinátam a mountolást

Nah így néz ki a játék nekem 700as celeron-on, 384 rammal és GF4 MX440-el.

Nagyobb területeken akadozik, amúgy jól megy 😉

Nekem 56.64-el hõlátásos a cryvision. Kék alapszín és ugyebár a hõmérséklet szerinti eloszlás az embereken.

Alexease
Azert tunik neheznek a jatek, mert foleg a kulsos helyszinek, elsosorban lopakodasra, taktikara vannak beallitva. Persze, le lehet gyilkolni mindenkit, de sokszor nincs is ertemle😉

Pl. el kellett jutni X-bol Y-ba. Egyertelmunek latszott, hogy at kell rongyoni a kissebb taborokon, keresztul a nagy, jol vedett bazison stb. Eloszor, volt vagy 40 perc, mire mindenkit likvidaltam😊 Masodjara - tesztnek - talan egy vagy ket lovesel tudtam teljesiteni, csak sokat kellett sasolni, kuszni, maszni, "bemerni" a tavcsovel az ellent, nezni ki hova setalgat, hogyan s mikor stb😉) Ez a variacio valamivel rovidebb volt, bar mar ismertem a terepet - uszkve😊

Vagyis, tenyleg nagyon pozitiv a jatektol, hogy nagyreszt megoldhato verben furodve es anelkul is. Mindenki megtalalja a stilusahoz legjobban igazodo megoldast😊

Persze, azert vannak helyek, ahol szigoruan csakis olommal lehet "kitaposni a jarhato osvenyt"😄DD
Lehet. A daemom tools-al lehet DVD image-t is mountolni, ugyanúgy ahogy aCD-t...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Jo akkor rosszul tettem fel..kulso progival mert nem ebbol a jatekbol szeretnem hanem tesztprogibol! 😊
Fraps..nem akar fotozni az istennek sem.. valami beallitas lehet a gond ?

Davidus
Nekem a Fraps a kedvencem.

V9ykn8_TZL0

rezsofiz
F12-vel.

sazl : c

zaki
sztem f12

kicsit off!
Mivel fenykepeztek a jatekbol?
En probalgatom ,de eddig semmi nem volt hajlando kepet kesziteni csak a desktoprol!
THX

Multiban mér olyan szar a grafika?Az Optionsban minden fullon van.Bocs,ha már kérdezték...
Gondolom már sokan kérdezték, és bocs h lusta vagyok utána nézni. Szal DVD verziótlehet gépre mountolni? 😊 Olyan progira gondolok mint a Daemon-Tools.
Elõre is kösz.

Hát bizony,én is azon küzdök vele,ugyhogy nem tudom pl a legnehezebb fokozaton miképp lehet ezt végigvinni.A Chellenging fokozat szerintem más játékban hard-nak is simán beillene,itt meg még van két nehezebb...
Persze aztán lehet én vagyok már "öreg" ezekhez a új játékokhoz,aztán azért nem megy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ez az 5let nekem is nagyon tetszett a CoD multiban, remélem átveszi a többi feljesztõ is!

LSC
én sem csaltam soha multiban de azért bosszantó néha amikor olyan pofátlanul egyértelmûen látszik hogy valaki WH-zik mondjuk CoD-ban meg jól látszik mert visszajátsza a végét ami nagyon nagy ötlet volt.

Én átverekedtem magam szembe, ahol egy állványzaton van egy telepített géppuska, és mivel gyors voltam, ezzel a kis édessel leírtottam mindenkit!😊Majd amikor bele akartam ugrani a csónakba, mellé estem, és így énis lentrõl lõttem el drótjait!😄
Akkor jöttem rá, h. így is lehetett volna!😄

neozed
Én most tartok a Cooler pályán.
De remélem most már jönnek vissza a bícs hangulatú pályák
Komolyan mondom felüdülés lesz a belsõ teres részek után

KM
Én nem akarok csalni.

LSC
ki beszél a single-rõl? a CoD tényleg rendben van de hogy már az 1.3-hozz sem tudtak PB-t csomagolni az röhej. Csak az nem csal aki nem akar benne lebukás esélye = 0.

hat szerintem hl2 iszonyu brutal lesz ha megcsinaljak megint akkora csodara mint az 1-et akkor le a kalappal

rezsofiz
Aha,hát remélem hogy jók lesznek azért. 😊

ev1l FlOwEr
ReTeK bá, az aláírásodat sokáig fogalmaztad ???
😄DDDD
,l,,

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Hi,

Nem tudom, ki hogy van vele, de szvsz más a Challenging fokozat is igen kemény. Most arról nem beszélek, hogy végigrohanom a pályákat, hanem ha mindenkit likvidálni szeretnék, az már kemény. Fõleg ahol szembekerülünk a mutáns-rakétázó barmokkal. Én majdnem idegbajt kaptam az ugráló kis szörnyektõl, akik ha kettõt csaptak halott voltam. Sokan írták, hogy nem nehéz a játék. Õk hogy csinálják?! :-)

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

ReTeK
majd meglássuk

Én modszeressen kiküzdöttem ott magam...
De lentebb már irták hogy ha a helibõl kilõtted az embert,ugorj a vizbe,a hajó oldalán lóg egy gumicsónak,gyakorlatilag ennek a megszerzése a cél.A partról lõdd el a csónakot tartó láncokat,ússz oda,és tünés.Gyakorlatilag a hajó tetején lévõ fegyveresekkel nem is kell foglalkozni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ha az a küldi amire én emléxek én fogtam elfutottam jobbra ahol a dobozok mögül lõnek ott azt a 2-3-at leszedtem és ott már volt pajsz.Onnantól meg éljed túl 😄

Skacok, én már a régi roncshajó tetején elakadtam, a helikopterbõl még kilövöm az embört, de utána mindig lelõnek, van erre valami trükk?

steam, origin: ACE_hun

Jó nincs leszarva. Talán kicsit durva volt. De szerintem nem fog akkorát ütni mint a FC és a STALKER. Ez azén véleményem.
De azárt jók lesznek. Mondjuk Doom3 béta2-tõl nem voltam elájulva. HL2 béta sokkal jobb.

Vukodlav
Grafikában szerintem megmutatta a Far Cry amit a Doom, HL2 és társai tudni fognak. Innentõl kezdve a sztori, a játékmenet és nem utolsó sorban a multi határozza majd meg a sikerességüket, úgyhogy sok újat látvány terén nem várok az összes többi trónkövetelõtõl!

HIP-HOP jön Vuk

rezsofiz
Miért van leszarva? Nem tudhatod hogy milyen lesz...

HL2-t azért én nem írnám le, elég nagy tapasztalatuk van a srácoknak, ami az online multiplayer cuccot illeti.
És noha fc-ban van multi, azért mégsem eköré épül, és ennek megfelelõen lehetne jobb is...
(bár mióta kijött, csak ezzel multizok 😉
Valamilyen szinten igazad van. A MoHAA óta kevés ilyen jó SINGLE gém volt. Kihagytad viszont a MAFIA-t. Nekem igy jönnek (csak a legjobbak):MAX PAYNE OP Flashpoint, MoHAA+SH, RTCW, MAFIA, Vietcong, Hidden And Dangerous2, MAX PAYNE2, <FAR CRY>. Bár szerintem a FC-nak a legnagyobb ellenfel a STALKER lesz. Ami lehet hogy grafikailag nem üt ennyire, de a játékmenet az igen. HL2 meg Doom3 leszarva. Jó-Jó lesz de a Far Cry-nál és a STALKER-nél nem hinném hogy jobb.

grebber
Egy valamit nem értek miért nem meztelenül volt a csaj az egyik átvezetõ movie-ban??Melltartó és bugyi volt rajta!

Next PC upgrade: 2022

HUH.
most voltam a Boot páylán.
Ez eddig a kedvencem.
nagyon szép, nem nehéz és interaktív. Imádok fejest ugrani a magasból. 😊

Az 56.64-es driverrel nekem is fehérek a karakterek CRYVISION nézetbe! Tedd fel az 53.03-as drivert,nekem orvosolta!!!
zaki
loooool

D
Az izgis lehet

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Kandurex
francokat van közel...még van 4 pálya ezen kívül!!! Amúgy bejött a taktika, a hajó elején maradtam és beletunkoltam vagy 10 RPG mire elkezdett füstölni és elrepült! 😊 Mos' valami Aztec síremlékbe kell análkodnom..😉

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Köfi a hajóról is pbóbáltam, de az meg elmerült velem együtt. Na majd este. Közel a vége?

ReTeK
ha már nincs több rakétád akkor lõjjed azzal amid még van, akár sniperral is lehet mert idõnként megáll

Akkor jó, azt hittem a nehezseg miatt nem megy. Pedig rakétázni kell az ürgét, gondolom azért ad egy csomót, mielõtt felrobbantod a hajót.

ReTeK
a hajó végénél, van 1 doboz szerû valami, na a mögé szépen behúzódsz és onnan lövöldözöd a fickót, töltéskor mögé vissza, addig amíg elkezd füstölni a helikoptr, akkor beszól hogy ***** és elrepül

Kandurex
tán'normál

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Vazz én is ott tartok. Lejhetetlen, pedig az összes rakétámat belelõttem. Szvsz közel lehet már a vége. Milyen nehézségi szinten nyomod? Mer én realisticon