Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
még1ccer:

Vlki HELP!

Hogyan kell kilönni a helikopterbõl azt a fazont amelyik a hajó felrobbantása után jön? (az amelyik vadul hagszórózik megjelenése elõtt) Telenyomtam 8 RPG -vel, lõttem, mint atom, de meg se kottyan neki.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
ne bazd már meg, hát telenyomtam 8 RPG -vel !!!!! és meg se kottyant a rohadéknak...???%%%% helphelphelphelphelphelp

Ucsó: Nekem nem ilyen a Cryvision, hanem simán fehérek az ellenfelek!!! Nektek ilyen hõlátásszerû? Valszeg az FX miatt, vagy nem tudom... Ha valaki tudja válaszolja meg plz... Thx!

Megkérdeztem kezelõorvosomat, gyógyszerészemet:

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Nyugalom Kandur😊 Én még nem tartok ott, de általában vagy Raksivetõvel meglõttem ha heli jött és kipottyant a delikvens, vagy Sniper-al szedtem ki, vagy egszerûen addig lõttem a helikoptert amíg az fel nem robbant, vagy valami akármilyen (nem kispisztoly) fegyverrel zúmolva szedtem le a pasit. Szerintem ezt is meglehet így. Vagy annyira gyorsan megy a heli, hogy nem lehet telibe-hülyébe kapni?
Kandurex
robbantása...má'"sík ideg vagyok

Itt pedig egy netes értékelés:

http://www.gamingillustrated.com/farcry.php

Ahogy kell😊 Crytek: Küldetés Végrehajtva!!! Grat! Árnyvadász díjat ki is osztom, este átadás és MM buli osonás-tánccal egybekötve- Majd vacsora a halottakból-
Kandurex
Vlki HELP!

Hogy a **csába kell kilönni a helikopterbõl azt a fazont amelyik a hajó felrombantása után jön????

Direkt nem említettem a COD-ot. Mivel gagyi. Sajnálom de számomra ez a játék a skriptelt ellenfelekrõl szól egy deka AI nélkül. Az igaz, hogy a Moh:AA is szkriptelt volt, de az legalább abban az idõben fantasztikusat nyújtott. A COD grafikája picivel szebb is, de néhány pályán hányinger, és 3-4 pályát (ami örök etalon lesz az FPS-ekben, Far Cry-t is üti) leszámítva a játék hót gagyi szar. Elnézést ez szigorúan magánvélemény. Tudok róla, hogy év játéka volt tavaly sok helyen, de számomra még ma is a MOH:AA a legjobb FPS és a RTCW és a JEDI OUTCAST és a SOLDIER OF FORTUNE és a STB... 😊)) HL is szar... 😄 Nekem legalábbis nem igazán hagyott mély nyomot. Thief ezerszer bealázza. Na jól kifikáztam magamat, most akkor ON és elnézést akiket megbántottam.

U.I.:
COd nek

Üdv mindenkinek!

Végigvittem a gamát és megmondom õszintén le vagyok döbbenve akkorát ütött. Életemben nem játszottam még ilyen gyönyörû játékkal. Minden a lehetõ legjobb beállításon volt és tényleg elképesztõ. Nagyon eltalálták. Egy ilyen grafikus motorhoz viszonyítva tényleg nem nagy a gépigény.Most nekiállok mégegyszer végivinni a legnehezebb fokozaton.
Bye

\"We are only slaves to our temptations\"\"

LSC
a mohaa már évekkel ezelõtt átadta

Köszi! Ez már bíztató nagyon! Jók a képek is!
Sõt ahogy elnéztem a csajos pályát még sötétedni is fog....Viszont most megin estig nemtok jáccani mer meló😊
Byez

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

A nap is feljön elhagyatott aztékban nemvagyok biztos de pont a csónakmotoros elötti pályán ilyen katakombák voltak amikben volt mindenféle nagyszobor,stb ha arra gondolsz.

Motorcsónakkal sikerült nekiugratnom helikopternek a hatás nem maradt el csak megdöglöttem😊
Ez a pálya nagyonottvan imádom a motorcsónakos üldözõsdit,és van egy rakat hely ahol például géppuskafészekben lévõ faszit kilehet csinálni úgy hogy a motorcsónakkal nekigratunk,ha jó a szög és alkalmas a hely akkor a faszi fejét koppan a csónak és a vízben landolunk--> mehetünk tovább😊

Ez meg utánna...Ahogy elnézem a hölgyeménnyel kel mosmár majd menni,csak az a gáz hogy kipróbáztam lelehet-e lõni...Úgyhogy vigyáznikell mgne gyilkolják😊

Help!

Valaki mondja meg legyen szíves, hogy lesz elhagyatott romos (aztékszerû) pálya a játékban? Jelenleg a 13-as pályán üdülök két rakétáskezû medvebarátommal.

A másik kérdésem meg az lenne, hogy feljön még a nap? Mert kezd már nagyon frusztrálni, hogy egyenlõre még mindig sötét van, bár már pirkad. Thx all.
M@TriX
😊)))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Azért ennek a "gyorsmentésnek" is vannak hatásai,nem mondom.Már harmadszor halok meg egy helyen ahová liftel kell lemenni.Na mondom a liftben mentek egyet,ne kelljen mindig lezötykölõdni vele.Nagyjából félúton save...
Következõ próbánál emberkém megjelenik a liftaknában /olyan magasan ahol mentettem/,csak épp a lift nincs sehol,és szépen lezuhantam az akna aljára.Illetve gondolom a lift megvolt,csak éppen fent állt ahol be kéne szálni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kétségtelenül ez az FPS az új trónkövetelõ. Jelenleg õ a király. MOH:AA átadta a koronát.
balcooo
há egyelöre semmilyenben sem jatszom.. ahhoz elöször kéne egy min. 20 fps-t produkalo videokaresz 😛
De az ziehr hoyg nem izin tolnám én sem, legnehezebb alatt kettövel miisvan? challenging, asszem azzal ugrottam neki, csakhat az ati9000es közbeszolt😛 Sztem ha keringsz egy kicsit a palyan, vagy savet töltöd vissza ikszedszerre akkor mar nem akad nagyon az 512vel sem..

Teperinke
Abit siluron (nem OTES) lévõ ventit 3at láttam eddig, fél éven belül mind3 megállt (abból is az egyik 1 hónapon belül)

Kipróbáltam a kõdobálós taktikát és bejött. Tényleg elvonja az enemyk figyelmét és ahová dobom oda mennek a hang forrásához. Aztán kipróbáltam a füstgránátot is, abban pedig az a pöpec, hogy jól elteríti a füstjét és így könnyebben lehet úgymond lelépni nindzsa módra. Vakítógránátban meg az a jó, hogy ilyenkor mindig benyögnek valami dumát, pl. a legáltalánosabb: A SZEMEIM!!! Azt is kipróbáltam (szerintem ez már nincsen leprogramzva), hogy belevilágítok elemlámpával a nightvision-ös enemy-k képébe (teljesen sötét teremben) hátha elvakítja és megzavarodik. De a hatás nem egészen ez lett. Odarohantam ahol egy ilyen állt, az elsõ pár másodpercben nem támadott, mintha meglepte volna a dolog, hogy ottermek, utána viszont már elkezdett futni és pozíciót keresett majd lõtt.

Sokszor tapasztaltam azt, hogy elmenekülnek. Tehát a beígért AI az valós alapokon nyugszik.
Teperinke
Szerkesztett már valaki valami jó pályát? esetleg modot:-)
Már várom, milyen király modok jönnek majd ki hozzá...

Egyébként érdekes, a játék hosszára sem volt még panasz. Jó hosszú, mégsem unalmas.

Alexease
Elvileg igen, de meg sem😊) 2 ev mulva, a mostani Very High lesz az akkori Medium beallitas (talan)😄
hát felnyomod maxra a grafikát és akkor mindent beállit magának a progi

az fasza lenne ha 4 évig ezt az enginet használnák mert akkor addig nem kéne új gépet vennem

Hi!
Milyen opciót kell bekapcsolni, hogy bump mapes- legyen a fal, szikla, padló stb...
Lentebb láttam valahol egy képen de nekem nem tünt fel játék közben, hogy nekem is ilyen lenne....
ATI 9700-em van....

Sza.sa

sza.sa

Alexease
A jatekot nevezhetjuk "merfoldkonek" is, mert ez nyitotta a sort az 5. generacios FPS-sek soraba (elvileg). Teljesen uj, egyedi engine, es minden olyat "izombol", trukkok nelkul tartalmaz, amivel az elozo nehany evben probalkoztak (nyilt terepek, AI, specalis fenyek, -arnyekok, korrekt fizika, DX8/DX9/PS/VS finomsagok teljes kihasznalasa stb.)

Es ami pozitiv, hogy ezeket szinte hiba nelkul, tokeletesen produkalja. Az hogy gepigenyes, azert az megertheto😊 Foleg, hogy elso/masodsorban az engine-t eladasra keszitettek, az elkovetkezo 2-4 ev jatekaihoz.
KM
Gratula, ügyes vagy! Ülj elõre!

NeoMaN
LOL B+, le kell lõni az NMY-t...
Mekkora bazz, elakad valaki egy FPS-ben...

az is nagyon király amikor lejtõn lövöd le az emberkét és lecsúszik meg amikor egy robbanás miatt a dobozok beleesnek a tengerbe....
meg amikor kilövöd a helikoptert---ahogy az lezuhan csúcs

LSC
felrobbantottam egy mólónál ilyen elektromos vezeték tartókat és az egyik nem dõlt el mert tartotta a kábel, azon már megsem lepõdtem hogy el lehet lõni a kábelt és gyönyörûen eldõlt az oszlop. Valós fizika rulez.

az még a Training 😄

tibor16
Ha jó a játék, akkor másodjára megcsinálom hardon is, de szeretek egy kicsit "körülnézni" is, most pl kiúsztam a szigetekre stb... mer ennél a gémnél lehet...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

insp
Bûn az ilyen játékot -meg egyébként minden játékot- easy-ben nyomni. A JÁTÉK SAVA-BORSA VESZIK EL ÍGY!!
(Én mindent hardon tolok, úgy az igazi. Aki már végigtolt egy-két fps-t, annak nem kell már célzást tanulnia...)

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

B@dsector
Lehet, hogy easy-ben játszol, azért nem érdekel a szaggatás😊
insp
Ugyanezt éreztem tegnap a CoD láttán.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

ReTeK
lehet külön kapni

tibor16
Na egy kis off:
simán elszált a vidikártyám coolere, -történt már vkivel ilyesmi? Most betettem egy asztal méretût, ami a torony aljához van rögzítve és a hûtõbordára van irányítva (a ház belsejében) és azzal megy a gép. Hirtelen ezt a megoldást találtam. Tényleg, lehet azt vajon külön kapni?

On:
Tegnap volt alkalmam MOHAA-zni, -
-hát emberek, aki játszott már az FC-vel annak a graf miatt az ilyen akció nehéz lesz ... pedig csak Low-ban nyomom, és a MOHAA ennek ellenére az egyik legjobb.. de állandóan azt kellet látnom, hogy -ÁÁÁÁÁÁÁÁ- na mind1..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Nem muszáj az akna nyílásából kilõnöd, -nekem az gáz volt-,visszamentem a fedélzetre, onnan kényelmesen kiszedtem a koptert aztán a hajó orrából a tetõn lévõ 2 géppuskafészket. Ez a jó benne, hogy 25 féle módon olhatod meg ugyanazt a pályát. Ha a tetõn végeztél, ugorj a vízbe és a partról is ellõheted a motorcsónakotb tartó láncot. A fizikája a lengõ tárgyaknak -egyszerûen félelmetes 😊))

tibor16
Tomy: ugyanez volt a bajom (ATI8500-nál) feltettem a 4.3 katalys-t azóta röccenésmentes. Már ha ATI-d van....

balcooo
Mit pattogsz, én a napokban upgradeltem egyaltalan 256rol 512 mega NONAME 333Mhz-esre, mégse halok bele...

B@dsector
Én lassan megörülök a szaggatástól, de már nem sokáig, mert 2 héten belül jön az 1024MB Kingston Hyper-X DDR466 memóriám. Ha utána is szaggatni fog nekiesek HILTIVEL a gének😊
Kandurex
én kiugrottam és lerambóztam mindkettõt...igaz ráment a fél élet és full pajzs.😊

Ott én nem törõdve semmivel elfutottam egy nyugis helyre. Nem tudnak a folyosóról kijönni 😊
Atiti
mi a lópikulát kell csinálni a COOLER nevezetü pálya elején?bemegyek az épületbe és 2 nagy robosztus szörnyecske jön felém.ha elkezdek lõni,akkor mind a kettõ ott terem,ha lefekszem akkor nem vesz észre de +áll elöttem és baszik arréb menni.4 rakéta öl + 1 szörnyet de még ott a másik aki addigra szétlövi a seggem.

FH ToMmY
Hm nekem eddig is low-on volt! 😄
MA 10 perc alatt eljutottam a partól az egyik házig, még a játék elején 😄
A helikopter miatt szaggat a game, már rájöttem! Asszem erre nincs semmi javító 😞 ezzel sem kell sokat játszanom

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

ReTeK
a crack-et felraktad ?