Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
nem tudom mert ahogy irták valahol visszább ugy nem müködött nekem !!!!

Next PC upgrade: 2022

okes de hogylehet menteni?

grebber
Kinek tünt el a szörnynek annak el is tünik jobbra van egy halott ember annak van tölténye a másik oldalon de sporolj vele!!!

lehet menteni? hogy?

eltünt a geppisztolya, micsináljak?

Törölt felhasználó
Ez minden idõk legjobb játéka!!!!!!!!
Ha a GTA4 ilyen játékélénnyel és graffal, nomeg hanggal fog rendelkezni, akkor az lesz a világ legjobb játéka!!!!!
Lehet...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Szerintem az emberek sérülésmodelje-je teljessen jó.Ami nekem nagyon nem klappol az pl. a rakétás szörny.Megküldöm 2-3 rakétával,testen eltalálom de meg se rezdül /chalenging fokozatnál/.Na most lehet hogy õ egy szörnyû szörny,de a fizikai felépitésébõl adódóan ez teljessen irreális.Mert még ha nem is szakad darabokra /bár ez lenne a reális/ de neki ugyanúgy repkednie kéne mint a "mezei" embereknek,mert attól hogy 3 fejel nagyobb,attól ezt még nem kéne kihordania lábon.
Plusz amit gyûlölök az hogy végtelen mennyeségû rakétája van.Csak vajon honnan?És hol tartja?Meg ilyenek,de ez már csak kötözködés...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DE legalább menteni lehetne

grebber
Nem kell idegeskedni fog az menni csak menj közel és távolodj csalogasd õket meglesz a gyümölcse!!

DE EZ NEMIGAZ PARASZT GECIK OTT ÁLNAK ÉS NEMJÖNNEK BE BESZAROK

Egyébként szerintem a FarCry engine elég jól moddolható lesz. Legalábbis nem tûnik egy hardcoded játéknak, a rengeteg script, és konzolparancs láttán.
Szóval bizzunk benne, hogy jókis fejlesztések jönnek erre még.
dikki*yysw
Jó, SoF is 5 éves már.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

okes, köszi, próbálkozom...deee...amit felrobbantottunk a csajjal az mi volt? és kik vittek el?

Davidus
Goldeneye-ban már 7 éve megvolt a fullos sérülésrendszer N64-en😊
Ha seggbe lõtted a komát akkor a seggét tapizta és küzben ugrált😛

V9ykn8_TZL0

grebber
azért dobáld a köveket mert arra mennek mit a kutyák!!!

dikki*yysw
Jah! 😞
DOOM^3-ban mondjuk végre nem hitbox alapú hitdetection lesz. De csonkolás nem hinném hogy lesz (nem emlékszem hogy lett volna szó ilyenrõl).

Sztem az lenne a jó, ha egy saroklövéstõl nem halna meg az ember, hanem sántikálna csak. Torzó vagy fejlövéstõl halna csak meg. De ez lehet hogy túl M+ lenne 😄

de... nem jönnek be a vizbe.. nagyok elé mentem, de nem jönnek utánam:\

grebber
igen az összes!!!!
a nagyok azoktól nem kell nagyon félni 2 cm-re áltam tölük fejbe dobtam öket kövel semmit sem csinál!
a kicsi ugro parsztokkal vigyázz nagyon!!

dikki*yysw
De! GHOUL rulez!! Nem értem miért nem csinálják meg más játékban is.

meghalnak a vizben? téleg? hogyhogy? az összes szörny?

grebber
amik vannak nálad default G vel dobod öket mert meghalnak a vizben!!

milyen kövekkel? és miért csalogassam be?

Hát nemtom. Én játszottam azzal is, de attól hogy leszakadnak a testrészek még nem valami realisztikus.
grebber
Átlehet csak csalogasd be öket kövekkel a vizbe ne pazarold el az elején a 10 löszert csak 4-et és lelövöd a fegyveres szörnyet vele felveszed a halott embertõl az 50 löszert és irtasz tovább!!

hát ezt képtelenség átvini..

grebber
Most én is azon a pályán szopok elég rendesen!

Ha szabad említenem a sérülésmodellt a SOf1 és Sof2-ben igenkultúráltanjól megcsinálták😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

A csajjal felrobbantottuk a kócerájt, és elvittek a helivel. De miért lett ilyen sok szörny? és mit robbantottunk fel? és miért dobott le?

Alexease
Kicsit proci igenyes a dolog, valszeg azert nem csinaltak meg😊)
mondjuk egy sniperloves labfejre leviszi a labadat combkozepig.. 😊 a serulesmodellt nem ertem miertnem csinaltak eddig meg ertelmesen a jatekokban, nem tul nehez leellenorizni egy vektor metsz-e egy playermodellt es pontosan hol.. durva, hogy meg mindig csomo jatekban 1 kocka a hitbox.
grebber
Messze van még!!

grebber
Mármint az egész játékban egy hibát??
Akkor vagy én nálam van egy csomó vagy te nem figyeltél eléggé?
Mert nem csak 1 hiba van benne!

Illetve itt pl el lehet lõni az ürge lábai/kezei között is, és attól tényleg nem sérül.
Én ebben csak egy hibát vettem eddig észre, hogy a jármûveknél van valami sérülésmodell bug. Ugyanis ha valmely pontját meglövöm az elején sniperrel, van hogy 1 lövéstõl felrobban, és döglik benne mindenki.
Nemtom szerintem jó a sérülésmodell.
Ha sniperkedek pl, akkor van olyan, hogy a fedezékében csak a lábát tudom meglõni az illetõnek, ilyenkor 3 lövés is kevés lehet.
Viszont ha van time fejre pontosan célozni, akkor 1 lövés, és fekszik.

Ugyanígy a többi fegyvernél is, nem mind1 hol találod el az illetõt. Csak az a baj, hogy pl 100-as ping felett már örülhet az ember ha "valahol" eltalálja, nemhogy a fejét😊
Smuggler
Nekem is van egy jol elkapott kép 😊

Smuggler
Most vagyok a REBELLION c. palyan. Attol még messze van a játék vége?

HOL A fenében van az a qrva kártya a treehouse pályán amivel be lehet menni a tudóshoz?
sehol egy épület semmi
kicsit már idegesít a pálya
egyáltalán mi a fenének szörnyek a farcryban?
eddig azt mondtam az év játéka
de most
egy szar
vissza akarok menni a napsütéses partra!!!!!!!!!!!!
Alexease
De a 700 pix szeles kep is boven eleg, azon is latni a lenyeget😊))
LSC
parancs.

dikki*yysw
jpg-t tömörítsd 65%-ra, alig látszik a különbség, és nem 500 hanem 150 k lesz a kép..

dikki*yysw
Nem mondtam hogy nagy számok. De ha egy oldalra állnak (oda álltak) õk védenek (õk védtek) akkor bizony egy teljesen szervezetlen, laggoló, first-time newbie ellenfél csapattal szemben dominálnak.
Ezt mondtam, nem azt hogy istenek. Amúgy nem értem, hogyan tudnak lelõni alig 1-2 golyóval.

GaVino
Én épp az archives-en vagyok... nagyon komolyak az itteni monszták. A játék elején még lazán nekimentem mindennek, s nem volt túl nehéz, mostanra inkább csak sunnyogok, és megpróbálok túlélni.

LSC
van két jó képem😊

Ez vaslami nagy dologra készül:

Engedd csak el:

LSC
a mi kis mindent tudónk😊

Pedig nem egy nagy számok, ha jó a ping, simán lealázom õket.
Viszont ha egy csapatba állnak az idegesítõ (mint ahogy DC-ben is az volt mindig), és olyankor már csak azért is szétcsapok közöttük 😊
Én az esetek 70%-ban sniper vagyok, 30-ban meg assault, P90+távcsövessel.

Amúgy ez a patch elég ígéretesen hangzik, talán pont azt viszi a multiba a hiányzik belõle.
Csak az a linux szerver jönne már ki, vagy akár csak windowsos magyar lenne végre...
arty
igen

Forza.

bin32\editor.exe