24504
-
CUCLI #9434 jááá....http://farcry.action-arena.com/pages/downloads/maps.asp?type=4
lust vagyok linkelni.. -
#9433 3,5 perc... -
#9432 Ok, már jön is...
Mi lesz a server neve? -
CUCLI #9431 szólj ha lent van -
CUCLI #9429 hogy ,hogy ,hogy?(ez jó:) letöltöd netrő és elindítod a gamet és ott a multi rész.. kiválasztod a servert és play -
CUCLI #9428 REBELLION -
CUCLI #9427 nem tom de mivel co-op arra lehet következtetni hogy vannak katonák és szörnyek.. -
#9426 Melyik pályán szeretnél játszani, akkor azt letöltöm. -
#9425 ok, de hogy?? -
#9424 Hogy vannak szörnyek? -
#9423 Itt vok... -
#9422 bizony jó.:))...lehet a motorcsónakokkal jókat ugratni a kis szigeteken.:))....csak ne lenne a homok lila... -
CUCLI #9421 nem tom most nézzük meg :D -
#9420 co-opot hogy lehet játszani? :) -
#9419 A gyorsmentés NINCS benne a játékban alapból. NEM véletlenül. Tehát vehetjük úgy, hogy csalsz :) Akkor meg ne csodálkozz, hogy nem megy. Meg lehet "normálisan" is csinálni az egész játékot, gyorsmentések nélkül. -
CUCLI #9418 pyrex nem jössz egy CO-OP? game közben fedezlek...kapsz stukkert..és kinyírsz pár szörnyet...na? -
#9417 Tuti, hogy nem win-ed van PyREx!:DDDDDDD -
#9416 Játsz inkább a tudod mivel, (Manhunt-al)!:DDDDDDDDD -
CUCLI #9415 Lord AnonymouS eltüntél? -
#9414 Nekem soha nem hal meg :) -
CUCLI #9413 DEEEEE
tudom hogy jönni akarsz...nézed az egeret...fogod a billt..
és közben jönni akarsz..... hát gyereeeeee!!!! -
#9412 Nincs most kedvem! -
CUCLI #9411 sorry nem 3 hanem 30 :D:D:D:D:D:D:D -
#9410 Nem tok, mert fagyok a forró VGA-m miatt!
Holnap rakok plusz hűtést! -
CUCLI #9409 cool ha kikapcsolod a géped 3percre kb addigra rendesen kihül a proci,vga és nem fog meghalni percenként -
#9408 A FarCry előtt kill gamet, csak a Flashpoint -ot bírtam ennyire! -
CUCLI #9407 cool gyere co-op -
#9406 tök jó map! -
#9405 Melyik map-en akarsz? -
CUCLI #9404 ha game akkor rebellion day... az rendesen megy mert alpha mag béta. -
#9403 Én is abbahagyom a FarCry-t, mert kétszer lefagyott...:D
Mega LOL! -
CUCLI #9402 http://farcry.action-arena.com/pages/downloads/maps.asp?type=4
lusta vagyok linkeleni.... -
#9401 Én mennék, mi a cím? -
CUCLI #9400 valaki nem jön egy CO-OP? -
#9399 akkor majd holnap, már nekem sincs kedvem hozzá... -
Davidsned #9398 Nah ezt sem hittem volna: hogy egyszer a bugok miatt fogom abbahagyni ezt a játékot. A Factory nevű pályán vagyok, Val épp élesíti a bombát nekem védenem kell, közben gyorsmentést használok, de ha valami miatt vissza szeretném tölteni, egyszer csak leáll az egész, nem jönnek katonák, nem történik semmi, várhatok az örökkévalóságig. És ez nem először fordul elő. Persze lehetséges h a gyorsmentésekkel van a baj, de akkor is, már szeretnék túlleni ezen a játékon (lehet h megártott a sok mutáns meg a sok köcsög páncélos katona) és akkor ilyen hibákat csinál. Valszeg le is törlöm az lesz a legjobb mert rossz hatással van rám :-)... de komolyan. -
#9397 Jó map, holnap teszteljük! -
#9396 3 napja megy megállás nélkül!
Far Cry fullon minden, túlhúzás stb! -
#9395 Na én mentem, már unom a banánt!
Majd holnap megcsinálom a no lagg-osat!
Bye all! -
#9394 Mitől hal meg a gépetek ennyire?