Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ennek kiderulesehez valakinek fel kellene magat aldozni 😊

Forza.

arty
hm... az aniso szures latvanyos kulonbsegen kivul nem sokat latok 😮

meg a texturafelbontasban sem 😮

Forza.

lwb
nem tudja valaki, az 1.1 paccs nem vágja véletlen haza a "biztonsági másolatomat"? mert akkor nem rakom fel, ha nem muszáj.

Megoldottam, thx!

arty
hatigen, sajnos nekem AMD 2200mhz+9500PRO es kozel sem tokeletes 😊

ehez mar kell a 9800PRO ...

Forza.

PyRex
Amúgy csináltam 2-2 képet, az elsõ kettõnél minden HIGH-ra volt rakva és az anisotropy 1-re (bár ez nálam a sebességet nem annyira befolyásolja, inkább csak a látványban számít), a második kettõnél minden graf. maxon (very, ill. ultra high) és az anisotropy 4-re volt állítva.

A "gyengébb" képek:

Far Cry HIGH 1
Far Cry HIGH 02

...illetve majdnem ugyanez a 2 kép a max graf. beállításokkal:

Far Cry VERY HIGH 1
Far Cry VERY HIGH 2

A sarokban a sárga számok az aktuális FPS-t mutatják. A konfig: Barton @ 2100MHz, 512MB DDR, Radeon 9800PRO, Win XP, legújabb Catalyst.

Szerintem a grafikában különbséget egyedül a víznél lehet észrevenni (bár ott nem annyira látványos), illetve a talajnak a részletessége távol a gyengébb képeken elmosott, de ez az anisotropy 1-es beállítás miatt van, ezt kipróbáltam. Ok, ez a 2 kép nem tükrözi persze teljesen a valóságot, de minden esetre támpont, hogy HIGH-on is szinte ugyanolyan gyönyörû a játék.

Természetesen ezek mindkét esetben DX9 alatt készültek.

Az általam preferált beállítás pedig (ezt már leírtam):

- minden HIGH
- texture VERY HIGH
- water ULTRA HIGH
- aniso: 4

Így nálam 35 és 65 FPS között megy a game, full jó minõségben.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

arty
Attol felek nemlesz 😞 ugyanis azt irjak, h csak LAN ipre lehet majd kapcsolodni 1.1-ben ... 😞

Az eddigi tort cucc azt hasznalta ki, h akarmilyen IPre tudtal csatlakozni! Remelem nem lesz igazam 😊

Forza.

Mint ahogy a FarCryMP 0.92 letöltésénál is le van irva, ha felrakod az 1.1 FC patchet, akkor NEM TUDSZ TÖRT SZERVERRE (tehát ide sem) csatlakozni.

Gondolom idével adnak ki új tört FarCryMP-t hozzá, de még nincs.
PyRex
A GRAFIKAI BEÁLLÍTÁSOKRÓL:

A practicle detail-nél valóban nem lehet sokat észrevenni, de én azt mondom, hogy mindent vegyetek le HIGH-ra, egyedül a texture és a water legeyn very high illetve ultra high. Az anisotropy - ha bírja - legyen 4, ha nem, akkor 1. Ilyen beállítások mellett DX8 és DX9 alatt is igen jó FPS-eket lehet elérni és látványban játék közben senki meg nem mondja, hogy nem fullon van a graf. (Pixelrõl pixelre meg hasonlítgassa az, aki mazochista!! 😊

most mondta hogy : FarCryMP.exe 0.92
ha ezzel indítod a játékot akkor kilistázza a szervereket is 😊

ricsi1
1,1 es pecs kell(már febntvan)
nem konzolba kell írni,hogy conect x.x.x.x?

arty
majd este lesz server 😊

Forza.

Néhányan küldtek a szerverre kapcsolatban emailt, PÜt stb, azoknak irnám ezt most:

Semmi bûvészkedés nincs a szerverrel kapcsolatban.

A fenti multi-howto linken leirtak szerint a FarCryMP.exe 0.92-es verziójával indítom a szervert, így aki játszani akar, ugyanezzel egyszerûen tud csatlakozni is. A "HUN Server One" benne lesz a listájában, amint elindítom.
A pass: "fchu" (a nagypinges külföldiek elkerülése érdekében)

Ennek megfelelõen bárki jöhet innen, 6 (3vs3) playeres TDM, illetve esetleg Assault lesz majd.

Szólni fogok itt, ha indul a szerver, a megasztár kezdésével egyidõben.
ricsi1
hy!
bocs,hogy nem olvasok vissza 5 oldalt...
látom már lehet multizni,berakná vki az IP-t,és azt hogy hogy kell felmenni?
---------
singleplayerben ti hogy csináltátok meg az elején amikor a hajó teteján vagy(helikoptert leszedtem már)itt vok megakadva

arty
remenykedek ... bar az enyem nem hiszem h nezi 😊 de igyexem jonni!

Forza.

Asszony majd úgyis a megasztárt sasolja este, majd az alatt indítok megint. Remélem akkor már tele leszünk 😊
LSC
ha felrakod nem tudsz multizni.

LSC
most nem az mp crack-rõl van szó hanem game peccsrõl.

dikki*yysw
Az nem paccs, hanem az fcmp.exe.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Szarok is a szinei 😊
ubi
arty
na, a fajlmeret mar jo, csak atmeretezni kellene 😉

Forza.

rezsofiz
ok koszi.

sazl : c

arty
nekem 0.92vel lata a szervereket.. igaz en 0.90rol frissitettem.

Forza.

Dynamic
Nem azért, hogy másik fogást találjak de szerintem ráadásul full igénytelenek a 800*600-nál nagyobb képek egy böngészõben(értsd:nem ízléses).Én pl. ezért "resizézem" kemény 5 másodperc(!) alatt a képeket amit beszúrok, ha nagyobb 800*600-nál.(Vissza lehet nézni bármelyik hozzászólásomban...Bár itt elég ritka az ilyen jellegû hsz-om.)
bfg900
Részecskék száma. Általában szikrázások, füst, esõ, stb használja. Ha kevesebb részecskét renderel a gép, természetesen gyorsabb lesz a játék.
LSC
írják nagy piros betûvel hogy ne rakd még fel a peccset.

rezsofiz
Hali. felraktam a 0.92-es mp-t farcry-hoz,és ammikor inditom,egy darab szervert nem lat. oda masoltam ahova kellett(nem bin32), és nyomtam már printsreen-t is,de semmi. mit csinaljak?

sazl : c

A particle count az mi a video beállításoknál, ha azt leveszem low-ra sokkal jobban megy a játék, de nagy különbséget nem látok kinézetbe...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Hali,
korábban már kérdezte vki:
"elakadtam ott, mikor kijöttam a bunkerból, és ostromolták a kõfallal bekerített cuccost, és elkellett menekülni kocsival, és most magas hegyenvagyok, balra egy leszakadt híd, jobbra le pedig víz van. Mit csináljak?"
Segítene vki
Köszi
Ha haszálom a patch-et utánna másik crack-re is szükségem lesz, vagy továbbra is jó a régi?

Csak halkan, mert ez illegális...

grebber
Hali mindenkinek!!!Bocs.
Mit javít a patch???

Next PC upgrade: 2022

Alexease
Most nem kotekedek, ez tenyleg erdekel. valaki adjn mar egy tenyleges jo osszehasonlito kepet DX8 es DX9-rol. Amit eddig lattam, az mind gagyi volt, vagy atveres (A DX9-es atomerovuves gep volt, fel millios konfig, a DX8-as meg egy lowtech 3 eves😄)

Vagyis, egy olyan kellene, ami ugyan olyan proci, ram, beallitasok stb. Mondjuk egy ATi9800 es egy Ti4200 osszehasonlitas.

De amugy leszamitva a DX8 es DX9 kozti esetleges latvanybeli kulobseget, a lenyeg megmarad. A DX9-es kartyak ujak, es gyorsabbak. Es inkabb ez a lenyeg. Bar, arban is 3-5x a kulonbseg...
arty
francba... jatszottam vagy 3 percet 😞 viszont nyoma nem volt LAGnak! 😊 koszonet a szerverert 😊

Forza.

arty
nekem is ti4200asom volt. az a gond h te az nvidia egy jo termeke alapjan iteled meg a ceget... holott a jelenlegi termekei az 5200/5600/5700/5900asok! Azokon az adott prg. detektalja a dx9 kepessegeket es amikor hasznalna, ott vagyunk, h a te ti4200asod 50% al gyorsabban jeleniti meg azt amit meg kell

en vegig azok teljesitmenyerol beszelek ... es igaz, nincs nagy kulonbseg a megjelenitett effekteket illetoen. a jovoben azonban a dx8at hanyagolni fogjak a feljesztok ... nezd meg, a mostani jatekok tesznek a dx7es kartyakra... mar nem foglalkoznak vele, h a tukzorodes azokon is meglegyen mas modszerekkel... szoval a kulonbseg a jovoben noni fog.

Forza.

PyRex
Sorry, de ez igen nagy baromság. DX8 és DX9 mód között kinézetben ég és föld a különbség a DX9 javára...

dikki*yysw
60k!

[NST]Cifu
Melyik az a játék, ahol "csücsülhet" a radeonfixre várva a tulaj?

Az esetek 99%-ban Rage3D Tweak-el simán belehet lõni ideálisra mindent...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Azt meg hogy már nem a geforce körül forog a világ....hát nézd tény radeonok már jobbak de még mindig 10bõl 9 játék elején odaficcen a qrvanagy nvidia felirat és ebbõl a 9bõl igencsak elõfordul olyan amelyiknél csücsülhetnek a radeontulajok radeonfix patch-re várva...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

A szerver leallt most, majd este csinálok még.
Jo volt, bár az utolso körben csak ketten maradtunk...😊

Érdekes megfelelõen eddig csak radeonon futott ehez képest egy gef4 ti4200 simán meghajtja nállam minden veryhighon víz ultrán antiali nélkül 1024ben😊
És nézz már meg egy dx8-as s egy dx9-es kártya által készített bármilyen képet,a különbség szinte 0....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

dikki*yysw
Persze, de tényleg hagyjuk, talán Alexease ötlete alapján lesz vmi fejlõdés e téren 😛

dikki*yysw
De akar 😊

arty
leirod milyen gepen nezted a gamet ?

Forza.

arty
Szerintem a modemeseknek is meglehet a jatek, kolcsonkapja olyantol akinek mar megvan, stb. Aki szelessavon netezik, hajlamos elfelejteni h nem csak otthon lehet lerantani a cuccost, stb! 😊

Alexease otlete kivalo! Barcsak meg lenne oldva, a tar.hu neha annyira tetulassu 😊

OFF Alexease nezz be mercedes wr topikba, kikene probalni multit... ON

Forza.

Tudom, hogy lol, de nem tudtok (egy rész miatt, catacombs...)valami god-mode-féle akármit???
Ez a rész egyszerûen nem megy, összeugrasztom a katonákat a szörnyekkel, de még így is k...va sokan maradnak a dögök..
Köszönöm.

arty
Szerinted az arrogans stilusod nem beszolas annak aki modemmel szenved ? Erre irtam elsore h bunkosag.

Nem feltetlenul azert modemezik valaki, mert nincs a varosban, faluban szelessav .. tudod, van aki nem kepes kipengetni 10 ezreket internetre - hiszed vagy sem. Azert mert neked jolmegy, annak orulj, elvezd 😊, s probalj meg belegondolni, h van aki nincs ebben a helyzetben... tudom, nehez ahogy olvaslak, de megis: probald meg.

Forza.

Simán FarCryMP szerver lesz, a multi-hwotonál leirtak szerint jöhetsz be.
HUN Server One

Indul mindjárt, a pass "fchu" lesz. Gyertek.
magus755
esetleg beszállhatnánk ketten a haveral?????????irjátok meg a cimet és a jelszot????

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!