Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem a gémet a warezcenterrõl (dvd)!
És nem teszi fel az install rendesen (english.vmi) hibás, állítólag!
Másnak is volt ilyen gondja?
Vagy lökdösöd magad elõtt, vagy belelõsz, mindkettõ mûködik.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
rajbek : mi az h kikapcsolja ??? rendesen lekapcsol a gep ?? maskor nem csinalja ?
En vagy tapegysegre vagy oprendszerre gyanaxom 😊
Forza.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Arty teljesen egyetértek azzal amit mondasz, fx-ek neméppen arról híresek hogy hüdejól sikerültek.
Csak azt akartam mondani hogy ez a játék nem a legalkalmasab arra hogy bemutassuk mi a különbség egy dx8-as kártya és egy dx9-es kártya megjelenítésén,mert qrvaminimális itt a különbség...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
2. Az ASE ba a Far Cry inditója az FCMP.exe legyen?
oszinten: meghaladja az ertelmi kepessegeidet lekicsinyiteni, ujratomoriteni ?
sztem nem, de egyenlore makacsul cafolod 😉
BORG: milyen halon volt a szerver ? dedikalt volt vagy ugyanarrol jaccottal ?
Forza.
De indithat bárki, TDM-ben 6playerig nincs ping gond, 512/128 ADSL-rõl!
Én majd holnap.
De jobb lett volna repülés közben lekapni, milyen szepen szalltam at a sziget felett 😄
Úgy döntöttünk legyen cél, legyen assault. Váltottam, ott már csak 3-an voltunk, és lagzott is.
Aztán vissza TDM surf, de már csak te jöttél.
TDM viszont jo volt. Majd holnap lesz még szerver😊
Zetorg, hol az a csonakugratos kep?😊)
Íme:
FarCry Pixel Shader 1.1
FarCry Pixel Shader 2.0
Le kell tölteni mindkettõt, majd egy képnézegetõvel léptetni.
Akinek elsõre nem tünne fel, annak elárulom, hogy a növényzeten látszik, hogy az 1.1-esnél nincsenek árnyékolva a növényzet egyes részei, ellenben 2.0-nál igen.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Tehát, aki single-ben nyomja csak, nyugodtan felteheti
De a multiplayert játszók még várjanak vele
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ok, rendben 😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Most meghagyta, vagy sem?
Feltettem a Far Cry 1.1 patchet (ugyis mindegy alapon)😊)
Az eredeti EXE-re patcheltem, de ha jol lattam az installnal, es a datumokon, nem nyult az indito EXE-hez. Visszarakva a crackelt EXE-t fut rendesen. 1.1 verziot ir ki. csak BIN-eket, scripteket, palyakat modositott.
Persze, az online valszeg nem megy ahogy irtak, de azt nem is neztem!
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
"HUN Server One" 6 player 1-2 perc!
pass: fchu
ha már fent van a z1.1akkor mit lehet csinálni,hogy "lekerüljön"és újra 1.0 legyen?
Amúgy milyen? Változás?
Vagy anélkül is megy a játék?
Láttam egy pályát amit még nem 😊
Next PC upgrade: 2022

Honnan lehet letölteni az 1.1-et?