24504
  • XeeN
    Plz valami értelmes szervert!
  • PyRex
    NEM VÁROK :)))))))))))))
  • XeeN
    Jah, láttam.
  • karikusz
    :)))))))kitartás....
  • PyRex
    akkor tán csinálj szervert...
  • XeeN
    VoV! 4 hozzászólás 1 perc alatt.
  • PyRex
    yo neked :(
  • karikusz
    Pedig nekem T1-em van...ennek tekintetében nem az én kapcsolatom lehetett gázos..
  • PyRex
    Néha vannak olyan barmok: azért, mert piros a nevem, azt hiszik, hogy a piros csapatban vagyok :))) És nem tűnik fel neki, hogy már 123 tár töltényt belém eresztett, én meg nyugodtan állok :)))
  • XeeN
    Mert ha nem, akkor megyek az Ubisoft Europe server #2-re!
  • CUCLI
    ok!tower!
  • karikusz
    Hát nekem nem jött be mert nem láttam semmit belőle az ugrálások miatt....egyet előre, kettőt hátra lépett...ebben nem tom mi a jó?...
  • PyRex
    csináljatok TOWER servert :)
  • XeeN
    Na akkor valaki plz 1 szervert!
  • CUCLI
    bugos de jó
  • CUCLI
    AHA!!!
  • karikusz
    a bugokkal??...
  • CUCLI
    jön valaki tower?
    pls! azon jól lehet ökörködni
  • PyRex
    EUROPE SERVER-en vagyok...
  • PyRex

:)))))))))))))))))))))
  • PyRex
    ...francba :)))
  • PyRex
    Van egy HALLSTABOR nevű szerver, gyere oda :)))
  • PyRex
    Azt nekem NEM jeleníti meg a k*cs*g :) Haverral is délután úgy játszottunk, hogy megmondta az IP-jét az ECHO-nak, mert nekem nem listázza ki, de van olyan server, amit meg neki nem :)) LOL :)
  • XeeN
    Én az ECHO-n játszottam az előbb 250-es pinggel.
  • karikusz
    ha kell csinálok szervert...
  • karikusz
    Szerintem nem lesz olyan rossz grafikája, nem tom miért írták....csak most azt nem értem...mi leszel?....ufó vagy búvár?...mert teljesen olyan a nézet mintha búvárszemüveg lenne rajtad...
  • PyRex
    Sajnos Marha, igazad van: nem találok normális pinggel rendelkező szervert, szerintem megveszem eredetiben holnap, vagy valamikor, de addig mi lesz??? Én MOST szeretnék játszani!! :((
  • XeeN
    Szerintem szép, pláne hogy friss licensz. A Gamestarosok pedig csináljanak jobbat.
  • AMD Norbee
    A Signature Devices jelentette be a minap, hogy aláírt egy szerződést, mely szerint a közeljövőben megjelenő játékaihoz a Crytek engine-t fogják alapul venni. Aki nem ismerné, ez bizony a Far Cry motorkája, mely elég jóra sikeredett... :) Érdekes, hogy elvileg nem rég köttethetett meg az ominózus szerződés, egy játékuk mármost mutatható állapotban van, amiről ittnémi képséget is fellelhettek mostanság. Egyelőre azonban csak annyit lehet róla tudni, hogy valamilyen módon kémkedéssel kell foglalatoskodnunk benne, és hogy látszólag nem olyan szép, mint a Far Cry, de ez majd alakulgat még. Meg kell szoknia a kóder srácoknak a felkínálkozó lehetőségek optimális alkalmazhatóságát :)

Forrás: Gamestar
  • XeeN
    Az enyém onnét származik, szal igen.
  • XeeN
    Megyek, csak írd meg hova.
  • Shep
    nem tudja vki media marktokban lehet kapni?
  • PyRex
    Jó, de amíg megveszem, jöhetnél tört szerverekre is :)
  • grebber
    Nem tom ti hogy vagytok vele de én nagyon várom ezt a Jurassic Park modot.
    Jurassic Park mod
  • XeeN
    Ja, vagyok, de mint mondottam legalis szervereken. Ott sokan vannak, baba a ping stb. Bazz vegyétek már meg ti is eredetiben!
  • CUCLI
    szerintem hülyéskedésre tök jó...
    leszarom a bugokat
  • karikusz
    Ha az ami a tegnapi...az elég ratyi volt...tiszta bug...stb
  • PyRex
    Marha, vagyol mostanában? :)
  • CUCLI
    8ig mostmár nem leszek szerintem.. elkezdtem letölteni a hitmant az meg nem 2perc.2 egyszerre nem megy....
  • CUCLI
    valaki jön fun TOWER?