Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
irtak mar az egyetlen megoldast: REINSTALL

Forza.

arty
jajo 😊 sztem amugy a patch nem butitja, hanem spec nvidiara is megirtak kulon a shaderek egy reszet ... mert optimalizalgatassal azert nvidian is ki lehet hozni elfogadhato teljesitmenyt. mas kerdes h ha ez igyvan akkor minek is talaltak ki a directx kozos feluletet ... 😞

Forza.

Sziasztok. Nekem egyetlen hatalmas problámám van a játékkal...kicsit magasra tette a mércémet.

Játszottam utána a Rainbow Six-el, ami nálam vitte a topot ezelõtt...és hát most...hmm..kicsit lehúzó😊

\"Ami nem pusztít el, az megerősít\"

ricsi1
hi!
továbbra sem tudtok ötlete,arra,ha már felraktam az 1.1-et mit lehet csinálni,hogy "lekerüljön"?

Ezt irtam én is.
Az 1.1 patch meg annyiban változtat, hogy tovább butítja (2x speed).
Pyx
ehh, igazad van, hüje vagyok

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

arty
nvidian FORCED PS 1.1 ben megy a far cry !!!! az nvidia hw nem birja alapbol el normalis sebesseggel ugye a ps .0at ... legalabbis az 1.0-ban igyvan, ahogy a kepen is latszik ... gondolom az 1.1 patch ezt valtoztatja 😊

Forza.

arty
hu, itt tenyleg latszik... csak pont az 1.1 a realistabb 😞 nemertem, ha van dx9 miert kell orbaszajba hasznalni a szar shadereket ? latott mar valaki csillogo fullra rozsdas csovet ? 😞

masik jo pelda a battlefield ... meg a szalmakunyho is csillog, es jol belassul tola a game ... okos fejlesztok 😞

Forza.

dikki*yysw
Ez már igen!

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

hm. velemenyt kell valtoztatnom, engem ez meggyozott. egyaltalan nem elhanyagolhato a kulonbseg. egy tokjo materia helyett(bump, specular stb) egy fako valami marad. es mivel belso terben majdnem minden felulet ilyen...

nincs szemed vagy rossz kepeket neztel? az 1.1-es a #6124 -ben es 2.0 -as a #6123-ban.
dikki*yysw
Zsoltee meg Borg, én nem azt mondom, hogy nincs értelme a 2.0-s shadereknek. Ez olyan mint régen a T&L-rõl, a 32 bites színmélységrõl, aztán DX8-rõl stb. is sokan megmagyarázták, hogy nincs értelme.
Legyen fejlõdés, DE _EZ_ a kép semmit nem bizonyít (talán fps-counterrel bizonyítana).

Még a GF és a RADEON között is egyértelmûen látszik a képeken, hogy noha a GeforceFX DX9-es, mégis kevesebb színnel dolgozik, FP16 (vagy még annyi se) befigyel ahogy leírták...
Pyx
a különbség jol látszik, de szvsz elhanyagolhato az eltérés. sokaknak vszinü hogy fel sem tünne...

grebber
Valaki jönne a szerveremre ha csinálnék eggyet???

Next PC upgrade: 2022

PyRex
Sorry, az elsõ kép:

FAR CRY - PIXEL SHADER 1.1

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Szerintem pedig látszik.

Íme 3 kép:

URL=http://www.nvnews.net/images/news/200401/farcry_ps_1.1.jpg]FAR CRY - PIXEL SHADER 1.1
FAR CRY ON GEFORCE FX5950 - PIXEL SHADER 2.0
FAR CRY ON ATI RADEON 9800PRO - PIXEL SHADER 2.0

Szerintem rohadtul látszik a különbség, csak véleményem szerint az emberek nagy részének HALVÁNY FOGALMA nincs, hogy minek kell, hogy látszódjon. IMHO a PS1.1 - 2.0 közötti különbségek PONTOSAN a tükrözõdésekben, csillogásokban, fényhatásokban jönnek ki. Tehát ha megnézel egy olyan frame-et, ahol nincs ilyen effekt, naná, hogy nem látszik.

Amúgy a víz is sokkal rosszabb PS1.1 alatt (pont a tükrözõdésnél).

Gunner
Hello emberek!

Nekem lenne egy kis problémám a Far Cry-jal. Lehet már valaki kérdezte, de miért nem hallom az emberkék beszédét? Amikor bejátszás van és a hapim dumál, akkor semmi beszéd hangja nincs. Please help és bocs, hogy nem néztem rendesen vissza!

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Így indítottam én is tegnap a szervert. Egyszerûen az én gépemrõl futott, és én játszottam is rajta, tehát nem dedicated volt. 6 playerig TDM-ben nincs gond, de az assault lagzik mint állat.
A sok értetlenkedõ ember figyelmébe ajánlanám, hogy a DX9 mint olyan, nem csak effektekben nyújt újat, sõt, valójában nem ez a fõ értelme: #2383-ban leirtam már.

1. Elõírja a lebegõpontos színmélységet, tehét sokkal több színárnyalatt marad a képernyõn még a számítási veszteségek után is.
2. Sokkal gyorsabb a textúrafeldolgozás (2-3x), a vertexfeldolgozás stb stb, mint PS1/1.1 alatt.
3. A több effekt csak hab a tortán, és nem jelentõs különbség. Amúgy az a két kép amit cifu beszúrt, talán nem is a legjobb példák...
miert olyan nagy ujsag hogy egy engine-ben? ez egyaltalan nem uj dolog, unreal2 engine, serious sam, stb... regebben azert volt ritka az outdoor mert kicsit nagyobb poligonszamot igenyel, ekkor lepett kepbe a t&l.
hihetetlenul sokat szamit, ha hasznaljak. de farcry-ban nemsok van.. ebben az esetben tenyleg tokmindegy.
dikki*yysw
Erm... te ha msot nvidia párti lennél (történetesen) és ezt vágják a fejedhez, hogy milyen sokat számít a PS1.1/2.0 ... téged meggyõzne?

rezsofiz
a szervered meg fog jelenni az fc.belpark.net listán az ip-vel egyutt.

sazl : c

grebber
Az lenne a kérdésem hogy ezzel a módszerrel: ...

To start a server from within Far Cry:
Press PrintScreen to bring up the FarCryMP Menu
Click on CREATE, pick your server options, and then click LAUNCH
Your server will be added to the website automatically

..ha nyitok egy szervert akkot tud bárki csatlakozni hozzám IP alapján??

Pyx
igen, igen, igen, és szedd le

Hamed
"igen nagy különbség van a dx8 és dx9 között de nem ebben a játékban...Itt szinte 0."

😊)
Kíváncsi lennék, hogy ha a Far Cry nem, akkor vajon melyik game ad látványos dx9 effekteket?

A játék egyik fele hatalmas nyílt terepen játszódik, meglehetõsen nagy szabadságot adva, a másik fele meg a maximális realisztikusságra törekvõ zárt térkidolgozás, ami ugye egy tök másik játékstílus: kvék&co. Mindez egy motorban. Nagyon jól bemutatja mi is a jövõ az fps enginek terén.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

[NST]Cifu

Ha neked ez "szinte 0" különbség...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Alexease
Az ISO nem tomoritett, hanem egy CD/DVD image file. Az egy dolog, hogy kitudod "csomagoldni", de nem igazan egeszseges😊) Mountolni (pl. Alcohol) kellene vagy kiirni DVD-re (az ISO-t).
LoCk
Hi all!

A Dam az utolso map a Far Cry-ben, vagy meg van utanna valami?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Szijasztok az mitõl van hogy leszedtem az iso-t(tömöritetett) és amikor ki tömöritem inditanám a setupot de kidob egy hiba üzenetet.A readme ben krikszkrkszok vannak meg ilyenek.Mit csináljak hogy menejn,kösszi elõre is
LoCk
Hi all!

HUN Server One" 6 player-nek mi az IP-je?

Vagy barmelyik mukodo szerver IP-je érdekel!

Köszönöm

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Kösz a válaszokat fiúk!

kácco kázolo pácsó

Zetorg
Bocs, de meghalt a gépem!Betöltötte az új pályát és fekete képernyõ.

PyRex
Szerintem azért, mert az editorban véletlenül elcsezstél valamit, ezért azt hiszi, hogy csaló vagy 😊 Nálam is ez volt. Reinstall segített 😊

"Kicked!" felkiáltással repülök eddig minden szerverrõl! Van olyan, ahonnan nem? Pls IP-t nekem!

Zetorg
próbáld megint!lehet, hogy azért mert alt+tab-al kinyomtam a gémet!

PyRex
próbáltam, de kidobott a szerver azzal, hogy NOT RESPONDING

Zetorg
Jah, a jelszó: sg

Zetorg
Itt van:
\connect 81.182.125.23:49001

Most mérlegelek hogy leszedjem-e, a grafikával látom nincs baj, de a multi része milyen a játéknak? Hangulatos? Sokan játsszák? Gyors?

kácco kázolo pácsó

Valaki nyom egy ipt?
Nemtalálok semmi értelmes szervert csak lagolós szarokat...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

PyRex
Ja? Azt hittem van valami más mód is 😊

Alexease
Csak tippeltem😊 Nekem is hasonlo IP-im voltak (62.201.xxx.xxx.) amig ott laktam😊
grebber
A kábelnet az stimmel csak a 3.kerület és környéke nem!

Alexease
Ahh csak nem jo kis Axelero KabelNet, es 3. kerulet es kornyeke?? 😊)
grebber
Valaki probaként csatlakozzon rám!!!!
62.201.104.201

Alexease
Az lenne a meg bombab, ha kiszednek a szornyeket, es valami nehezebb, komolyabb, kommandosabb, komplexebb stb. normalis ember elleni dolgok lennenek. Az AI szerintem eleg jo, nagyon jo lenne a dolog.

Ezek a szornyek nagyon lehangoloak😞( A Doom idejet idezik😞( Ugralo szarasag, raketazo nagy barom es tarsaik😞
thx😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

grebber
Az lenne a bomba hir ha lenne majd FAR CRY 2 és 2005 decembere tájékán jönne!!! 😊

Valen
nem

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul