Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Connection timeout!

Miért?Fent van nálad a patch?

Állandó magyar szervert a népnek!!!

Valaki csináljon már egy állandó magyar szervert.Vagy ha nem is állandó, de esténként menjen, és ha lehet legyen 16-fõs (de min. 12)!

Ezt akkor szétkürtöljük, és tele lesz az mindig, lehet nyomni az assaultot, FFA-t és TDM-t is!

A legjobb lenne 2 szerver, 1kien csak ASSAULT, a másikon meg FFA vagy TDM!

Akik csinálták a szervert a BETA-hoz, azok nem tudnak a teljeshez is csinálni vmit?

PLS, történjen már valami magyar szerver téren!

grebber
Kód :11

Next PC upgrade: 2022

grebber
Akinek van kedve jöhet nyomni!!!
62.201.104.210

Next PC upgrade: 2022

magus755
tud valaki mondani egy müködö server ip cimet???????megköszöném.

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

AndrewCB
Nincs valami normális magyar server?

dikki*yysw
Hát nyílván abban játszom 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Köszi,csak azért nem vettem észre mert még nem verte ki a szemem! 😊
cifuatwork
Ott fent van kék, vastag betükkel felirva, hogy "multi-howto", Dikki direkt azért csinálta, mert naponta többször is felmerül a kérdés (ha visszalapozol csak egy oldalt, máris találnál ilyet).
Ráklikkelsz -> olvasol -> megcsinálod -> játszol

Sziasztok, szeretnék játszani interneten, de a kutyám megette a cd kulcsot 😊 nem-e tudna valaki adni egyet, vagy esetleg hogyan kell kihagyni az ubi-com-on a regisztrációt, hogy interneten tudjak játszani? ugyanis amikor az all seeing eye-on keresztül elinditok egy szervert, elindul a játék, belép a menübe, de regisztráltatni akar, és kéri a cd kulcsot! Itt a fórumon olvastam, hogy indul egy-két magyar szerver. Azokat hogy kell elérni?
Damned One
HAli!
Nem tudom volt e már valaki így vele, de nem akarok 20 oldalt átnyálazni, az a gondom hogy kb a 6. pálya után nem ment a progi? /a dvds verzió van meg/ ....nincs valakinek 5lete?

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

arty
#6167 !

elismertem! 😉

gyertek IRCn #FCHU ra ! 😊 ott konnyebb lenne multit osszehozni ...

Forza.

cifuatwork
Elég régóta használok ATi kártyákat (és volt dolgom épp elég nV kártyával is), de olyan még nem volt, hogy drivertelepítésnél bármi problémám lett volna... Szvsz itt change user effekt áll fent 😊)

cifuatwork
Akkor te játsz nyugodtan PS1.1 módban, és higyj amit csak akarsz...

arty
Aki nem csiter, sosem fogja ezt megerteni.. nemertem az miert tolti el elegedettseggel a csitert h lazan leol, s neked semmi eselyed. Pszichologus legyek ha ertem 😊

Forza.

Na indítom, gyertek.
Lesz assault is, ha min 4-en, de inkabb 6-an megleszunk!
arty
kar h csak TDM 😞 en ditmeccsel kijatszottam magam anno a q1ben 😊

ha felment az XP azert megyek 😉

Forza.

Jövök😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Azért a serverek jórészének a fcmp.exe-ven találtak között igencsak soknak erõs cheatszaga van😞((
80-as pinggel lagmentesen kétszer fejbelõttem egy csókát aki épp lopakodott telibetaláltam és semi...
Fullpajzzsal rohangálok jön egy kardos egyet vág meghalok....
faszi mögé beugrottam csónakba ütögettem mint állat a bicskával az a hülye meg forgolódott a hajóval hogy honnan lõnek a végén meg kiugrott kiúszott a partra és szarrálõtt..ahhoz képest hogy úgy 1 percig telibeütöttem jólbírta...😊
Nemtom mire jó cheatelve multizni,lehet hogy a lámák jól szórakoznak hogy végre fraget szerezhetnek a probléma csak az hogy ezel az egész multi és az egész játék hangulatát porbatiporják😞

HUN Server One indul (5 percen belül)

pass: fchu

TDM, 6 player

Lehetõleg gyertek már minél többen!
arty
Altalaban a juzer a lama. Ezesetben is igy volt, win9x drivert probaltam raeroszakolni 😄

Ettol fuggetlenul altalanos dolog, h ismeretlen eszkozre nem megy fel a catalyst, csak ha elotte felismerteted standard VGA nak, s utana catalyst... ez viszont nem egyeni szoc problema 😉

Forza.

Bármilyen VGA kártyát elõbb fel kell így ismerjen az XP, nem csak az ATI-t. Ha meg a catalystot nem tudod felisntallálni, az egyéni szocproblémád.
Pont ez a baj, hogy ilyen morzsákat elhintenek egyesek úgy, mintha általános gond lenne.
Törölt felhasználó
arty
ujabb ora szopas jon, az xp sp1 cdrol felrakott driverre sem megy fel a catalyst... ne vegyetek ATIt 😄

Forza.

Damned One
HAli!
Nem tudom volt e már valaki így vele, de nem akarok 20 oldalt átnyálazni, az a gondom hogy kb a 6. pálya után nem ment a progi? /a dvds verzió van meg/ ....nincs valakinek 5lete?

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

arty
tolem szokatlan modon most szidnam az ATIt: nem kepesek olyan drivert irni (hogy a jo k anyjukat) ami nem igenyli h a video driver fel legyen ismertetve alapbol standard VGA devicenek 😞

itt szopok 1 oraja egy friss XPvel.

Forza.

AHol konkrétan az NV3X renderpath is ugyanazt jelenti mint itt -> FP16. Tehát butítás. (ezt hívják nvidiáék optimalizációnak, a sebesség érdekében)
Törölt felhasználó
Kéne egy új VGA is!
Alexease
Igen, az eleg igenyes. Erdemes kiprobalni azt is, hogy egy kicsit melyebb vizbe loni raketaval. Ahogy a vzibe er a raketa, lelassul, es meredeken el kezd sulyedni! Eloszor fent csobban, utana leerve lent robban, es melysegtol fuggoen no a fold/viz oszlop merete😊
arty
sztem mindenki folyamatosan csal ... 😉)

OFF

amugy a gepedet elnezve egyvalamit nem erteK k jo van mindenbol, es mellette egy 5600XT ???

Forza.

arty
a padlo csillogas a csempes resznel k jo volt, de eroltetve sztem is tobbet ront mint javit 😞

Forza.

arty
😄DD

enis akkor egy szamomra erdekesseget:

ha a vizbe losz viz csapodik fel, ha a foldbe fold. ha a sekely vizbe losz, viz es fold is csapodik fel... eddig ilyenre meg nem ugyeltek. fantasztikusan aprolekos!

Forza.

A padlót is megmagyarázzuk😊
Ezen az éghajlaton biztos nagy a páratartalom ezé fénylik a padló mer mindig lerakódik rá😊

Törölt felhasználó
Valaki, aki nem csalt még a Far Cry-ban át tudná nekem küldeni az "eredeti" DevMode.lua fájlt e-mailben?
Nagyon megköszönném!
Elõre is THX!
Shep
A fenét be van vonva celofánnal 😊, amúgy ez a fénylõ dolog nekem nem tetszik a padló is olyan mintha mûanyag lenne ami azért lássuk be elég érdekes, nade mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Arty várjá lehet hogy azokat a vizes rozsdás csöveket naponta azé ledrótkorongozzák;D

Pontosan ennyiben és ennyit megér szerinted hogy azonnal rohanjon bárkiis boltba dx9-es kártyát venni? Nem...Majd ha látok vmi olyat ami miatt már megérné rohanok..

plas
...csak egy kis érdekesség:
a játékban a faliórák mindig a pontos idõt mutatják...
-sztem a windóz órájához van igazítva- 😊

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

dikki*yysw
Viszont lesz külön renderpatch minden kártyához, más pontosságok..

dikki*yysw
Maradjunk annyiban, azokon a képeken kb. semmi különbség nincs.

arty
doomban nehez lesz directx kulonbsegeket nezni, mivel opengl lesz

Forza.

Törölt felhasználó
Ahányszor belép, és csapatot kéne válasszak kirúg a szerver!
Milyen paraméterekkel kell elindítani a FarCryMP.exe-t?
arty
figy .. a vizes-full-rozsdas cso nem csillog 😊 meg 1.1 szinten sem 😊 ha nem hiszel nekem, probald ki 😊

Forza.

PyRex
Gyáá, nem tudom, hogy mondjam érthetõbben, hogy MINDENKI FELFOGJA: PONTOSAN EBBEN KÜLÖNBÖZIK A KETTÕ, ÉRTED? ENNYI KÜLÖNBSÉGNEK KELL, HOGY LEGYEN. Lehet, hogy a Doom3-ban pl., ahol majd agyoneffektelik az egészet, jobban fog látszódni, de effektív EZ A KÜLÖNBSÉG a kettõ között. Miért olyan nehéz ezt felfogni? Ne várjatok már csodát...

És realitás szempontjából (ha csak azt az egy effektet nézem), akkor ÉG ÉS FÖLD. Mivel az 1.1-es képen egyszerûen nincs rajta az az effekt. Ennyi 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ennyi különbséget nyugodt szívvel lehet szinte 0-nak nevezni...
Ahogy mondtam nemrég: itt minimálisak a különbségek...
Nem ég és föld...😊

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

PyRex
Szerintem ha egy rozsdás vas csõre (ami NEDVES is) rávilágítasz, akkor szerintem a 2.0-s képek reálisabbak.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

A "HUN Zetorg's Server" -re mi a jelszó?

cifuatwork
Az én képeimen ott az FPS counter (FRAPS) - mindkettõnél 25-25 FPS-t adott ki (1024x768, minden max-on, beleértve az élsimitást is). Nincs észrevehetõ különbség a PS2.0 és a PS1.1 között sebességben, csak minõségben.