24504
-
#9795 Én vagyok és játszom, de hivatalos szervereken. De senkit nem találok :) -
#9794 Hali!
Valaki, gém? -
#9793 MERRE VAYGTOK?? HOL JÁTSZOTOK? -
#9792 Talán válaszd ki a profilodat, lehet hogy az a baj. -
#9791 Azt meg, hogy húzott 9600-ason 1024-ben minden maxon fullban megy, szintén érdekes... 9800PRO-val (alap órajelen) is leesett olykor 25fps alá a game. Persze ez is attól függ, hogy kinek mi a folyamatos... -
#9790 Én sem nagyon hiszem, sorry. Nekem 512MB ramom van szintén és a single pályáknál nálam is volt, hogy meg-megakadt swappelés miatt. Ráadásul nem is lassú a ram, mert 420MHz-en megyeget... -
#9789 Amikor a demoval játszottam, még nem tűnt kevésnek a ram, de amikor a fullal, azonnal észrevettem az akadást, amint belsőtérbe be, vagy belső térből ki jöttem. Az ajtók nyitásakor rántott 1 óriásit. További tapasztalatom az is, hogy multihoz viszont elég 512MB ram!
A gépemben nem lehetett a hiba, mert 3.2 XP 9800pro(oc xt+).
-
#9788 De a #9777 az mégiscsak erre utal nem? Vagy szerinted nem így van? A videokártya nem lehet a hibás mert az órajele és szinte minden (a gyártó kivételével)egyforma a tiéddel. -
#9787 server???? siketek. -
#9786 jaja -
Borg #9785 Pedig igy van. Az akadozásnak ezer más oka lehet, mintsem a RAM. A FarCry pedig nem egy olyan szarul megirt játék, mint a battlefieldek pl. -
#9784 Teljesen hihető, mivel 256 ram kevés még neki, de fölötte rendes VGA-val simán kell fusson a gém!
Havernak 384 rammal, Radeon 9800XT-vel teljesen simán fut a játék fullon!
Ez nem a Stalker, hogy 1024 ram kell neki... -
#9783 UBI europe assault 2-n vagyok
-
#9782 Ne sértődj meg, de nehezen hiszem el. -
Borg #9781 Bullshit. 512MB ramom van, és soha nem akadt egyet sem. (high/highest 1024) -
#9780 Hát akkor kell még egy 512-es mellé, köszi. -
#9779 Igen. Az akadásmentes játékhoz 768 MB ram kell. -
#9778 aha, mert nyomtuk egy páran az ipart, és szivattam a holland skacokat rendesen. de ez a robbangatós zászló elfoglalást hamar eltanulták...
szerver?? -
#9777 Létezik az hogy kevés a game-nak medium beállításon 512MB ram? Nekem néha megakad és a vinyó led fullon világít, úgy tudom ez azt jelenti, egyébként az xp betöltődésekor már 203MB foglalt. Szerintetek? -
#9776 Nem használ q/l funkciot,és dvds verzio.Ezt nyomtam végig én is,nekem nem volt vele semmi gondom.Ezért nem értem.De azért köszi. -
#9775 Használhatod. -
#9774 Az, hogy quick load / save -t használnak és akkor nem dob át :))) Vagy olyan tört verziójuk van, hogy bugzik :) -
#9773 Nem, az a barom unokatestvérem volt. Most játszott először ezzel (amúgy CS-zik :) és ide engedtem. Amikor visszajöttem, láttam, hogy miket ír, akkor ki is léptettem :)
Szóval sorry helyette is :( -
#9772 pyrex. te aláztál ma?? aszontad nekem hogy csaló magyar??? :(
hogy tudok szervert gyártani a gépemből?? -
#9771 Nem értelek benneteket amikor odamegy a csajhoz beszélgetnek és automatice dob a következő pályára.
Nem tom mi van veletek. -
#9770 Heh azon a pályán verhetetlen vagyok.
1, Seaman 31 kill 2 death
2, Zorba 20kill 12 death
3és a többi külföldi pöcsök :) -
#9769 Sziasztok.
Kéne egy kis segitség.Egyik barátom elakadt a játékban,és én nem emléxem már mit kell csinálni.Az a pálya ahol vizzel kell elárasztani a termet majd feluszni és eljutni a csajig.Nah,azt mondja eljut a csajhoz és onnantol sehova se tud.Itt mi a teendö?Elöre is thx a segitséget. -
#9768 Most el kell mennem, este leszek legközelebb... -
#9767 Humm, eddig az UBI hivatalos Europe serveren voltam és hát nem mondanám, hogy 1-2 ember nem alázott le, de a végére azért belejöttem :) Szóval vannak kurva jó játékosos (Hál' Istennek!) -
#9766 Az egyszer biztos!:D -
#9765 Lenne egy kérdésem, meglett a Far Cry, és elkezdtem nyomni egy nagy hajóig jutottam, de ki kellet lépjek. Másnap beléptem a gépbe és sehogy sem tudom betölteni a checkpoint-okat, ez mér van??? -
#9764 azé 10mbitesen nem lenne rossz :) -
#9763 Hi all!
Szóljatok, majd, ha lesz 10Mb-es szerver! -
CUCLI #9762 JEEEE. melyik serveren vagytok?ha vagytok....
tegyél fel mán egy MSN-t te is -
#9761 Sirály a külföldiek nem is kellenek -
#9760 Ki fogom próbálni, hátha magát a szervert elviszi az 1GHz-es P3-celeronom :) Ha igen, akkor állítom is be egy 10MBit-es kapcsolat mögé. Csak az a gáz, hogy külföld fele gyakorlatilag 0 lesz a sáv, tehát a szervert CSAK magyarok tudják majd használni... -
#9759 Most jötem külföldi szerverről.
Hát vannak még szinvakok és hülyék.
Kék voltam jött velem szembe a csapattárs erre elkezd löni ezerrel ,erre én hátrálok erre lö tovább megálok azt CSODA történhetett mert észrevette hogy vele vagyok.
Na azt jött a CTF pálya ott meg nem akartak segíteni a társam mindent egyedül nekem kellett.
Utánna még jó hogy jött a FFA pálya azt megmutattam nekik hogy a MAGYAR srácok is tudnak FAR CRY-ozni és nem is akárhogy első lettem.
Kéne egy állandó magyar szerver akkor jókat lehetne zuzni. -
#9758 Kérdésem: használhatom-e a tört verziót, ha a CDKEY-t beírom?? Egyáltalán be lehet utólag írni, vagy reinstall??? -
#9757 Van egy yo hírem: MEGVETTEM EREDETIBEN A JÁTÉKOT, VAN CDKEY! (sajna csak CD-s verzió volt, de kit érdekel :) -
Asztigaby #9756 Karikusz 19:00 -ra jön.