Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsd le a dvd-set, és egy virtual dvd-rom-ban nyisd meg...
Ilyen pl. az Alcohol20% nevû progi.
Bár amit szombaton hajnal 4-ig nyomtunk, az se volt kutya...
Már felnyomtam a friss wint, és este már nyomhatunk 1 Far Cry-t!
Na csáó!

De ha korrektul mountoltad vagy kiirtad DVD-re az ISO-t, akkor elvileg jonak kell hogy legyen.
Ez volt az uccsó csepp a pohárban!
Öcsémnek meg a kezét eltöröm, ha mégegyszer hozzányúl a game-emhez!
Na csõ mindenkinek!
C:\Fdisk
Biztos formázni kívánja a C:\ nem cserélhetõ lemezmeghajtót?
Ja
...

Hol találom a eszmecsere/logómûhely-t ?😊
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Ja és hogyan raktátok be ide?
Kicsréljem a cd-t szted?
Nem csinál semmit!!!!!!
Különben olyan leszel, mint a mosott xar!
Holnap nincs suli?
Vagy igazolod a hamis igazolással?!

Oda rakja a gamét, ahova kéri, nem tom mi lehet a baja!
Ami bugokat hallottam róla, azok 90%-a FX-eken jöt elõ, amiatt adták ki a patchet is!Ez nem a játékot minõsíti, hanem a kártya és a driverek xar konstrukcióját.
mar kisebbsegben vannak azok a configok amiken fut egyaltalan.
Amíg nekem nem megy, öcsém netévézhet!

Sérülés nélkül csináltam meg challenging fokozaton!
Nem nehéz, csak rá kell jönni a titkára:
Mesterlövész és M60-as gépágyú kell, a többi szabadon választott.Ahogy kinyílt a kapu hasra, és 1-1 FEJLÖVÉSSEl (fontos, hogy 1 lövés, mert többre nincs idõ) leszeded a bal és jobb oldalon lévõ ugrálósat, eddigre bekukucskál az elsõ nagy, adsz neki az m60-al a FEJÉRE!Majd megvárod a következõt, és a többit (1-2) mind feljön!De nem mozdulsz ki a kapuból, és nem kelsz fel.Ha nem jön több, lassan kimész picit balra, csak hogy lássad szemben az ugrálósat a túloldalon (fejest neki).Nekem ez után 1 nagy lentmaradt, azt m60-al távolról rövid sorozatokkal leöltem, és mikor átértem lent, akkor jött ki még 2 nagy, de azok m60-nal agyonlõhetõk gyorsabban! (azért nem preferáltam a shotgun-t, mert azt sûrûn kell tölteni, míg m60-nal 50-60 golyó elég, de egy tárral le lehet durrantani ha ügyes vagy 2t is!!)
Szóval nem olyan nehéz, hajrá, ez már a vége!

7232653235 db szörny , mind lõ, mint barom..
Ez lenne az utolsó map?
Mert , akkor jol elbasztak a végét..

Ha ezek sem segítenek, akkor átkozd el azt a napot, amikor FX vásárlására adtad a fejed, és átkozd meg az nvidiát....
Utálom, amikor igazam lesz!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Felrakom újra a gémet, és registrybõl tisztogatok, hátha!
Majd jövök...
Lehet, hogy a cheat beírta magát a registry-be?
Megölöm a srácot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként öcsém játtszott a Far Cry-al, és azóta nem megy a mlti...
De beismerte, hogy õ csalt, és õ rakta föl a cheat-jeit!
Most miatta szopok, de, ha 2 perc múlva nem megy a gém, kitekerem a nyakát!