Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amíg nincs linux szerver, addig nehéz lesz rendeset futtatni.
Windowsos szerverek elég kevesen vannak, és mint ahogy én is, max alkalmanként inditottam egyet itthonrol.
A "Magyar vagyok!!" az enyem, de nem lesz allando sorry, csak probakepp futtatom. Elobb fennvoltak 14 igen, 1-2 magyar is volt.
Törölt felhasználó
Most látom, hogy most megy egy: Magyar vagyok! néven, ez örvendetes!
Törölt felhasználó
Mármár nevetséges, hogy még mindig nincs pedig 3 hete kint van a játék...

FarCryMP.exe 0.93 !!!!!!!
+LocalIP fix!

Lehet 1.1 patchel multizni!!!

http://www.classifiedxp.com/~gmflash/

Hmmm....ez akár azt is jelentheti, hogy lesz egy állandó magyar szerver?
Hogy került be 10-14 ember?
1.1-es verzió, ugye?

Hi!

Most epp probakepp csinaltam szervert (1.1, PB-s), hogy megnezzem mit zabal. Haaat...a proci kell neki azt latom.
10 embernel a kimeno forgalom kb 50k/sec, bejovo 5-6k/sec. 14 embernel mar 100k/sec a kimeno, a bejovo meg mindig 10k/sec alatt van.
Az viszont gaz, hogy konzolbol nem latom mit pofaznak a playerek, me'g a pinget se tudom megnezni (legalabbis nem talalom a parancsot).
arty
ATI 8500 nemegyenlõ ATI 9000 ! a 8500 jóval erõseb kártya... az ATI8500LE = 9100 esetleg, ha mindenképpen kavarni akarunk 😊 Sztem ezen simán elfut a játék (feltételezem).

9200SE-n probáltam, és még minden minimalon esetén sem produkál játszható sebességet 😞 (1700+ 512DDR)

Forza.

Jovanna, nem akar itt senkisem bántani senkitsem!

Max FarCry multiban!

Apropo, állandó magyar szerver?Valaki?

Törölt felhasználó
Én nem ítélek meg embereket életkoruk miatt!
Csak belémkötöttek, mert aszondtam, hogy a rohadt iskola miatt van a fórumban ilyen lappangás!
Ennyi volt, és sztem hanyagoljuk már a témát, végülis ez Far Cry topik!
[NST]Cifu
A méret stimmel, bevallom ötletem sincs, mi lehet a probléma...
Esetleg próbáld meg az Alcohol 120%-al, én azt használom, és mûködik!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

balcooo
öööb, én notorius dalszöveg "féligmegjegyzõ" vagyok, azt tudni kell. Javitok a kedvedér "kicsi a kuki", bár ezt is emlékezetböl mondom, szal lehet ez se stimmel

Amugy ha már ennyire belementünk, émmá bizony diplomás vagyok, te meg csak készüjj szépen a kisérettségire jó?

Ja, és ha látnád a gépem nem mondanád,h arra költöm ingem gatyám, sztem a videokartyad többet ér mint az én egész konfigom (legalabbis ebben a forumban ugy röpködnek a 9800 as meg 5900es számok mintha szarér hugyér osztogatnák az ezen szamokkal fémjelzett kareszokat...)

egy két fórumos ismerõsöm 30 körüli, diplomás....és úgy dolgozik.
Van egy srác 35 orvos, és tolja a játékokat, ill. profi hardveres emberke....ne ítélj meg vkit a kora vagy a foglalkozása alapján!

Én is simán fórumoztam a melóhelyrõl, szerettem is ott dolgozni!

Törölt felhasználó
Én nem nagyon szoktam az életkort, és a hozzászólók adatait nézegetni!
Sztem az a lényeg, hogy jól eltudj beszélgetni az adott személlyel!
Szal nem értem, mi olyan meglepõ ezen?
De a french.cab is rossz, ha onnan próbálom telepíteni. Nem értem. Valakinek esetleg ötlete??
Az English.cab mérete 353 647 kb. A benne lévõ pak file-t simán kitömörítettem külön.
[NST]Cifu
A hozzászólásod többi részét inkább nem kommentálnám (vajh' miért?😊), de ez azért kicsit megütött:

Ja egyébként nem gondoltam, hogy ennyi nagykorú forumozik itt!

Hát nem tudom, de végignéztem az ehez a topichoz hozzászólók adait az elözõ két oldalon, és azért elég szép szám jött össze (konkrétan 13), akiknél a megadott életkor 18 év feletti...

rezsofiz
Ha 1.1-et leszeded,akkor jo lesz.

sazl : c

Törölt felhasználó
Én nem mondtam, hogy a nagykorú az 18-ra vonatkozik, hanem az én életkorom feletti, már nem tanulókra vonatkozik...
PyRex
Felraktam az 1.1-es PATCH-et és a 0.93-as FarCryMP-t, de így alig van szerver 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Mi az a nagykorú? Hogy elmúlt 18? MErt az már régen volt 😊

PyRex
Nekem simán felment. Szerintem rossz az image 😞

Törölt felhasználó
Hallod balcooo!
Elõbb tanuld meg rendesen a Belga szövegét, és utánna ugassá!
És tényleg nem csak a 15 éveseké a világ, mert most múltam 17...
És, ha megkérdezhetem, te miért nem tanulsz inkább, miért dolgozol?
Nincs pénzed a továbbtanulásra, mert elszórtad a gépedre?
Ja egyébként nem gondoltam, hogy ennyi nagykorú forumozik itt!
hiba
talan rossz az image

rezsofiz
Nem.

Nekem is gondom van!!!
A Deviance féle DVD-s változat van meg. Felmountolom Daemonnal, elkezdi a telepítést és az english cab kibontásánál hibaüzenettel leáll. Azt mondjahogy a cabinet file korrupt. HELP ME!!!!!!
ha felteszem a patchet fog kelleni új exe file??????
rezsofiz

Anthrax
Van egy kis gondom a Far Cry-val.
Letöltöttem a 3cd-s DVDRIP szarságot és a patchet nem tudom felrakni,a kérdés,hogy a DVDRIP miatt van,hogy nem tudom feltenni a patchet v. miért ?

Jaja, bár nem értem, hogy multiban miért kell cheatelni!
A ilyen embereket

Én speciel a hajó orrába mentem, és ott valami csörlõt kerülgetve simán el tudtam bújni elõle, csak mozogni kell...és amikor nem lõ, beledurrantani egy raksit!😊

Cifu:

Köszi az infót, minden nap tanul vmit az ember!
Azért, ha egy ilyen puskával felszerelt szakasszal szemben állnék, nem ezen gondolkoznék elsõsorban!

Zsoltee:

Igen a 8500/9000 Radeonok, már elnézést, de szarkártya kategória....a 8500 volt talán az elsõ elismerésre méltó Radeon, már sikere is volt, és a 9000 is gyakorlatilag ugyanaz a kártya....Én az Atinak az r300 és afölötti kártyákra értettem, mert ehhez a játékhoz már azért ajánlott egy ilyen kártya.
Én nem azt mondtam, hogy az nvidia szar, hanem azt, hogy az FX-ek azok.És ez tény.El lett benne cseszve egy csomó dolog, nézz utána, ha érdekel.A GeF3-4 kártyákon sokkal jobban, bugmentesebben fut a cucc, mint a "csoda" FX-eken.

Taptarap
ez minden topicban nagyon nyerõ 😄DD

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

közben meglett a patch

kell egyébként hozzá új exe file?
zaki
Maffya
Tudtok cheat-et a játékhoz?

tudna valaki egy linket adni a patch-re? köszi
+ esetleg crackelt exe-t hozzá

rakétával próbáld, menj be a hajó felsõ emeletén lévõ kabinba (ahol a kormány is van), és amikor elõbujsz ellõsz 1-2 rakétát aztán vissza húzodsz....és így csináld tovább! meg lehet csinálni
monnya meg pls vki h a 14. palyan a sullyedo hajon hogy lehet leszedni a helikoptert, mert husszor ugrottam eddig neki es egyszeruen nem megy. tenkju
PyRex
MUHHAHHHA! Pff, ekkorát régen röhögtem

balcooo
ja "biztos" a suli miatt.. Kicsi a fütyi, szörtelen a zacsi, mi ? Nemcsak a 15 éveseké a világ 😄D

PyRex
Nem akar valaki szervert csinálni? 😊

XeeN
Hali!

A C*******S-ban 7990,- míg a CZ 9900,- FT. Nem semmi... Ha jobban belegondolok a CZ max 100,- Ft-t ér, ha a két játék közötti különbséget nézzük.

arty
nekem a demo és a full is simán futott 9600/9500PRO/9200SE n is ...

sztem a hibák 99%-a user error, ld. én példámat 😄

Forza.

DONGUBA
Mit dolgozol?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Én nem dolgozom, most jöttem melóból 😛

steam, origin: ACE_hun

[NST]Cifu
Arra nem is gondolsz, hogy a topiclakók egy része már elvégezte a tanulmányait, és esetleg dolgozik ilyenkor?

Törölt felhasználó
Milyen nagy a pangás itt a suli miatt!
akkor ezek szerint az ati 8500/9000 es a legujabb catalyst is egy szarkartya/szardriver.
[NST]Cifu
Mondjuk hozzáteszem, hogy én az elején azt vártam, hogy éppen a Radeonokon lesz probléma, mert a Demoknál voltak gondok. Ehez képest nálam és a közvetlen ismeretségi körömben nincs senkinek gondja vele (Radeon 9x00 ill. Gf4Ti kártyákon).

arty
5CDs, a mythessel sok a gond ... de egyvalamibe gondolj bele: 5CD - 5x180ft ... 1DVD - 700ft ... origiben 6990!!! az sem sok!

Forza.

[NST]Cifu
OFF:
Bocs a kötekedésért, de az M60 nem gépágyú, hanem géppuska. Az általános terminológiában géppuskának hívjuk a 20mm-es ûrméret alatti támogató tûzfegyvereket. 20mm illetve a feletti automata gépfegyvereket pedig gépágyúnak 😊