Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sima 9600-ért 40,az rengeteg.Én novemberben vettem 31-ért...
40-ért 9600 pro-t kéne kapni legalább.
40-ért 9600 pro-t kéne kapni legalább.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Meg a dollár csökkenése miatt is esett az áruk, egy-másfél hét alatt 5-6K-t!
Én is majd már csak R420-ra fogok cserélni asszem nyár végén!Ha lesz rá lé, ha nem, akkor marad ez, jó elvagyok vele, és szerintem még akkor is bõven megfelelõ lesz!
Én is majd már csak R420-ra fogok cserélni asszem nyár végén!Ha lesz rá lé, ha nem, akkor marad ez, jó elvagyok vele, és szerintem még akkor is bõven megfelelõ lesz!

Már 9800pro-t sem érdemes venni, mert nemsokára lemegy az ára az R420,400 miatt.
Jah nem jo.
\Profiles\player\blabla\savegames
Na igy 😛
\Profiles\player\blabla\savegames
Na igy 😛
Klastrom:
\Profiles\blabla\savegames
A blabla vagy default, vagy amit te adtal neki.
\Profiles\blabla\savegames
A blabla vagy default, vagy amit te adtal neki.
Egyébiránt 58-ért már 9800Pro-t kapsz, újat 1 év garival, 45-ért meg 9700Pro-t garival, használtan.
SZVSZ egy sima 9600-ért 40 ropi sok.
SZVSZ egy sima 9600-ért 40 ropi sok.
Nem falból kértem elnézést, csak úgy nem szoktam.Peace.
De azt továbbra is fenntartom, hogy egy olyan program esetében, ami nvidia techdemo volt eredetileg, nem a fejlesztõ a hüle, ha nem megy normálisan egy összetákolt, több sebbõl vérzõ, elsietve kiadott GeForce szérián!Az nvidia nem tudja megoldani a drivereit jól, mert ha valamit megcsinálnak, hogy jól fusson, akkor valami másban nem fog jól menni....várom már az nv40-et, bár ott is van jópár fura dolog...(16 v. 8 pipe?, VS szimulál 8 pipeot?....khm furcsa!)
Tudom, hogy nem mindenkinek van r300-a, bár tõlünk nyugatra azért sokkal jobbak az arányok, és a fejlesztõk nem a magyar piacot veszik alapul.
Általában a a grafikában nagyot újító játékok mindig az aktuális csúcskártyákon futnak csak jól, ehhez képest a FC nagyon is jól van optimalizálva.
Én annak örülök, hogy a lassan 2(!!!) éve piacon lévõ 9700Pro még mindig helytáll!
De azt továbbra is fenntartom, hogy egy olyan program esetében, ami nvidia techdemo volt eredetileg, nem a fejlesztõ a hüle, ha nem megy normálisan egy összetákolt, több sebbõl vérzõ, elsietve kiadott GeForce szérián!Az nvidia nem tudja megoldani a drivereit jól, mert ha valamit megcsinálnak, hogy jól fusson, akkor valami másban nem fog jól menni....várom már az nv40-et, bár ott is van jópár fura dolog...(16 v. 8 pipe?, VS szimulál 8 pipeot?....khm furcsa!)
Tudom, hogy nem mindenkinek van r300-a, bár tõlünk nyugatra azért sokkal jobbak az arányok, és a fejlesztõk nem a magyar piacot veszik alapul.
Általában a a grafikában nagyot újító játékok mindig az aktuális csúcskártyákon futnak csak jól, ehhez képest a FC nagyon is jól van optimalizálva.
Én annak örülök, hogy a lassan 2(!!!) éve piacon lévõ 9700Pro még mindig helytáll!

Ki szeretném másolni a Save gamékat mert újra kell telepítenem az XP-t.Hol találom ezeket pontosan ?
Ah koszi, telleg. Fura, NWN foruma is supergamezes asszem, de az nem ilyen advanced.
FADE a Codemasters játékokban van, ez UBI termék 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Itt UBB kódok élnek...
ITTVAN a mythfix.rar
ITTVAN a mythfix.rar
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
hmm. nos, nem nagyon akarodzott kifizetnem 40 ropit egy cuccra(9600 amit fontolgattam) ami a legtobb progiban nem jelentosen jobb (mert szuresek nelkul nem az, szuressel meg mar azis lassu) a mostani "szarkartyamnal".
bar falbol elnezest kertel, mindenesetre kisse arrogans hozzaszolas volt reszedrol. Nem mindenkinek van r300-a.
Ha egy progi csak 2 szerian (nvidia gf3-4 es ati r300) fut rendesen akkor azt barki nyugodtan hivhatja bughegynek.
bar falbol elnezest kertel, mindenesetre kisse arrogans hozzaszolas volt reszedrol. Nem mindenkinek van r300-a.
Ha egy progi csak 2 szerian (nvidia gf3-4 es ati r300) fut rendesen akkor azt barki nyugodtan hivhatja bughegynek.
Ez en kurtam el, vagy valami megvaltozott? 😄
A 3 CD-s myth-verziora imho kell valami registry-peccs.
<a href="http://160.114.80.80/~tj/mythfix.rar">ITTISVANE</a>
A reg filet eloszor editald szvsz, de lehet hogy nem muszaj (ha nem a default helyre installaltad).
<a href="http://160.114.80.80/~tj/mythfix.rar">ITTISVANE</a>
A reg filet eloszor editald szvsz, de lehet hogy nem muszaj (ha nem a default helyre installaltad).
Nekem is pont ugyanez a problémám, 3cd-s verzióm van és most szedem le megint egy másik helyrõl talán így menni fog.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Grebber, olvass vissza 1 picit, ezt kérdezgettük az elmúlt 2 órában...

Törölt felhasználó
Az 1.1-es patchhez NEM KELL CRACK!!!
Ha multizni akarsz, akkor erdemes 😊
Nem kell hozza uj tores.
Nem kell hozza uj tores.
Hol van az 1.1-es patch-hez crack vagy kell hozzá egyátalán??Atim van érdemes feltennem?
Next PC upgrade: 2022
PB = PunkBuster. Anticsit.
Be van epitve az 1.1 peccsbe. A default csitervedelmet ezzel valtottak le.
A szerver-valaszto kepernyo jobb also sarkaban kell bekapcsolni.
A szerver-valaszto kepernyo jobb also sarkaban kell bekapcsolni.
Csak ne felejtsd el bekapcsolni a PB-t alul.
Arsenal!
Mifele kod? Nincs rajta password.
Mifele kod? Nincs rajta password.
Köszi az infókat!
Nem cseszi el.Miért cseszné?
Jaja, akkor nem kell a consolban pötyögni!
A multi menü a winfosom miatt nem megy, de még nem akarom újrarakni, ezért kell consollal bohóckodnom!
A multi menü a winfosom miatt nem megy, de még nem akarom újrarakni, ezért kell consollal bohóckodnom!

Nem kell külön krekkk.
Passz, lehet, lassú a netem, vagy a tiéd, vagy nemtommi....
Kellene már az a linux dedikált server!
Kellene már az a linux dedikált server!

Nem enged be, conn timeout....1.1-es?
Megyek
Csak ideiglenes tesztszerver, nemsokáig lesz már meg!
Amúgy sztem nem gyorsít.
Köci, akkor felteszem.
Csak elõbb le kell töltenem!
Crack akkor kell külön hozzá, vagy nem?
Csak elõbb le kell töltenem!
Crack akkor kell külön hozzá, vagy nem?
MAGYAR VAGYOK!! Hungary <1.1>1.1> FFA FarCry mp_monkeybay_n 3/16 160.114.80.9 erre a szerverre mi a kod??
Next PC upgrade: 2022
Megmaradnak a mentések.
"Gyorsít valamennyit ati kártyával vagy csak FX-en?"
Nem mindegy 9800 Pro-val?
Nem mindegy 9800 Pro-val?
Megéri felrakni a peccset?Nekem nincs vele peccs nélkül problémám!Gyorsít valamennyit ati kártyával vagy csak FX-en?
És még annyi, hogy ha feltolom az 1.1-es patchet, akkor megmaradnak a mentések, vagy megdöglendenek?
Törölt felhasználó
Visszaolvastam, de senkinek nem válaszoltak aki kérdezte, szóval: az 1.1 es patch -hez kell crack, vagy simán megy vele?