24504
  • karikusz
    Mostanában nem szól rám az sg, hogyha jön privim...:(
  • karikusz
    Mi meg azé se megyünk oda...hate nem tisztelsz meg minket akkor mi minek tegyük tiszteletünket oda??
  • PyRex
    írtam, priviben :)
  • CoolStuff
    Gyertek PN-re, ha tudtok!
  • CoolStuff
    Haggyá má, most már azé se lesz válasz gomb!:D
  • karikusz
    Nem írtál bírálatot a lappal kapcsolatban...
  • CoolStuff
    100-as ping alatt tök mind1 már...
  • karikusz
    VÁLASZ gomb!!!!
  • PyRex
    ennek meg 37-es a pingje... Nem bizti, hogy csalt, de minden esetre érdekes volt...
  • CoolStuff
    Pontyosan!:DDDDDD
  • karikusz
    Ezért nem kell ilyen külső szerverekre menni...
  • CoolStuff
    Gyere inkább a tört [PN] szerverre, ott nincs csaló, és 78 a ping-je (általában)...
  • PyRex
    Kezdett uncsi lenni... Srác átmegy 5 másik emberen, mindenki belelő 3 tárat, aztán én is, engem kinyír, marha is, őt is kinyírja, elfoglalja a zászlót és "muhahhha"-zik....
  • ollie
    Max kp-ért adnám a lapom, mert egy P4C800-E Deluxe-ot szeretnék.
  • karikusz
    Én meg itthon...
  • PyRex
    UBI EUROPEAN ASSAULT 3-ON VAGYOK
  • PyRex
    Engem érdekel, sőőőt! Nem jössz játszani MOST???
  • KranaZoli #10739
    Én erről a köztudomásról lemaradtam
    De most mire gondolsz?

* Arra, hogy az unintsall 10 másodperc és mindet kézzel kell kigyomlálni, vagy
    * arra, hogy az install 1 óra
    * vagy mindkettőre
  • CoolStuff
    ollie!
    Nem adod el az alaplapod?
    Vagy. ha én odadnám a lapom, és ráfizetnék a tiédre?
    Proci is jöhet!
  • CoolStuff
    Nem érdekel, de, hamár így mondtad...:))))
  • XeeN
    Még élek. Ha érdekel ez egyáltalán valakit...
  • ollie
    az enyém jól müxik
  • karikusz
    Én már 9.30-tól fent vagyok..)
  • karikusz
    :)))
  • CoolStuff
    Jó reggelt!
    Végre aludtam egy nagyot!
  • karikusz
    Na mizu? Kipihented magad?
  • karikusz
    Zaki!

Légyszives bombázd már ki 2 hozzászólásom....thx...

• zaki
    KranaZoli: köztudott, hogy a 3 cd-s változatnak el van b*szva az installja...
  • Ottto
    Hali
  • karikusz
    Ja...Jó reggelt All!
  • karikusz
    Mint olyan, felirat nincs benne, csak a menü magyar, hogy mit kell csinálnod (küldetés), a pályák menüje, meg még pár kis szöveg..
    Amúgy nincs olyan hogy felirat ki-be kapcsolás mint a Mafiánál...stb..
  • janos666 #10725
    Az jó lenne, de még nem találtam hasonlót és tekintve hogy a megjelenés után pár nappal kész volt a 100%-os magyarosítás így nem hiszem hogy túl sokat szövegrlnének benne(írásban).
  • KranaZoli #10724
    Még egy kérdés:

Az átvezető és intro video-k alatt nem lehet feliratot elővarázsolni?
  • KranaZoli #10723
    Gratula!
  • KranaZoli #10722
    Hali!

Tegnap csak arra volt időm, hogy uninstall Far Cry, ami nem tom mit csinál, mert a gammát full-ban fennhagyta.

Töröltem a game mappát. A profiles mappát meg kimentettem, mert tényleg abban találtam a mentéseket, amik remélem újrainstall után is fognak működni.

Keressek rá a regedit-ben is minden far cry-os hivatkozásra és töröljem azokat, vagy ez a lépés már felesleges?

Újrainstallálni már nem volt időm.

Látom páran már installálták újra a game-et, így egy kis segítségre lenne szükségem:

Nekem 3 CD-s verzió van, ami az itt elhangzott vélemények szerint már tört verzió, ezért nem kellett külön crack-elni.
    A DLL fájlokra nem volt szükségem, mert azok már fent voltak a gépemen (gondolom v.mivel felkerültek).
    (1ik haveromnak kellett, neki nem voltak fent a DLL fájlok.)

Ha újrainstallálom, akkor szükséges-e telepíteni a játékhoz kiadott javítást, vagy felesleges?
    (single player-ben nyomom csak)
    Okozhat-e problémát, ha a javítást tört gammára telepítem?

A hiba valószínűleg az lehetett, hogy véletlen felülírtam a játék indító .EXE állományát, vagy egy crack EXE-vel, vagy pedig a quick-save exe-vel, mert nem néztem meg, hogy az is egy önkicsomagoló exe. Így lehetséges, hogy nem is jelentkezett volna a hiba, ha nem matyizok bele.

A quick-save cuccost nem fogom feltenni.

Köszi: KranaZoli!
  • Rambo [OBI]
    Végignyomtam a szinglit.
    Kicsit zúzó volt a vége.
  • janos666 #10720
    Hát már leírtam 1X, de nálam úgy jó lett hogy mappástól kitöröltem a működésképtelen verziót, ugyanoda feltelepítettem, beraktam a DLL-ket, elindítottam a játékot és felnyomtam a garfikát, elindítottam a petch telepítőjét mi (töröltem a mappát nem uninstall miatt) azt mondta már fent vagyok, ha uninstalálni akarom a petchet X a négyzetbe, megtettem, utánna megint elindítottam a petch telepítőjét és felrakta magát. (az update FIX egy windows-hoz csak 1X kell, mert az a registrybe írja be magát amit a bolti játék telepítője tenne meg) Ezután elindítottam a normál Far cry.exe-t (nem multi) ment is csak hibásan (elbaszott textúrák, iszonyat szaggatás külső tereken) Ezután felrektam Ezt működik az 1.1
  • examinee
    jah: a crack nálam 2 dll!! azt mikor tegyem rá??
  • examinee
    És mi a menete a "myth" féle verziónak??
    1.install game
    2.fix update
    3.patch 1.1
    4.mp.exe
    ????
  • PyRex
    Ehh, na most voltunk egy hivatalos szerveren, hát ott olyan profik vannak, hogy nem hiszem el (vagy rájöttek, hogy hogy lehet PunkBusterrel csalni...)