24504
-
#10756 Mostanában nem szól rám az sg, hogyha jön privim...:( -
#10755 Mi meg azé se megyünk oda...hate nem tisztelsz meg minket akkor mi minek tegyük tiszteletünket oda?? -
#10754 írtam, priviben :) -
#10753 Gyertek PN-re, ha tudtok! -
#10752 Haggyá má, most már azé se lesz válasz gomb!:D -
#10751 Nem írtál bírálatot a lappal kapcsolatban... -
#10750 100-as ping alatt tök mind1 már... -
#10749 VÁLASZ gomb!!!! -
#10748 ennek meg 37-es a pingje... Nem bizti, hogy csalt, de minden esetre érdekes volt... -
#10747 Pontyosan!:DDDDDD -
#10746 Ezért nem kell ilyen külső szerverekre menni... -
#10745 Gyere inkább a tört [PN] szerverre, ott nincs csaló, és 78 a ping-je (általában)... -
#10744 Kezdett uncsi lenni... Srác átmegy 5 másik emberen, mindenki belelő 3 tárat, aztán én is, engem kinyír, marha is, őt is kinyírja, elfoglalja a zászlót és "muhahhha"-zik.... -
#10743 Max kp-ért adnám a lapom, mert egy P4C800-E Deluxe-ot szeretnék. -
#10742 Én meg itthon... -
#10741 UBI EUROPEAN ASSAULT 3-ON VAGYOK -
#10740 Engem érdekel, sőőőt! Nem jössz játszani MOST??? -
#10739 Én erről a köztudomásról lemaradtam
De most mire gondolsz?
* Arra, hogy az unintsall 10 másodperc és mindet kézzel kell kigyomlálni, vagy
* arra, hogy az install 1 óra
* vagy mindkettőre -
#10738 ollie!
Nem adod el az alaplapod?
Vagy. ha én odadnám a lapom, és ráfizetnék a tiédre?
Proci is jöhet! -
#10737 Nem érdekel, de, hamár így mondtad...:)))) -
#10736 Még élek. Ha érdekel ez egyáltalán valakit... -
#10735 az enyém jól müxik -
#10734 Én már 9.30-tól fent vagyok..) -
#10733 :))) -
#10732 Jó reggelt!
Végre aludtam egy nagyot! -
#10731 Na mizu? Kipihented magad? -
#10730 Zaki!
Légyszives bombázd már ki 2 hozzászólásom....thx...
#10570 -
#10729 KranaZoli: köztudott, hogy a 3 cd-s változatnak el van b*szva az installja... -
#10728 Hali -
#10727 Ja...Jó reggelt All! -
#10726 Mint olyan, felirat nincs benne, csak a menü magyar, hogy mit kell csinálnod (küldetés), a pályák menüje, meg még pár kis szöveg..
Amúgy nincs olyan hogy felirat ki-be kapcsolás mint a Mafiánál...stb.. -
#10725 Az jó lenne, de még nem találtam hasonlót és tekintve hogy a megjelenés után pár nappal kész volt a 100%-os magyarosítás így nem hiszem hogy túl sokat szövegrlnének benne(írásban). -
#10724 Még egy kérdés:
Az átvezető és intro video-k alatt nem lehet feliratot elővarázsolni? -
#10723 Gratula! -
#10722 Hali!
Tegnap csak arra volt időm, hogy uninstall Far Cry, ami nem tom mit csinál, mert a gammát full-ban fennhagyta.
Töröltem a game mappát. A profiles mappát meg kimentettem, mert tényleg abban találtam a mentéseket, amik remélem újrainstall után is fognak működni.
Keressek rá a regedit-ben is minden far cry-os hivatkozásra és töröljem azokat, vagy ez a lépés már felesleges?
Újrainstallálni már nem volt időm.
Látom páran már installálták újra a game-et, így egy kis segítségre lenne szükségem:
Nekem 3 CD-s verzió van, ami az itt elhangzott vélemények szerint már tört verzió, ezért nem kellett külön crack-elni.
A DLL fájlokra nem volt szükségem, mert azok már fent voltak a gépemen (gondolom v.mivel felkerültek).
(1ik haveromnak kellett, neki nem voltak fent a DLL fájlok.)
Ha újrainstallálom, akkor szükséges-e telepíteni a játékhoz kiadott javítást, vagy felesleges?
(single player-ben nyomom csak)
Okozhat-e problémát, ha a javítást tört gammára telepítem?
A hiba valószínűleg az lehetett, hogy véletlen felülírtam a játék indító .EXE állományát, vagy egy crack EXE-vel, vagy pedig a quick-save exe-vel, mert nem néztem meg, hogy az is egy önkicsomagoló exe. Így lehetséges, hogy nem is jelentkezett volna a hiba, ha nem matyizok bele.
A quick-save cuccost nem fogom feltenni.
Köszi: KranaZoli! -
#10721 Végignyomtam a szinglit.
Kicsit zúzó volt a vége. -
#10720 Hát már leírtam 1X, de nálam úgy jó lett hogy mappástól kitöröltem a működésképtelen verziót, ugyanoda feltelepítettem, beraktam a DLL-ket, elindítottam a játékot és felnyomtam a garfikát, elindítottam a petch telepítőjét mi (töröltem a mappát nem uninstall miatt) azt mondta már fent vagyok, ha uninstalálni akarom a petchet X a négyzetbe, megtettem, utánna megint elindítottam a petch telepítőjét és felrakta magát. (az update FIX egy windows-hoz csak 1X kell, mert az a registrybe írja be magát amit a bolti játék telepítője tenne meg) Ezután elindítottam a normál Far cry.exe-t (nem multi) ment is csak hibásan (elbaszott textúrák, iszonyat szaggatás külső tereken) Ezután felrektam Ezt működik az 1.1 -
#10719 jah: a crack nálam 2 dll!! azt mikor tegyem rá?? -
#10718 És mi a menete a "myth" féle verziónak??
1.install game
2.fix update
3.patch 1.1
4.mp.exe
???? -
#10717 Ehh, na most voltunk egy hivatalos szerveren, hát ott olyan profik vannak, hogy nem hiszem el (vagy rájöttek, hogy hogy lehet PunkBusterrel csalni...)