Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joke
Találtam aproblémámra megoldást :http://www.classifiedxp.com/~gmflash/faq.html

Joke
Kössz, de ezt jól kitalálták. Nem erre terveztem a c: -t, nem tok enyni helyet csinálni neki.

XeeN
SOHA nem fogod lelõni. 8+ rakéta kell neki és ez után is csak elrepül...

Sgtfathi
Bujj a fák mögé és sorozd meg a heli-t kell neki löszer rendesen.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Sgtfathi
Bujj a fál mögé és sorozd meg a heli-t kell neki löszer rendesen.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

CSOCSO
kicsit szakadjatok mar le a pecsekrol meg a netes jatekrol es segijjetek mar egy halando offfline playernek is!! KOSZIKE!!!!!
szoval:"felrobbantom a nagy hajot, de utanna a helikopteressel mit kell csinalni???? 8 raketa meg se kottyan neki..ezekutan meg eluszok a hajoval..."
tibor16
Ha nem a c:\programs alá raktad a peccs nem látja, legalábbis ez volt a tapasztalat. Ha megvagy a peccsel, utánna áthúzhatod a könyvtárat más partícióra, utánna már nem csinál ügyet belõlle.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Baz istentelenül szaggat nálam multiban! singleben megy mint a villám, multiban max 2 fps...

War. War never changes.

neozed
Benne van az 1.1-es javításban

Aha, köszi. Még vmi: punkbustert honnét lehet letölteni?

War. War never changes.

neozed
\connect (szünet) blablabla

Hali nekem az a gondom,, hogy lehívom a konzolt, beírom hogy /connect (próbáltam / nélkül is ) tehát /connectx.y.z.c, enter nyomok és nem csatlakozik sehová. Mi a gond?

War. War never changes.

Joke
Felakartam rakni a patch-et, de nem engedte, met azt mondja nincs fetelepítve. Tundan valaki küldeni egy reg.-et? Megköszönném.

gavaoo
Köszönöm. Tuti,mükszik!
Ám sajna most mennem kell,de holnap csinálok 1 servert,ami
mennifo egésznap.

Heyn Fujitsu S. Amilo

XeeN

XeeN
Barbapapa nem magyar. 😊 Van viszont 1 legalábbis piros-fehér-zölden ki van írva, h HUN. 😊

törtre... csak lõdözni farcrymp-vel. 😊

láttam egy barbapapa nevû szervert, de 130 volt a ping, ezért kétlem hogy magyar lenne.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

gavaoo
OK.+van köszi

Heyn Fujitsu S. Amilo

XeeN
XeeN
Mindkét címemet blokkolta a kiszolgálód... Feldobom valahová.

Másmint XeeN-nek.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Jah bocs ezek az üzenetek Marhának szóltak.

De azért köszi, végülis segítettél.

De, meg tudja nyitni és rá is jöttem, hogy mit akartál mondani azzal hogy másoljam beléjük. Total Commander megycsinálta, bár azt nem mondanám, hogy érthetõen írtad le. Az elején például egy szót sem szóltál a Total Commanderrõl.

XeeN
Tudtommal nincs állandó magyar szerver, de a dalaylama asszem magyar (bár az elõbb nem köszönt vissza senki). A punkbuster be van építve a játékba. A multo képernyõ jobb alsó sarkában lehet aktiválni.

Egyébként tört szerverre gondolsz, v eredetire?

gavaoo
Privibe ment.
Kösz.

Heyn Fujitsu S. Amilo

2 kérdés: Van-e állandó magyar szerver, és mi az IP-je?

Punkbustert ehhez hol találok?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

XeeN
Ha nem tudod megnyitni akkor sajna így jártál. Bár a 6.01-es total commander tökéletesen kezeli.

XeeN
nem neked szólt...

XeeN
adj emil címet és elküldöm.

Jah bocs én voltam a hülye

gavaoo
Ez nekem szolt.

Heyn Fujitsu S. Amilo

Az ÖSSZES XML-t???

gavaoo
Köszi +van,csak sajna :HTTP 404 van
Majd még probálkozom vele.
Köszönöm.

Heyn Fujitsu S. Amilo

Ezen az oldalon meg a FarCryMP.rõl beszél. Nem értem mit akarsz ezzel.

CSOCSO
LOOOL emberek.. kesz vagyok.. felrobbantom a nagy hajot, de utanna a helikopteressel mit kell csinalni???? 8 raketa meg se kottyan neki..ezekutan meg eluszok a hajoval...
Nem hiszem el. Mér vagyok tehetetlen??? Egyszerûen nem értem milyen xml-ekrõl beszélsz meg mit jelent az hogy írjam felül az english-pakokban? Nem tom megnyitni azokat a fájlokat.

XeeN
Igen Használd pl a total commandert a megnyitásukhoz, és másold BELÉJÜK az xml-eket.

XeeN
Honnét a retekbõl emlékezzek rÁ? Ha ennyire tehetlen vagy, magadra vess.

Megtaláltam az english.pak-ot és az english1.pak-ot. Ide telepítsem a magyarosítást? Vagy mit tegyek?

gavaoo
izéé nincs

Heyn Fujitsu S. Amilo

gavaoo
igen lécci kösz

Heyn Fujitsu S. Amilo

Bakker nem hiszem el, mér nem megy??? Csak annyit kérek, h azt mond meg, hogy melyik xml-t hova másoltad?

XeeN
Pedi az kell hozzá. Megvan, vagy adjak linket?

XeeN
Nagyon egyszerû. ÍRD felül az eredetieket az englsh.pak-ban és az english1.pakban.

XeeN
Ennél érthetõbben nem megy.

Ok, mondom megtaláltam csak azt nem értem, mirõl van szó. Tudom, hogy a Language mappában vannak az xml-ek, csak azt mond meg kicsit érthetõbben, hogy melyiket és hova másoljam? Légyszimár

gavaoo
asszem az nincs

Heyn Fujitsu S. Amilo