Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XeeN
BTW: IP patch fent van?

XeeN
add meg az ip-t!

XeeN

gavaoo
és ha ip-vel proba?

Heyn Fujitsu S. Amilo

Nah visszaolvastam. De lehetne kicsit érthetõbben? Most hova másoljak és milyen xml-t? Please írd le.

\"Hard to see, the dark side is.\"

XeeN
LnaIPOnly hibával elszáll.

Magasabb nehézségen meg lehet csinálni csak a gép általi mentésekkel? 😊

3madszorra döglök meg, mert mindíg máshol van a rakétás, és mindíg 20-30 perc kiírtani az elõtte levõ 20 pacákot...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

gavaoo
Szia.Ok. butykolve néven keresd.

köszi

Heyn Fujitsu S. Amilo

De mégis kb. hányadik hozzászólás?
Jó-jó visszaolvasok...

XeeN
Plz vedd a fáradtságot, és olvass vissza pár oldalt. Már leírtam 1x hogyan kell...

XeeN
Rakétavetõvel. kb 8 lövés.

XeeN
ok

gavaoo
Hali van valaki aki ráér kicsit?
Bütykölnék 1 szervert +kéne nézni,hogy mükszik-e.

Heyn Fujitsu S. Amilo

Tényleg nem értem mi lehet a gond. Telepítem a magyarosítást a fõkönyvtárba (az ubisofton belül a crytek-ben lévõ farcry-ba). És mondom, az indítóképernyõnél nálam is kiírja, hogy Hun Games magyarosítás meg mittomén, de amint belépek a fõmenübe, már minden angol. Please help valaki...

Igen-igen a bejelentkezõ képernyõnél nálam is ki van írva a magyarosítás, de mihelyt belépek a menübe, minden angol.

grebber
Majd ha kiirja az a kurva oldal akkor jöhettek egyenlõre szopat!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nyitok szervert jönne vlaki? DM monkeybay lenne.

Next PC upgrade: 2022

Operában sosem ment a válasz. Nekem is fentvan, de csak ritkán használom, pont az ilyen szarságai miatt.
ICram!

Opera, de regebben gond nelkul ment.(Ugy remlik)

palika!

Menj fel a kormanyallasba, az megved, A helikopter csinosan odalebeg egeszen az ajto ele. Belepumpalod az osszes raketat, ami a kezed ugyebe kerul, aztan egyszer csak leesik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A 14. Boat nevû pályán vagyok (3 tornyot kellett felrobbantani). Most egy hajón vagyok, itt is robbantani kell. Utána jön egy helikopter, amit bármivel lövök, nem sikerül kilõnöm. Vagy meghalok vagy elárasztja a hajót a víz. Ha a konténerekre felmászok védtelen vagyok. Mivel kellene kilõni a helikoptert?

Hamed
10k? Pár hete írta vki, hogy csak 7k. A tetvek felemelték az árát?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

I.C.ram
Opera?
I.C.ram
Nekem nem kellett semmi crack hozzá. Sima fel a crackelt játékra, aztán ment gond nélkül.
Allitolag az 1.0-as crack jo hozza. Ellenben nekem azota nem megy a game, miota az 1.1-et felraktam. Masoknak viszont problema nelkul.

U.i.: A frasznak nem mukodik nalam a "valasz" link?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

I.C.ram
Erre nem tudja senki a választ?
Na látom van már 1.1, elkezdtem letölteni. A demo király volt, remélem nem fogok csalódni...

1.1-hez kell crack? Ha igen, honnét lehet leszedni? Gamecopyworldon még nem láttam, csak a sima 1.0-hoz.

War. War never changes.

Hali! Van pár patch a játékhoz?

War. War never changes.

ScoobyDoo
nm

janos666
Még jó hogy rákérdeztem mielõtt elõlrõl kezdtem és dühömben töröltem volna.
Kösz!
ScoobyDoo
A 3as cd fenn van a két fájl. Csak másold be a Bin32 mappába!

janos666
Ó, fél óráig telepített/töörített és most azt mondja, hogy hiányzik egy DDL, telepítsem újra, az taán megoldja a fondot.....
Hello!
Aki már végignyomta, írja le legyenszíves, hogy a pályák milyen sorrendben követik egymást a kampányban.
Köszike

janos666
Igen, normális, közbe bejött.
janos666
Normális az, ha bemountoltam a CD1-et, az autorunban ráklikkeltem a telepítésre, elfeketedett az ablak és már kb 5 perce csak izomból tölt valamit vinyóról, de a szabad hely az nem fogy sehonnan? (HDC-s verzió)
Gunner
És utána vmi szöveg, lehetõleg ékezet nélkül szerintem 😊
De pl. amikor visszatöltöttem azt a savet a helikopteres résznél, akkor kifagyott. Illetve beleolvadtam a hajóba...

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

beírod hogy save, és nyomsz egy tab-ot, és akkor jelenik meg hogy \save_game

steam, origin: ACE_hun

I.C.ram
Ja save gond asszem megoldva 😊
I.C.ram
Nem olyan drága! Médiában 10k forint, ahhoz képest, hogy marha új játék meg azért 6 CD.
I.C.ram
Ja és feliratozni nem lehet a játékot? Mert olyan marha halk a duma, hogy egy kukkot nem hallok belõle, pedig maxra raktam a zenén kívül mindent.
I.C.ram
A linknél leírt savelési mód múködik valakinek? Mert nekem nem. Beírom, hogy save a konzolba, és kiírja alul mintha chat lenne, hogy Jack Carver: save.

Hogy kéne ezt mûködésre bírni?
Mike
sárkényrepülõ

1. beszálltam a fák közé a helikopterrel viaskodás közben, tehát elindultam gyalog
egyszercsak ding, oldalra dõlés, halál

2. most leszálltam a kis öbölbe (ott ahol a csónak is van) csónakot megszerzem, helikopter már elhúzott
megyek a csónakkal a nyíl felé
vizen, sehol senki, ding, oldalra dõlés, halál

ez mi a faszom???
így jelzi, hogy vége a pályának?
ha igen, ezt azért lehetett volna kulturáltabban is, vazze 😞(((

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

M@TriX
hármat találhatsz 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

tibor16
Valamit nem jól csináltál, -már a bejelentkezõ képen felül ott van a magyarosítás..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Nah meg a magyarosítással is lenne egy kis gondom: elindítom a játékot de a menü kapásból nem magyar. Miért? Engedélyezni kell valahol a szövegeket?

Jah utánanéztem, bocsi a kérdést.
Más: mire jó pontosan az a FarCryMP.exe, amit le lehet tölteni?

A jelenlegi magyarosítás a játékhoz 100%-os?

tibor16

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

[HUN]PAStheLoD
kicsit uncsi 30 .000 - 300 .000 ikre loadolni

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
igen .. ezlesz a legjárhatóbb út , ubi fórumon is ezt javasolják, köfike

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]