Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berczy
Sziasztok!

Tudtok olyan oldalt ahol találok részletes leírást a játék részletes történetével kapcsoaltban?

Elõre is köszI!

Berczy

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

fm
vagy ami segíthet,az a swap file jó nagyra állítása,vagy hagyni,hogy a win kezelje..

fm
nekem 8500le 64mb van és remekül fut..a kulcs:800*600*32,medium beállítás(kivéve árnyék:low)

balcooo
Hm nekem pont ezt produkalja, ki is voltam uyg egy honapja mikor megjelent a game, mindenki tolta en meg csak nyüszitettem a screenshotokra. Aztan szépen lenyugodtam 😛. ATI 9000 vagy 8500öd van neked is gondolom. De ha elmulna nalad ez a jelenség valamitöl (mármint a beakadás) ird meg ide a megoldast azonnali hatállyal plz 😊

Shep
A roncs hajó orráról beszélsz, vagy a nagy hajóéról, mert én is itt szenvedek chalengingben, elég jól keni a kóboj figura mert bekapok 2 golyót a max kevlar el is úszott.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Herold
De a CD-Galaxis is ennyiért kínálja.

Herold
Media Marktban.

HOL?
Herold
Bibí, van eredeti passwordom a Far Cry-hoz! (Ma megvettem, csak 8 rugó volt.)

zaki
nekjem meg ilyen hibaüzenet miatt nem indul a game

bocs erre valaszoltam!

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Hopp!! nekem is ilyen hibauzivel szokott kilepni de nekem sima jatek kozben es multi kozben is elofordul. mostanaban rendszeresen. lehet h. koze van az 1.1-hez??? regebben nem emlekszem ilyenre (nem volt).

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Ch_Slater
nekem is 4x AGP-m van es 8x a karesz. es eleg jol nez ki. mármint nem a vidkártya...hanem a jatek. ja es persze nem is szaggat. tehat nem biztos h amiatt szaggat, mer nalam nem.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

fm
ja..és mit javít az 1.1 peccs? nekem az nincs fenn..

fm
thx mindNkinek a tippekért..mindjárt felpakolom a 4.3as catalystet,mer a 4.4 nem javított a pocsolyán. a tenger gyönyörû,szóval nem az a gond,hogy dx8.1es a kártya(bár nem örülök neki😊)

a szaggatás megszûnt,a swap file-al volt gond!

probáltam már mindent...
szerintem a gond az h 4x-es agp-m van
és a kártyám meg 8x-os.már másra nemtok gondolni csak erre.

bdgtl

Ch_Slater
énis...

ez mi az istentol van? probaltam gavaoo szerverehez joinolni de mindig ezt kapom:

arty
pecs 1.1 fentvan ?

sztem probalgasd az effekteket lekapkodni .. egyre lejjebb.

Forza.

udv
akinek fx5600(325@550)karija van pls irja le hogy neki milyen beállitásokkal mennyire fut a game,mert nálam vmi gáz géza van.ha ez erdöben vagyok teljesen jol fut ha meg vmi belsö téren vagyok akkor 5 fps...
xppro,512@400ddr,[email protected]@2.8GHz,forceware56.72

bdgtl

Bandee
nekem nincs ilyen gondom 😄

dikki*yysw
Rakj be még 512 mb ramot;
swap-filet állítsd 1,5 gigára
rakd át másik vinyóra (nem partícióra) a swapot
ha videókártyádon nincs 128 mega ram, cseréld
így hirtelen ennyi. 😊

profil: fórum fõoldala, balra.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

KranaZoli
Hi!

Far Cry-hoz keresnék crack-et.

Tudna v.ki ajánlani v.mi címet.

Köszi: KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

a video optinnal az advanced menu alatt babralj a beallitasokkal, vedd le a shadow-t.
Mag ugy altalaban probalgasd, hogy meg menjen, de ne legyen tul nagy minosegvesztes.
Ha ez nem megy sehogysem, uj vga kartya😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Hi!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a játék fepakolása után elkezdtem játszani, és az elsõ pályánál, amikor kimegyek a tisztásra, akkor elkezd akadozni a játék. Van, hogy 20 mp-ig semmit nem tudok vele csinálni, utána megint minden mûködik... Ez mitõl lehet? Bosszantó a dolog, mert így élvezhetetlen... Please help!

Másik: Én új vagyok itt a fórumon. Hogy lehet beállítani a profilomat?

Elõre is köszi
Ezek szerint a quick load sem jó? Akkor legközelebb megpróbálom menübõl. Thx!

\"Hard to see, the dark side is.\"

Én igen, megoldás ha menübõl töltöd vissza a legutóbbi kimentést, és nem a load_game paranccsal

steam, origin: ACE_hun

Ch_Slater
én még nem...

Találkoztatok már ezzel a buggal? Vagy csak nálam van? Pedig fenn van az 1.1-es pöcs. Ezek szerint jó volna ha kiadnák az 1.2-est. Csak azért mert elég idegesítõ, hogy egy idõ után nem látom mennyi életem van, merre kell menni, stb.

M@TriX
installnál rákérdez, amúgy a Configure Far Cry-nál az elsõ panelen ott egy rublika. "Gore"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
Inkább az áújat 4.4-eset.

Next PC upgrade: 2022

tibor16
Töltsd le a 4.3 catalyst drivert, meg fog javulni...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

gavaoo
A jelszó : butyok
a többi marad

Heyn Fujitsu S. Amilo

Hol lehet bekapcsolni azt, hogy mehlátszódjanak a sérülések a modelleken? A demoban látszottak, most nem, pedig be van kapcsolva a gore. Vagy kivették a teljesbõl?

War. War never changes.

gavaoo
Sziasztok.Ahogy tegnap igértem kb.fél óra mulva csinálok 1 servert.Várok mindenkit gavaoo'severs hun .Ha akarjátok lehet
jelszó is,csak jelezzétek.

Heyn Fujitsu S. Amilo

XeeN
512 mega néhány helyen kevés lesz. A távcsövet használva MINDENKINÉL mocskosul leesik az fps, szóval normális jelenség.

XeeN
ne húzd a kártyát. Általában segít.

XeeN
Elõbb uninstalláld a régit, mert ha nem teszed mocskosul le fog lassulni a grafkártya.

AMD Norbee
Hi all!
Lenne egy kérdésem
Hogy ha fel akarok tenni egy uj catalyst csomagot, akkor a régit le kell törölnöm vagy rá instalálhatom?

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Csocso!

En ugy csinaltam meg, hogy elszaladtam a hajo orraba miutan telepitettem a robbanoanyagot. Ott egy karcolas nelkul meg lehet uszni. Ha megvolt a robbanas, akkor spuri a hajohidra.(meg a robbantas elott ott talalhatsz loszert meg elesterot is.) Ha beveszed magad a kormanyos fulkebe, a helikopter odalebeg egeszen az ajto ele. Csak ki kell ugrani, beleloni, visszaugrani tolteni, undsoweiter... Tenyleg igyekezni kell, mert ha elsulyed a hajo, akkor kenyelmes celpont leszel a locsi kozepen.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Szerintem az LE8500 az DX 8.1-es kártya, és azokat a víz effektusokat nem támogatja...

steam, origin: ACE_hun

CSOCSO
menj a hajo orraba es onnan szord meg 300 toltenyni fnp90 el vagy akarmivel ami van nalad.. ha vegiglotted akkor egy raketa es elvileg megpusztul.. nekem legalabbis igy volt!
CSOCSO
hat igen..reg volt ilyen jo fps
fm
te jó ég! gondolom már 1000szer leírták: EZ a GAME KRVA JÓ! nagyon régóta az elsõ fps,ami megfog,amivel pöcsölök,hogy nehogy kiszúrjanak,nem csak hentelek és rohanok😊 ez nagyon bejövõs,ahogy vártam. huh

CSOCSO
en csak most fogok neki esni megenn.. de nemtok mast.. csak azt hogy raketa raketa raketa...
fm
cat4.4 nem oldotta meg a pocsolyák villódzását! vki tud segíteni?? 😞(

az irtó akadás viszont megszûnt😊 cask túlmelegedett a vidikarim 😞
csupa érzelem ez a játék,nagyon tetszik,de tényleg!! 😊

Itt vagyok én is elakadva ezzel a sz...al!Én még furmánykodtam...a part végére már a kocsit is levittem...de még azzal sem lehet lelõni!Ha csonakkal mész az sem jó...mert ha ott hagyod a hajónál..az is felrobban!Ilyenkor mi van...?!?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

fm
most kezdtem a játékot..de miután elõször emberekkel talizok és felszedem abban a hangárszerûségben azt a kis vmit aminek kijelzõje van iszonyat mód beszaggat,kb fél percenként 1 kocka frissítés. eddig a pontig azonban gyönyörûen fut ezen: 1.9gzh,nf7,512ddr(dual),8500le 64mb,winxp,cat3.6 (ezt minjá frissítem,mer a pocsolya a barlangban villódzott😊)

mi a baja?? thx

CSOCSO
fasza...csakha leugrom a hajorol akkor felrobban a hajo es en nemtok olyan gyorsan uszni hogy ne haljak meg felig.. a csonak amivel odamentem meg eltunt..