Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok olyan oldalt ahol találok részletes leírást a játék részletes történetével kapcsoaltban?
Elõre is köszI!
Berczy
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
a szaggatás megszûnt,a swap file-al volt gond!
szerintem a gond az h 4x-es agp-m van
és a kártyám meg 8x-os.már másra nemtok gondolni csak erre.
bdgtl

akinek fx5600(325@550)karija van pls irja le hogy neki milyen beállitásokkal mennyire fut a game,mert nálam vmi gáz géza van.ha ez erdöben vagyok teljesen jol fut ha meg vmi belsö téren vagyok akkor 5 fps...
xppro,512@400ddr,[email protected]@2.8GHz,forceware56.72

bdgtl
swap-filet állítsd 1,5 gigára
rakd át másik vinyóra (nem partícióra) a swapot
ha videókártyádon nincs 128 mega ram, cseréld
így hirtelen ennyi. 😊
profil: fórum fõoldala, balra.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Far Cry-hoz keresnék crack-et.
Tudna v.ki ajánlani v.mi címet.
Köszi: KranaZoli
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Mag ugy altalaban probalgasd, hogy meg menjen, de ne legyen tul nagy minosegvesztes.
Ha ez nem megy sehogysem, uj vga kartya😊
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a játék fepakolása után elkezdtem játszani, és az elsõ pályánál, amikor kimegyek a tisztásra, akkor elkezd akadozni a játék. Van, hogy 20 mp-ig semmit nem tudok vele csinálni, utána megint minden mûködik... Ez mitõl lehet? Bosszantó a dolog, mert így élvezhetetlen... Please help!
Másik: Én új vagyok itt a fórumon. Hogy lehet beállítani a profilomat?
Elõre is köszi
\"Hard to see, the dark side is.\"
steam, origin: ACE_hun

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
War. War never changes.
jelszó is,csak jelezzétek.
Heyn Fujitsu S. Amilo
Lenne egy kérdésem
Hogy ha fel akarok tenni egy uj catalyst csomagot, akkor a régit le kell törölnöm vagy rá instalálhatom?
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
En ugy csinaltam meg, hogy elszaladtam a hajo orraba miutan telepitettem a robbanoanyagot. Ott egy karcolas nelkul meg lehet uszni. Ha megvolt a robbanas, akkor spuri a hajohidra.(meg a robbantas elott ott talalhatsz loszert meg elesterot is.) Ha beveszed magad a kormanyos fulkebe, a helikopter odalebeg egeszen az ajto ele. Csak ki kell ugrani, beleloni, visszaugrani tolteni, undsoweiter... Tenyleg igyekezni kell, mert ha elsulyed a hajo, akkor kenyelmes celpont leszel a locsi kozepen.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
steam, origin: ACE_hun
az irtó akadás viszont megszûnt😊 cask túlmelegedett a vidikarim 😞
csupa érzelem ez a játék,nagyon tetszik,de tényleg!! 😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
mi a baja?? thx