Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
akkor pont a felénél vagy

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Baz eszméletlenül durva ez a játék! A singét nyomom, és ilyen jó kampányt a half-life óta nem láttam! Le a kalappal! Amúgy hány pálya van? Már vagy a 10.-en vagyok.

War. War never changes.

Shep
4.4es catalystal másnak is elszarja a vizet? nem látszanak a hullámok, ahogy a partot mossa, hiába teszem ultra highra visszarakja customra

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fm
olvasni😊 vissza..asszem nemrég volt ez a kérdés!

Sziasztok!

boat küldetésnél felrobbantom a freightert azt elõremegyek a hajó orrához jön egy helikopter azt kinyír, mit kell csinálni, help pls
challenging es bepipalva alul az AI bizbasz

Herold
Hoppá, akkor nekem nem is az van (lsd. 7523).

Köszi!

ScoobyDoo
Az alján😄irectX 9.0b (4.09.0000.0902)

Herold
Egy kérésem és egy kérdésem van:

Kérés:
Valaki, akinek DX 9.0b van a gépén, írja ide legyen szíves a DXDIAG képernyõ alján található DX verziószámot.

Kérdés:
A Bios bootolásnál 64 MB videoramot ír ki, de a DXDIAG már csak 32 MB-ot, melyik az igaz?

ScoobyDoo
Ki, milyen nehézségi fokozaton játszik?

Herold
Kösz, visszaolvastam, de nem ugyanez volt a hiba másnál.

neozed
Sonajk @:o)
Köszönöm

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

gizzda
Végre valaki elárulhatná , hogy pontossan mit kell rátolteni a játékra hogy azzal lehesen multizni? Hiába olvasok vissza nagyon zavaros az egyik ember eztmondja a másik azt most akkor mi is van??????

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

neozed
Azt hiszem, már volt másnak is ez a hiba, kicsit olvass vissza te is

[HUN]PAStheLoD
hát ugye ott van 2 ajtó ... egyiket kinyitod bemész a 2 közé akkor a másikat nyitod de a mögötted lévõ bezárul.. namármost az "lõszerraktárból" "hozol" egy széket (lõdd rugd .. rángasd guggolva told..) amit beraksz az 1. ajtóba és amikor kinyitod a 2ikat nem tud becsukódni az 1. 😛

jönnek a raksisdisznók ... te meg szépen visszamész a lépcsõfordulóba .. leguggolsz kihajolsz és lelövöd õket .. utána kimész és lesznájpolod a kis cigányokat (cryvisionnal a leg1xûbb) .. innentõl már csak szembe .. aztán vissza a lifthez azon fel aztán fenn a hídon .. aztán lesz csomó rohampajzsos ... aztán egy pár lövés a niggernek a végén és jön a videjó aztán creditsz ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

XeeN
Eröltesd meg magad, és olvass vissza......

Herold
Olyanom nincs, de CloneCD van. Mikor letöröltem, elindult. Szemét banda (mármint a fejlesztõk).

Azt honnan lehet tudni, hogy DiretcX 9.0a vagy 9.0b van a gépen? A dxdiag csak azt írja, hogy 9.0 és egy számsor: 4.09.0000.0900
Bár a CoD-nak is 9.0b kell, és elindult.

Ugyanis most meg a fekete képernyõ után exception error-ral kiszáll.
EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
Attempt to read from address 0xFFFFFFFF
The memory could not be "read"

Ohhh még egyszerûbb ha nem úszkálsz sehová mert a bomba elhelyezését követõen jelzi is a radaron hogy hová kell menni: a hajó másik végébe. semmi futás csak lassan akkor is odaérsz (na jó kicsit lehet futni) Robbanás. És ahogy írtad Vissza a kabinba. Semmi lövöldözés. Elõ a rakétát és kb 5 találat után alhúz füstölögve. Szárazlábbal megúsztam.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

fm
nightvision nélkül végig lehet tolni? 4.4cat-al nem lehet semmit látni, 4.3al meg akad és fagy!

Sonajk @:o)
Üdvözletem mindenkinek!
Van egy kis gondom a játék honosításával. Letöltöttem az állományt és gond nélkül fel is telpítettem, de még csak véletlenûl sem lett magyar a menü. Arról már nem is beszélve, hogy a játék alatti beszédet nekem nem írja ki a képernyõre. Gondolom csak beállítási probléma lehet, de az Istrenért sem találom, hogy hol és mit kellene beállítanom hozzá. Kérlek benneteket, ha tud valaki segítsen nekem.
Thx.
Bye all

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

neozed
Mondjuk Daemon Tools...

A 20. "Vulcano" nevû pályán merre kell menni, hogy túléljem a sok rakétavetõs szörnyeteget? Kijutok az épületbõl és szinte rögtön ott van 2-3 nagy dög. És messzirõl is lõnek páran. Hiába van tele mindenem (élet, pajzs, lõszer) nem megy. Elbújni sem tudok sehová.

Herold
Én nem tudom, ezek mi a kurva anyjukat képzelnek! Nem elég, hogy brit billentyûkiosztás nélkül el sem indul a telepítõ, most meg valami CD/DVD emulációs szoftvert (?) talált a gépen, és kéri hogy tiltsam le. De melyik az a szoftver???

ollie
Én ha jól emléxem a 8. pályán találtam meg a nightvision-t. Összesen 21 pálya van.

fm
miután megtaláltam a nightvisiont még sok van hátra? járok már a felénél? 😊

dikki*yysw
Le hát.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

fm
azér egy gf4 leköröz egy 8500le-t..

grebber
Na easy szint után nagy ugrás és elkezdtem a legnehezebb szinten.
Kiváncsi vagyok hogy milyen. ATTACK hegyek lesznek 😊

Next PC upgrade: 2022

xp
De volt már ilyen godom.
A norton Antivirus is ugyanezt irta ki.

De passz hogy mi miatt

ollie
Milyen oprencer?

[HUN]PAStheLoD
hát nekem gond nélkül rakta fel win xp-re ..

[HUN]PAStheLoD
na végigtoltam ubi. os fórumról a széket a nagyajtóba tolod megoldással sikerült a melákokat lelõni 😊 aztán a végén kicsit hoszabb videót vártam de hát megértem Jack-et hogy már elég magányos volt a szigeteken és pihenni akart 😊) nem vágyott több szereplésre 😛

Üdv..

Van egy kis gondom, telepíteném a játékot de ezt irja ki :

"A telepítöcsomagot nem lehet megnyitni. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazojával, és ellenõriztesse hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítöcsomag-e."

Havernál fut rendesen. pls help
dikki*yysw
2000+, 512, gf4

nekem csinalt nagyon cifrakat 8500-el, de uj catalyst sokat segitett. a kep, a sebesseg eleg korrekt lett, a gond mar csak az, hogy ugy 10 percenkent csinal egy spontan fagyast.
Amiga
Hát most boldoggá tett, hogy mások is szívnak, remélem globális a probléma és lesz peccs.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
És még mindig nem sikerült elindítani? Haveromnak is ilyen hibaüzenet miatt nem indul a gém, pedig eredetit vett. És még az UBI SOFT is kussol, nem válaszolnak az emailekre!!!

Shep
csak akkor para ha legalább közepes szinten játszol mert akkor két csapás és meghaltál mindegy hogy fullon voltál elõtte, úgyhogy azokon a részeken tiszta AvP.

Shep
Na én úgy csináltam meg, hogy hajótannál bomba lerak úszás a parton lévõ roncshoz, robbanás hatósugarából kikerültem, utánna visszaúsztam a hajóhoz felmásztam, bementem az irányító fülkébe és onna ki-ki néztem és közben lõttem, mert máshogy nem volt esélyem ellene, mivel ha nyílt részen voltam 4-5 golyó betalált és végem volt, így is benyelt a fickó majdnem 200 OICW-bõl kilõtt golyót, meg vagy 5-6 rakétát mire alhúzta a csíkot.

CSOCSO
van egy rozsdas hajo.. es az orr reszet fel kell robbantani .. es jon a helikopteres.. felrobban ahajo azutan kiugrasz a hajo jobb odlalanal.. elmesz egy fahoz.. es lovod 300 nyi loszerrel... en fullosan felvoltam toltve ( hajoban van elet) aztan ha 300 nyi loszer elnyomtad az ipsere.. a fa mogul kikokucskalva... nem kell egy tarat egy gombnyomassal.. lehet szepen burst fele modban is... aztan johet egy raketa aztan kesz is
fm
huhh..itt írták többen,hogy nem parák a szörnyek,gyerekeknek valók stb. de én azért rendesen beijedtem,mikor hirtelen nekemugrott és már haltam is,vagy mikor kettõ gyönyörûség ugrott a kocsimra! nem semmi ez a game 😊)

fm
milyen gépen is? 😊

Ch_Slater
izé.
ha felrakom a peccset akkor oda a muvi? vagy én toltam el valamit?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Herold
Rögtön az elején problémám van a telepítéssel. Egy bizonyos Angol (brit) billentyûkiosztást hiányol (1208-as hiba), pedig van ilyen. Persze el sem indul a telepítés. Nektek nem volt ilyen gond?

berczy
Még egy kérdés!

Lehet valahogy feliratokat kapcsolni a szövegekhez, vagy nincsen ilyen a játékban?

BErczy

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

dikki*yysw
Én minden medium, árnyék low, de a víz ultra-high-ából nem adok 😊

balcooo
kösz maj csekkolom igy megy e 😊