Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
War. War never changes.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
boat küldetésnél felrobbantom a freightert azt elõremegyek a hajó orrához jön egy helikopter azt kinyír, mit kell csinálni, help pls
Kérés:
Valaki, akinek DX 9.0b van a gépén, írja ide legyen szíves a DXDIAG képernyõ alján található DX verziószámot.
Kérdés:
A Bios bootolásnál 64 MB videoramot ír ki, de a DXDIAG már csak 32 MB-ot, melyik az igaz?
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
jönnek a raksisdisznók ... te meg szépen visszamész a lépcsõfordulóba .. leguggolsz kihajolsz és lelövöd õket .. utána kimész és lesznájpolod a kis cigányokat (cryvisionnal a leg1xûbb) .. innentõl már csak szembe .. aztán vissza a lifthez azon fel aztán fenn a hídon .. aztán lesz csomó rohampajzsos ... aztán egy pár lövés a niggernek a végén és jön a videjó aztán creditsz ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Azt honnan lehet tudni, hogy DiretcX 9.0a vagy 9.0b van a gépen? A dxdiag csak azt írja, hogy 9.0 és egy számsor: 4.09.0000.0900
Bár a CoD-nak is 9.0b kell, és elindult.
Ugyanis most meg a fekete képernyõ után exception error-ral kiszáll.
EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
Attempt to read from address 0xFFFFFFFF
The memory could not be "read"
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
Van egy kis gondom a játék honosításával. Letöltöttem az állományt és gond nélkül fel is telpítettem, de még csak véletlenûl sem lett magyar a menü. Arról már nem is beszélve, hogy a játék alatti beszédet nekem nem írja ki a képernyõre. Gondolom csak beállítási probléma lehet, de az Istrenért sem találom, hogy hol és mit kellene beállítanom hozzá. Kérlek benneteket, ha tud valaki segítsen nekem.
Thx.
Bye all
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Kiváncsi vagyok hogy milyen. ATTACK hegyek lesznek 😊
Next PC upgrade: 2022
A norton Antivirus is ugyanezt irta ki.
De passz hogy mi miatt

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Van egy kis gondom, telepíteném a játékot de ezt irja ki :
"A telepítöcsomagot nem lehet megnyitni. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazojával, és ellenõriztesse hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítöcsomag-e."
Havernál fut rendesen. pls help

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
ha felrakom a peccset akkor oda a muvi? vagy én toltam el valamit?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Lehet valahogy feliratokat kapcsolni a szövegekhez, vagy nincsen ilyen a játékban?
BErczy
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::