24504
-
#10836 én még nem vettem észre...pedig vagy napi 4 órát karattyolok vele...volt hogy haverral elkezdtük este 8-kor, és hajnal 4-5-ig csapattuk...közbe konferencia is volt...stb.. -
#10835 LOL, ezzel lett 1-1 ha az első képre gondolsz... -
#10834 Hát elég jól kikaptatok! -
#10833 Mai [HiC]-es game:
KÉP
KÉP
KÉP
:))) -
#10832 jó, most ez csak egy példa volt. nem rá értettem... -
#10831 Ha valaki értelmesen fogalmazza meg a mondandóját, könnyebb segíten. Ha jól emléxem én megpróbáltam. Arról pedig, hogy nálad nem jött össze a dolog nem tehetek. Az viszont érdekelne, hogy miben különbözött a másik fórumon hallott eljárás az általam tanácsolttól. (Mert nem hiszem, hogy mást mondtak volna.) -
#10830 Ő mondta, hogy már elolvasta az így kell neten játszanit! -
#10829 Ja, de szerintem az igen bugos még... -
#10828 És nem neked szólt senkinek sem az idegeskedése, de mondok egy példát, hogy megértsd...
Fent, a FarCry kép alatt van egy link, nagybetűkkel: ">>> ÍGY KELL NETEN JÁTSZANI BAKKER <<<"
Ennél jobban már nem tudtuk volna kiemelni (azért kék színű a link, mert a Winfos alapból kéknek mutatja a linkeket ugye, bár megcsinálhattuk volna más színnel is, de mindegy)...
Szóval lényeg az, hogy ott van a leírás. Erre MINDEN NAP jön LEGALÁBB EGY EMBER, aki megkérdezi, hogy miért nem lát szervereket, ésatöbbi... Szerintem az ötvenedik után Te is kiadaknál... -
CUCLI #10827 nah.lépj be MSN és ott beszéljük már meg a teamspeak dolgot Pyrex ,hogy ne a topic offoljuk szét..ths -
#10826 Mi ha nagyon csapatni akarjuk a játék közben mikivel akkor a skype programot használjuk...nagyon ott van a hangminősége (100* jobb mint egy mobilé)..ismeritek?..rendes telcsi program -
#10825 ok -
#10824 Teamspeak egy program, amire többen be tudnak lépni és mikrofonnal lehet beszélgetni. Ez csapatjátéknál IGEN HASZNOS tud lenni :))) -
#10823 Te meg azt értsd meg, hogy ha "jelen vagy" egy topicban sok ezer hozzászólás óta és minden nap betér valaki, aki UGYANAZOKAT A PROBLÉMÁKAT KÉRDEZI MEG, az ROHADT IDEGESÍTŐ. Szerintem elég értelmes vagy ahhoz, hogy OLVASS. Olvass vissza, használd az SG keresőjét, ésatöbbi. Ha felteszed a kérdést és azt a választ kapod rá, hogy LE VAN ÍRVA, OLVASS VISSZA, akkor tedd azt, ne sértődött gyerek stílusban válaszolj. És ne várd el, hogy UGYANAZT A DOLGOT 151-edszerre is leírjuk, mert sem a Te kedvedért, sem más kedvéért nem fogjuk leírni. Amúgy meg készül egy (több is) weboldal, ami(ke)n ezekre a hibákra megoldást találhat mindenki... -
#10822 Hali!
Egy öröm volt visszaolvasni a hozzászólásaitokat!:DDDDDDDDD
Mijaz a TeamSpeak, vagy mi?
Azt a beszélgetésre értitek, vagy télleg mikrofonoztok?
-
#10821 csákó! -
#10820 utoljára kb 10100-nál kérdeztem a saját (nem kommersz) problémámra. Azóta nem sikerült megoldani, de ma véletlenül igen. Nem a lustaság a gond, hanem a segítőkészség. Ha valaki kérdez a multival kapcsolatban, akkor azért el lehetne gondolkodni mit is kérdez. Nem biztos, hpgy ugyanabban láma mindenki. Mint az én esetem.... Na mindegy. Megy és kész. Ha tetszeni fog, akkor megveszem a game-t, hogy mindenhol nyomhassa. De most legalább ki tudom próbálni. Végre, nagynehezen....
Szia. -
#10819 ja és ha mindezek (ilyen sorrendben)fent vannak akkor nem kell konzolosdit játszanod, mert igénybe veheted a manual connect-et (itt megadhatod az ipt[
Ha ezek után se boldogulsz akkor.... -
#10818 vaslav!
Ha vettél volna fáradságot, és visszaolvasnál, vagy 10 (szerintem még annyit se kell) oldalt akkor ott leírtam mindent, hogy hogyan kell feltenni a játékot, hogy normálisan működjön! Még Ottto-nak írtam asszem...Hogy te lusta vagy visszaolvasni az nem a mi hibánk de elhiheted nem te vagy az első ember aki ismételten megkérdezi az alapvető dolgokat ..ezért van tele a hócipőnk...de ezt minden topicban eljátsza pár 100 ember, aki inkább kérdez, minthogy visszaolvasson pár oldalt...(láss magadba)...pusszantás... -
#10817 Végre van hangulat a topic-ban..
Csak így tovább ... -
#10816 Hát a Counter bugait ne is említsük akkor ugyi??...szar grafika...stb...szerintem te egy 800-as 128MBRAM | TNT2 -es konfigon próbáltad előcsalogatni (ami a CS-hez elég) a játék élményt!...(ami nem igazán jött össze) ezért vélekedsz így róla... -
#10815 Szia Marha. Idefigyelj kisgyerek. Jobban tennéd, ha visszavennél ebből az "én vagyok itt az arc" hozzáállásból. Nagyvonalúan közlöd, hogy eleged van (akármiből), de a kérdésre adandó válaszhoz az ég világon semmi közöd öcsém. A virtuális okos az, akinek van szája, tud beszélni, amit mond az igaz is, csak éppen semmire nem használható. Ilyen sok van itt. Lehet, hogy én is az vagyok, amikor erre a topicra irok. Hmm. Mint nagy nehezen kiderült, 2 szó volt a problémám megoldása. És ez nem Süni válasza, nem a "vedd meg a játékot", vagy "nekem már elegem van ezekből" okos hozzázzászólások voltak. Merthogy ezeket, még én a tehetetlen is ki bírtam találni. A problémám meg lehet, hogy gyerekes, de én kezdő vagyok a FarCry über-pathekben, Ti meg nem, és mégsem tudtok megoldást.
Jobban tennéd ha elgondolkodnál ezen.
- "Ezekhez": lehet hogy valóban félreértettem.
-
#10814 HA 2-3 hónapot játszik valaki akkor szerintem nem nagyon ér meg....de mindenki maga döntse el... -
#10813 Írtam privit! -
#10812 Van, jöszöl Te is? Úgy az igazi, ha game közben tudunk dumálni is -
#10811 Idefigyelj kisember! Jobban tennéd ha befognad a dagadó, önérzetes arcodat. Igen is tele van a tököm a hozzád hasonlító, tehetetlen emberekkel. Mi lenne ha vennétek a fáradtságot, és visszaolvasnátok néhány oldalt!? Az "ezekhez" nálam egyenlő volt a problémával. Nem volt benne semmi személyes, ha mégis így érzed, valószíűleg lelki sérülésed van.
Légyszíves magyarázd el, mit jelent a virtuális okos. Köszönöm.
Ui: Ezeknek a "virtuális okos" embereknek NEM voltak ilyen gyerekes problémáik a játékkal mint neked. Jobban tennéd ha elgondolkodnál ezen. -
CUCLI #10810 van teamspeak? -
#10809 Mondjuk ha ebben a fórumban nem volt erről 200-szor szó, akkor egyszer sem...
Hogyan tudsz tovább jutni? 2 lehetőséged van...
Az első (és egyben ajánlott) lehetőség: megveszed az EREDETI játékot...
A második lehetőség: szerzel valakitől egy savegame-et a következő pálya elejéről. -
Ojoba #10808 Sziasztok
A Cooler nevezetű pályán vagyok és elakadtam Valerit kéne megmentenem de hiába találom meg egyszeruen nemtuom mit csináljak csak állok a vízbe és nemakar semmit csinálni.
Nemtudnátok segitteni benne hogy mit csináljak , hogy tudnék tovább jutni.
Segitséget koszi előre -
#10807 Hohó?
Ez a "ezekhez" ez engem jelölne? Dagadó önérzetem nem engedi annyiban hagyni. Ezekhez a lámákhoz? Így érted?
Akkor valóban nem érted a problémámat. Kérdéssel fordulok hozzátok, merthogy olyannyira jártasnak "mutatjátok magatokat". Erre Süni szájbarágós válaszát kapom, amiben ugyanazt leírja amit a fenti link alatt találok, meg azt, hogy bármiféle jöttment "marha" az "ezek" (a lámák) kategoriajelzővel illet. Na neee.
A multi megy. Nem süni alapján. Egy másik fórumon, real okosok tudtak segíteni.
Ezen a forumon úgy látszik virtual okosok vannak.
Kösz. -
#10806 Egyébként nagyon sokan utálják a rakétavetősöket, sőt sokan még a snipereseket is. Mondjuk igencsak el tudja rontani a hangulatot, ha 5 rakétavetős van a pályán :) Bár az is egy VÁLASZTHATÓ fegyver, szóval ugyanolyan joga van bárkinek azt választani, mint mást. Mondjuk akkor szoktam röhögni, amikor NÉHA rakétavetővel vagyok és beszólogatnak, hogy mennyire láma vagyok, meg nem tudok más fegyverrel célozni, azért használom ezt... Na ezután szoktam őket lealázni minden más fegyverrel :)))) -
#10805 A fejlővés halálos, ha eltalálod...
Mi elég régóta játszunk vele és - hacsak nem cheatel valaki - akkor igen reális tud lenni... -
#10804 Mondj egy játékot ami hibamentes és tökéletes !! :))))
Még egyenlőre nincs és nem is hiszem hogy lesz :)) ! De etől fügetlenül kira volt a Far Cry !!
De akoris a S.T.A.L.K.E.R. lesz a kira ! -
#10803 Már Megbocsássatok hogy beleszolok de elegge 1 gyenge játék lett!!!mert én játszottam vele lanon és hát eleg szánalmas.lehet öogy nagyon a counter-hez vagyok szokva de az nem igaz,hogy 10cm-rol fejbe lovom 4-5szor es nem hal meg! utana meg kapasbol egy raketaval szetlo a single verzio miatt viszont bocsanat azt nem tom milyen játék!de ez a bug(vagy nem is tom minek nevezzem) engem nagyon idegesitett!
persze lehet hogy ez nem is bug de elég idegesito!persze azert nincs olyan játék amibe ne lenne hiba!azert jó gémelést kivánok! -
#10802 gyme = game
-
#10801 Marha: gyme mostanában valamikor? Ha igen, írd, hogy hova. Teamspeak-et próbáltad? -
#10800 Occsó, vedd meg! 8k-t megér bárkinek! -
#10799 Gratulálok. Szép teljesítmény. Nekem már elfogyott a türelmem ezekhez. -
#10798 8K. -
#10797 Most irtak, hogy elinditod a MPexet es utanna az elinditja a jatekot.
Ekkor josz te az egereddel es a baloldali multi menupontra kattintasz ezutan az elojovo jobboldali resznel annak is a jobbfelso reszen egy uj multi opcio gomb lesz.
Na erre rakattintasz az egerednek a bal (ismetlem bal) gombjaval es az elojovo lista mind tort szerver, ezekhez tudsz csatlakozni a ha ketszer kattintasz ra.
:-) na nem akartam ilyen szajbartagosan leirni, de ebbol majd mar remelem latod, hogy hogy kell.