24504
  • karikusz
    Gumi...
  • CUCLI
    ok
  • karikusz
    Na be lehet fejezni az értelmetlen vitát!
  • CUCLI
    amúgy nem apuka szokta a gépet venni.
    most készülök még 256ramot venni gépbe vazz. és nem apuka pénzéből. 3hónapja megy a spórolás
  • Hmuda
    Nem kell itt semmit lerendezni. Megvan a véleményem a tulbuzgó FarCry imádatodról, neked a FarCry fikázásomról. Pont. Ezen nincs mit ragozni. Ne is firtassuk tovább, mert csak elmérgesedik.
  • CUCLI
    apuka?
    valahol másik topicban rendezzük le. nem kéne se a S.T.A.L.K.E.R se a Far Cry topicot szétbaszni.
  • Hmuda
    "bazzeg nehogymár lefikázd a FAR CRY-t!"

Tudtom szerint szabad országban élünk, ahhol szabad a véleménynyilvánítás. Ha nem tetszik ne olvasd el. Ennyi.
  • Hmuda
    "csak azért mert nem megy elégy gyorsan a "hulladék" gépeden.."

Hát igen. Nem mindenkinek veszi meg apuka az aktuális high-end gépeket.
  • CUCLI
    :D akkor is!! bazzeg nehogymár lefikázd a FAR CRY-t!
    csak azért mert nem megy elégy gyorsan a "hulladék" gépeden..
  • Hmuda
    Mi van kisöreg? Árulkodunk? Ilyet legutóbb oviban láttam. :PPP
  • CUCLI
    S.T.A.L.K.E.R fórumban épp most "hulladékozták" le a Far Cry-t!Hol vagytok ilyenkor? damn
  • CUCLI
    valaki mondja már meg ,hogyan kell a köcsög God modot aktiválni a gaméban! nem tok úgy jó képet csinálni ha közben 50en körbe vesznek és megy a kill
  • Rambo 20
    Van vlaki game-en?
  • Pyx #10943
    igen
  • Joey
    thx..na akkor meglehet nyitni majd a dvd-t is dameon tools al??
  • PyRex
    ment privi, gyere game.
  • Rambo 20
    Annyit mondhatok Joey!

KURVA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
    Lehet benne ez:
  • PyRex
    Mármint UBI ASSAULT 6
  • PyRex
    illetve a 6-oson :)
  • Rasti
    igen azt is meg tudod nyitni daemonnal
  • Joey
    én is szeretnék már nagyon játszani a játékkal, igazábol nemtudom milyen véleménnyel vagytok róla.. vki vmi pozitívumot és negítvzumot ír róla?:)
  • Joey
    ajj segítsetek nekem is!!plíííz
  • PyRex
    UBI EU-ASSAULT 4-en vagyok!!
  • Rambo 20
    Hol vagy pyrex?
  • Rambo 20
    Ki van game-en?
  • Rambo 20
    én igen!
  • PyRex
    GAME MOST???
  • Joey
    egy párnál láttam hogy a myth es verzioval gond volt, de egyiknek sem volt hasonlo baja, mint nekem..kérdés a következő: ha leszedem a DVD-s verziot,akkor azt is megtudom dameonnal nyitni?? thx
  • karikusz
    csináltam egy beta verziós csetet az under 2 lapra..kukk meg...
  • XeeN
    Ha jól tudom, csak néhányan használták a MYTH-es verziót, mivel sok volt vele a gond. Olvass vissza, hátha itt van valahol a megoldás (úgy rémlik, hogy igen).
  • karikusz
    Tedd újra a játékot...a legfrissebb driverrel...
  • Joey
    én azt használom....sztem full bugos az egész. átraktam az antialiasign ot egyel följebb, elsem indult a játék még1x...rakás szar ez így
  • Robbb
    Üdv! Használja valaki a 3 CD-s Myth-es DVD rip verziót? Ha igen, akkor légyszi: #10869
  • Joey
    Hali all! Mér csinálja azt a játék hogy indulás után, csak egy fekete képernyő van, és a space gomb lenyomására visszaugrik a windowsba egyből. Régebben már elindult, feljebb raktam a felbontást, aztán else indul, most levettem de megint szar. a Performance is teljesen alapon van, és ígysem jó, hol ott régebben medium ra rakva is ment..
  • karikusz
    de a pálya az jó...majd ha lesz időm akkor megcsinálm más színűre...ja..meg türelmem...
  • fm
    thx
  • Rambo 20
    Fiúk van valaki game most?
  • CoolStuff
    Csak gagyi a lila homok!
  • karikusz
    A _surf (ez alapból benne van) és van még egy az az isle_attack v1.1 (ezt le kell tölteni [6,8MB])

Egyik se nagyon bugos...
  • CoolStuff
    Mi 12-en toltuk a radio pályán, ahol a vezér gép egy 3.2Ghz -es procival rendelkezett, aminek 1536 ramja, egy 9800XT-je, és egy 240 Gigás vinyója volt...