Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A gef 4 mx440 bump mappingot se tud (sok sok egyéb más mellett), szal nem igazán tudhatod, hogy hogy is kéne kinéznie a gémnek
sumi
Sniper!Én se vonom kétségbe mások hozzászólásait!!Amit leirtam az van nekem.ennyi......Ja!Az ucccsóó pálya is megvan..vmi vulkanós ahol meg kell szerezni a szérumot.Azt ende.Szép volt jó volt,de rövid volt.....Uninstall.....

ScoobyDoo
a Bomberman megy is! 😛

Persze... Nekem meg C64-en megy akadasmentesen...

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

PiszkosFred
Egyebkent ott tartok per pill, hogy megjelentek a felfegyverzett szornyecskek is a kommandosok mellett mint ellenfelek. Eskuszom neha az infarktus kerulget, amikor ramugranak jo magasrol, feltekert hanggal (undyingban is volt hasonlo az elejen amikor a farkasemberkek a nyakamba potyogtak az uveghazban..). De jatek kozben kezd avp1 feelinget olteni nalam a dolog. Ott is csak lepesben, minden apro kis zajra megallva jatszottam, mikozben vadul kerestem a hang forrasat. Nagyon tetszik a jatek mondanom sem kell.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Futni futhat fullon a sumi-nak, csak kerdezzen mar ra valaki hogy megis hany fps-sel eheh ;]

Shep
Nagy ügy bent a céges gépen 1200as keleron gef2mx400 256 SDRAM és fullon fut, de hát a grafika meg se közelíti az itthoni gépemen látottat, szóval nem meglepõ a dolog, egyszerûen azért van mert egy köteg olyan effektet nem tud a kártya ami a látványt javítja, de a teljesítményt meg csökkenti, elég ha csak a vizet veszed példának én csináltam a benti gépen képeket ha érdekel vkit beszúrom õket szívesen, hogy az milyen full grafikával.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Attól még hogy picit jobb a géped, egyáltalán nem biztos, hogy jobban is fut rajta a Far cry! Nem csak a hardvertõl függ a teljesítmény, hanem hogy pl. milyen és hány program fut a háttérben stb...

War. War never changes.

Seth
Azt elfelejtette odaírni hogy a gépe sorba van kötve egy mainframe-el 😊

PSN ID.: Beegabor

berczy
Ez csak valami áprilisi tréfa igaz? Kinek akarod ezt beadni?
Nekem: 2.7 GHz Celeron, 512 DDR RAM, GF5600FX 340/540 128MB 8x AGP, Abit IS7 alaplap.
Nekem normalon megy akadás mentesen.
Ugye nem haragszol meg, hogy ha ezt nem hiszem el!

bErczy

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

ScoobyDoo
celeronon még a film is akad...pfff... 😊

sumi
Hali.Nekem ez a gépem:ABIT vh6t 1.3 celeron proci,512 sdram,gef4 mx 440 128mb 8xagp.....és fullon megy minden!!Ez komoly.

Nemkell rögtön új cuccot venni nézd meg hogy anizotróp szûrés hányason van meg még ami ilyen aprságvan azt vedd le!

PiszkosFred
Inkabb egy jobb kartyat (esetleg jobb alaplapot is) vegyel ;]

Scholes18
hamarosan veszek egy 3 ghz procit azzal talán menni fog

Glory Glory Man United!!

256MB-n nem is fog, az biztos. Annyi az XPnek kell alapbol, es akkor meg valahova a jatekot is be kene tolteni. ~~

hat igen ezt mondjuk enis😊 azon orulhet ha megy lowon😄

fm
mondjuk azt azért erõsen kétlem,hogy az övén megy high-on 800as procival,meg 256 rammal,akármilyen fasza is a vidikaresz!

sebaj,próbáld ki amit leírtam..hátha

fm
celeronod van? mer az is gond lehet,vmint állítsd be a swap file-t mondjuk 1.5GB-ra,vagy hagyd,hogy a win kezelje! esetleg próbálj meg drivert cserélni és 800*600on nyomulni medium beállításokkal...

több tippem jelenleg nincs

hat fx5200 nem egy hu dejo kartya😄 neki meg nem tudod milyen van😄 leeht radeon 9800 xt baar ilyen proci mellett sokat nem erne😄

Nem a legelejere, csak a program altal lefoglalt memterulet elejere.

PiszkosFred
A jatek install konyvtara\profiles\ es ott a megadott useren belul. Meg fogod talalni..

a mentéseket milyen könyvtárba teszi?

Herold
Az enyém meg a memória végét nem tudja olvasni.

Scholes18
enyém:
P4 2ghz, 512 ram, geforce FX5200 128,win xp
haverom:
P3 800Mhz,256 ram, nemtommi 128, win xp

nekem minden Mediumon szaggat neki meg minden high-on megy mint állat.

Glory Glory Man United!!

SoDI---
Akkor jó, már megijedtem.
Én most látom elöször...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Detto

Én is találkoztam már párszor vele

SoDI---
Ti találkoztatok ilyennek a játék alatt?
Miért akar ez 0x00000001-be írni?
A memória legelejére?
Ez kicsit hülyeségnek hangzik!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

fm
én azon a részen egy lövést sem adtam le...elbújtam az ajtónál és senki sem vett észre, majd szólt,hogy mehetek és beszaladtam 😊))

pl mia gond beállításaid haverod beállításai
Géped mien stb.....

Wuááááááááááá megint nemjó alink felül 😞((

neozed
Ennél egy kicsivel több info kellene :-)

PiszkosFred
Hasonlo volt nalam is, amikor a szigeten bejutnek a bazisra (amit kesobb a levegobe repitek) de elotte varnom kell, mert a kollega eppen megprobalja a zarat feltorni. Ekkor jon 2 helikopter, plusz a kikoto felol is lovoldoznek aknavetovel a rosszarcu emberek. Na itt mentettem egyet manualisan, majd kinyirtam mindenkit aki az eletemre tort, es vartam hogy nyiljon az ajto, de nem. Reload, aztan fel perc mulva mar szolt a kollega, hogy ha van kedvem akkor eppen el is indulhatok a bazisra, mert o az ajtot mar reg feltorte. Majd csak kijavitjak ezeket a bugokat a sokadik peccsel ;]

Scholes18
Segítsetek!
Akadozik a game pedig tök jó gépem van a haveromnak meg sokkal gyengébb és megy simán!
Plz help me!

Glory Glory Man United!!

Baz istentelenül felb*szott most a game... elmentem multizni, és hiába van 100 ping "csak", össze vissza szagagt ez a szar, egy helyben állnak az emberek, de még szaggat is, egyyszerûen játszhatatlan! Mi a rossebb baja van, amikor a single simán ment?

War. War never changes.

nagykispeter
Visszaléptem de akkor sem enged tovább!Így kénytelen voltam cheattel továbblépni a pályát ahogy a végigjátszásba megnéztem már ez épp a vége lett volna!Azért köszi!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Benn vagyok de ugye nem FFA lesz? szerintem arra vannak jobban kidolgozott FPS-k is
Tõbbiek?
a mentéseket milyen könyvtárba teszi?

Bementem, de disconnectolt...

War. War never changes.

gavaoo
Sziasztok.kb 8 körül nyitok 1 servert akinek van kedve hajrá.
Gavaos server HUN pass:butyok

Heyn Fujitsu S. Amilo

Shep
Na vki a #7638-ra?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
mert már nincs is szerver mert nem jó.
nem értem egyszer jó egyszer nem 😞

Next PC upgrade: 2022

nem tudok kapcsolodni idõtullépés miatt 😞

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

benn van épp nyomom egy másik szerveren
grebber
akkor másikat nyitok de tegyétek be a punk bustert mert azzal jó szokott lenni.
62.201.104.71

hát nekem connection timed out
grebber
Na van szerver nem tom hogy jó-e de probáljátok meg.
62.201.104.71

Shep
Hát akkor remélem holnap is lesz móka, mert csak éjjel tudom leszedni mivel 26 mega az meg sok és hát az isdn-nek vannak korlátai.

grebber
kell mert nekem az van