Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem akarok nagyképüsködni csak a játékról azt mondom hogy nem nehéz.
Realistic-on nyomom de az emberek igy is gyökerek igaz még szörnnyel nem találkoztem igy de majd meglátom.

Next PC upgrade: 2022

PiszkosFred
Vagy a vege fele az ilyen "1 vs 20-30 katona zart teremben" tipusu reszek elegge lehuzoak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Shep
Ját nem tudom, nekem végig izgalmasnak, változatosnak tûntek a pályák, csak az utolsó meg a factory pályák nem tetszettek, az utlsó azért mert lávás volt, és utálom hogy minden fps-ben kell lennie lávás pályának mintha vmi elõírás lenne, vagy ha nem lávás akkor vmi. más marhaság mint pl a HL-ben az alien-világ.

ÚÚÚÚÚtálom a lávás pályákat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PiszkosFred
Sorry. Utolag olvastam a korabbi kommentet, amiben leirtad hogy el sem indul...

Hát jó pár hét játék után úgy gondolom, hogy ez egy jó játék, de a végére nagyon unalmassá válik. Nekem onnantól kezdett az lenni, mikortól jöttek a raksis szörnyek. Utána már csak végig sablon pályák, írcsad a szörnyeket és csumi. Szvsz olyan mapokkal kellett volna telerakni, mint az elsõ 3 volt. Mindezek ellenére egy jó kis game!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Jatsz nyugodtan es ments surun. Barmilyen konfigon kepes ezt a hibat generalni a jatek. Ezert nem lehet rajta segiteni, max talan egy tech. peccsel.

el sem tudtam indítani a game-et!!!

másvalaki??

Shep
Hát akkor persze, hogy rövid volt, én challengingben vittem és aki még nem kezdte el csak a jövõben fogja annak ezt a fokozatot ajánlom, mert ebben nem túl nehéz vannak persze húzós helyek, de így élvezetes a jaták, kell lopakodni megfontolni honnan érdemes támadni stb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kösz a helpet, elnéztem 😊
PiszkosFred
Amitol feltem, bekovetkezett. En voltam a hulye ;] Igaz, mentsegemre szolgaljon hogy ennek a helinek 4-5x annyi talalat kellett, mint a tarsainak. De aztan az aknavetobol 5-6 pontos talalat megoldotta a gondot.

..most pedig egy m4-el, melyben van 7 golyo, ledobtak az "allatkertbe" vacsoranak. Nagyonjo ez a jatek, tetszik a sztori is, megha nem is tipikusan eredeti (jurrapark+resevil). Ami nem tetszik, hogy a sziajes csajszika, a Valerie olyan meltosagteljesen setal be az ellenseg koze, mikozben en meg sniperrel figyelek es probalok valami nyero poziciot felvenni. Persze hogy nem sikerul legtobbszor, es futhatok a sikongatasai iranyaban, mert eppen 3-4 rosszarcu probalja veres maszatta loni...

PiszkosFred
Jatsz nyugodtan es ments surun. Barmilyen konfigon kepes ezt a hibat generalni a jatek. Ezert nem lehet rajta segiteni, max talan egy tech. peccsel.

rosszul van megírva a dvd?
elvileg mûködött a srácnak aki írta
(de csak elvileg....)

ScoobyDoo
Ezen nem lehet segíteni. sry.

Itt van több infó a Critical Exception -hez:
-gép: 2,4ghz, 512ram, 9600pro 3.10 catalyst drv
-az eredeti far cry.exe-t felülirtam a deviance változattal.
-valószínû a dvd rendben van mert a teljes tartalmát fel tudtam másolni a gépre.

Légszi segítsetek!

köszi
üdv
Mac

rezsofiz
basszus.nah akkor checkponttol csinalom ujra.😊

sazl : c

pech

rezsofiz

[Walaki]D`Lair
rossz helyet választottál fedezéknek, az van...😊))))))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

rezsofiz
Kene egy kis segitseg. 4.pályán miutan felrobbantottam az armoryt, nem tudok sehova se menni. Ajto nem nyilik ki. Elottem ez van:

Mogottem meg ez:
.
helikoptert mar lelottem.

Hali!

Telepítettem a game-et de Critical exception-nel leál a legelején!
Mi lehet a hiba?

Ha felmentél a hídon, az épület bal oldalánál menj be, ott lesz a kártya.

Van egy leszakadt híd a közelben. Azon kell felmenni!

\"Hard to see, the dark side is.\"

Én a boat pályánál jártam így. Elõször betöltöttem vmit az elejéról, aztán esc, utána töltöttem be azt a pályát, ahol tartok. Most is így mûködik. Valószínüleg a mentések miatt.

Sziasztok!

Ott vagyok ahol elöször megjelennek ezek a szörnyek és meg kell találni a Scientist-et a Supervision centerben. Hogy lehet oda bemenni? Van egy kódkártyás ajtó az egyik oldalán de kártyát nem találok sehol. Ott kell bemenni? Merre van a kártya? Már körülkutattam a helyet vagy 20szor de sehol semmi. Vagy csak vak vagyok? 😊
Catalystból már van 4.4-es is!Nekem is 9600Pro van és semmi gond nem volt vele.. Csak az hogy rohadt nehéz!

emberek nektek nem szokott kifagyni a farcry.bár igaz nekem nem valami csúcs gépem van. énmeg amúgy kinyírtam a helikoptert nem az embert és úgy hogy swemmi életet pajzsot sem vesztettem
vki légyszi adjon tippet mert lassan kihullik a hajam, szal heli lelõve /az orrésznél bújocskázva is lazán meg lehet csinálni/, ám utánna a catacombs pálya betöltésénél mindig végigmegy a vonal aztán lehal a stuff. Az ismert hibaüzenet ablakban nullával való osztás az ok, de sem modul megjelölés, se semmi... Szereztem már további mentéseket a catacombsról, de azokat sem tölti be, ugyanez a szitu... doppler-t, hw mixinget kiszedtem, lowra tetem a gráfot, mégis szivat... egyébként 512 RAM, R9600Pro, Audigy cuccon fut, pontosabban nem fut... Catból asszem a 4.2 van feltéve...
fm
ezaz..én sem értem miért kell görcsölni a helikopinál,simán kilövöd a géppuskás faszit és elmenekül a heli! sima ügy 😊

A lényeg a helikopis résznél,hogy a faszit próbáljátok meg kilõni és ne a helikoptert!!!!!!!!!!!!!!!Nekem elsõre sikerült a hajó fülkéjébõl.

PiszkosFred
Ez egy nagyon jo kerdes, ebben a percben is azzal sz**ok ;] (ha kiuszok a partra leszednek, ha a hajon kezdem el lovoldozni, akkor a hajo hamarabb elsullyed mint hogy leszedjem a helit, stb.. Tudom hogy en vagyok a bena, de ez az elso resz a jatekban ahol picit hosszabb ideig idozok es mar unom ;])

A Boat pályán van egy rész ahol egy hajón kell robbantani.Majd a robbanás után jön egy helikopter amit nem tudok hidegre tenni.Ti hogy csináltátok?
Sziasztok! Kiolvastam az "ÍGY KELL NETEN JÁTSZANI BAKKER" kézikönyvet, de magyar szerverre való utalást nem találtam vagy csak nem szúrta ki a szemem. A 200-as pinggel meg már egy kicsit uncsi a játék a külföldi szervereken, pedig ADSL-em van. Valahol 1000 és 7710 hozzászólás között mintha említettek volna HUN szerver IP-címeket,de az is lehet hogy csak hallucináltam. Nincs esély rá, hogy 6710 hozzászólást végigolvassak, úgy hogy ha létezik magyar szerver pár IP-címet osszatok meg velem Sírva kérek mindenkit.
balcooo
jah köszi. csak mer a demo paja utani palyan kb fél orat henteltem gyalogoltam, helikoptert löttem, csonakaztam, heyget masztam, és csaknem volt save point miko lelöttek elegge kurvara idegesitö modon

grebber
tudsz benne menteni.

Seth
büdös, chekpoint rendszerû mentés van(ill. van egy csalás szintû save consol-ból)

PSN ID.: Beegabor

balcooo
UBIéknak büdös a kvikkszév funkcio vagy csak énnem talalom?

tep
Vazzeeee.......az 1.1-es pöcs miatt már a single playert sem tudom elindítani.....már a betöltésnél fagyi

\"SLICE of LIFE\"

Shep
mikor kimész az ajtón akkor pontosan szembe kell eljutnod, rohanj le, de elõtte az elsõ behemótot nyírd ki, meg a 2 távoli géppuskást, aztán rohanj

grebber
Már le van irva lentebb csak olvass vissza!!

Tud valaki küldeni egy mentést a Catacomb végérõl? Iszonyúan nyomasztó!!!!!!!!!!

A Volcano pályán, amikor kinyírom azt az õrült dokit és utána qrva sok szörny jön, mi a túrót csináljak? Mi a trükkje? Ki kell nyírni mindenkit, vagy rohanni kell mint az õrült?

sumi
nem ide való,DE! a CMR4 is ragyogóan fut,és a koszolódós efekten kivül minden szupi.

sumi
Õszintén bevallom:kezdõ.ha majd újra akarom játszani vmikor,akkor magasabbra teszem a mércét.Azért sztem alapon is kemény pár pálya....

sumi
Ezt nem is vitatom.A jelenlegi gépem ennyit tud.Azé berakhatnál egy képet,amilyennek látnom kellett volna...

CoolStuff
Nincs is kiirva cd-re!
DVD-s verzió, és eredeti, de a 3cd-s is ezt csinálja!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

FREAK
nem is mondta, hogy néz ki, csak azt, hogy fut rendesen

én hiszek neki, velem is soxor elõfordult már, hogy jól futott a gépemen (szintén MX440 még egy ideig) olyan gém, amirõl mindenki azt károgta, nagy a gépigénye (pl. U2, Chrome)

bump mapot meg tud az MX440, legalábbis az Arx Fatalis-ban nekem mûködött

Riszpekk

Inkább szerintem a cd-t kellett volna újra kiírni.

CoolStuff
Ezt miért csinálja installnál?
Már 4x felraktam a Windows-t!!!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Tud valaki küldeni egy mentést a Catacomb végérõl? Iszonyúan nyomasztó!!!!!!!!!!

Shep
milyen fokozaton játszottál, hogy rövid volt?

grebber
Kiváncsi leszek hogy majd az új PCI EXpreszes kártyákkal hogyan fog ez futni.
Év végére ha lesz elég pénzem veszek egyet.