Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Realistic-on nyomom de az emberek igy is gyökerek igaz még szörnnyel nem találkoztem igy de majd meglátom.
Next PC upgrade: 2022
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ÚÚÚÚÚtálom a lávás pályákat.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Jatsz nyugodtan es ments surun. Barmilyen konfigon kepes ezt a hibat generalni a jatek. Ezert nem lehet rajta segiteni, max talan egy tech. peccsel.
el sem tudtam indítani a game-et!!!
másvalaki??
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
..most pedig egy m4-el, melyben van 7 golyo, ledobtak az "allatkertbe" vacsoranak. Nagyonjo ez a jatek, tetszik a sztori is, megha nem is tipikusan eredeti (jurrapark+resevil). Ami nem tetszik, hogy a sziajes csajszika, a Valerie olyan meltosagteljesen setal be az ellenseg koze, mikozben en meg sniperrel figyelek es probalok valami nyero poziciot felvenni. Persze hogy nem sikerul legtobbszor, es futhatok a sikongatasai iranyaban, mert eppen 3-4 rosszarcu probalja veres maszatta loni...
elvileg mûködött a srácnak aki írta
(de csak elvileg....)
-gép: 2,4ghz, 512ram, 9600pro 3.10 catalyst drv
-az eredeti far cry.exe-t felülirtam a deviance változattal.
-valószínû a dvd rendben van mert a teljes tartalmát fel tudtam másolni a gépre.
Légszi segítsetek!
köszi
üdv
Mac

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Mogottem meg ez:
.
helikoptert mar lelottem.
sazl : c
Telepítettem a game-et de Critical exception-nel leál a legelején!
Mi lehet a hiba?

\"Hard to see, the dark side is.\"
Ott vagyok ahol elöször megjelennek ezek a szörnyek és meg kell találni a Scientist-et a Supervision centerben. Hogy lehet oda bemenni? Van egy kódkártyás ajtó az egyik oldalán de kártyát nem találok sehol. Ott kell bemenni? Merre van a kártya? Már körülkutattam a helyet vagy 20szor de sehol semmi. Vagy csak vak vagyok? 😊

PSN ID.: Beegabor

\"SLICE of LIFE\"
DVD-s verzió, és eredeti, de a 3cd-s is ezt csinálja!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
én hiszek neki, velem is soxor elõfordult már, hogy jól futott a gépemen (szintén MX440 még egy ideig) olyan gém, amirõl mindenki azt károgta, nagy a gépigénye (pl. U2, Chrome)
bump mapot meg tud az MX440, legalábbis az Arx Fatalis-ban nekem mûködött
Riszpekk
Már 4x felraktam a Windows-t!!!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair