24504
-
#10916 én már csak ilyen vagyok :) akkor így szól a kérdésem: vannak jó,igényes,szép,élvezhető,változatos,kicsi,kevés játékosnak ideális letölthető pályák? tapasztalatok.. -
#10915 Meg is válaszoltad a kérdésedet...!!! -
#10914 Tudnál csinálni ilyen logót, mint ami neked van? -
#10913 lanon hányan érdemes tolni? mi a minimum,ami mellett még élvezhető? gondolom lehet leszedni igényes,kisebb méretű pályákat.. -
#10912 Hi!
Tegnap egész hajnalban multiztam LAN-on, és a reggelt is azzal kezdtem, szal már gúvad a szemem, ha a FarCry-t meglátom a monitoron, ezért is egy kisebb időre félreteszem a gémet, ráadásul a vizsgák is a nyakamon vannak, szal, majd később visszatérek a játékra...
További jó játékot minden [HIC]-es, és nem [HIC]-es gameRnek! -
#10911 jó :) -
#10910 Jó így, hogy a Far Cry és a Far Cry multi egy topicban fut?
Csak kérdés, nekem mindegy. -
#10909 Jó reggeeeeltttt!
17:00 felé ráér valaki játszani?
Let's do this with the enemy!
-
#10908 Gyere Teamspeakre!! -
#10907 Merre vagytok??? -
#10906 Még mindíg nem írtad le pontosan mi volt a problémád, sőt a kapott választ sem. Ezek után úgy gondolom, valóban láma vagy. Ha visszaolvasnád a saját kérdésedet, és a rá adott válaszomat befognád a szádat. Ha jól látom, normális választ írtam, tehát csendben maradhatnál végre!
Ui: Most látom csak belefutottál a patchelési problémába. Mi lett vona ha ezt írod? Símán válaszoltunk volna rá. -
#10905 Ja ja... de nekem még a patch sem akart menni, felment de nem lett 1.1.... de már megoldódott... Azért köszi -
#10904 jaja...igazad van -
xmacx #10903 megy rendesen az 1.1-egy patch (PunkBuster)
crack, FarcryMP 0.93 fül ott van a Multinál?
Ja javítani kéne az IGYKELL neten-t, mivel már nincs szükség a console-os connect pöcsölésre!!
üdv
Mac -
#10902 Kösz de már megy a game. -
xmacx #10901 Mondd nekem Vaslav!
segítek! -
#10900 Ja és még valami Pyrex és Marha!!!
Nem személyesen titeket akartalak zargatni a LÁMA bajommal, csak SAJNOS ti is itt voltatok.
Bocs, hogy itt voltatok. -
#10899 Látom még mindig nem érted, hogy felfogtam a fenti link alatti tudományt. Nem jött be. Visszaolvastam mint egy intelligens olvasóautómata.... Ez sem jött be... Hát kérdeztem... Így ránézésre nem lehet megállapítani, hogy kitől kérdezhet az ember. Úgy látszik rossz helyen kérdeztem. Egyébként, ha neked is lenne véletlenül valamilyen problémád (persze tudom hogy te, ill. ti mindent magatoktól megoldotok...), és a sok gyíkarctól mindig csak az "olvass vissza", "nézz utána", "már elegünk van ezekből" válaszokat kaponád, akkor is ezt mondhatanád: "AZ ÖTVENEDIK UTÁN KIAKADOK..."
Érted?
Üdv: Vaslav
-
xmacx #10898 hali!
rég jártam erre (simán megy minden, lol)!
mi a helyzet, látom alakulgat a HIC -ces klándolog!
a teamspeakre mit használtok?
ja rég láttam már magyar szervert az mp0.93-as részlegben.
szamócáé átment legálba?
ti hol nyomultok?
üdv
Mac -
#10897 én olyan 22 körül csinálok egy szervert ha érdekel valakit..3.-man vagyunk eddig... -
#10896 pontosabban: LESZTEK -
#10895 Ugíye leszel este is? -
#10894 semmi baj... -
CUCLI #10893 melyik?! -
#10892 Most megyek valamelyik Ubi Assaultra...... -
CUCLI #10891 kurva élet! 1000x sorry csak közben telefon/rambo/muter cseszeget/ stb.. tényleg sorry -
#10890 na tudjátok ki csinál nektek szervert legközelebb!!!
Nekem ne siránkozzon senki majd hogy nincs jó ping-es szerver!! -
#10889 privibe ment a cím -
#10888 nálam nincs...asse tudom hogy kell használni....nem regisztrálom a szervert... -
CUCLI #10887 server name? van teamsp? -
#10886 Gyere hozzám játszani..felmérem képességeidet..) -
#10885 Én szeretnék játszani -
#10884 Most mit tegyünk akko? -
CUCLI #10883 én ziher leszek.ki kell próbálnom ezt a teamspeakot! -
#10882 Én csak 22 után leszek. Lesz Cucli, meg SzaZo, meg Marha is. Te ráérsz?? -
#10881 Az tele van
-
#10880 Megyünk Ubi assault 5 be? -
#10879 Most tudunk menni valahova játszani vagy öljem a botokat? -
#10878 Mi van? -
#10877 Megyünk játszani vagy itt szarakodunk?