Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Egy kérdésem lenne.

A letöltött single player mapokon ha bemásolom rendes küldetések vannak vagy mi??????

Next PC upgrade: 2022

grebber
nem kell hozzá crack

Next PC upgrade: 2022

öö..izé.. olvastam azt az 1.1es pacsset, hogy FX-en 2x sebeségnövekedés. ezt a pacsset ti használjátok? vagy érdemes letölteni? kell hozzá crack vagy vmi? 😊

most hogy megszereztem a játékot, azt kell hogy mondjam: ez igen! ez teccik, nagyon jo az egész! még csak az elején tartok, de.. pfuu..marha jo!

Ki jön fun-TDM ?😊)

Shep
gépet húzod?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én is nvidia párti vagyok, mégis vettem egy 9700prot /óccsón mérték kilóját/ és nem bántam meg a 4200as-hoz képest jelentõsen nõtt a sebesség, a farcryban volt nekem is egy apró probléma/villogó pontok/ de a fastwrites kikapcsolásával megoldódott, meg ami még szúrja a szemem, hogy a splinterben nem megy a FSAA-ing, de ettõl eltekintve elégedett vagyok a kártyával, és szerintem ha neked is elfogadható áron ajánlanának egy 9700-9800 at te is megvennéd bármennyire is hangoztatod most, hogy nem veszel atit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ReTeK
"önjelölt okoskákra"

Amiga
Hm, nekem soha semmi program nem csinált ilyet, pedig van vagy száz. Ráadásul egy kb. 1 hetes windowsra települt fel a Far Cry, mert ollie-val akkor upgradeltük frissen a gépet, mikor az (eredeti) Far Cry-m meglett.

Szóval elég elszomorító lenne egy reinstall, bár azt álmodtam, hogy lett egy XP-m és nagyon örültem. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

MerlinW
Jah, bizonyos programok ütközésének az eredménye, dll ütközés, ilyesmi. Nálam eddig 2x jött elõ, egyik alkalommal a Borland C és (valószínüleg) az ICQ hozta a dolgot, másodszorra a Panda antivirus és a nemtommármilyen Netmonitor. Sajna ez ilyen mikroszoftos banánhéj

[merlinw.org]

MerlinW
a "memory could not be read" hibaüzenetet az oprendszer küldi. A játéknak semmi baja, Egy Win reinstall megoldja a problémádat. Nem árt mert tapasztalatom szerint egyre több programot fog kidobni a win ezzel az üzivel.

(nem süket duma, programozó vagyok szoptam vele sokat én is...)

[merlinw.org]

Mike
inkább, mint önjelölt okoskákra

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Laalee
hanem? mendemondákra alapozol...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Zetorg
én is nvidiás voltam, de mióta megvettem az elsõ ati-m...😄

Mike
nálam a hardver használat nem vallási kérdés 😊

Mike
akkor se 😊

Zetorg
jaja!

ollie
épp itt volt valaki, akinek geforce-on el sem indult a játék 😊)))

Mike
akkor most elbizonytalanodtam 😊

Zetorg
eddig semmi bajom nem volt vele!érdekes hogy a többi játékkal nincs semmi baj csak ezzel!még azok is mennek jól amiknek az elején ott van a kibaszott nagy nvidia embléma! 😄
nem 100e-ért vettem hanem a feléért! 😛
azért ati és nvidia képminõsége között van egy kis külömbség!

Hali.

Nekem sapphire Radeon 9800Pro van 4.4 Cat. van fent és simán fut a progi.
Eddig 1 játékkal nem találkoztam ami nem ment volna nekem ATI kártyával!!!

Mike
nem
azért nem veszek ATI-t, mert nem ez az elsõ játék amivel az ATI-val csak szívnak az emberek

új grafkártyát 100e-ért meg télleg azért nem veszek, mert gef4-gyel is szép 😊

meg sajnálnék 100e-t egy grafkártyára

Zetorg
LOL!és azért nem veszel ATI-t mert a ti4200-on is szép???
amúgy ez most hogy kapcsolódik az én problémámhoz?

Mike
életben nem veszek ATI kártyát, az most már biztos

nekem csak egy gef4ti4200-asom van, közepes texturával használom, de a grafika nekem! még így is csodálatosan szép és fél giga ramom van, mégsem szaggat.

szal azt gondolom, hogy gyengébb hardveren is jelenleg ez az év grafikája (aztán majd lehet, hogy lesz jobb is) és inenntõl kezdve minden egyéb a higfos kategoria 😊

Zetorg
4.2-vel nekem is ment, de win reinstall után 4.3-at raktam föl és azóta szar!
nincs húzva a kártya!
néha a teteje is ganés!

Shan
Szeva! nekem 4.2, 4.3-mal semmi gond nem volt. Ma teszem fel a 4.4-est, álítólag szebbek lesznek a fények.

A kártyám 9600xt

Nincs húzva esetleg a kártyád? Mindíg csak a kép alsó fele a gányos?
Ha tudsz, vegyél vissza az idõzítésekbõl bios-ban.
lol gif 😊
Zetorg
ez mitõl lehet???

4.3as és 3.7es catalystel is ugyanez a hiba!
más játékoknál nincs baj!

sztem csak csinalnak egy jonagy peccset hozza.
kulonben kevesebb licensz lesz az enginejukre.
Az AF meg Anzitrop Filter

Az AA gondolom az AntiAlising

Amiga
Ugyanezzel szívok én is, a különbség annyi, hogy még egyszer sem indult el a gamma, iletve mindig az intro után fagy le (esc hatására intro alatt). Remélem lesz peccs.

Viszont nekem akkor sem indult el, ha levettem a kártyát minimumra, meg a grafikát is low-ra a végén már 800x600-ban...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Mi az a hardveres aa, af, ezt kifejtenéd? Hátha nekem is segít.

hát amit a megjelenítési menüben beálítassz!

Herold
Mi az a hardveres aa, af, ezt kifejtenéd? Hátha nekem is segít.

AndrewCB
Nekem a legfrisebb fracry patch van fenn és a 4.3as catalyst és semmilyen megjelenítési, sebességi problémám nincs!!!!

A VGA beállításnál (a windowsban):

smoothvision: alkalmazás szerinti
max felb.: alkalmazás szerinti
Anizotróp: alkalmazás szerinti

na föltettem a 4.4 -es drivert de a helyzet változatlan!
mi legyen game reinstall? aztán 1.1-es patch felejtõs?

Hali!

háháhá! kész vagyok!!
sikerült elinditani a gammát és egész jól muzsikált is!
A trükk pedig a hardveres aa, af levétele volt a windóws-ban!!
aztán gondoltam egyet és upgradeltem a gamet 1.1-re
a catalist driveremet 3.10-rõl 4.1-re!
és láss csodát megint nem idul el annyi különbséggel, hogy most a legelsõ kép a játékból bejön (FARCRY plakát a csajjal meg a fszival)
mit tegyek? most a driver vagy a patch kavart be??

köszi az eddigi segítséget!
üdv
Mac

Sziasztok! elinditom a gamét és cak nagy feketeség van😞 tud vki erre mondani vmi yó ellenszert ?
PiszkosFred
Jovan, mar irtam hogy nem lattam a korabbi kommentet. Nalam is kiirta - mintahogy sok ezer embernel is - de csak jatek kozben. Picit lejjebb csavartam par dolgot es utana megszuntek. Az hogy se szo se beszed kilep a jatek neha a desktopra, az meg elofurdult neha, de surun mentettem igy nem volt nagy tragedia.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Herold
DX 9.0b, legújabb Catalyst, és a hangkártya drivert is frissítsd! Indítás elõtt állítsd 32 bitesre a desktopot a Windowsban, ha 16 biten volt.

Nézz el ide: www.ubi.com, ezen belül a supportnál keresd a Far Cry problémákat.

Herold
Hogyan játszana, mikor már a legelején leáll neki ezzel a hibaüzenettel? Nekem ugyanezt írja ki, csak más memóriacímmel, még a fõmenü elõtt.

fm
be van kapcsolva a fokozatoknál az auto adjust AI ? mer az sztem csökkenti/növeli az ai-t a képességeidhez mérten...

Mikiller
Hi!
Szerintem ez sokaknál elõfordul,kinél gyakran kinél ritkán.
Nálam is sokat csinálta, de kicsit visszavettem a tuningból, és most már szinte mexüntek a fagyások.
Próbáld kicsit lejjebb venni a Mhz-eket:-))

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

hali!

akkor senki sem tud segiteni a critical exception problemaban???????

http://farcry.action-arena.com/pages/downloads/maps.asp?type=2

Állat mapok vannak itt, töltögessetek!
Én is leszedtem jópárat, majd holnap hostolok belõlük.
Shep
Hát igen azok nekem se tetszettek de szerencsére nem sok ilyen volt.

Shep
hát majd meglátod, már csak közepesen olyan, hogy a kis ugráló szar ha kétszer eltalál /csap/ akkor hiába volt minden maxon meghalsz, gondolom realisticben 1 csapás is elég lesz, szóval ne izgulj kemény lesz az, a dokis résznél meg biztos meg fogsz izzadni rendesen, de vszinû én is ha eljutok addig, de egyenlõre még csak a legelején vagyok /realisticben/.

Sziasztok.

Mi van a MAgyar Vagyok serverrel?
Külföldieken vagy bazi nagy a ping vagy ami jó lenne azt lezárják 😞
Jó lenne 1 fasza magyar server is 😊

Hm vannak károly új mapok arenan. Asszem szemezgetek, aztán hostolok egyet, valami jókis funmappal majd😊