Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Bustert sztem a multinál legalul kell bepipálni...
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Ja és a single az elvan túlozva, fõleg a volcano pálya!
Annyira igénytelen, hogy az már durva!
Realistic módban végignyomtam, és aszondtam, hogy többet ezzel nem játtszom single-ben...
De mindenkinek egyszer legalább muszály végigvinnie, hogy tapasztalja azt a cslódást a végén!
Na mind1, nekem ez a meglátásom, de lehet, hogy valaki szereti a single-t, de a multi a legjobb, szal, ha az nem teccik valakinek, akkor nagyon félrenézett valamit...
Én egyik nap 16 órát multiztam egyfolytában, és ott olyanokat lehet barmulni, hogy az csak na!
Sztem Multi 4Ever!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A 3cd-s verzióban van egy MYTH hang kicsomagoló, és az egyik haveromnál sem csinálta végig amit kellett neki, szal nálam ezért nem volt hang...
Nálad nem tom mi lehet Yskam!
Én nekem sem tetszik a Splinter Cell 2multija mert nem tudtam egyszer sem játszani neten de mégsem ocsárlom mert kira game .
Next PC upgrade: 2022
Megpróbáltam interneten játszani. Ez egy kibaszott szemétdomb! Ilyen fos, ökör, idióta hálózatkezeléssel még nem találkoztam.
A játék multiplayer része egy raklap szar.
Soha nem lesz népszerû ez a gáma. Soha. Csak szingliben.
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
Csáó!
A tiéd tartalmát sem értem...
-> CoolStuff !
keresd vissza az én hozzászólásaimat(#7794), ott összefoglaltam, hogy nálam miért jött elõ ill. hogyan oldottam meg a C.E. problémát.
apropó!
még mindig nem sikerült felraknom a patch-et!
valaki tudna segíteni?
probléma:
az 1.1 patch feltevesekor kulonbozo fajlokat nem talal (a my documents/x/x/far cry) -ban majd leall hibaval.
mi lehet a gond?
a jatek amugy fut de azert neha igen belassul 1f/s!!
(config😛4,2.4ghz,2x256ddr400 dual channel, 9600pro cat4.4 )
a telepitesnel felkinalta a modify es remove opciokat is!
aztan volt nekem egy kipipalos resz ahol nem volt minden kipipalva de ugyanazon a neven voltak.
hagytam ahogy volt aztan fagyi, majd kiprobaltam mindet kipipalva de ugysem talalt valamit aztan hibauzenettel leallt..
koszi!
üdv
Mac
SPOILER
...nem most fogod vegleg megolni, csak a heli kezd el fustolni es elmenekul, te meg megmenekulsz.
Valakinek volt már ilyen hibája?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Mit kell csinálni a Boat nevü páya 6. Checkpoint-nál? Az a helikopter mindig kinyir...
Az lenne a kérdésem, hogy a DVD-s verzióhoz miket kell letölteni?
A magyarosítás megy 1.1 patchel?
Honnan lehet leszedni a HUNosítást és az 1.1IpFix-et, mert az így kell neten játtszaniban nem lehet letölteni...
Nagyon Köszi!
Gyere aztán nyomjuk assaultot!

Ma jól bevásároltam, van ofísöl verzsön, megminden.
Bohzahsztó szép a gáma, egyelõre nagyon bejön.
Ha végigtoltam, jövök multizni.
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Egyébként, ha lehet valamilyen módon demót felvenni a játékkal, akkor szívesen megnézném okulásképpen.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
és
!