Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
copy both dlls located on CD3 in \DLL Dir to the \Bin32 dir. Na nálam ez a gond, de nem értem, hogy most mit kell tennem. Valaki legyen kedves segíteni! Kössz!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Be lehet kapcsolni feliratot a játékban?
Ez a waterfall pl jó combat map is egyben.
Amúgy ollie: igen, maxon minden.
2. Beleugrok megint, hinta ismet. Na mondom ellovom a kotelet.. Leesek, es mivel nem tudtam visszamenni - robbanas miatt a leken keresztul mar nem lehetett - reload.
3. Ellovom mindket kotelet, leesik a csonak. Na mondom ugras utana, jo lesz ez igy...
...fejes a csonak kozepebe. Nyaktores. Reload.
4. Ellottem kotelet, vizbeugras, es go.. 10 percig fogtam a fejem, hogy milyen faszagyerek vagyok, 10mp-es muveletet sikerult fel ora alat..
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A lényeg az, hogy meg kell szokni ezt a szabadságfokot, ami korábban nem volt ilyen mértékû más játékoknál.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pliz help, mi a halált kell csinálni???
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Kizárólag akkor kell a cdkey, ha hivatalos szerveren akarsz játszani. Azonban elõször regisztráltatnod kell magad az UBI.com-on.
Azt nem értem, hogy ha egyszerre szörny is meg ember is az ellenfél, akkor az ember is meg a szörny is engem támad. Az emberek miért nem fognak össze a szörnyek ellen?

A logómûhelyben aszongyák, hogy nagyon rossz, ez igaz?
Nem a tartalmára gondolok, hanem a minõségére!😄
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Akkor visszaszívom...
Amikor megláttam elõször a vizet és a tengerpartot, akkor megbabonázott a single!
Télleg csak a vége tré, szóval sry!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
...csak a vege lett eltolva, jatekelmeny szempontjabol, a korabbi palyak hangulatahoz kepest..
A CD-Key-esbe sztem senki nem multizik!
Mindenki a FarCryMP.exe-t használja, amit föntrõl le lehet tölteni, és az infót elolvasni:
innen