24504
  • CoolStuff
    Na sikerült bejutnom az original UBI serverekre!
    Hol vagytok, mert nyomnék valakivel gémet akárhol!
  • CoolStuff
    Ezt írja mindíg a Regisztrációnál:

The user name you entered is not available. Please try again.

Milyen név kő neki?
  • CoolStuff
    Vírus ellenőrző
    Valaki megtudná nekem mondani, hogy ez mit akar tudatni?
    Most vírusos a gép, vagy csak reklám?
  • CoolStuff
    Nem tom regelni magam, hogyan kell?
  • Rambo 20
    A CD-keyhez nem kell username.Ha felmész a netre akkor kell az ubisoftos password meg a neved.De amikor megpróbálsz felmenni a netre EGY IGAZI cd key kell neki.
  • Rambo 20
    Ti nem tudtok esetleg 7 kor néha belépni a game-be?
    Mert ha nem hétvége van akkor mi a jó életben nem találkozunk!!!!!!!
  • CoolStuff
    Én nem tom magam regisztrálni, mert a user névhez mindíg azt írja, hogy avibile!
    Ez a cd key állítólag müxik, ha ezzel regelsz, de user name-et nem tok hozzá:
    FCY-WFN9-LFLQ-EG8W-LCFJ
  • Adi
    AA-ról aki mi a véleményed?:D
  • PyRex
    Sajnos én is ettől félek. Nekem a CS-ben pont az nem tetszik, hogy ha lelőnek, akkor meg kell várnom a kör végét. Ez persze realisztikus, de akkor is - valljuk be - a játékélmény rovására megy.
  • Borg
    A szerverek száma csak 1, és eléggé lényegtelen dolog.
    Rengeteg olyan FUNKCIÓ hiányzik a játékból, ami az összes többi komolyabb multiplayer orientált játékban alapvető.

Egyébként meg nekem tök mind1, hogy 4, vagy 70 olyan szerverből válogathatok, amin jó a ping. Úgyis csak 1-en tudok egyszerre játszani ;)

Hozzáteszem persze, hogy HA netán a farcry hosszútávon min olyan pályafutást élne meg multiban, mint pl a HL/CS, akkor nem fogok hezitálni, kiadni rá 4-5e forintot. Mint ahogy a HL generationst is megvettem anno. De most még egész egyszerűen korai kidobni rá pénzt.
    Lehet, sőt nagyon valószínű, hogy jön a HL2 a nyáron, amiben a HL1 és a CS is meglesz az új motorra, nem beszélve a HL2/CS2-ről. Szerintem úgy ahogy van lemossa a FarCryt a színről, sajnos, ha a FarCry nem tudja addig kinőni a gyerekbetegségeit...
  • CUCLI
    abból is az erősebb fajta
  • Adi
    Ne kötekedj!:D
  • karikusz
    Az csak videókártya...
  • Adi
    NASA!!:D
  • torrente
    Milyen gép kell ehhez a játékhoz? Gef4?
  • karikusz
    Szerintem ezt az értelmetlen (meddő)vitát ne folytassátok mert mindenki máshogy vélekedik....valakinek jobban bejön ez, valakinek jobban bejön az....engem spec nem érdekelnek nagyon a kinti szerverek. Én azt kedvelem amikor a haverokkal, ismerősökkel nekiállunk és lőjjük egymást...nem szeretek kint idegenekkel játszani. Olyan személytelen számomra az egész. A CoD-dal eleinte sokat játszottam a neten,Aztán összebeszéltünk egyszer a haverokkal hogy lövöldözzük egymást. Na az mindennél jobban bejött, és azután már a nagy szerverek nem is érdekeltek. Tehát ennek tekintetében nekem olyan mindegy, hogy most eredeti a játék vagy nem mert úgy se használom. Így az én szemszögemből nem ér meg 8e FT-ot a játék. Na most aki állandóan lóg a játékon, annak kell és (szinte) mindent megér az eredeti játék mert ha a haverokra, ismerősökkel vár akkor elég keveset fog multizni...csak élő példa ez a fórum...össze vissza mindenki, és nem az hogy "ekkor és ekkor csinálok egy szervert ha leszünk X-en.Ki jönne?"...ehelyett "én itt vagyok"..."csináltam most szervert kijön?". Aztán csak az van hogy "miért nem jöttetek?Ott volt a szerver"

...na mindegy jól elkanyarodtam...tehát egy a lényeg meddő vita hogy kinek mennyit ér egy játék...

...bocsi a sok betűért....
  • karikusz
    meg tudja nézni ha regeli magád az ubisoft-on...csak felmeni nem tud...

• Rambo 20
    BOYZZZZ!!!!!

Cuclival épp szupert lövöldözünk!!!!!!
    Nem száll be valaki?????
  • Piksz
    nem az ára alapján kellene megitélni :)
  • PyRex
    Mondd már el, hogy miért alacsonyítod le oda a játékot, hogy csak 2-3 ezret adnál érte?? Ez nagyon érdekelne. Az összes PC-s magazin 90%-on fölüli értékelést ad a játékról, mindenki dicshimnuszokat zengedezik róla, de Te megmondod a frankót, hogy valójában gagyi... :)
  • PyRex
    Őőő, igen? És ezt honnan tudod? Ha megvan az eredeti game, akkor láthatod, hogy csupán az UBISOFT-nak van 30 szervere (mind a 3 játéktípushoz 10 - ezeknek mindnek rohadt jó a pingje (37-78 általában)). Ehhez még hozzájön a 150-200 egyéb szerver...

Ha meg nincs meg a játék eredetiben - és erről fogalmad sincs - akkor minek beszélsz olyanokat, amik nem igazán fedik a valóságot?
  • PyRex
    Nekem sem, de ha Te az eddigi legszebb FPS-re ezt mondod, akkor nem tudok mit mondani valóban :))
  • CoolStuff
    Mindenki játtszik?
  • CoolStuff
    Jaja, ráadásul, ha a [PN] szerverre bejutsz, akkor élvezheted a 70-es pinget...
  • Borg
    Na azért ez az "ilyen szintű multi támogatás" nagyon erős volt;)
    Jóindulattal sem lehet közepesnek nevezni a multi szolgáltatásait a játéknak...
  • Davidsned
    Mármint az előbbet neked mondtam PyRex.
  • Davidsned
    Heh... Ha engem kérdezel, én egy ilyen játékért kb. 2-3 ezret adnék. Persze most lehet azt mondani, hogy sok éves munka meg minden, de minden jó játék 10-12 ezer körül van. Nah akkor meg inkább letöltöm netről. (Nem tom más hogyvan vele, de nekem még havonta sem lenne kevés 10-12 ezer.) Na erről ennyit
  • Davidsned
    Köszi!
  • PyRex
    csak este leszek.
  • PyRex
    Mellesleg a 8e Ft ezért a játékért szvsz NEM pénzkidobás, pláne akkor amikor ilyen szintű multi támogatást adnak hozzá...
  • grebber
    Most hogyé adják az Eredeti FAR CRY-t???
    Mert lehet nyáron a Spilnter Cell 2 -vel eggyütt megveszem.
  • CUCLI
    PyRex vagy? mennek az ubi serverek! ennek örömére tolhatnánk egy playt!!
  • PyRex
    LOL! Sok sikert a multihoz a nem eredeti játékkal :) Van kb. 20 szerver, amiből 18-nak 150-es feletti a pingje, a maradék 2-ből az egyik jelszóval védett, a másik meg fullra teli van álladóan (vagy éppen nem müxik). Ezzel szemben a nem tört szerverek közül van mondjuk 200, amiből kb. 80-nak 70-es alatti a pingje :))) Ennyit erről.
  • PyRex
    Nem, DX 8.1-est akartam mondani. DX9 és DX 8.1 között van ugyan különbség, de játék közben azért szinte észrevehetetlen (inkább screenshotokon látszik).
  • Einstvan
    Amugy semmi extra.
    2,6 cell., SB 4.1 hang, Geforce3TI200. Egy picit huztam a vidusz prockón és a memoriáján.
  • Einstvan
    Gondoltam pecázom egy 745-össel.
  • CoolStuff
    Ja, az az örökélet!
    Back space az örökélet...
    Bocsi borg, de most mennem kell, majd jövök később!
  • Davidsned
    Devmode-os örökélet? És azt a játékban hogyan kell használni?
    A God mod meg örökéletet jelent??
  • Davidsned
    Figy öreg, ha akarnám végigtudnám vinni, csakhogy már egy picikét kezdem unni az egész játékot (lehet, hogy a b@szott mutánsok miatt) és nem akarok addig próbálkozni mire kit udom nyírni azt a geci Kriegert.
  • Borg
    Akkor milyen map legyen?