Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

insp
Radeon 9800@430/380, P4 3,5Ghz (minden veri high, víz ultra high, D3D):

FRAPS, az általad említett helyszín, a barlangból épphogy kiérve, helikopter is a képben van:

1024x768x32: 43fps
1024x768x32,4X FSAA,4X aniso: 23fps

Képet most nem nyomatok, modemmel ugrottam be.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Itt ülök ezen a rohadék játékon már 3 hete..azt arohadék hellikoptert nem tudom leszedni😞((bele fáradtam!valaki adjon már egy mentést onanntol!köszönöm!!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

ki vette még meg eredetibe?

http://thenamelessphoto.com/

Probalta mar vki a bicskat mint fegyvert? Nekem nem nagyon valt be hasznalhatosagban, masnak? A Max Payneben tok jol lehetett a baseball utovel nyomulni meg 1 terem M16os ellenfellel is, itt nem sikerult. 😊

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

És még mindig vannak olyan bambaf@szok akik megkérdezik: hogyan kell ezzel neten játszani?
ReTeK
látom napról napra növekszik a betûméret, csak a szine olvad bele a háttérbe --> >>>IGY KELL NETEN JÁTSZANI BAKKER<<< 1-2 hónap és külön elõugró ablakba lesz

Rincewind
Akadt egy "kis" problémám:
A Swamp nevû pályán a végén, amikor a csaj megérkezik a targoncával egy kapuhoz és kiszáll, ott jönne valami cut scane vagy vége a pályának, mert elsötétül a képernyõ. Namost a probléma az, hogy nekem sötét is marad! Szól a zene halkan, de nem történik semmi, ha pedig megnyomok egy gombot, akkor szépen kilép a desktop-ra. Kártya: 128-as Ti4200 és eddig nem volt semmi baja a játéknak, minden fent faszán.
PiszkosFred
Meg valami kis innivalot...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

És nekem még két hamburgert is hozzon mellé, mustár nélkül, két hússal.
Shep
Valaki akinek 9800Pro vagy XT-je van 3200+ vagy hasonló intel procija, szúrjon már be egy képet az elsõ pályáról mikor kimegy az ajtón és meglátja a partot a helivel a pecással, a beállítások minden veryhigh víz ultra 4x FSAA 16x Aniso, és persze fraps bekapcsolva, hogy az fps látszódjon, elõre is kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PiszkosFred
All Seeing Eye

(igencsak alapveto dolog servervadaszoknak)

PyRex
ASE? Ammegmi?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Használj ASE-t. HEGYEKBEN vannak rajta a 40-60 közötti pinges szerverek. Most is rákerestem, nem fért el egy oldalra mind és rengeteg volt közötte a hivatalos szerver, assaulttal.
Tata exVermedve
Na multiztam azért ma este is, még a regisztrációmat is megcsináltam és bementem hivatalos szerverre. (Legyen valami haszna, hogy végre egyszer eredeti játékom van.) A következõ problémákat látom:

1. Ping: játszottam nem hivatalos szerveren, 78-as pinggel mentem be, de 100 fölött volt az átlag. A kipróbált hivatalos szerveren valamivel jobb volt az átlag, nekem 48-60 körül mozgott és ezzel elég király voltam, le is lõttek gyakran, mert a többiek legalább látták hol vagyok, Összehasonlításként megnéztem az LW SOF2 szerverét, ott mindenki 100 alatt van, az átlag 50-60 körül lehet, emlékeim szerint magyar SOF2 szerveren nekem 10-30 között volt. Persze lehet, hogy a szerverként üzemelõ gépek ill. konfigok pont ugyanannyira amatõrök, mint mi, a mapekkel épp ismerkedõ játékosok.

2. "A pokolba vezetõ út jószándékkal van kikövezve": megcsinálták, hogyha valakinek a mozgásáról nincs info, azt a program az utolsó info szerint leszimulálja. Na ez irdatlan baromság, gáz, : ha valaki nem mozdul, tudom ,hogy késik a mozgása, teleportálódni fog. Így viszont volt olyan, hogy egy fickó keresztbe kifutott elõlem a bokorból, rálõttem, õ pedig a bokorból hasalva elkezdett lõni, mert már tudta, hogy ott vagyok.

3. A játékmódok és a játékmenet: FFA jellegût utoljára Duke Nukemmel játszottam (pl. RAMBO-val), akkor frankó volt, kevés emnberrel talán jó szórakozás ez a körbe egymásra vadászás. TDM: még meg kellene ismerni a pályákat. Ennél a kettõnél még kicsit furcsa, hogy a fegyvereket mindig össze kell szedni, de lehet hogy a meglehetõsen fantáziátlan játékmenetet feldobja: újjászületésenként esetleg más fegyverrel kell elindulni. Ami nagyon bejön az Assault, folyamatos respawn, a szokásos öldöklés, de van valami értelmes cél, oda kell figyelni, mit mûvelnek a többiek.

Amúgy jó a hangulata az általam az utóbbi idõben játszottakhoz (SOF2, némi COD) képest taktikailag sokkal változatosabb jármûvekkel, víz alatt úszkálással, stb. Csak meg kellene rendesen csinálni...

PiszkosFred
Igen, de akkor "az adott pillanatban ki a veszelyesebb elv arra lovunk" nem mindig ervenyes. Mert eleinte siman hatbalottem oket ugy, hogy le se sz**tak engem. Kesobb jottem ra, hogy inkabb egyutt lojjuk a monsztokat, azok veszelyesebbek ram nezve. Meg kellene nezni a scripteket hogy mi alapjan dont az ai, de ketsegtelen, hogy nagyon jol sikerultek a megoldasok...

Shep
Na látod milyen okos kihasynálta a nem várt segítséget, aztán mikor már nem volt rá szükség ellene fordult persze sikertelenül, a HL-ben volt hasonló a dolog, de azóta szerintem egy játéknak se volt ilyen jó az AI-ja, de lehet tévedek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PyRex
Sziasztok!

Mi történt az elmúlt 12 napban?
Sajna Ibizán kellett napoznom és nem tudtam játszani...

Most játszik valaki? Vannak magyar szerverek?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

ScoobyDoo
Ha nem eredeti a gamed, akkor ne jétsz ilyen szerveren.

noncs valami olyan program amibe vannak CDkey-ek??? vagy egy olyan amitõl nem kéri a cdkey-t??? 😊)
de ezeket ugye oda kell beütni hogy: multiplay->internek ott login meg jelszó -> csatlakozok-> és kéri a CD key-t. ugye??
aha
ScoobyDoo
Már nem tudom. De mit jelent az, hogy foglalt? Nem fogadja el?

ranGer2
Javítja a ai-nek az intelligenciáját..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Törölt felhasználó
A Zombik elnézést kérnek miután rádugrottak és megsebeztek

Egyébként nemtom 😊
Üdv!

Egy gyors kérdés. Single módban van értelme az 1.1-es patchnek? Illetve ha igen akkor mit javít?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Hol lehet találni Cd kódokat??????? vagy van ilyen program??
Mike at home
az tetszik meg ebben a jatekban nagyon, hogy az ember elvackol egy bokorban 😄, durrogtat parat, aztan sorban lolodozi azokat, akik ot keresik

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
igen, eppen most volt hozza szerencsem

a kocsogseg az, hogy amint megvan a checkpoint, a kornyekrol az osszes hajo eltunik
a robbanas utan meg a parancsnoki hidrol tunik el minden, csak tudnam ekkor az a sok kotszer minek van ott
ja es persze visszamenni sem lehet mar a szigetrea cuccokkert, most itt benazok pajzs nelkul, raketaveto municio nelkul egy uj szigeten

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
jaja
az ember szepenn megvarja ki gyoz

egyebkent amirol beszelsz nekem is hianyzik, mint amit pl. szepen megcsinaltak a Half Life Opposing Force-ban: vannak tarsak, akiknek segitesz

lehetne a FarCryhoz is majd egyszer vmi ilyen kiegeszito

Tata exVermedve
Tegnap este kipróbáltam, bazi nagy pingje volt minden szerveren, teleportálódtak az ellenfelek. Valamit elkúrtak a kódban. Amúgy asszem élvezetes lenne, fõleg az assault.
(Nekem official versionöm van és CD-keyem, csak azt nem tudom, hol és mikor kell/lehet beírni ezeket a játékban, így hivatalos szervert nem tudtam kipróbálni, hogy ott jobb-e a multi.)

nem mert mindegyik kód foglalt. Honnan szedted le ezeket a Kódokat?????
Szoktak a magyarok multiba jacani ezzel aktivan? Meg elvezetesek meg skillesek az ilyen mecsek? Mer a kommentek kozt nem talaltam tul sok multizasrol szolot.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ScoobyDoo
Akkor megoldódott a problem?

koszike

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

PiszkosFred
Jo a belso ai, az ketsegtelen. Nomeg ne feledjuk, hogy 3 ero harcol egy mappon, es mindenki ellensege a masiknak. A jatekos irt mindenkit, mert azok gonoszok. A felberelt zsoldosok irtanak teged (mert erre vannak felberelve) es probalnak eletben maradni a kiszabadult mutansok elleneben (ezert irtjak oket is). A mutansok meg szinten irtanak mindenkit, mert erre lettek kitalalva, pusztitoknak..

..egyebkent annyit meg hozzatennek, hogy nem egy olyan alkalom volt, hogy a zsoldosok mogott alltam fel meterre, es veluk egyutt lottem a mutansokat, nem lottek ram. De persze ahogy osszecsuklott az ellenfel, megfordult mindketto es onnantol mar en voltam a celpont...

sehol se találok hozzá razort
Ezeket honnan szerezted???? mert megmondhatnád 😊) (mindegyik használt)
Shep
ne viccelj már ha téged szembõl szörnyek támadnának a hátad mögött meg meghalanád, hogy egy ellenséges figura ólálkodik, te se tudnád eldönteni, hogy kit is lõj, mondjuk azt kezdenéd el lõni akit az adott pillanatban veszélyesebbnek ítélsz meg, hát a katonák is ezt csinálják a játékban, szóval szerintem nincs ezzel semmi baj, meg különben is más játékban még ilyen intelligencia sincs

ScoobyDoo
FCY-13WN-QR6A-CVH6-ET76
FCY-WFN9-LFLQ-EG8W-LCFJ

Itt van 2 cd-key. Nem értem a problémád...

arty
driverproblema... tedd fel a catalyst 4.4et 😉

bar nekem a 4.3-al se volt gondom ...

Forza.

PiszkosFred
Utolag mar en is rajottem, ki is hasznaltam a nehezebb fokozatokon. ,]

Ati 9800prom van, es mar az elejen full texturahibas a viz meg par dolog(bevillanasok). Van vmi pecs ami megoldja ezt a problemat?

😊)
én lehet hogy hülye vagyok de nem látom lécci mond meg hányas!
Basszus már!!!! Valaki segíthetne! hogy a francba kell megváltoztatni a CD key-t?
Herold
Lentrõl is el lehet lõni a láncokat, persze nem a vízbõl.

a DVD-s változatnál a következõ a megoldás: a magyarítás installálása után az 'FCData/Localized/english1.pk' file-ban másold be a "languages" könyvtárból a 'menutable.xml' file-t. A többi file-t az 'english.pak'-ba tedd.

kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban

bazzeg itt van allattad 3 hozzászólással a megoldás

segítsen mán neki vki meg nekem is!!
Na valaki segítsen!!!