Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FRAPS, az általad említett helyszín, a barlangból épphogy kiérve, helikopter is a képben van:
1024x768x32: 43fps
1024x768x32,4X FSAA,4X aniso: 23fps
Képet most nem nyomatok, modemmel ugrottam be.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
http://thenamelessphoto.com/
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

A Swamp nevû pályán a végén, amikor a csaj megérkezik a targoncával egy kapuhoz és kiszáll, ott jönne valami cut scane vagy vége a pályának, mert elsötétül a képernyõ. Namost a probléma az, hogy nekem sötét is marad! Szól a zene halkan, de nem történik semmi, ha pedig megnyomok egy gombot, akkor szépen kilép a desktop-ra. Kártya: 128-as Ti4200 és eddig nem volt semmi baja a játéknak, minden fent faszán.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(igencsak alapveto dolog servervadaszoknak)
1. Ping: játszottam nem hivatalos szerveren, 78-as pinggel mentem be, de 100 fölött volt az átlag. A kipróbált hivatalos szerveren valamivel jobb volt az átlag, nekem 48-60 körül mozgott és ezzel elég király voltam, le is lõttek gyakran, mert a többiek legalább látták hol vagyok, Összehasonlításként megnéztem az LW SOF2 szerverét, ott mindenki 100 alatt van, az átlag 50-60 körül lehet, emlékeim szerint magyar SOF2 szerveren nekem 10-30 között volt. Persze lehet, hogy a szerverként üzemelõ gépek ill. konfigok pont ugyanannyira amatõrök, mint mi, a mapekkel épp ismerkedõ játékosok.
2. "A pokolba vezetõ út jószándékkal van kikövezve": megcsinálták, hogyha valakinek a mozgásáról nincs info, azt a program az utolsó info szerint leszimulálja. Na ez irdatlan baromság, gáz,
: ha valaki nem mozdul, tudom ,hogy késik a mozgása, teleportálódni fog. Így viszont volt olyan, hogy egy fickó keresztbe kifutott elõlem a bokorból, rálõttem, õ pedig a bokorból hasalva elkezdett lõni, mert már tudta, hogy ott vagyok.
3. A játékmódok és a játékmenet: FFA jellegût utoljára Duke Nukemmel játszottam (pl. RAMBO-val), akkor frankó volt, kevés emnberrel talán jó szórakozás ez a körbe egymásra vadászás. TDM: még meg kellene ismerni a pályákat. Ennél a kettõnél még kicsit furcsa, hogy a fegyvereket mindig össze kell szedni, de lehet hogy a meglehetõsen fantáziátlan játékmenetet feldobja: újjászületésenként esetleg más fegyverrel kell elindulni. Ami nagyon bejön az Assault, folyamatos respawn, a szokásos öldöklés, de van valami értelmes cél, oda kell figyelni, mit mûvelnek a többiek.
Amúgy jó a hangulata az általam az utóbbi idõben játszottakhoz (SOF2, némi COD) képest taktikailag sokkal változatosabb jármûvekkel, víz alatt úszkálással, stb. Csak meg kellene rendesen csinálni...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mi történt az elmúlt 12 napban?
Sajna Ibizán kellett napoznom és nem tudtam játszani...
Most játszik valaki? Vannak magyar szerverek?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Egyébként nemtom 😊
Egy gyors kérdés. Single módban van értelme az 1.1-es patchnek? Illetve ha igen akkor mit javít?
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a kocsogseg az, hogy amint megvan a checkpoint, a kornyekrol az osszes hajo eltunik
a robbanas utan meg a parancsnoki hidrol tunik el minden, csak tudnam ekkor az a sok kotszer minek van ott
ja es persze visszamenni sem lehet mar a szigetrea cuccokkert, most itt benazok pajzs nelkul, raketaveto municio nelkul egy uj szigeten
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az ember szepenn megvarja ki gyoz
egyebkent amirol beszelsz nekem is hianyzik, mint amit pl. szepen megcsinaltak a Half Life Opposing Force-ban: vannak tarsak, akiknek segitesz
lehetne a FarCryhoz is majd egyszer vmi ilyen kiegeszito
Amúgy asszem élvezetes lenne, fõleg az assault.
(Nekem official versionöm van és CD-keyem, csak azt nem tudom, hol és mikor kell/lehet beírni ezeket a játékban, így hivatalos szervert nem tudtam kipróbálni, hogy ott jobb-e a multi.)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
..egyebkent annyit meg hozzatennek, hogy nem egy olyan alkalom volt, hogy a zsoldosok mogott alltam fel meterre, es veluk egyutt lottem a mutansokat, nem lottek ram. De persze ahogy osszecsuklott az ellenfel, megfordult mindketto es onnantol mar en voltam a celpont...
Valaki segíthetne! hogy a francba kell megváltoztatni a CD key-t?kéz a kézben, kéz a másban, más a kézben, más a másban