24504
-
#11596 Nagyon jó hogy van állandó szerver és nem lagzik.KIRA csak igy tovább minden játékban is. -
#11595 Azt hiszem,hogy a beállítások első képernyőjén be lehet állítani, hogy hány másodperc után tünjenek el, a default érték 30. -
#11594 Arra van v.mi lehetőség, hogy a hullák soha se tünjenek el?! Volt, hogy már keveregtem erre-arra, eltévedtem és csak a megtalált fegyverek alapján tudtam, hogy már jártam erre. (van, hogy nem nézem a térképet) -
#11593 \r_displayindo = \r_displayinfo -
#11592 FPS érték :
lehívod a konzolt a nullával,
majd beírod :
\r_displayinfo 1 -- a \ jelet a TAB gombbal éred el
ha abba akarod hagyni a kiíratását : \r_displayindo del -
#11591 ja, ráadásul nem csak az, hanem egy csomó egyéb info :))) -
#11590 Azóta úgy nyomod, hogy kint figyel az FPS érték -
#11589 Ez már effekt kategória amit írsz.
A Far Cry leszámítva a "futurisztikus" elemeit az eddigi gammák közül szerintem a leg valósághűbb game amivel eddig játszottam.
Itt a környezet megvalósítására gondolok.
Azt, hogy törjenek a bambusz fák, kidőljenek ha nekimegyünk a brutál döggel megoldhatták volna, de szerintem nem azért nem oldották meg, mert nagyon gépigényes lenne, mert ettől még megoldották volna.
Ui. ha megnézed pl. a Call Of Duty c. játékot abban azért ha tankal belelősz egy házba leomlik egy része, nekimész a falnak ledől és átmehetsz rajta, stb.
Mert ott ez baromi fontos volt és abban ezt szerintem nagyon jól megvalósították.
De ezt a gondolatmenetet lehetne úgyis folytatni, ha aknavetővel lelövöm a far cry-ban a fából készült les tetején figyelő mesterlövész user-t, akkor az szépen lehullik, de még darabokra sem szakad ill. az építmény is olyan stabil hogycsakna.
Sajnos vannak ilyen hibák.
Ami ennél sokkal kisebb hiba, mégis zavar.
MI A FRANCÉRT NEM TUD GYORSÚSZNI A USEREM?!
Ha má 1x futni tud, akkor az úszásba bi beletehették volna. -
#11588 Az fps kiírásra már nem nagyon emléxem. Egyszer bekapcsoltam, és azóta úgy maradt...
Mindenesetre a konzol a "0" gombbal jön elő, majd valami show parancs kell (showfps???) -
#11587 A 380/340 a gpu/ram órajalek, amik standard 9800 pro órajelek. A 9800 XT-nek amúgy 412/380. -
#11586 768 DDR = 768 mega ram
A 9700-es gyorsabb, mint a 9600 pro/xt.
Valahogy így van a sorrend:
9600
9500
9600 pro
9500 pro
9600 xt
9700
9800
9700 pro
9800 pro
9800 xt -
#11585 Azé ez már brutál, hogy 1GB RAM -
#11584 Hogyan lehet kiiratni a FPS értékeket? -
#11583 Hát az aláírásodból ennyit veszek le:
* Intel P4 3000Mhz
* 9800 Pro kártya
* 1 GB RAM
A P4 3Ghz az sokat dob, a videó kártya ami ismeretlen ill. mik a 380/340 számok. Mert egy Radeon 9600 XT-nem ennél magasabb az órejele ha jól tom. -
#11582 A Radeon 9700-es kártya az milyen?
(mi az a 768DDR ?!, ár?)
ATI-kat nem annyira ismerem. Szal nem tom, hogy ez jobb-e mint a 9600 Pro/XT?
-
#11581 Amúgy 512M-en általában beszaggat a játék. 1 gigán viszont már nem, ugyanazon a konfigon. -
#11580 Nekem 40 körül van az átlag fps, de nem kell hozzá fraps, mert konzolban be lehet kapcsolni, hogy mutassa. Majd hozok screenshotokat holnapra. -
#11579 Az aláírásomnál is részletesebben? Mire vagy kiváncsi? -
#11578 Kinek van idelye ma 17:30-kor nyomni????
Teamspeak. -
#11577 Nekem amd 2500+ és radeon 9700 (128mb) 768DDR-el minden maxon AA és AF nélkül teljesen jól fut akadozás nélkül. Aki nem hiszi az az ő baja. Mellesleg a játék igen ram függő sok esetben az 512 sem elég a röccenésmentes (vinyó miatt) jétákhoz. -
#11576 Szerencsére nem akadozik.
Én nem adok neki 1 évet és kevés lesz. -
Einstvan #11575 Nagyon jók a képek!
Ha nem akadozik közben ez a konfigud kitart a nyugdijadig is! -
#11574 Töltöttem le Benchmark progikat, hogy teszteljem a gépem.
* 3D Mark,
* AquaMark
Nincs v.mi oldal ahol össze lehetne vetni a kapott eredményeket egyéb konfigokkal?
-
#11573 Nyomj screenshotot FRAPS-szal... nálam is ÚGY NÉZ KI, mintha nem akadna, de a FRAPS 22-30 körüli FPS-t mutat (ha minden maxon van), ami nem igazán nevezhető rohadt gyorsnak :(
AMD 2500+ @ 2100MHz, 9800PRO, 512MB... -
#11572 Ezt komolyan kérded?
Én hűtőbordának azt hívom, ami a "GPU"-n van.
Én ezt 1-nek nevezem, hogy hány barázdából áll, nem szoktam számolni.
Szal egy hűtőborda van rajta, a 3-at nem is értem és azon egy aktív hűtés.
Az FX 5700-esmre is azt mondom, hogy egy hűtőborda van rajta. -
#11571 Szóval le lehet szedni a repcsit?!
Utána kell még v.mit csinálni, vagy ezzel vége a küldinek?
(erre nem emléxel véletlen)
Mit szólsz az én képeimhez
Ma még nem kűtté képet!!! -
Einstvan #11570 A szitakötöhöz kb. 4-5 lázkup kell. De sasolj frankón hogy mindegyik telibe legyen mert könnyen elsasszézik melette. Eksönök közben pár másodpercet várj!! -
Bee #11569 Jaja, érdekes volt a meccs. Amíg a Hic csapat meg nem jelent a színen, 34 killre 6 halál jutott nekem. Természetesen lecsítereztek, pedig a Punkbuster szaladgál a gépen. Ez csak addig tartott, míg Marha és Pyx kollega le nem alázott. -
Joey #11568 3 db hűtőborda van a felületén??? -
#11567 A képek alatt küldtem egy HELP-et!!!
Nem tudja v.ki a megoldást, nem szeretnék ma este is ezzel a résszel szívni.
-
#11566 Írd már le légyszi a gép konfigod részletesen, mert tényleg érdekelne és az aláírásodból, csak következtetni lehet. (proci, alaplap, memória, videokártya)
De amint látom nem játékszer -
#11565 Nem tudok konkrétummal szolgálni, mert maga a doboz otthon van. Ami az árlistákban szerepel és asszem Te is írtál ilyet.
Geforce MX440 8xAGP 128MB DDR, aktív hűtés
Nem márka, szal nem ASUS, ABIT, ... de kinézetre is posáf jószág, majd meglátod! -
#11564 Hát nálam megy szaggatás nélkül 1024x768, minden high vagy very high. Ha rányomok 4xAA és 8xAF-et, akkor néha beszaggat egy kicsit, de nem vészes. -
Joey #11563 KranaZoli: Pontosan milyen tipusú is a kártya amit küldtél?? utánnanézek a neten hogy miket írnak róla meg ilyenek:) -
Joey #11562 Mind1, lényeg hogy menjen,és ne geforce 256 ossal szívjak:) Annál biztos 20x jobb lesz! -
#11561 "Nem tom milyen gépen megy ez a gamma ha minden full-ban van, action résznél, szaggatás nélkül."
szvsz egyelőre semmilyenen, talán egy húzott 9800XT-n. :)
"A víz nem fog így kinézni, de ezt írtam is (többek között) én is ezért cseréltem. Me az nem tudja DX9-et."
A víznek DX8.1 kell, hogy így nézzen ki... -
#11560 Dehogy!
Autodetect a far cry minden-t medium-nak ismer fel, a vizet erős fokozatban.
Egyik haveromnak ATI R. 9600XT van, neki is ugyanígy ismeri fel a far cry autodetect. A különbség annyi, hogy ha Ő rárakja az erős fokozatra, akkor lehetne vele játszani, de csak lehetne, me azé az sem bírja.
Nem tom milyen gépen megy ez a gamma ha minden full-ban van, action résznél, szaggatás nélkül.
De asszem pöttyet magasabb gépkategória kell.ú
Amit most küldtem neked kártyát, azzal is fogod tudni a 1024*768-at, textúra:medium, környezet:medium a többi sajna low beállításban.
A víz nem fog így kinézni, de ezt írtam is (többek között) én is ezért cseréltem. Me az nem tudja DX9-et. -
#11559 Figyu ne csesztessé má a képek miatt, nem én vagyok az első fecske.
Szerintem azé nem annyira rossz ez az FX-5700-es.
De írtam lentebb, hogy nem is egy ATI R. 9600 Pro/XT.
TUDOM!
De ha ecce ticcsen plussz 10-15E pénzed akkó ticcsen!!!
-
Joey #11558 Deszép képe van, bár nálam is ilyen lenne. nálam a multinál a viz lazán nem így néz ki..milyenen futtattad a játékot hogy ilyen képe volt?? minden high on? -
#11557 Köszi az URL-t a képekhez, be is tettem a kedvencekbe.