24504
  • karikusz
    Látom nagyon sok segítőkész ember van akinek halvány kuka gőze nincs hogy miért csapatja ki a critical errort (egyedül coolstuff-nak). Egyből beírják hogy reinstall...minek írtok baromságot???...attól hogy ti ilyen balf@szok voltatok,és csak az uninstall ikont ismeritek nem kell hülyeséget írnotok! Ha jártatok volna régebben is ebbe a topicba akkor tudnátok, hogy kiveséztük ezt a témát Coolstuff-al. A pacs az élből felcsapatja az élsimítást álltalában, és ha nem kompatibilis a konfigotok azzal akkor egyből error-ozik... ezzel csak annyit kell csinálni hogy nem egyből elindítod a játékot, hanem a beállításokkal kezded és azon az oldalon, ahol a felbontás beállításai vannak, ott a felbontás alatt lévő beállítást (nem tom az angol megfelelőjét mert magyarosítva van nekem) le kell venni minimumra (Low)...és azután lehet csapatni a játékot...

....én mondtam hogy csináljunk egy lapot hogy a sok GYAK-et ne ide írogassák!!...ezért kell 2 nap után 10000 oldalt olvasnia az embernek..:((((
  • SZEG007
    Már m indent kikapcsoltam hangoknál:)
  • Lord AnonymouS
    Nem, kapcsold ki a hangoknál valamelyik pontot és menni fog... tudom, nem vmi pontos, de nekem is ez volt és megoldódott. Próbálgass...
  • SZEG007
    Szerintem alaplapi hangkártya lesz a hibás, mert lövés után 1 másodpercel hallom magát a hangefektet
  • SZEG007
    Nekem minimumon van minden, mert csak Radeon 9100-am van
  • CoolStuff
    Na bye, majd holnap lehetne valami nagy összeröffenés!
  • CoolStuff
    Már sehova!!!
  • PyRex
    hova???
  • CoolStuff
    Gém valaki???
  • CoolStuff
    a faszt...nekem meg akkor volt, amikor túl nagy élsimítást állítottam be...megoldás: AA levétele

Rossz crack nincs is a gémhez, mivel a 3cd-s-nél rajta van a cd-n, a DVD-s-hez meg nem kell crack (nálam nem)!
  • Joey
    a faszt..nekem ez akkr volt ilyen mikor rossz crackot raktam fel.. megoldás: reinstall
  • CoolStuff
    Vegyél vissza az Anti Alassing-ből!
    Asszem így írják...
    Az élsimítást kell levenni, és akkor jó lesz!
  • SZEG007
    Na szinte ugyanez.
  • SZEG007
  • MuchACHO79
    Most ezt kinek irtad?
  • Joey
    biztos azért mert ütközik vmi vel, és egy megszakítást IRQ-t akarnak használni..nézd emg hogy a hangkarid ne a 8 as irq ne legyen,..asszem ez mgoldás lehet
  • MuchACHO79
    Szeg: Milyen üzenetet kapsz?
  • MuchACHO79
    Alaplapi hangforrás, nekem meg kihagy, meg gondolkozik, meg elkussol negyed órára. Aztán egyszercsak visszajön, majd megin elmegy...
  • MuchACHO79
    Nem látom értelmét 2000ért venni hangkártyát, mert az olyan is. Nem vettétek még észre? Most már csak a minőséget veszem meg. Viszont túl sok eszköz van már a gépemben, ezért usbset veszek. Lassan már minden usbs-lesz, de egy biztos. Ha az usbn átmegy a digitális jel, az nem szed össze zajt. A külső sb viszont kristálytiszta hanggal van ellátva, és jó lesz akkor is amikor a szintivel akrobatikázok, stb.
  • SZEG007
    Hali!
    Ezt a hibaüzenetet kapom, ha beülök valami jármübe.Esetleg nincs valami megoldás rá?
  • CoolStuff
    Az a baj, hogy nem tom a nevét, de, ha valahol van 2000-ért hangkari, akkor sztem az lesz az!
  • Joey
    na az franko lehet, nekem is most integrált a hangkártya, szal az alaplapit használom,és olyan durva dolgokat produká,hogy pl nem megy vele a microfon..az a noname hangkari nem ártana:)
  • CoolStuff
    Hi!
    Állítólag van most valami noname kari, ami kb 2000Ft, és jobb a hangminősége az összes SB-nél...
    Nem tom, hogy igaz-e, de jól hangzik!
  • MuchACHO79
    Rohadék ac97. Felraktam az 1.1 upgared, high grafikával gyönyörűen fut minden. Csak amikor jön a bozóti mumurlán, és nekiáll bőgni, én meg fogom az m16ost, és nekiállnék darálni, megáll a gép 1 mp-re, aztán indul csak el, és akkor jön be a hang. Már megrendeltem az extdigy sb-t, de az még 2 hét mire ideér :( Szal játszatok csak nyugodtan, én majd csak később...

p4-2,3ghz, 512 ram, gef4 titanium 128mb
  • CoolStuff
    OK, majszolj (majd szólj), ha készen vagy, és gém!
  • DonPapa
    thx szedem lefelé őket

és utána lecsgo ( Lets Go )
  • CoolStuff
    Hali DonPapa!
    HUNosítás itt:
    http://imyke2000.sync.hu/
    patch itt:
    1.1Patch
    Ezek kellenek még a 3cd-s verzióhoz:
    MYTH.v1.1.Upgrade.Fix.rar
    FarCry.v1.1.Local.IP.Fix.rar
  • DonPapa
    + 1 kérdés
    a 3 cd-s verziohoz honnét lehet az 1.1 patch-ot letőlteni ?
  • DonPapa
    magyaritásról tud valaki ???
    ami fent van link ott nem igazábol müxik a magyarositás lap
  • Joey
    én? 18 :D
  • CoolStuff
    Nincs állandó szerver még??
  • Rambo 20
    Joey hány éves vagy?????
    Folyton van időd játszani!
  • Joey
    majd én! De ugye olyan szerveren ahol tört? mert máshol én nem tudok játszani:(
  • Rambo 20
    Hello Everyone!

Ki tud játszani 17:30 kor???????
  • CoolStuff
    Hi all!
    Ma visszatérek, de vizsgák miatt kisebb kiesésem volt, ha feltűnt valakinek!
  • ollie
    Az nem videokártya, hanem rendszermemória :DDDDD
  • KranaZoli #11600
    Há meg ez is, hogy 768MB RAM
    Micsoda! 1 video kártyán 768MB DDR RAM?

Mennyibe kerülnek ezek a kártyák!

Én még ilyennel nem is találkoztam. 768MB Hihhetetlen dolgok ezek és gusztustalan
  • KranaZoli #11599
    Tyú, ezt le is vettem, de gyorsan me ez még engem is zavart
  • Nemcso
    KranaZoli a Texasi Kopó
  • KranaZoli #11597
    Azt tom, legföljebb beállítom a max. értéket.

Keggyetlen unom magam itt a melóban, ennek következtében kaptátok a villogó skoda-t