24504
-
#11636 Látom nagyon sok segítőkész ember van akinek halvány kuka gőze nincs hogy miért csapatja ki a critical errort (egyedül coolstuff-nak). Egyből beírják hogy reinstall...minek írtok baromságot???...attól hogy ti ilyen balf@szok voltatok,és csak az uninstall ikont ismeritek nem kell hülyeséget írnotok! Ha jártatok volna régebben is ebbe a topicba akkor tudnátok, hogy kiveséztük ezt a témát Coolstuff-al. A pacs az élből felcsapatja az élsimítást álltalában, és ha nem kompatibilis a konfigotok azzal akkor egyből error-ozik... ezzel csak annyit kell csinálni hogy nem egyből elindítod a játékot, hanem a beállításokkal kezded és azon az oldalon, ahol a felbontás beállításai vannak, ott a felbontás alatt lévő beállítást (nem tom az angol megfelelőjét mert magyarosítva van nekem) le kell venni minimumra (Low)...és azután lehet csapatni a játékot...
....én mondtam hogy csináljunk egy lapot hogy a sok GYAK-et ne ide írogassák!!...ezért kell 2 nap után 10000 oldalt olvasnia az embernek..:(((( -
#11635 Már m indent kikapcsoltam hangoknál:) -
#11634 Nem, kapcsold ki a hangoknál valamelyik pontot és menni fog... tudom, nem vmi pontos, de nekem is ez volt és megoldódott. Próbálgass... -
#11633 Szerintem alaplapi hangkártya lesz a hibás, mert lövés után 1 másodpercel hallom magát a hangefektet -
#11632 Nekem minimumon van minden, mert csak Radeon 9100-am van -
#11631 Na bye, majd holnap lehetne valami nagy összeröffenés! -
#11630 Már sehova!!! -
#11629 hova??? -
#11628 Gém valaki??? -
#11627 a faszt...nekem meg akkor volt, amikor túl nagy élsimítást állítottam be...megoldás: AA levétele
Rossz crack nincs is a gémhez, mivel a 3cd-s-nél rajta van a cd-n, a DVD-s-hez meg nem kell crack (nálam nem)! -
Joey #11626 a faszt..nekem ez akkr volt ilyen mikor rossz crackot raktam fel.. megoldás: reinstall -
#11625 Vegyél vissza az Anti Alassing-ből!
Asszem így írják...
Az élsimítást kell levenni, és akkor jó lesz! -
#11624 Na szinte ugyanez. -
#11623 -
#11622 Most ezt kinek irtad? -
Joey #11621 biztos azért mert ütközik vmi vel, és egy megszakítást IRQ-t akarnak használni..nézd emg hogy a hangkarid ne a 8 as irq ne legyen,..asszem ez mgoldás lehet -
#11620 Szeg: Milyen üzenetet kapsz? -
#11619 Alaplapi hangforrás, nekem meg kihagy, meg gondolkozik, meg elkussol negyed órára. Aztán egyszercsak visszajön, majd megin elmegy... -
#11618 Nem látom értelmét 2000ért venni hangkártyát, mert az olyan is. Nem vettétek még észre? Most már csak a minőséget veszem meg. Viszont túl sok eszköz van már a gépemben, ezért usbset veszek. Lassan már minden usbs-lesz, de egy biztos. Ha az usbn átmegy a digitális jel, az nem szed össze zajt. A külső sb viszont kristálytiszta hanggal van ellátva, és jó lesz akkor is amikor a szintivel akrobatikázok, stb. -
#11617 Hali!
Ezt a hibaüzenetet kapom, ha beülök valami jármübe.Esetleg nincs valami megoldás rá? -
#11616 Az a baj, hogy nem tom a nevét, de, ha valahol van 2000-ért hangkari, akkor sztem az lesz az! -
Joey #11615 na az franko lehet, nekem is most integrált a hangkártya, szal az alaplapit használom,és olyan durva dolgokat produká,hogy pl nem megy vele a microfon..az a noname hangkari nem ártana:) -
#11614 Hi!
Állítólag van most valami noname kari, ami kb 2000Ft, és jobb a hangminősége az összes SB-nél...
Nem tom, hogy igaz-e, de jól hangzik! -
#11613 Rohadék ac97. Felraktam az 1.1 upgared, high grafikával gyönyörűen fut minden. Csak amikor jön a bozóti mumurlán, és nekiáll bőgni, én meg fogom az m16ost, és nekiállnék darálni, megáll a gép 1 mp-re, aztán indul csak el, és akkor jön be a hang. Már megrendeltem az extdigy sb-t, de az még 2 hét mire ideér :( Szal játszatok csak nyugodtan, én majd csak később...
p4-2,3ghz, 512 ram, gef4 titanium 128mb -
#11612 OK, majszolj (majd szólj), ha készen vagy, és gém! -
#11611 thx szedem lefelé őket
és utána lecsgo ( Lets Go ) -
#11610 Hali DonPapa!
HUNosítás itt:
http://imyke2000.sync.hu/
patch itt:
1.1Patch
Ezek kellenek még a 3cd-s verzióhoz:
MYTH.v1.1.Upgrade.Fix.rar
FarCry.v1.1.Local.IP.Fix.rar -
#11609 + 1 kérdés
a 3 cd-s verziohoz honnét lehet az 1.1 patch-ot letőlteni ? -
#11608 magyaritásról tud valaki ???
ami fent van link ott nem igazábol müxik a magyarositás lap -
Joey #11607 én? 18 :D -
#11606 Nincs állandó szerver még?? -
#11605 Joey hány éves vagy?????
Folyton van időd játszani! -
Joey #11604 majd én! De ugye olyan szerveren ahol tört? mert máshol én nem tudok játszani:( -
#11603 Hello Everyone!
Ki tud játszani 17:30 kor??????? -
#11602 Hi all!
Ma visszatérek, de vizsgák miatt kisebb kiesésem volt, ha feltűnt valakinek! -
#11601 Az nem videokártya, hanem rendszermemória :DDDDD -
#11600 Há meg ez is, hogy 768MB RAM
Micsoda! 1 video kártyán 768MB DDR RAM?
Mennyibe kerülnek ezek a kártyák!
Én még ilyennel nem is találkoztam. 768MB Hihhetetlen dolgok ezek és gusztustalan -
#11599 Tyú, ezt le is vettem, de gyorsan me ez még engem is zavart -
#11598 KranaZoli a Texasi Kopó -
#11597 Azt tom, legföljebb beállítom a max. értéket.
Keggyetlen unom magam itt a melóban, ennek következtében kaptátok a villogó skoda-t