Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Jah tényleg valaki akinek megy a render váltás az rakjon má be please 1 sreenshot-ot a cartoon modról!Me nekem nem megy 😞

Amse

XeeN
Biztos voltam benne, hogy valaki ellövi ezt a poént.

ott is megnéztem , de semmi.
már a cartoon, paradise, default meg minde hülyeséget nyomkodtam....
Amse
😊

XeeN
Igen.

karikusz
Köszi!!

Sikerált...))

Te is Sexárdi vagy?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

halas témához hozzászólva: nálam is vannak halak (very high)
amúgy találkoztatok már cápával? olyannal ami meg is támad?
én még nem de emlékszem hogy a demóban be lehetett álítania consollal..
üdv
Mac

XeeN
Ha a grafikai beállításokkal nem lehet elõcsalogatni õket akkor valoszínüûleg kevés a ramotok. Nekem 1Gb van. (lehet anyázni )

megyek úszni!!
XeeN
A Fort nevû pályán az elsõ stég mellett a víz alatt van egykis boltív. Én ott láttam halakat (High minden).

ezaz, én halakat szeretnék látni!! 😞 minnyá rílok
option/video=> felül a veri high gombot nyomtam meg. utána a watert tudtam még ultrar állítani .
ennyi...
segítsetek !!!!
XeeN
Emléeim szerint nálam voltak hala, de most megnézem.

karikusz
Pedig kellene hogy legyenek ha nálam vannak, mert az enyém gyenguszabb kártya...látod ezért kellene egy jó kis magyarosítás mert lehet, hoyg valami elkerülte a figyelmedet

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

XeeN
Jé, 1 szekszárdi! A segítség farcry/FCData/Localized/English.pak A pakba másold bele a fileokat. Menutable.xml-t pedig az Engilsh1.pakba. Felül kell írni az eredti xml-eket.

hello
még mindíg nincsenek halak.
2ghz cel, 512mb ddr, radeon9600xt 128mb.
minden very high, a water ultra high , meg minden....
mi lehet
karikusz
Üdv All!

Valaki tud valami olyan magyarosítást ami müxik is?...mert a HUN GAMES -rõl leszedtem egyet, akárhova telepítettem, akkor is csak angol volt...semmi patch, semmi nincs a gamén...originált...az is jó ha elküldi mailbe...

[email protected]

...csinált valaki egy olyan lapot ami csak ezzel a játékkal foglalkozik??....vissza olvatam már 4 lapot de semmi erre utaló nyom nincsen...😞

Elõre is köszi az SOS-t

PyRex
BE FOGOK!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

elorathatolag 24-01 oraig menni fog, kerdes h befersz-e 😊
(mar 5en vannak rajta)

MaTyI

karikusz
Üdv All!!

Nekem Mx 440-essel is voltak maxon halakkák...

PyRex
francba, csak 22 óra körül tudok menni, addig még lesz szerver???

Ujra vagyok, servert inditottam.
jelzem NINCS raketa assaultban
Have Fun 😊

MaTyI, alias szam0ca

PyRex
Ez akkor szokott történni amikor:

1. - a CD-s tört változattal játszol,
2. - használod a konzolos save / load parancsokat...

Glinn Eldiven
Ezzel vége lenne az adott pályának ? Mert akkor átugrom valami csalással. Csak van hozzá valami pályaugró csít.

Amse
LOL😄 Nekem volt ott szörny😊

Amse
Hova tudok 1xûen képet feltölteni amit be tudok linkelni?Mert a tar-om beszart vagy nem tom mi van vele, de csináltam 1 screenshot-ot amit betennék ide.

Glinn Eldiven
Én elakadtam volna vagy mi a szösz, de szerintem a gépnek játéknak valami gyogyója van.
Na ugyanis egy pályarész, ahol el kell árasztani a labort vizzel, fel kell úszni a plafonba, majd kimászva a szellõzõn elöszõr egy rakétás Trigent, majd két olyan kis hagyományosat kell kivesézni. Utána van egy ajtó, ami mögött ött van Valerie és állítólag õt kéne nekem megmenteni. Idáig nekem is klappol.
Bemegyek, átvált az objectives "save Valerie"-re és ott van a csaj egyedül a szobában és no monszter. Ilyenkor mi van ? Elfelejtette a gép kirajzolni a szörnyeket ?

XeeN
Ha konkrét sztorira vagy kíváncsi, játszd végig a játékot.

XeeN
Gagyi volt a szerver. Szerintem 150-200-as stabil pinggel is el lehet játszogatni.

Herold
Ennyit én is felfogtam belõle, ennél azért részletesebb történetet szeretnék.

Szvsz azért hasonlít a HL-ra, mert ott sem sejti az elején senki hogy mi fog történni...

War. War never changes.

Történet olyan, mint a half-lifeban:
(röviden)
Egy mezei ex-elitkatona vagy, ki kell nyírnod 1-2 fõmuksót, közben rájössz hogy kísérleteket végeznek és fucsa lényeket hoznak létre, majd a csaj is eltûnik, meg kell mentened, majd ki kell nyírnoda fõ-fõgonosz tudóst. Ennyi.

War. War never changes.

Herold
Akkor meséld már el légyszíves a történetet, ha te érted!
Kösz.

és ha nincs? 😊

Gagyi szervereken voltál. Ha van szamóca, ott jók a pingek is. 40-60 között ADSL-lel.

" A környezet is valóságos, a jármûvek is azok, a fegyverek (többsége) is valóságosak, csak a történet nem az. És itt van a kutya elásva szerintem.
"
Szerintem meg ott van a kutya elásva, hogy nem érted az angol szöveget, emiatt hülyeségeket állítasz a történetrõl...
Teljesen normális sztorija van, némi Dr.Moreau szigete és Jurassic park beütéssel.

kipróbáltam neten a játékot, de hiába találtam 100-150 pinges szervert rettenetesen lagzott. Ilyen a netkód, v csak gagyi szervereket találtam?

LSC
Röhej ahogy az nvidia-sok nyugtatgatják magukat hogy inkább legyen csúnyább de jó sebességû. De ha az ATI jobb sebességen jobb képminõséget produkál akkor nem értem miért kéne nvidia-t venni? Mindenesetre az nvidia igen sokat vesztett a presztizsébõl amióta az FX-et piacra dobták.

ollie
😄DDDDDD

bocs, de ezen csak röhögni tudok

PyRex
Eddig próbálkoztam, de 30 perc múlva L kell mennem itthonról, szerintem délután leszek kb. 16 óra felé.

XeeN
Játszol valahol?

nekem amúgy ATI R9600XT-vel voltak halak

biztos FishForce 4 Ti4200

PyRex
Milyen videokártyád van?

Nekem voltak halak.. Minden graf. beállítás maxon van?

a vizben a halakról nem tudtok szólni?
miért nem látok halakat?
pedíg képeken láttam õket....
PyRex
Na most meg team deathmatch pályán 2 VS 2 volt, aztán a másik csapatba beálltak még 5-en... Most ennek mi értelme? Ahogy megjelentem valahol, egybõl lelõttek, mert annyian voltak. Amikor szóvá tettem, hogy talán nem túl egyenlõ a felállás, ezt a választ kaptam: "Whats the prob?". Na ekkor léptem ki. Sok b@lf@sz. Inkább indítok majd saját szervert...

PyRex
Tényleg sok szerencsétlen balfék játszik... Múltkor pl. assault pályán a saját csapattársam észrevett és elkezdett követni a macsétával (elõször azt hittem, csak szórakozik...), majd miután megálltam egy fedezékben, módszeresen az összes fegyverébõl belém eresztette a tárat, persze nem sebzõdtem, de TÉNYLEG ILYEN HÜLYE VALAKI? NEM LÁTJA, HOGY EGY CSAPATBAN VAGYUNK? Ha valakinek fingja nincs, mi az a csapat (vagy a kül. játékmódok), akkor ne lépjen be inkább játszani... Tököm tele van néha nekem is, amikor mondjuk 4 VS 4 felállásban az ellenfél csapata jól taktikázva támad, nálunk meg 1 ember MEG SEM MOCCAN (akkor mi a francnak lép be, foglalva a "helyet" más elõl???), 2 pedig elmegy világot látni a pálya naposabb részeire. Én meg egyedül szívok persze... Grr, na most jól felhúztam magam én is!

XeeN
nA ISMÉT SIKERÜLT FELHÚZNI MAGAMAT. eSZMÉLETLENÜL SOK IMPOTENS HÜJE JÁTSZIK EZZEL A JÁTÉKKAL NETEN. (uff caps off ) 5x TK-ztak le zsinórban, a zászó védése helyett mindegyik fragvadászkodik kilóméterkere az védendõ helytõl, nem tudnak vezetni (ok, néha én is átmegyek a csapattársakon, na de ennyiszer?), ahelyett, hogy a megérintett zászlót visszavennék elkezdik kergetni az ellent...