24504
  • kisgabo
    és?? sebességet is kapsz. ha boltba veszel 9600xt-t akkor majdnem megvan a 45k.

ezeknek a nagy képeknek örülnek a modemesek....
  • KranaZoli #11555
    No, akkó újra a képek:
    -----------------------

• KranaZoli #11554
    No, ezt mondom. Azé a 36000, meg a 45000 között ott egy tizes.
  • kisgabo
    9800np kártyát 45000-ért adtam el. ment pró szinten....
  • KranaZoli #11552
    Cja, igazad van, megnéztem kollégám gépéről és tinyleg ticcsenek képek. Csak nálam, mert gondolom nálam szedi a HDD-ről.

Franc!
  • KranaZoli #11551
    Nálam látszanak a képek, nálatok nem?
  • KranaZoli #11550
    Kellene HELP is.

Elakadtam egy újabb feladatnál és remélem nem megint a játék hibás.

Szal, fel kellett robbantanom 3 db tornyot, majd egy teherszállító hajó üzemanyag tartályára kellett bombát helyeznem.

No, ez megvan. Felrobban a hajó, szólnak, hogy menjek a hajó elejibe. Odamegyek, mire jön egy repcsi, ami szórja rám az ólmot. A fedélzeten tudok felvenni a rakétavetőhöz muníciót, de hiába lövöm, még a user sem pusztul meg a géppityu mögött.

1ik haverom is ippen itt tart, tegnap felhívott, hogy sikerült-e továbbjutnom. No, akkó én még nem vótam ott, de pár perc és igen. Aszonygya Ő is lőtt bele egy rakással, de hajó elsüllyed, repcsi marad.

Prószáltam kiúszni a partra, ami sikerült is, de ott is lőttek 1000-el, szal ott is elpereceltem.

Mi a gányát kell csinálni?
    Vagy hibás a gamma?

Ha nem tudjátok miről regélek hoztam róla screenshot-ot.
  • Pyx #11549
    fel kell tölteni netre a képet

pl
    http://iaro.srv.hu
  • KranaZoli #11548
    Ó ez sikerült.

Szegény user BRUTÁL sorsa jutott

• KranaZoli #11547
    Most először prószálok képet beszúrni, nem tom mi lesz belőle.

Ha nem sikerülne v.ki írja meg légyszi, hogyan kell képet beszúrni úgy, ha azt a HDD-ről szeretném és nem http://-ről.
    Ha egyáltalán ez működik.

Az első képen a célkereszt-ben lévő sunyi user-re szeretném felhívni a figyelmet.

Szerencsére én szemfülesebb voltam

• KranaZoli #11546
    13-15E pénz egy ilyen kártya újonnan a boltban.
    Nekem már nem kellett.

Joey-nak szüksége volt rá. Most mi kérjek érte 7-8 rugót, 2-3 ezerrel több pénzt, ugyanmá.

Nem ezen fogok meggazdagodni.

Namost emellett még adott neki a lehetőség, hogy fog egy borítékot és beletesz pl. x pénzt és elpostázza nekem.

Hallod Joey! Túl rendes voltam! A többi rajtad áll!

A lényeg, hogy fusson neki a gamma má v.hogyan!

Az FX-5700-esek ilyen árban mozognak. Nézegettem az ATI kártyákat is, de én 9600 Pro-t és XT-t 45-50E bruttó pénz körül láttam mozogni.

Arra meg most nekem nem vót pénzem.
    Ja, megvolt az ugrás. Végre víz a víz és látom a kavicsokat a vízben!

Egyenlőre elég lesz az FX-5700-es is. Ennél izmosabb gamma jelenleg nem igen van. Majd DOOMIII és Half Life II megaszongya, hogy milyen legyen a next vas.

Hoztam én is screen shot-otokat, hogy milyen most a gamma.
    Meg poénos is.
  • KranaZoli #11545
    Joey!

Elment a cuccos!

Írtam egy mail-t a privát mail címedre hozzá!
  • PyRex
    Pedig PB-vel tudtommal tényleg nem lehet csalni...
  • PyRex
    LOL!

Enyhén vertük csak hülyére őket... :)))))))

"Do you use an aiming assistant?" - LOL :))
  • XeeN
    Marha jót játszottunk! (csak, hogy stilszerű legyek. ) Az elismerések közül néhány:

AimboT?
    There are cheaters!
    Hungary is the cheater's contry.
    Thats not real! Damn accuracy!

Kb ezek voltak, bár már nem emléxem pontosan.
  • XeeN
    Komplett konfigot kérek, ha lehet!
  • Devil_Gy
    Miért nem connectal a gamma???
    Nem csinál semmit !!! :(((((
  • Lord AnonymouS
    Bakker, fennt vagyok hungs.hu serveren, tök jó a gém, első vagyok, több mint 120 score-ral és erre a Chello ledob és mindennek vége, király !
  • Lord AnonymouS
    I can't help you... sorry
  • loki
    Sziasztok, lenne 1 hatalmas prolémám a Far Cry-jal! A problémáim a 2. demo után kezdőtek, ugyanis az 1. tökéletesen futott, de mind a későbdi demo, mind a teljes játék szarakodik a gépemen! A FULLGAME tökéletesen felment a gépemre, elindul, logók, main menü (háttérben scrolloz a demo) aztan még az intro is futott... de aztan betölti a gamet es csak bazi nagy világoskék foltot látok! Megjelenik a HUD, de a monitor tiszta kék, nem lehet semmit se látni!! Gondoltam valami gáz van a directx-szel ezert feltettem 9.0b-t, na azzal se ment...feltettem a kártyámhoz (GF4 Ti4600) a legújabb detonatort, valami 52.xx verziószámút és azzal is csak kékség volt!!! Aztán felraktam 1 régebbit valami 46.xx-eset és azzal se ment!!!!!!!!! Mi lehet a baj? HEEEEEEEEEEEEEELP!!!!
  • Borg
    Hű most látom csak, hogy van magyar tört szerver:)
    Amint lesz időm, kipróbálom én is!
  • MuchACHO79
    OKé, akkor megveszem...
    Majd ha megjött a stuff beszámolok, hogy milyen...
    Kösz a segitséget.
  • Bee
    Végre!
  • Joey
    na nyomjuk hungs.hu -n!!!

gyertek!
  • Joey
    nem bazd ez biztos nem lesz jo játékra:)) még szép hogy jó...biztos kristálytiszta hangja van, nagyon ütös hangkari lehet muchacho
  • MuchACHO79
    Itt van:
    http://www.depo.hu/?page_number=6&id=13798&lid=1&csid=16
  • Bee
    Uraim,

Elhagyatottan árválkodik a Hungs.hu szerver. Nem jöttök fel?
  • MuchACHO79
    Kinéztem egy hangesztközt 30 ruppó.
    Sb exdigy. USB-s, és van egy külső
    cucc, amelyiken mindenféle kibemenet,
    meg hangerőszabályzó van.
    Szerintetek jó ez a cucc játszani is?
  • Joey
  • arty
    5k ?? olvastam csak nem mertem elhinni ... tul rendes vagy, ennyiert joey ajandekba kapta!

Sztem az 5700 viszont tularazott volt, ha jobb helyen veszed, shiman belefert volna a 36ba egy 9600pro/xt, mind1, az 5700 sem rossz, csak kisse sztem draga volt. Far Cryban nagy volt a minosegi ugras, mi? :)

MUCHACHO79: alaplapi hang BIOSban DISABLE !!! Az alaplapi hangoktol tobbet ne varj, csoda h neha szol :)) Vegyel egy sb live! vagy sb128 PCI kartyat ... par ezer ft, annyit meger, a sebessegnovekedes jatekok alatt es a gondtalansag ...
  • MuchACHO79
    ma 20:43 | Privát | Válasz | #31

Sziasztok!

Felnyomtam a gémet, és elkezdtem vele játszani. p4 2.3, 512ram, Abit gef4 siluro128mb, inteles abit th7-II alaplap. Az a gondom, hogy játék közben egyszercsak elkussol a játék. Aztán tiszta ideg leszek, de játszok tovább. Aztán 20 perc után egyszercsak visszajön a hang, és megy 2-3 percig. Már a gta vice cityben is csinálta, de ott ha esceltem, és visszamentem a játékba megint volt hang, farcry-ban ez nem megoldás.
    Amit eddig tettem:
    -őrülten keresgéltem topicokat a neten,
    -frissitettem az alaplap infjeit.
    -frissitettem az ac97 drivert.
    -Visszavettem a tunningból, majd felhúztam.
    -Beixeltem a játékban a SAFEMODE-ot.
    -Változtattam a hang minőségén.
    -Hardware akármi, doppler effekt, stb a játékban...

Egyébként gyönyörű a grafikája, de nem árt highre rakni mindent, és csengetni sokat valami izom hardware-ért. Kicsit jobb lenne ha szétszakadnának az ellenfelek, mint a solider of fortune-ban, viszont az iqjuk tényleg franyák.
    Na valaki segiccsen nekem, mer felköpök, és aláálok, de csak miután belepisáltam a konnektorba...
  • Joey
    én megyek:DDD
  • Joey
    mert, biztos kikapcsoltad..nyomd be!
  • grebber
    A faszért dob ki mindig a punk buster??
  • Lifeforce
    Rendben...
  • grebber
    Gyertek a hungs.hu-ra!!!!!!!!!!!
  • PyRex
    15-ször ekkora gépigény kéne neki kb. :)
    Amúgy igen, ez az ami miatt még nem teljesen élethű, meg pl. autóval megyek és egy bokortól felrobanok, ha nekimegyek :)))))
  • grebber
    Vagy ez csak a jövö zenéje lenne?
    Vagy nem is tudnák megvalósítani mert eggyik FPS-ben sem láttam ilyet?
    Megtudnák csak mér nem teszik!?
  • grebber
    Pl az nem élthű benne a MULTI része kurván nem az.
    Meg nem csak a multi része a single player sem az.

Lehet hogy most amiket irok nagy gépigény kellene hozzá de legalább game lenne a javából.

Aknavetővel vagy bármelyik gránátvetővel belelösz egy házba, fára bambuszra stb omoljon már le belöle valami vagy szakadjon széjjel az a kicsiny kis fácska meg a többi cucc.
  • gizzda
    Marha ha tudnál nekem így segíteni az marha jó lenne!!! (5-tel lejebb)