24504
-
Der Wahnsinn #11875 Üdv!
Elolvastam vagy 500 hozzászólást,_de_nem_találtam_választ_a_kérdésemre._Szal'_elmondaná_vki,_h_hogyan_kell_felrakni_úgy_a_magyarosítást,_h_működjön_is?_Mert_rendesen_feltelepítettem,_de_csak_annyit_csinált,_h_berakta_a_fájlokat_a_videos_mappába,_ahol_eredetileg_nem_is_volt_semmilyen_szövegfájl...:)_Ezek_után_már_nem_is_csodálkoztam_azon,h_semmi_sem_változott.
Előre_is_köszi!
Ja_és_bocsi_a_vonalkákért,de_itt_a_suliban_szar_a_space.:) -
HammeRed #11874 Thx probalom -
#11873 Sajnos ua. volt nálam is.
Tölts le a NET-ről savegame-eket.
Különben nem tudsz továbbmenni.
Pár oldallal visszalapozol megtalálod egy üzim, ahol 2db URL-t is bemásoltam. -
#11872 Úgy tudom, hogy a bug csak tört változatoknál van (pl nálam egyszer sem volt (eredetim van), pedig többször nekiálltam annak a résznek). -
#11871 Valaki nem találkozott az 1.1-es patchel úgy, hogy zip-ben, nekem nem találja a játék alkönyvtárát. -
#11870 Toltsd vissza a mentesedbol az elozo palyak valamejiket.
A csajszinal kellene 1 szornynek jonni, amit te megolsz, evvel meg mentve a csajszit, ez utan jon 1 kis videozas(kov map.)
Csak hat nem mindeg jon, a szorny ott van 1 kis bug.
Sok sikert
Promi -
Koala #11869 Visszavettem 1024x768-ba, és így már tökéletes, számomra. Azért kérdeztem a tapasztalatokat, mert én is olvastam a readme-t, és ugye az elég hülyeségnek tünt. Gondolok itt arra, hogy a recommended az 2 Ghz AMD, aminél valós órajelben ugye nincsen sokkal gyorsabb, a High meg egyenesen 3ghz amd, ami nincs is:) Ha meg modelszámra gondoltak, annak meg kevés... Mindenesetre nem hinném, hogy egy 2200mhz barton (3200+) és egy 9800 pro bármihez is kevés lehet. Az 512 mb memória lehet a bűnös tényleg. Most, hogy 1280x1024-ből 1024x768-ba raktam, gyorsabban is töltődik be a pálya, és nem lassul be a csík nagy hddzés közben, mint előtte... Az viszont a winxp dicsősége szerintem, hogy hiába a sok csicsa, meg minden, de ha kell a játéknak a memória, szépen kikapar mindent, és mikor kilépek a játékból, már 100 mb fizikai memória alatt van a windows. Ezekszerint a fennmaradó 410 mb nem elég már a játékoknak. Szomorú, bár tudok vele élni, inkább veszem le a felbontást, mint a részletességet. Egy-két helyen tényleg igen csinos ez a Far Cry, így max részletességgel. A tűzharc is egész jó, élvezetes sebzés, meg a rongybaba fizika is:) -
dieselG #11868 Nah öjülök neki :P -
Roll #11867 Köszi, végre sikerült. :D -
dieselG #11866 Huhh értelek már.. én is sokat vesződtem ott, bár nem tartott olyan sokáig, próbálkozgassál nyugodtan, remélem menni fog mert többet nemtok már fejből ;) -
Roll #11865 Ott már voltam, volt egy csomó ember, és onnan mentem arra a helyre ahol eltekertem a kormányt,és ott a folyosó ahol fehér ruhában jönnek, és ott ömlik az a rohadt gáz.
De a folyosóra nem tudok bemenni a gáztól!? Csak az első szobába. -
dieselG #11864 Az élsimítás nálam ki van kapcsolva Far Cry alatt, "None"-ra -
dieselG #11863 Öhm, azon a helyen, ahol fölfele is lehet menni a lépcsőn, ott a lépcső alján is van egy ajtó, oda is benéztél már? Amúgy azon a védőruhás folyosón van asszem 3 ajtó, odabenn kell inaktiválni a gázok áramlását, és ezáltal szabad lesz a folyosó legvégén levő ajtóban az út, ami fullra el van gázosítva vmi szürkeséggel ;) Utána már a következő szintre jutsz.. -
#11862 Az élsimításssal próbálkoztál már? (LOW-ra) -
dieselG #11861 Huhh.. hadd idézzek egy kicsit a játék gépigényéről:
"High System Requirements
- Computer: A 3 GHz AMD processor or better is recommended.
- Memory: We recommend 1024 MB of RAM.."
Ezek szerint lehet h a memória kevés nálad.. szerintem vedd vissza egy kicsit a grafikai beállításokat ;) Vagy nemtom..
Nekem Barton 3200+, 512 ddr 400mhz, GF4TI4200, sb live-om van, és medium textura mellett minden más very high-on csak a tűzharcoknál szaggat egy kicsit. Most is élvezném ha nem jelenne meg a #11856-ban leírt problémám :( -
#11860 768 RAM alatt nem igazán kellene értelmesen megmozdulnia a gaménak...1 GB RAM a javasolt...lásd Readme.txt -
Roll #11859 Szerintem high-hoz kevés a ram és a proci is.
A kollégiumban egy 2.8HT(prescott), 1gb ddr és 9800pro-t néha berángat, minden fullon, aa-val. -
Roll #11858 Nem sikerál tovább vinni. Van piros, kék és zöld key-em.
Eltekertem már azt a kormányt a csövön, a folyosón ahol a gáz szivárog ott egy szobába egy kapcsolót átállítottam.
Amikor a lépcsőn felmegyek ahol felszedtem a kék key-t ott volt egy mentés, de az ajtó visszavissz oda ahonnan kezdtem. -
Koala #11857 Van olyan ember, aki 512MB memória mellett 1280-ban, minden maxon (AA nincs) tud játszani Far Cryt?
Nekem éppen nem megy így, álltalában még elfogadható lenne, de sokszor tűzharc elején beszaggat. Nem tudom elhinni, hogy a gép többi része ne lenne elég (2200mhz barton, 512MB 400mhz DDR, 9800pro, audigy)... A tft kedvéért próbálok mindent 1280-ban nyomni, de se a Far Cry, se a Perimeter nem megy símán. Most cseréltem le a ti420-at, és kicsit csodálkozok, hogy ennyire nem érződik a javulás. Vajon a memória lenne kevés? -
dieselG #11856 Nálam az alábbi problémám keletkezett tegnap este, asszem a Regulator pálya végén kezdődött el, és utána mikor betöltök akármilyen pályát is, és amikor az véget ér, csak a célkereszt látszik a képernyőn meg sötét háttér, és hibahangot ad ki a gépem, critical error-ral..
Mit javasoltok?
Reinstalláltam már a gamet de nem sokat ért.. -
dieselG #11855 Asszem 3kapcsolót kell inaktiválni amúgy ;) -
dieselG #11854 Mikor beérsz abba a sötét kis folyosóra ahol csak egy kis zöld gáz szivárog, és azt el lehet zárni egy kormány segítségével, a kormánnyal szemben van egy ajtó, abban hatalmas térrel, én is kicsit sokat vesződtem vele, de fel kell venni egy további kis helyiségben egy key-t, és az ajtótól jobbra lépcsőn fölfele pedig szintén található egy másik terem is, ha jól emlékszem ott is találsz vmi hasznosat. -
Roll #11853 Sziasztok. Elakadtam, a Regulator pályán, amikor a csávók fehér védőruhába jönnek, és a folyosón fehér gáz jön felfelé, hogy kell ott átmenni?
A gáz elött még bemegyek egy szobába ott valamit átkapcsolok,de semmi változás. -
#11852 Mondta, hogy kell egy FAQ-os oldal...de nem hisztek nekem! -
#11851 10* nyírd ki, és akkor a 11. alkalommal megunja és elillan..:)) -
#11850 A fény minőséget vedd le Low-ra, és akkor jó lesz -
HammeRed #11849 Koszonom ezzel sokat segitettel -
#11848 feltenném, de a Myth féle 3CDs verzió van meg és a patch nem találja meg a gémet. Vlakainek nincsenek mega fileok amiket tartalmaz, mert amúgy a Cdt kéri, csak a patch nem látja a könyvtárat... -
#11847 Eddig kb. csak úgy 250-szer kérdezték meg... -
HammeRed #11846 A cooler palyan vagyok most jonne az hogy save valerie de az a liba meg se mozdul nemtok vele beszelni se ill semerre nem talalok kiutat.Mi a nyavajat kell itt csinalni??Bocs ha mar valaki kerdezte. -
#11845 Fel kellene az nVidia miatt tenned a patch-et.
Lehet, hogy az helyrehozná ezt a belsővilágításos falat ! -
#11844 Ha bemegyek mondjuk egy hajó belsejébe akkor a következő kép fogad, a sziget amúgy überszép, csak ezt a hibát látom.
(FC 1.0, nVidia hivbatalos, legújabb driver, 5900XT)
-
#11843 nem az írtásuk esett nehezemre, hanem az elviselésük...nekem nem jönnek be -
Einstvan #11842 Jóvanna értjük mi! Szóval elég nehéznek találtad a szörnyek likvidálását és ezért meguntad. Értünk mi a szóból.
De én bizom benne hogy összeszeded magad, eszel sok spenótot, és a becsület megmentése érdekében folytatod a harcot. Én neked drukkolok!!! -
#11841 van jurassic parkos pálya?? -
#11840 Hát a CoD-ot, meg általában amit lehet azt csak multiba nyomom. Az NFSU-t is csak azért csapattam végig, mert a multihoz kell egy jó kocsi.
Hát én addig mentem el amikor az a Jurrasic Parkos pálya jött...na akkor azt mondtam, hogy köszönöm szépen, inkább csak a multi része érdekel...félre ne értse senki, nem fikázom a játékot, nagyon is bejön, csak azokat a szörnyeket hagynám ki. -
#11839 Készült már a far cryhoz valami értelmes single player mod?
Láttam már 1-2 oldalt, ahol nagy lendülettel belevetik magukat a modkészítésbe, de a legtöbb helyen eljutnak 1 db kalasnyikov 3D-be renderelt modelljéig.
Szóval találkoztatok olyannal, ahol záros határidőn belül lesz valami eredmény? -
#11838 Ezt megértem!
Számomra is kellemetlen meglepetés volt, amikor az első pár pálya után jöttek a szörnyek.
Előtte nem olvastam a gammáról és csak annyit tudtam mondani magamban, hogy basszus már megint szörnyek, ....
Azé a CoD és MOHAA is megunható egy idő után, ha v.ki csak olyat nyomat, nem?!
Ez a Far Cry meg a vegyes felvágottak közé tartozik. Raktak bele realisztikus és futurisztikus elemeket, de azé szerencsére nem estek át a ló tulsó oldalára.
Viszont amióta végignyomtam a gammát azon gondolkozom, hogy a hajón user beadja az ellenszériumot a csajszinak, de magának is, me erre nem emléxem -
#11837 Nem az erős idegrendszerről van szó...nem szeretem az ilyen fantörpikus hülyeségeket...inkább 3 CoD mint egy Unreal -
Einstvan #11836 Hát, az biztos hogy csak erös idegzetüeknek valo!
Bár, egy ilyen játékot félbehagyni, olyan mint a kenyér belsejét kidobni! :))