24504
-
#11835 Én azért hagytam abba a single-t mert nem szeretem ezt a szörnyes hülyeségeket...viszont a multiba kafa... -
#11834 Senki nem jön gamelni? -
#11833 Nekem nem kellett, pedig tört gémem van, ráadásul 2-en használjuk a cd kulcsot, mégis mennek az Ubi serverek rendesen... -
Einstvan #11832 Halee!
Ne akagyatok má ki a gyorsuszáson - azis olyan lett volna mint a futás: pár másodperc aztán se nyelni, se köpni.:) Ha cipekedni akartok, ajánlom a Soldier of Fortune 2-öt (ami a Farcry hátamögött van közvetlen!!!) Szerintem igy van jól ahogy van. Több azért a pozitivum mint a hátrány. 2004 idöszámitásunknak megfelelö minöségü fps. game! -
#11831 Azé jobban kíváncsi lettem volna a sztorira. Jobban megértettem volna, ha van felirat.
Csakazértis várom a DOOM3-at ;)
Nem tom, Te mekkora darab vagy, én mázsa fölött :))) nem simán, de elfutok egy 80kg-os emberkével.
Persze ha nála van még egy teljes menetfelszerelés is v.hol a hóna alatt, vagy a ruhája alá rejtve egy aknavető, 3 géppityu, 6 gránát + golyóállómellény akkó lehet benne v.mi
Dehát ez a Spliti-nek vót a hibája, Far Cry-ban nem kellett cipekedni
Azé azt a konzolos mentést igazán betehették volna gyorsbillentyűk közé. De nem is annyira a gyorsmentés hiánya zavart, hanem nekem, személy szerint nekem(!) nem tetszik a checkpoint-os megoldás. Lentebb megírtam miért.
Asszem én is végigtolom még1x -
#11830 Tényleg szép a graf.
FPS-hez minek felirat? Mész és lősz.
Én speciel élveztem. Szvsz messzire kerüld el a DOOM3-mat.
Ebben lehet valami, de nekem ez sem okozott gondot. [vigyor0]
Kapj lef egy 80 kilós embert, és megkapod a választ. A gyorsúszás viszont tényleg jól jött volna néha.
Nem véletlenül nagy a gépigénye. Szerintem így korrekt.
Gyorsmentés: Consoleban /save_game (vagy valami ilyesmi)
Én viszont élveztem a röpködést, bár elsőre pont fordítva irányítottam, mint kellett volna.
Én most tolom végig 2x. A vége előtt mocskos sokat lehet szívni. (veteránon játszom)
-
#11829 Emberek teamspeak-en hova kell mennem? Szóval melyik csatornán vagytok? -
ACE #11828 Nálam akkor csinálta ezt, amikor futott valami más program, vagy letöltés a játékon kívül. Zárj be mindent, és próbáld ki hogy úgy csinálja-e. -
#11827 Hi!
Mivel végignyomtam a Far Cry SP módját, és a MP nem fogok játszani megprószálom összegezni, hogy nekem mi a rövidke véleményem a gammáról:
(de nem is annyira az előnyeit prószálom felsorolni, hanem a hátrányait, amik nekem nem tetszettek benne)
* Az eddigi legszebb, legjobb grafikával rendelkező game, amivel találkoztam (főleg, hogy a feléig GF4-el, majd FX-5700-el nyomtam)
* Szar, hogy ticcsen felirat amikor Doyle infót nyomat, ill. az átvezető videók alatt, mert azé akik értenek English-t szerintem azok se mind perfekt-et szöveg értésben. Aki meg nincs ilyen szinten az esetleg a feliratokkal már v.hogy jobban értené, ...
* Amit utáltam az az épületekben való kószálás, főleg amikor szellőző aknákban kellett bolyongani, vagy nem kellett, csak odatévedett az ember
* Szintén épületekben jött elő az a hiba, hogy OK jelzi a térképen hol van a cél, de azt már nem jelzi, hogy alattam, föltöttem, ... pedig jó lett vóna
* Splinter Cell-ben az nem tetszett többek között, de nagyon, hogy miért nem tok user-t cipelve futni :o azé egy "kommandós tudhatna" :o , itt a far cry-ban meg mié nem tud a user-em gyorsuszást? Néha jól jött volna.
* Brutál gépigényesnek tartom a gammát. Mind a megjelenését tekintve, mind az egyes pályák betöltését
* Én nagyon hiányoltam a gyorsmentést (nekem zavaró ez a check point-os rész, főleg azé me akkó tudhatta az ember, hogy v.mi eksön következik)
* A sárkányrepülőzés nekem nagyon nem jött be :(
Asszem röviden ennyi.
De szerintem végig fogom még játszani 1x :))) -
#11826 de meg kell -
#11825 Annyira egyszerű kezelni, meg minden...
Az a baj, hogy néha a kernel32.dll-re hivatkozva hibát ír ki, ha a parancsikonjának a beállításait babrálom, ezért inkább automatikus indulásra raktam a win betöltődése után! -
#11824 #11809 -
#11823 Melyik az? -
#11822 Nagyon állat ez a böngésző, mégegyszer HTX!
A többi mozillában sem ment, de itt nagyon klassz... -
TTomi #11821 hüpp-hüpp... azért kösz -
#11820 Nem lehet -
TTomi #11819 Hi! Leszedtem a magyarosítást a gamehez. Kérdés be lehet valahol kapcsolni a feliratokat, vagy nincsenek is feliratozva a videok??? Ha igen akkor hol? Sehol sem találtam. -
#11818 válaszgomb azon sem megy -
#11817 a legújabban (11MB) abban van java alapból...és van magyarosításom hozzá ha kell...Opera.. -
#11816 nm :) -
#11815 megy -
#11814 Kira!!!!!!!!!!!!!!!
HTX Pyx! -
#11813 csak opera alol nincs válaszgomb -
#11812 Asszem megy, vagy nem? -
#11811 Mi kő még a progghoz?
Flash gt plug-in, vagy akármi más a hunosításon kívül?
Valami XML plugin hiányzik a gépemről, ami miatt nincs válasz gomb nyomkodás, de nem tom honnan lehet leszedni...
Remélem Bugzillában van ilyen is! -
#11810 De nem magyar...:( -
#11809 Fájöfáksz! -
#11808 Bazz nem megy a válaszgomb, pedig 100. böngészőt prószálom... -
#11807 OK, az nem ártana!
Htx! -
#11806 Második az azt jelenti, hogy másodszorra!:) -
#11805 Figy nem lehet, hogy a pacth jött le rosszul? Én más honnét kaptam le a második patchet!! Ha gondolod adok egy linket! -
#11804 Azért ha nem muszáj, ne Worddel készíts honlapot! Elég gáz! -
#11803 Na itt van a pályalista, mindenki tudja, hogy hol tart, és hol a vége:
01:Training
02:Carrier
03:Fort
04:Pier
05:Research
06:Treehouse
07:Bunker
08:Steam
09:Regulator
10:Control
11:Rebellion
12:Archive
13:Cooler
14:Boat
15:Catacombs
16:River
17:Swamp
18:Factory
19:Dam
20:Volcano
-
#11802 Az egész java-s g*ci xar a gépemen, és hiába rakok másik böngésző, az is rossz, sőt rosszabb, mert ott még a bejelentkezés gomb se ment...
Kéne formtáljak, de előbb rendszermentést fogok csinálni az új vinyómra, ami várhatólag 3 hét múlva lesz +!
Addig öülök, hogy így müxik, ahogy van, és sry a kellemetlenségekért! -
#11801 De bazz nem egyszer-kétszer szólt már nem egy ember hogy csináld meg azt a ****** böngészőt...!!!!
Nem igaz hogy nincs 2 perced hogy megcsináld!!!...de már adtam linket is, hogy honnan tudsz leszedni értelmes böngészőt! -
#11800 valaki game most? -
#11799 A cd kulcsot nem kell regelni, de van egy csomő müködő a neten, szal nem kell egyből megvenni a játékot! -
#11798 Nincs válasz gombom, csak suliból írtam!:D
Télleg rosszra nyomtam, de LOL vok!:DDDDDDDDDDDDD -
#11797 Nem -
#11796 A boltban adnak ingyen cd kulcsot, ha megveszed a játékot :D