24504
  • karikusz
    Én azért hagytam abba a single-t mert nem szeretem ezt a szörnyes hülyeségeket...viszont a multiba kafa...
  • Adi
    Senki nem jön gamelni?
  • CoolStuff
    Nekem nem kellett, pedig tört gémem van, ráadásul 2-en használjuk a cd kulcsot, mégis mennek az Ubi serverek rendesen...
  • Einstvan
    Halee!

Ne akagyatok má ki a gyorsuszáson - azis olyan lett volna mint a futás: pár másodperc aztán se nyelni, se köpni.:) Ha cipekedni akartok, ajánlom a Soldier of Fortune 2-öt (ami a Farcry hátamögött van közvetlen!!!) Szerintem igy van jól ahogy van. Több azért a pozitivum mint a hátrány. 2004 idöszámitásunknak megfelelö minöségü fps. game!
  • KranaZoli #11831
    Azé jobban kíváncsi lettem volna a sztorira. Jobban megértettem volna, ha van felirat.

Csakazértis várom a DOOM3-at ;)

Nem tom, Te mekkora darab vagy, én mázsa fölött :))) nem simán, de elfutok egy 80kg-os emberkével.
    Persze ha nála van még egy teljes menetfelszerelés is v.hol a hóna alatt, vagy a ruhája alá rejtve egy aknavető, 3 géppityu, 6 gránát + golyóállómellény akkó lehet benne v.mi
    Dehát ez a Spliti-nek vót a hibája, Far Cry-ban nem kellett cipekedni

Azé azt a konzolos mentést igazán betehették volna gyorsbillentyűk közé. De nem is annyira a gyorsmentés hiánya zavart, hanem nekem, személy szerint nekem(!) nem tetszik a checkpoint-os megoldás. Lentebb megírtam miért.

Asszem én is végigtolom még1x
  • XeeN
    Tényleg szép a graf.
    FPS-hez minek felirat? Mész és lősz.
    Én speciel élveztem. Szvsz messzire kerüld el a DOOM3-mat.
    Ebben lehet valami, de nekem ez sem okozott gondot. [vigyor0]
    Kapj lef egy 80 kilós embert, és megkapod a választ. A gyorsúszás viszont tényleg jól jött volna néha.
    Nem véletlenül nagy a gépigénye. Szerintem így korrekt.
    Gyorsmentés: Consoleban /save_game (vagy valami ilyesmi)
    Én viszont élveztem a röpködést, bár elsőre pont fordítva irányítottam, mint kellett volna.

Én most tolom végig 2x. A vége előtt mocskos sokat lehet szívni. (veteránon játszom)
  • Adi
    Emberek teamspeak-en hova kell mennem? Szóval melyik csatornán vagytok?
  • ACE
    Nálam akkor csinálta ezt, amikor futott valami más program, vagy letöltés a játékon kívül. Zárj be mindent, és próbáld ki hogy úgy csinálja-e.
  • KranaZoli #11827
    Hi!

Mivel végignyomtam a Far Cry SP módját, és a MP nem fogok játszani megprószálom összegezni, hogy nekem mi a rövidke véleményem a gammáról:
    (de nem is annyira az előnyeit prószálom felsorolni, hanem a hátrányait, amik nekem nem tetszettek benne)

* Az eddigi legszebb, legjobb grafikával rendelkező game, amivel találkoztam (főleg, hogy a feléig GF4-el, majd FX-5700-el nyomtam)

* Szar, hogy ticcsen felirat amikor Doyle infót nyomat, ill. az átvezető videók alatt, mert azé akik értenek English-t szerintem azok se mind perfekt-et szöveg értésben. Aki meg nincs ilyen szinten az esetleg a feliratokkal már v.hogy jobban értené, ...

* Amit utáltam az az épületekben való kószálás, főleg amikor szellőző aknákban kellett bolyongani, vagy nem kellett, csak odatévedett az ember

* Szintén épületekben jött elő az a hiba, hogy OK jelzi a térképen hol van a cél, de azt már nem jelzi, hogy alattam, föltöttem, ... pedig jó lett vóna

* Splinter Cell-ben az nem tetszett többek között, de nagyon, hogy miért nem tok user-t cipelve futni :o azé egy "kommandós tudhatna" :o , itt a far cry-ban meg mié nem tud a user-em gyorsuszást? Néha jól jött volna.

* Brutál gépigényesnek tartom a gammát. Mind a megjelenését tekintve, mind az egyes pályák betöltését

* Én nagyon hiányoltam a gyorsmentést (nekem zavaró ez a check point-os rész, főleg azé me akkó tudhatta az ember, hogy v.mi eksön következik)

* A sárkányrepülőzés nekem nagyon nem jött be :(

Asszem röviden ennyi.

De szerintem végig fogom még játszani 1x :)))
  • ollie
    de meg kell
  • CoolStuff
    Annyira egyszerű kezelni, meg minden...
    Az a baj, hogy néha a kernel32.dll-re hivatkozva hibát ír ki, ha a parancsikonjának a beállításait babrálom, ezért inkább automatikus indulásra raktam a win betöltődése után!
  • CoolStuff
  • karikusz
    Melyik az?
  • CoolStuff
    Nagyon állat ez a böngésző, mégegyszer HTX!
    A többi mozillában sem ment, de itt nagyon klassz...
  • TTomi
    hüpp-hüpp... azért kösz
  • karikusz
    Nem lehet
  • TTomi
    Hi! Leszedtem a magyarosítást a gamehez. Kérdés be lehet valahol kapcsolni a feliratokat, vagy nincsenek is feliratozva a videok??? Ha igen akkor hol? Sehol sem találtam.
  • Pyx #11818
    válaszgomb azon sem megy
  • karikusz
    a legújabban (11MB) abban van java alapból...és van magyarosításom hozzá ha kell...Opera..
  • Pyx #11816
    nm :)
  • Pyx #11815
    megy
  • CoolStuff
    Kira!!!!!!!!!!!!!!!
    HTX Pyx!
  • Pyx #11813
    csak opera alol nincs válaszgomb
  • CoolStuff
    Asszem megy, vagy nem?
  • CoolStuff
    Mi kő még a progghoz?
    Flash gt plug-in, vagy akármi más a hunosításon kívül?
    Valami XML plugin hiányzik a gépemről, ami miatt nincs válasz gomb nyomkodás, de nem tom honnan lehet leszedni...
    Remélem Bugzillában van ilyen is!
  • CoolStuff
    De nem magyar...:(
  • Pyx #11809
    Fájöfáksz!
  • CoolStuff
    Bazz nem megy a válaszgomb, pedig 100. böngészőt prószálom...
  • CoolStuff
    OK, az nem ártana!
    Htx!
  • Adi
    Második az azt jelenti, hogy másodszorra!:)
  • Adi
    Figy nem lehet, hogy a pacth jött le rosszul? Én más honnét kaptam le a második patchet!! Ha gondolod adok egy linket!
  • Herold
    Azért ha nem muszáj, ne Worddel készíts honlapot! Elég gáz!
  • MuchACHO79
    Na itt van a pályalista, mindenki tudja, hogy hol tart, és hol a vége:
    01:Training
    02:Carrier
    03:Fort
    04:Pier
    05:Research
    06:Treehouse
    07:Bunker
    08:Steam
    09:Regulator
    10:Control
    11:Rebellion
    12:Archive
    13:Cooler
    14:Boat
    15:Catacombs
    16:River
    17:Swamp
    18:Factory
    19:Dam
    20:Volcano
  • CoolStuff
    Az egész java-s g*ci xar a gépemen, és hiába rakok másik böngésző, az is rossz, sőt rosszabb, mert ott még a bejelentkezés gomb se ment...
    Kéne formtáljak, de előbb rendszermentést fogok csinálni az új vinyómra, ami várhatólag 3 hét múlva lesz +!
    Addig öülök, hogy így müxik, ahogy van, és sry a kellemetlenségekért!
  • karikusz
    De bazz nem egyszer-kétszer szólt már nem egy ember hogy csináld meg azt a ****** böngészőt...!!!!

Nem igaz hogy nincs 2 perced hogy megcsináld!!!...de már adtam linket is, hogy honnan tudsz leszedni értelmes böngészőt!
  • XeeN
    valaki game most?
  • CoolStuff
    A cd kulcsot nem kell regelni, de van egy csomő müködő a neten, szal nem kell egyből megvenni a játékot!
  • CoolStuff
    Nincs válasz gombom, csak suliból írtam!:D
    Télleg rosszra nyomtam, de LOL vok!:DDDDDDDDDDDDD
  • XeeN
    Nem
  • ollie
    A boltban adnak ingyen cd kulcsot, ha megveszed a játékot :D