24504
-
#11915 Oh bazz fiúk??????
Hol a fa...an vagytok? -
#11914 hali!!
feltettem a gamet aztán bepecseltem és felraktam a no cd patchet az 1.1-est beraktam a multis részét aztán mégsem indul mi lehet a hiba ha tud valaki segitsen nagyon megköszöném !!!!! -
#11913 Valaki game MOST?????? -
#11912 hm-hm... vidkari, driver verzió?
Próbáltad min-be high-ba, cinfigba buherálni, stb.? -
Vlala #11911 A menü még bejön... new game, kis videóbejátszás, aztán puhan el. -
#11910 kösz!!
-
mike369 #11909 sok sikert hozzá! -
#11908 most se indul el azt hiszem letörlöm aztán ujra felrakom aztán majd meglátjuk de azért kösz!!!! -
mike369 #11907 bár ha jól láttam, ez ugyanaz, mint az 1.0-é -
mike369 #11906 http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?dev-frcy!rar -
#11905 kössz a jótanácsot de az 1.1-es patchez nem találtam cracket megtudnál dobni egy cimmel ha megkérlek!! -
mike369 #11904 1 rossz drivert tettél fel
2 rosszul tetted fel a játékot
3 rosszul peccseltél
4 rossz a krekk
.
.
.
299 rossz vagy! -
#11903 Valaki segitsen please!!!!!!!!!Nyomni akarom a gamet -
#11902 Hali! -
#11901 hi all!!! Ujra kellet raknom a gamet és most az istenek nem indul el lefagy annál a képnél ahol a csaj és a pali van ez mitöl lehet?fent van az 1.1-es patch. -
#11900 Most találtam a netes szótárban:
far cry: nagy különbség, nagy távolság, messze.
(Lehet hogy volt már, akkor feltaláltam a spanyolviaszt. ) -
#11899 a menüben bink video megy, esetleg valami codecbuherátor nincs fennt vagy valami ilyesmi? -
#11898 Fut Win 2000 alatt, mivel nekem is az van lassan 3 éve. -
#11897 Nálam nem problémázik....
[email protected]
biztos mégsem érzi stabilnak magát a géped... -
#11896 Sajnos a tuningra nagyon haragszik a game! Nálam egy Barton 2500+ ment 2100MHz-en (10x210) és eddig semmivel nem volt probléma, de a Photoshop-tól kezdve a játékokon át, minden futott rendesen. Kivéve a FarCry - bizonytalan időközönként változó módon szórakoztatott a lefagyásaival / kilépéseivel, ésatöbbi... Aztán visszavettem 2000MHz-re ÉS LÁSS CSODÁT: azóta semmi hiba!
-
Vlala #11895 Köszi, ezen átfutok.
Az Ubisoftot már én is zaklattam, azért elvárnám, hogy egy hét alatt kapok valami választ, minimum annyit, hogy így jártam. A Microsoftnál csak annyit mondtak, hogy kérdezzem meg a játék kiadóját... -
#11894 Ja, ugyanez volt a haveromnál, win98se alatt. Mondjuk ő a cd-s verziót vette meg. Sajnos úgy néz ki, hogy az engine-nek elég gánya kompatibilitása, és sajnos vannak olyan gépek, amelyeken eccerűen nem akar futni. És ráadásul az hivatalos support máig nem válaszolt a problémára, pedig majdnem 2 hónapja (amikor megjelent) írtunk nekik.
Még azért próbáld ki a következőket (ehgy másik fórumról másoltam be):
----------------------------------------
Elindult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (de aztán behalt, olvasd végig)
Uninstall > install : game & dx9
Képernyo > tul. > speciális > 3D : minden min. és alkalmazás szerint
Confignál: Minden min-on.
Elindul!!! Csúnya grafika. Grafika feljebbtolása => Anti Alias - FAGYI > Reinstall
szerez be két fájlt: msvcr71.dll és msvcp71.dll és ezeket másold be a játékon belül a bin32 könyvtárba, akkor tán elindul
nekem is volt ilyen criitcal exception hiba (The memory could not be ''read'') stb, nemindult a játék, aztán a bin32 könyvtárban lévo system.cfg fájlt kimásoltam a a farcry könyvtárába is. ezután már elindult. érdekes a kétfájl eltért egymástól pedig ugyanazt szerkezti a beállitó...
nem biztos, hogy megoldás, de nekem bejött. ugyan ezt a hibajelenséget akkor produkálta, amikot az 1700+os procimat 2400+on hajtottam. de így levéve 2000+ra semmi fagyás nincs, végignyomtam, és király volt
-
Vlala #11893 Kieg.:
A játék feltelepszik, az intro végigmegy, csak utána fagy ki az egész... -
Vlala #11892 Szervusztok!
Ezzel is befürödtem. Megvettem a DVD-s verziót, rá van írva nagybetűkkel, hogy Win2000-hez is jó. Nem fut alatta, és mindenütt azt mondják, hogy a Windows miat nem.
Bár már hallottam olyat is, hogy a CD-s verzió menne.
Újabb service packet nem találtam még a Microsoftnál, nem ez a hiba. DirectX 9.0b, a minimum gépigénynek (tokon feltüntetett) minden tekintetben megvan a kétszerese. -
Quick Silver #11891 Hali.
Tudtna nekem segíteni valaki a fenntiek alapján nem tudtok Multy-zni hiába csinálom meg ami levan írva nemmegy.
Val valakinek ötlete? -
#11890 Jaja. -
CUCLI #11889 Zsír az új logo!!! -
CUCLI #11888 Próba -
#11887 Hali!
Mikor várható valami új patch a gémhez? -
Quick Silver #11886 Amiket megadott a fenti leírásban.
Amugy én az All Seeing Eyet használom még a játék mellet.
S ott is akármelyik szerverre probálok csatlakozni kéri a cd key-t.
Amugy ha a játékban akrom a multy-t indítani egy szervert se lát. -
Braveheart #11885 Sztem olvasd el a fenti bannert, hátha ott van vmi róla...
amúgy milyen ip-t akarsz beirogatni? Nálam megjelennek a szerverek, csak ráklikkelek és join. -
Quick Silver #11884 Köszi a gyors választ.
Hiába indítom a játékot és irom be az IP címet nem
történik semmi.
Lehet hogy a főszerver észre vett akkor mit csináljak?
-
Braveheart #11883 Legalább nem nyitottál új topicot... :)
Hát hogy multyba hogy lehet azt nemtom, de ha multi-ban akarsz, akkor csak úgy fog menni ha PONTOSAN azt csinálod, ami le van írva fönt...
Lehet hogy régebben csatlakozni akartál a főszerverhez, az meg észrevette az invalid cd-keyed... -
Quick Silver #11882 Hali
Volna egy kérdésem, hogy hogyan lehet Multy-ba játszani?
Amit itt ezen a fórumon olvastam szép és jó de, nálam nem megy.
Még mindig kéri a CD kulcsot.
Tudna nekem valaki segíteni?
-
#11881 Pontosan, ott sincs. -
#11880 Oh BOYZ????
Hol vagytok máááááá? -
#11879 Fiúk hol vagytok?
Bazz amikor van időm nem'tok nyomni veletek:) -
#11878 de máshol sincs nem?
Amikor a misszió elején dumálnak a rádión akkor sincs kiírás, nálam... -
#11877 ja sajna... -
#11876 Melyik magyarítást használtad?
Én az Imyke félét tettem fel és azzal semmi probléma nincs.
Az már eleve gyanús, hogy a videomappába teszi, hiszen csa a menü és a szöveges feladatleírás magyar. A videohoz még angol nyelvü aláírás sincs.