24504
-
#24464 Far Cry 2010 mod chapter 2 videó -
simon007 #24463 1.3 patch-csel kellene kezdeni a javítást
DE c/prg files(86)/Ubisoft/Crytek/ mappába bontaná ki a patchet,, de
telepítéskor csak
C/prg files(86)/Far Cry
mappát telepített a gép magától.
Kézzel létrehotam az útvonalat, átmásoltam bele mindent ,de így sem patcheli ./ Registry gond? /
További segítséget tudnátok, hogyan kellene "patch-elni"?
-
#24462 Van. 1.3 ill 1.4. -
simon007 #24461 Üdv!
Hogy létezhet, hogy a Far Cry első része Geforce GT450, AMD 9550+, 4 GB Ram géppel
borzalmasan ronda a grafika és a tenger csak egy nagy világoskék paca?
Megosztva van XP illetve WIN 7 , de mindkettőnél ez a probléma.
Van erre patch vagy mi a szösz?
-
Novotsik #24460 első 3 pálya kész és játszható ma próbáltam ki -
#24459 Még nincs csak demoja van! -
morzsi555 #24458 Ez a far cry 2010 kész van már? -
#24457 Most tolom konzolon a Far Cry Instincts Predatort.Egész jó lett.
PC-re is moddolhattak volna valami hasonlót legalább a hozzáértők! -
#24456 Far Cry 2010 new trailer -
#24455 Igazából a lightning quality Ultra highra való felhuzása
akasztja ki.(azt rakd kissebre)
Ha nem akarod újrarakni töröld ki a Game és System cfg-t
a játék főkönyvtárából (ez alapra teszi a beállításokat).
-
#24454 Csak az 1.31 ig patcheld.
Újabb gépeken az 14 után nem megy. -
Soulstorm #24453 Hello!
Nos, nekem az a gondom a Far Cry-al, hogy felteszem eredeti DVD-ről a játékot, felpeccselem 1.4-re és utánna nem akar elindulni a játék. Sőt a 64 bites patchet még fel sem engedi tenni.. Már a reinstallt is próbáltam de semmi. -.-
Valakinek valami ötlet? -
Anonymusx #24452 Jól elrontották a játékot, hogy nem raknak hozzá feliratot! Nincs hozzá valami mod ami ezt megoldaná?
Most raktam fel a játékot, de így nagyon nem jó hogy egy szót sem értek belőle. -
hurkakolbasz #24451 Sziasztok!
Van egy problémám.Amikor telepítem a far cry-t és kéri a jelszót meg a felhasználónevet,akkor először azzal próbálkoztam,hogy regisztrálok az ubi.com-ra és azzal próbálkozok. Igen ám de azt írta h sajnos nem tudom használni mert nem vagyok amerikai vagy valami ilyesmi,mindegy nem ez a lényeg.Aztán próbálkoztam a gyári beállítással(username=microsoft) de nem tudom hozzá a jelszót. Ha valaki a sajátját vagy a hozzáillőt tudja,nagyon kérem szépen mondja már meg. :)
Előre is köszönöm szépen :) -
#24450 Srácok
Hogy (illetve mivel) lehet azt beállítani hogy a játék ne variálja a játékmodokat?
Tehát ha én indítok 1 FFA servert, akkor ne váltson át nekem a következő pályára lépve mondjuk ASSAULT módba. -
#24449 én játszom vele, van még ubi szerver. -
Inquisitor #24448 De nagy itt a pangás, persze ott a Far Cry2 meg a Crysis 1-2. No de, ehhez meg elég egy sokkal szolidabb VGA. :) -
Inquisitor #24447 Ez most ultimate grafikai tuning a Far cry-hoz, mint pl. Morrowindhez volt Oblivionnál jobb GFX pakk, vagy ez egy Cryisis MOD, amiben a FarCry pályák vannak? -
Inquisitor #24446 Érdekelne van e módja a Cheat-nek 1.40 alatt vagy nincs és telepítsek újra 1.33-al? Öreg is vagyok már ehhez, meg normális asztal és egér nélkül azért nehéz nekem :D
Mediumban megyeget (kicsit fölötte) integrált VGA-val, ezért tettem fel.
Más. Van valaki aki nyomja itt a Delta Sectort? Van normális taktika hozzá? -
#24445 Királyul néz ki, valószinü egy 5 éves gépen nem lehet vele játszani. -
#24444 -
#24443 Far Cry 2010 demo!
Az első 3 pályát lehet tolni! -
#24442 Régen multiztam, de biztos vannak játékosok. Sokan csalnak, vagy nagyon profik, mert nehéz a multi, a sniperesek meg távolból mindig becéloznak. -
SewerRat #24441 SziasztokŰ!
FarCry első részének megvizsgálásán agyalok ,de csak a multi érdekel. Mennyire él, és mennyire jó a multi része?
Tudnátok egy kis leírás/élménybeszámolót írni?
Köszi! -
#24440 Üdv! Tud valaki modot a szörnyek katonákra kicserélésére a későbbi pályarészeken? Mert érdekesebb az a rész mikor még incsenek szörnyek jó lenne így is végigvinni... -
#24439 oh...köszi! -
nowan #24438 A Free For All a sima Deathmatch nem? -
#24437 hali
lehet valahogy sima deathmatc-et játszani?mert én csak teathmatch-el találkoztam meg valami ffa-val -
#24436 Nekem van valahol örök élet csalás, meg kell keresnem hol van. -
kidlacee #24435 Sziasztok!
Már egy ideje játszom a Far Cry-al és néha jól jönne az örök élet vagy az örök töltény, de hiába tettem fel neki a csalást, nem működik.
Tud valaki segíteni?
Előre is köszi! -
Majesty #24434 Sziasztok!
letoltottem az angusweapon modot de csak az ak-47 jött be.A többit hogy kell be hozzni vagy mikor jönnek be? -
#24433 hoppá! -
#24432 Far Cry 2010 mod -
Tamás25 #24431 Sziasztok, van egy kis gond a far cry 1 el.
Először is mikor egyszer elindítottam egy pályát nem jött be a fegyver, se az ember keze. Csak egy célkereszt volt (lőni lehetett) ja és ha a zseblámpát bekapcsoltam, akkor annak se volt fénye. feltettem a "far_cry_ v1.4_ acumulative patch."-ot és most van fegyver is meg fény is a lámpánál, de amikor megmozdítom az egér görgőt (pl. zoomoláshoz) akkor teljesen kilép a játékból. Mi lehet a baj? Mit csináljak? Újratelepíteni a játékot semmiképp se akarom, így is szenvedtem a telepítéssel. -
#24430 ménem alszol-.-" -
#24429 Szia! Beállításokban az irányításnál nyomd meg az "alapértelmezett visszaállítása" gombot, utána már átállíthatod tetszőleges kiosztásra és működni fog az egér is. -
#24428 Hali
Nekem olyan problémám lenne hogy Win732biten a játékban nincs egér de a főmenüben meg érzékeli a játékba visszalépve meg nem erre tudna nekem valaki valamien megoldást esetleg hálás lennék érte köszönöm -
#24427 azok mennek neked nagyon -
#24426 farokhúzásra zoomol, heregolyó nyomkodásra lő -
Stalker #24425 és mit tanítanak meg az egerednek? v az egerek oktatnak téged?