Far Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos, nekem az a gondom a Far Cry-al, hogy felteszem eredeti DVD-rõl a játékot, felpeccselem 1.4-re és utánna nem akar elindulni a játék. Sõt a 64 bites patchet még fel sem engedi tenni.. Már a reinstallt is próbáltam de semmi. -.-
Valakinek valami ötlet?
Most raktam fel a játékot, de így nagyon nem jó hogy egy szót sem értek belõle.
Van egy problémám.Amikor telepítem a far cry-t és kéri a jelszót meg a felhasználónevet,akkor elõször azzal próbálkoztam,hogy regisztrálok az ubi.com-ra és azzal próbálkozok. Igen ám de azt írta h sajnos nem tudom használni mert nem vagyok amerikai vagy valami ilyesmi,mindegy nem ez a lényeg.Aztán próbálkoztam a gyári beállítással(username=microsoft) de nem tudom hozzá a jelszót. Ha valaki a sajátját vagy a hozzáillõt tudja,nagyon kérem szépen mondja már meg. 😊
Elõre is köszönöm szépen 😊
Hogy (illetve mivel) lehet azt beállítani hogy a játék ne variálja a játékmodokat?
Tehát ha én indítok 1 FFA servert, akkor ne váltson át nekem a következõ pályára lépve mondjuk ASSAULT módba.
Mediumban megyeget (kicsit fölötte) integrált VGA-val, ezért tettem fel.
Más. Van valaki aki nyomja itt a Delta Sectort? Van normális taktika hozzá?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Next PC upgrade: 2022
FarCry elsõ részének megvizsgálásán agyalok ,de csak a multi érdekel. Mennyire él, és mennyire jó a multi része?
Tudnátok egy kis leírás/élménybeszámolót írni?
Köszi!
I want to be a mighty pirate ever!
lehet valahogy sima deathmatc-et játszani?mert én csak teathmatch-el találkoztam meg valami ffa-val<#conf>#conf><#confused>#confused>
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...
Már egy ideje játszom a Far Cry-al és néha jól jönne az örök élet vagy az örök töltény, de hiába tettem fel neki a csalást, nem mûködik.
Tud valaki segíteni?
Elõre is köszi!
letoltottem az angusweapon modot de csak az ak-47 jött be.A többit hogy kell be hozzni vagy mikor jönnek be?
Next PC upgrade: 2022
Elõször is mikor egyszer elindítottam egy pályát nem jött be a fegyver, se az ember keze. Csak egy célkereszt volt (lõni lehetett) ja és ha a zseblámpát bekapcsoltam, akkor annak se volt fénye. feltettem a "far_cry_ v1.4_ acumulative patch."-ot és most van fegyver is meg fény is a lámpánál, de amikor megmozdítom az egér görgõt (pl. zoomoláshoz) akkor teljesen kilép a játékból. Mi lehet a baj? Mit csináljak? Újratelepíteni a játékot semmiképp se akarom, így is szenvedtem a telepítéssel.
Nekem olyan problémám lenne hogy Win732biten a játékban nincs egér de a fõmenüben meg érzékeli a játékba visszalépve meg nem erre tudna nekem valaki valamien megoldást esetleg hálás lennék érte köszönöm
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Én is kérdeznék a játékkal kapcsolatban:
Feltelepítettem én is már mai, korszerûbb gépre de produkál egy olyat, hogy Távcsõ használatánál: szabad szemmel nem látni a távoli tárgyat, alakot, amint távcsõvel zoom -olok "ott terem".
Ne haragudjatok a megfogalmazásért, így tudtam leírni amit látok😊
Köszi ha van rá megoldás....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."