24504
  • grebber
    Far Cry 2010 mod chapter 2 videó
  • simon007
    1.3 patch-csel kellene kezdeni a javítást
    DE c/prg files(86)/Ubisoft/Crytek/ mappába bontaná ki a patchet,, de

telepítéskor csak
    C/prg files(86)/Far Cry
    mappát telepített a gép magától.
    Kézzel létrehotam az útvonalat, átmásoltam bele mindent ,de így sem patcheli ./ Registry gond? /
    További segítséget tudnátok, hogyan kellene "patch-elni"?
  • XeeN
    Van. 1.3 ill 1.4.
  • simon007
    Üdv!

Hogy létezhet, hogy a Far Cry első része Geforce GT450, AMD 9550+, 4 GB Ram géppel
    borzalmasan ronda a grafika és a tenger csak egy nagy világoskék paca?

Megosztva van XP illetve WIN 7 , de mindkettőnél ez a probléma.

Van erre patch vagy mi a szösz?

• Novotsik
    első 3 pálya kész és játszható ma próbáltam ki
  • grebber
    Még nincs csak demoja van!
  • morzsi555
    Ez a far cry 2010 kész van már?
  • grebber
    Most tolom konzolon a Far Cry Instincts Predatort.Egész jó lett.
    PC-re is moddolhattak volna valami hasonlót legalább a hozzáértők!
  • grebber
    Far Cry 2010 new trailer
  • L OuiSe
    Igazából a lightning quality Ultra highra való felhuzása
    akasztja ki.(azt rakd kissebre)
    Ha nem akarod újrarakni töröld ki a Game és System cfg-t
    a játék főkönyvtárából (ez alapra teszi a beállításokat).
  • L OuiSe
    Csak az 1.31 ig patcheld.
    Újabb gépeken az 14 után nem megy.
  • Soulstorm
    Hello!
    Nos, nekem az a gondom a Far Cry-al, hogy felteszem eredeti DVD-ről a játékot, felpeccselem 1.4-re és utánna nem akar elindulni a játék. Sőt a 64 bites patchet még fel sem engedi tenni.. Már a reinstallt is próbáltam de semmi. -.-
    Valakinek valami ötlet?
  • Anonymusx
    Jól elrontották a játékot, hogy nem raknak hozzá feliratot! Nincs hozzá valami mod ami ezt megoldaná?
    Most raktam fel a játékot, de így nagyon nem jó hogy egy szót sem értek belőle.
  • hurkakolbasz
    Sziasztok!

Van egy problémám.Amikor telepítem a far cry-t és kéri a jelszót meg a felhasználónevet,akkor először azzal próbálkoztam,hogy regisztrálok az ubi.com-ra és azzal próbálkozok. Igen ám de azt írta h sajnos nem tudom használni mert nem vagyok amerikai vagy valami ilyesmi,mindegy nem ez a lényeg.Aztán próbálkoztam a gyári beállítással(username=microsoft) de nem tudom hozzá a jelszót. Ha valaki a sajátját vagy a hozzáillőt tudja,nagyon kérem szépen mondja már meg. :)

Előre is köszönöm szépen :)
  • Maxtreme
    Srácok
    Hogy (illetve mivel) lehet azt beállítani hogy a játék ne variálja a játékmodokat?
    Tehát ha én indítok 1 FFA servert, akkor ne váltson át nekem a következő pályára lépve mondjuk ASSAULT módba.
  • kisgabo
    én játszom vele, van még ubi szerver.
  • Inquisitor
    De nagy itt a pangás, persze ott a Far Cry2 meg a Crysis 1-2. No de, ehhez meg elég egy sokkal szolidabb VGA. :)
  • Inquisitor
    Ez most ultimate grafikai tuning a Far cry-hoz, mint pl. Morrowindhez volt Oblivionnál jobb GFX pakk, vagy ez egy Cryisis MOD, amiben a FarCry pályák vannak?
  • Inquisitor
    Érdekelne van e módja a Cheat-nek 1.40 alatt vagy nincs és telepítsek újra 1.33-al? Öreg is vagyok már ehhez, meg normális asztal és egér nélkül azért nehéz nekem :D
    Mediumban megyeget (kicsit fölötte) integrált VGA-val, ezért tettem fel.

Más. Van valaki aki nyomja itt a Delta Sectort? Van normális taktika hozzá?
  • Peetboy
    Királyul néz ki, valószinü egy 5 éves gépen nem lehet vele játszani.
  • lolSL
  • grebber
    Far Cry 2010 demo!

Az első 3 pályát lehet tolni!
  • Peetboy
    Régen multiztam, de biztos vannak játékosok. Sokan csalnak, vagy nagyon profik, mert nehéz a multi, a sniperesek meg távolból mindig becéloznak.
  • SewerRat
    SziasztokŰ!

FarCry első részének megvizsgálásán agyalok ,de csak a multi érdekel. Mennyire él, és mennyire jó a multi része?
    Tudnátok egy kis leírás/élménybeszámolót írni?

Köszi!
  • sparrow35
    Üdv! Tud valaki modot a szörnyek katonákra kicserélésére a későbbi pályarészeken? Mert érdekesebb az a rész mikor még incsenek szörnyek jó lenne így is végigvinni...
  • mangalány
    oh...köszi!
  • nowan
    A Free For All a sima Deathmatch nem?
  • mangalány
    hali

lehet valahogy sima deathmatc-et játszani?mert én csak teathmatch-el találkoztam meg valami ffa-val
  • Peetboy
    Nekem van valahol örök élet csalás, meg kell keresnem hol van.
  • kidlacee
    Sziasztok!

Már egy ideje játszom a Far Cry-al és néha jól jönne az örök élet vagy az örök töltény, de hiába tettem fel neki a csalást, nem működik.
    Tud valaki segíteni?
    Előre is köszi!
  • Majesty
    Sziasztok!

letoltottem az angusweapon modot de csak az ak-47 jött be.A többit hogy kell be hozzni vagy mikor jönnek be?
  • ollie
    hoppá!
  • grebber
    Far Cry 2010 mod
  • Tamás25
    Sziasztok, van egy kis gond a far cry 1 el.
    Először is mikor egyszer elindítottam egy pályát nem jött be a fegyver, se az ember keze. Csak egy célkereszt volt (lőni lehetett) ja és ha a zseblámpát bekapcsoltam, akkor annak se volt fénye. feltettem a "far_cry_ v1.4_ acumulative patch."-ot és most van fegyver is meg fény is a lámpánál, de amikor megmozdítom az egér görgőt (pl. zoomoláshoz) akkor teljesen kilép a játékból. Mi lehet a baj? Mit csináljak? Újratelepíteni a játékot semmiképp se akarom, így is szenvedtem a telepítéssel.
  • Paulie
    ménem alszol-.-"
  • Ability
    Szia! Beállításokban az irányításnál nyomd meg az "alapértelmezett visszaállítása" gombot, utána már átállíthatod tetszőleges kiosztásra és működni fog az egér is.
  • jetblack
    Hali

Nekem olyan problémám lenne hogy Win732biten a játékban nincs egér de a főmenüben meg érzékeli a játékba visszalépve meg nem erre tudna nekem valaki valamien megoldást esetleg hálás lennék érte köszönöm
  • Paulie
    azok mennek neked nagyon
  • Ability
    farokhúzásra zoomol, heregolyó nyomkodásra lő
  • Stalker
    és mit tanítanak meg az egerednek? v az egerek oktatnak téged?