Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L OuiSe
Csak az 1.31 ig patcheld.
Újabb gépeken az 14 után nem megy.

A felelős én vagyok.

Hello!
Nos, nekem az a gondom a Far Cry-al, hogy felteszem eredeti DVD-rõl a játékot, felpeccselem 1.4-re és utánna nem akar elindulni a játék. Sõt a 64 bites patchet még fel sem engedi tenni.. Már a reinstallt is próbáltam de semmi. -.-
Valakinek valami ötlet?
Jól elrontották a játékot, hogy nem raknak hozzá feliratot! Nincs hozzá valami mod ami ezt megoldaná?
Most raktam fel a játékot, de így nagyon nem jó hogy egy szót sem értek belõle.

Sziasztok!

Van egy problémám.Amikor telepítem a far cry-t és kéri a jelszót meg a felhasználónevet,akkor elõször azzal próbálkoztam,hogy regisztrálok az ubi.com-ra és azzal próbálkozok. Igen ám de azt írta h sajnos nem tudom használni mert nem vagyok amerikai vagy valami ilyesmi,mindegy nem ez a lényeg.Aztán próbálkoztam a gyári beállítással(username=microsoft) de nem tudom hozzá a jelszót. Ha valaki a sajátját vagy a hozzáillõt tudja,nagyon kérem szépen mondja már meg. 😊

Elõre is köszönöm szépen 😊
Maxtreme
Srácok
Hogy (illetve mivel) lehet azt beállítani hogy a játék ne variálja a játékmodokat?
Tehát ha én indítok 1 FFA servert, akkor ne váltson át nekem a következõ pályára lépve mondjuk ASSAULT módba.

kisgabo
én játszom vele, van még ubi szerver.

De nagy itt a pangás, persze ott a Far Cry2 meg a Crysis 1-2. No de, ehhez meg elég egy sokkal szolidabb VGA. 😊

Ez most ultimate grafikai tuning a Far cry-hoz, mint pl. Morrowindhez volt Oblivionnál jobb GFX pakk, vagy ez egy Cryisis MOD, amiben a FarCry pályák vannak?

Érdekelne van e módja a Cheat-nek 1.40 alatt vagy nincs és telepítsek újra 1.33-al? Öreg is vagyok már ehhez, meg normális asztal és egér nélkül azért nehéz nekem 😄
Mediumban megyeget (kicsit fölötte) integrált VGA-val, ezért tettem fel.

Más. Van valaki aki nyomja itt a Delta Sectort? Van normális taktika hozzá?

Peetboy
Királyul néz ki, valószinü egy 5 éves gépen nem lehet vele játszani.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

lolSL

grebber
Far Cry 2010 demo!

Az elsõ 3 pályát lehet tolni!

Next PC upgrade: 2022

Peetboy
Régen multiztam, de biztos vannak játékosok. Sokan csalnak, vagy nagyon profik, mert nehéz a multi, a sniperesek meg távolból mindig becéloznak.

SziasztokÛ!

FarCry elsõ részének megvizsgálásán agyalok ,de csak a multi érdekel. Mennyire él, és mennyire jó a multi része?
Tudnátok egy kis leírás/élménybeszámolót írni?

Köszi!
sparrow35
Üdv! Tud valaki modot a szörnyek katonákra kicserélésére a késõbbi pályarészeken? Mert érdekesebb az a rész mikor még incsenek szörnyek jó lenne így is végigvinni...

I want to be a mighty pirate ever!

mangalány
oh...köszi!<#puszi>

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

A Free For All a sima Deathmatch nem?
mangalány
hali

lehet valahogy sima deathmatc-et játszani?mert én csak teathmatch-el találkoztam meg valami ffa-val<#conf><#confused>

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

Peetboy
Nekem van valahol örök élet csalás, meg kell keresnem hol van.

Sziasztok!

Már egy ideje játszom a Far Cry-al és néha jól jönne az örök élet vagy az örök töltény, de hiába tettem fel neki a csalást, nem mûködik.
Tud valaki segíteni?
Elõre is köszi!
Sziasztok!

letoltottem az angusweapon modot de csak az ak-47 jött be.A többit hogy kell be hozzni vagy mikor jönnek be?
ollie
hoppá!

grebber

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok, van egy kis gond a far cry 1 el.
Elõször is mikor egyszer elindítottam egy pályát nem jött be a fegyver, se az ember keze. Csak egy célkereszt volt (lõni lehetett) ja és ha a zseblámpát bekapcsoltam, akkor annak se volt fénye. feltettem a "far_cry_ v1.4_ acumulative patch."-ot és most van fegyver is meg fény is a lámpánál, de amikor megmozdítom az egér görgõt (pl. zoomoláshoz) akkor teljesen kilép a játékból. Mi lehet a baj? Mit csináljak? Újratelepíteni a játékot semmiképp se akarom, így is szenvedtem a telepítéssel.
Paulie
ménem alszol-.-"

.

Ability
Szia! Beállításokban az irányításnál nyomd meg az "alapértelmezett visszaállítása" gombot, utána már átállíthatod tetszõleges kiosztásra és mûködni fog az egér is.
jetblack
Hali

Nekem olyan problémám lenne hogy Win732biten a játékban nincs egér de a fõmenüben meg érzékeli a játékba visszalépve meg nem erre tudna nekem valaki valamien megoldást esetleg hálás lennék érte köszönöm

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Paulie
azok mennek neked nagyon<#ravasz1>

.

Ability
farokhúzásra zoomol, heregolyó nyomkodásra lõ
és mit tanítanak meg az egerednek? v az egerek oktatnak téged?

Ability
éppen most veszek részt egy egér-oktató tanfolyamon. haladni kell a korral, ugye. 😊
Peetboy
Még néhány év és megszünnek a Far Cry serverek. <#vigyor>

XeeN
Lassan 5 éve keresgéled a megoldást. Még néhány év és megtalálod. Kitartás! <#eplus2>

ollie
Az egér golyóit kell masszíroznod, a görgõ tájszólás volt.

Peetboy
Ne szórakozz már. <#eplus2> Tudod jól én is az állatkára gondoltam.

Ability
hol találom az egér görgetõjét, és egyáltalán mi az az egér (gondolom nem a kis állatkára gondolsz)?
Peetboy
Ezt a kérdést már sokszor feltetted. Hát az egér görgetõvel !

Paulie
<#szomoru1>

.

Paulie
<#szomoru1>

.

Ability
és hogyan tudok a fegyverrel zoomolni? :o
Ez azért van, mert az ati és az nvidia is "ügyeskedik" a drivereivel, hogy több fps-ed legyen minden játékban, ezért a távoli tárgyakat nem jeleníti meg rendesen a videokártyád, és csak akkor tûnnek elõ, mikor bezoomolsz... Far Cry-ban ez eléggé idegesítõ, mert konkrétan vannak olyan szituációk, h vki 1 fal mögött van, bezoomolsz, és a fal nem jelenik meg, csak az ember... jó kis természetes wallhack. 😄

Peetboy
Vagy ha a távcsõben se látod simán, csak zoomolva, az is azért van mert messze van.

Peetboy
Azért van, mert olyan távol van, hogy szabad szemmel nem látod meg, de távcsõvel igen. Mi ebben a furcsa? Vagy talán nagy az a tárgy? De pl. a távcsõvel még a hangokat is lehet hallani, ha a katonák beszélnek több száz méter távolságban. Bár ilyen a valóságban nincs sztem. <#vigyor3>

Sziasztok,

Én is kérdeznék a játékkal kapcsolatban:

Feltelepítettem én is már mai, korszerûbb gépre de produkál egy olyat, hogy Távcsõ használatánál: szabad szemmel nem látni a távoli tárgyat, alakot, amint távcsõvel zoom -olok "ott terem".

Ne haragudjatok a megfogalmazásért, így tudtam leírni amit látok😊

Köszi ha van rá megoldás....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Köszönöm a segítséget, így már mûködik.
ollie
Itt írtam is róla. Egy sajnos egy olyan bug, amire a megoldás csak a lighting quality lejjebb vétele.

ollie
Csak a lighting quality-t vedd le egyel, a többi maradhat maxon.

Az 1.40-es fennt van már, de az is régebbi, mint mondjuk a 4670-es videókártya.
Ability
legújabb patch
Peetboy
Valamilyen windows hiba lehet, mert a konfig bõven viszi maxon a gémet.