24504
-
#12197 csapunk egy lődözést? -
#12196 Mindenki csajozik, meg szerintem a tegnapi szesz mennyiséget piheni ki..))) -
#12195 Hol a francban voltatok egész nap fiúk???
-
#12194 Hogyan lehet átállítani a render mode-ot?Mert nálam inaktív és csak a default van.
Láttam képeket hog be lehet állítani többfélére(pl olyasmire mint a XIII) -
#12193 Pyrex!
Kérhetnék egy logót számomra?
Előre is köszi... -
#12192 Ja múgy Pyrex láttam mit írtál a clán honlapra.
Nem'tom honnan a fa...ól lettek ezek a pletykák de színtiszta igazságot mondtál. -
#12191 Hi!
Lehet play? -
#12190 hi!
Tudunk play? -
Anee #12189 azért van mert ott kell a multiplayerhez kattintani és ott lesz a Farcry MP fül felül, az hozza majd be a szervereket, ahol játszhatsz -
MagyaR #12188 Héj! Mérvan azhogy amikor elinítom a letöltött multiplayer exet kiírja, hogy 1.1es patch rendben és nem a multi részhez lép be hanem csakúgy simán a játékhoz.
Ez mérvan? Meg sok oldalra nemis lehet fellépni amit írnak itt a fenti linken.
Nem írtem :) -
#12187 Ez igazi, mivel van róla teszt is egy modding oldalon...
Van valami új patch a gémhez, vagy valami fejlemény kiegészítések ügyében, mióta nem voltam?
Jurassic Park mod van már? -
#12186 vazze... mit fog tőlem kapni az a helikopter!!! -
#12185 Cool! :) -
#12184 Nem mind arany ami fénylik....a photoshop, csodákra képes... -
#12183 aha, köszi, kipróbálom -
Roll #12182 Felmentem a hajó tetejére, amit nem ér a víz, amikor elsüllyed. Beállatam egy nagy oszlopszerűség mögé és onnan azzal a nagy fegyverrel kb 5-6 lövés. Meg kell szívatni a helikoptert, mindig úgy kell lépni hogy a gépfegyveres ne lásson, és a gép elejét és végét lőni. -
#12181 Cső all!
Itt egy Far Cry rajongó gépe:
-
#12180 Má rég nem jártam itt, mert túlvagyok a gammán.
Hát nem tom, hogyan sikerült a partól lőni, me szerintem csak akkó jön, amikor felrobbant a hajó.
Utána lehet próbálkozni kiúszni a parta, de víz alatt is leszednek.
Én ha jól emléxem 14 db tölténnyel voltam felszerelkezve és szerintem mindet belelőttem, utána még kézifegyverrel is kellett párat lőni, de ha már végük, akkó szólnak, hogy gázuk van és utána már eltűnnek.
Nehéz volt, de nem lehetetlen.
Viszont kúrva bosszantó és én hülyeségnek is tartottam, hogy belelövök 10-et, de user továbbra is lő.
Mé nem egy másik tagot tettek a gépágyú mögé, akit ki lehet lőni, legfeljebb lép a helyére más a heliből.
De mögétették ezt a user-t, akinek itt nem szabad meghalnia, mert később kell majd likvidálni.
Így viszont nagyot zuhant a gamma realitása a szememben :( -
t. Füly #12179 lehet hogy siik hülye vgayok de én azon a inken nem találom hogy hogykell neten nyomni,vkimondja mán el plz.kösszi ekőre is -
SGYEMSZTSZ #12178 Én az uccso pályánál akadtam el annál a résznél amikor tele van szörnyel egy rohadt nagy aréna vagy mi
itt is csak lőni kell?
ja és nekem a helikopáterrel nem volt kulönösebb bajlehet hogy azé mert én végig a partrol lőttem és elbújtam egy fa mögé
szerintem nem kötelezö ott maradni a hajó orrában -
#12177 kb 10 rakéta. -
#12176 Qrva sokat:P -
#12175 Gratula..:) -
#12174 Mennyit kellett lőnöd? (én is itt vagyok elakadva) -
Roll #12173 SIKERÜLT!!! :D -
#12172 Adjá' neki a raksivetővel...vazzeg...:) -
Roll #12171 Eddig se kővel dobáltam. :D
Ez szinte lehetetlen, lövöm mint állat, az a köcsög hajó közben elsüllyed.
És hiába lövöm telibe, meg se rezzen. -
CUCLI #12170 hülyén hangzik de csak lőni kell..
méghozzá kurva sokat. -
Roll #12169 Sziasztok!
A Boat pálya végén azzal a rohadt helikopterrel mit kell csinálni??? -
#12168 Kivéve aki a gépen dolgozik..:) -
CUCLI #12167 lol! szerintem dolgoznak... mivel a fórumozók többsége már felnőtt. és nem egésznap a gép elött punnyadnak. -
#12166 Hol a fa..ban vagytok ilyenkor? -
#12165 Hi!
valakinek van ideje game,????? -
CUCLI #12164 nm -
#12163 THX -
#12162 Ott van csatlakozás ablakba!! Alul jobb oldalt!! -
#12161 Köszi! Egy láma kérdés: hol lehet azt a PunkBuster-t kiiktatni? így elsőre nem nagyon találtam meg -
CUCLI #12160 tabgomb= \
CTRL + ALT +f= [
CTRL + ALT +g= ] -
#12159 DU-n mikor felnézztél és elmentél azután úgy lagolt! Mindenki halhatatlan volt!! -
#12158 Nekem is!! Nekem is beragad!
Emberek amúgy abba a konzolba, hogy tudok "\" ilyet csinálni és hogy tudok ilyet : "[" "]" . Nem vágom az angol billt.. A macska körmöket nem kell figyelem be venni!