24504
-
SGYEMSZTSZ #12157 mekem sp-be van oan h beragad a bill amikor írnám be a \save_game-t
Nektek könnyen ment az uccso pálya mert én nagyon szenvedek
ja és az miért van h nem müködnek a kódok -
#12156 Senki? -
#12155 Hi!
Valaki game most? -
#12154 Nem hozok szégyent a csapatra..:)
Az aláírásba betettem a lap címét...reklámok, mindenek felett..:)) -
#12153 -
#12152 Na felkukkantottam már a szerverre...hárman is feljöttek, de posta fordultával távoztak is..elég gyatrák voltak, mivel én, a szaggatásom mellett is lazán mint kazán elintéztem őket... -
#12151 jaja...nálam is ez volt a gáz.... -
#12150 Próbáljátok PunkBuster nélkül indítani a játékot. (Server) -
#12149 Üdv mindenkinek!
A következő fura dolog történt velem.
Hálóparin feldobtuk a játékot a gépekre, és a fele társaság nem bírt becsatlakozni a szerverre. azt írta ki hogy csíterek és kivágta őket.
ugyanezt eljátszottuk fordítva is , a másik szervert az egyik kintrekedt játékos nyitotta. így az előzőleg sikeresen becsatlakozott emberkék szorultak ki a játékból.
azonos verziószámmal cd-s volt a progi.
volt már valakinek hasonló tapasztalata?
-
Roll #12148 Sziasztok!
A Cooler pálya elején, hogy nyírom ki azt a két debil szörnyet???
-
#12147 Csak ennél van gondom...vagyis csak akkor amikor multizom...csak egy kicsit égő hogy akármit csinálok mindig engem lőnek le, mert mire értelmesen becéloznám az embert addigra ő már rég célzott és lött is...:(
..pedig szerintem a konfigommal nincs baj...(ha már megy rendesen single-ben) -
#12146 A 100% az normális, pláne ennél a játéknál. A corynettől ne is várj sokat egyébként. -
#12145 Bocsi srácok, de baromira nem értem miért ilyen szar ha nem én csinálok szervert...meghülyült... írni sem tudtam..olyan volt mintha néha beragadt volna a bill...
..nem tud valaki segíteni ebben nekem, hogy miért megy a játék közben a procim 100%-on?...mert azért hülyül meg szerintem a gépem..:((
1,8-on futó AMD 2500, 768/333 RAM GF4 MX 440-es kártyusz a konfigom -
#12144 Basszus... SEGGFEJ chello nekem meg csak csütörtök déltől fog működni (mert nem cseréltek modemet, mert állítólag nem értek el - a régi modem meg ma déltől nem müxik...), úgyhogy addig bye-bye FarCry :( (Most sem otthonról írok...) -
#12143 elvagy..)) -
CUCLI #12142 elfogadtam volna amikor elküldted MSN de pont akkor irányítottam haver gépét és úgy laggolt mint atom. és ha még azt is elküldöd akkor netem meghal szerintem. vagy a gép! -
#12141 Igen?
Nem küldenéd el ide: [email protected] -
#12140 Amúgy ismeri valaki a Pirates of the caribbeam című filmet?(karib tenger kalózai)
Nekem megvan az a kibaszott jó zene!
Az a tatatatatat az ahol van dob meg hegedő és minden:)))) -
#12139 Valaki game most? -
#12138 THX a segítséget! -
#12137 nincs mit -
SGYEMSZTSZ #12136 ja és egész jó az oldalad -
SGYEMSZTSZ #12135 thx
csak az a gáz hogy a gém nincs meg cd-n csak kölsönkaptam de ha ez a gond megszerzem
még1szer thx -
#12134 asszem nem hagytam ki semmit..)) -
#12133 akkor az a baja..nekem is újra kellett rakni a játékot.
Játék felrakás:
1 install game
2 patch
3 magyarosítás
3 mp.exe
4 ipfix
5 Hajrá!!!... -
SGYEMSZTSZ #12132 má magyarositottam
akkor ha patchet rakom
-
#12131 meg szűz gaméra akarod feltenni vagy már magyarosítottad...stb... -
#12130 ezt mikor írja ki, meg milyen ablakban?...a telepítés elindul? -
SGYEMSZTSZ #12129 The installer could not find a previous installation of Far Cry. You have to install the game first before you can patch it!
hát ez a nagy gondom -
#12128 oksa...ha nem lesz nagyon megfáradva a gépem hozzá akkor feltétlen tiszteletemet teszem...(sok a cucc a wincsimen) -
CUCLI #12127 ingyen seggrugdosáshoz kérem fáradjon a [HiC] serverre! -
#12126 Igen. Este várunk! (Ma én is sokáig leszek, remélem a HOC-osokkal egyetmben) -
#12125 Tört a szerver? -
CUCLI #12124 lehoz consol nyomsz egy tab: \save_game akármi -
#12123 akkár hogy menteni= akár mikor! -
#12122 Emberek.. hogy lehet akkár hogy menteni? Mit írjak be a consolba?? -
CUCLI #12121 hehe...
nem csak hivatalosan szoktuk. én már csak a clan serveren nyomom pl. azért mert ott jó a pingem. és sok magyar jár oda -
#12120 Pyrex!
Csak hivatalos szervereken szoktátok nyomatni?....mert este lehet hogy beszállnék egy segg luggatásba... -
#12119 Amúgy az AUTO AI egyensúly mit jelent? -
#12118 Vagy ahoz külön nem kell?