24504
-
#12237 Akkor részvétem. Néhány ember rendlkezik csak ezzel a verzióval, de ők is sokat szívtak vele. Tudtommal nem lehet patchelni, mivel elég sok mindent kiszedtek belőle a crackerek.
-
SGYEMSZTSZ #12236 3cd-s -
#12235 Hi!
Nem tudja valaki hogy hogy lehet demokról leszedni ilyen időzitőt ami meghatározza hogy miért demoó a demó?
-
#12234 Melyik FarCry változat van meg? -
SGYEMSZTSZ #12233 The installer could not find a previous installation of Far Cry. You have to install the game first before you can patch it!
-
SGYEMSZTSZ #12232 fiuk nekem sehogyse megy ez a 1.1-es patch
nemtom felltenni
ujra telepitettem és igy se mükszik
micsináljak ???
má nagyon játszanék neten de igy nemtok
thx -
#12231 :) -
#12230 Persze ez szabad fordítás volt és nem szántam senkinek sem... :) -
#12229 A szmájlikat, amiket beszúrtál, így lehetne lefordítani:
HEHEHE MEGDÖGLESZ KÖCSÖG!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
CUCLI #12228 KIRÁLY! mi lessz akkor ha majd az egész csapat harcol?... -
#12227 Játszottam a HOC szerveren - sorry, ha nagy lesz a kép...
Hihi :)))) -
#12226 pl. nem öl meg senkit, de leesik valahonan, vagy sajét emberét öli meg. -
#12225 Hogy lehet -1 killje valakinek? -
#12224 -
Roll #12223 Sikerült, végigjátszottam a játékot. :D -
#12222 Végig a vizben a kopterig aztán -
Roll #12221 Amikor ledobnak egy szál géppisztollyal a Dam pályán, merre kell futni?
A vízesésre már rájöttem, de utánna merre? -
#12220 -
#12219 szép... -
#12218 Tegnap nyomtuk picit, eléggé aláztunk... :))))))
-
#12217 -
#12216 ezt honnan szedted??:)))...bakker így nem játszok veled egy csapatban amikor te magazinokat olvasol!!!!...jó hogy nem a playboy-t nem veszed magad mellé!!! -
CUCLI #12215
No comment...
Véres játék,ez? mikor? á dehogy...
Azt már hiába csinálod bazz... -
#12214 Kérdésem lenne, hogy egy frissen telepített far cry- az 1.1-es patchen kívül miket érdemes még feltenni.pl. magyarosítás melyiket?
Meg ha jól tudom van vmi multiplayerpatch. Patchekhez kell külön crack??? -
#12213 muszály - muszáj :) -
#12212 Sziasztok, a megjelenésekor jáccottam végig, -amiért benéztem, egy új vga kártya vásárlása (ATI 9600XT 256MB Saphire). Urrraim, hát ez kanfasztikus.. besz**ás. mindent felnyomtam, és muszály vagyok írni róla, ilyen graffal még nem találkoztam... ez láccott az ATI8500 mellett is, de ez valóban nem mindennapi. csak nem fogom újra jáccani a látvány miatt?? ..ja a Ramom is megdupláztam (1BG)... higgyétek el nem azért írok, hanem mert azóta is az állam keresgélem.. direkt ezért hagytam fennt a gamét, hogy eccer csak meglátom, ...hát van mit. Alighanem jövök netezni is, mer eddig úgy szaggatott, hogy a stroboszkóp ahhoz semmi.. gyerekek még a hullámok taraját is látni.. besz****ás..... -
CUCLI #12211 nm -
#12210 thx! tényleg ott van! -
CUCLI #12209 ?:\Program Files\Ubisoft\Crytek\Far Cry\Profiles\player
szvsz -
#12208 légyszi! vki!! írjátok meg amint tudjátok,hogy hol tárolja a mentéseket ez a játék! nem találom,de rajta vagyok... -
#12207 Minek? -
#12206 Küldtem neked adatokat is, hogy teljes leygen a kép..) -
#12205 jaja... -
#12204 Nya frissült a HIC WEBOLDAL!
A klántagok infóit frissítettem (kivéve SzaZo-ét, mert még mindig nem küldte el :)
Illetve a letöltés menüpont alá 1 órán belül fel fognak kerülni azok a pályák, amikkel szoktunk még játszani :)) -
#12203 márminthogy hiceset? -
MagyaR #12202 Kéne egy programozó ide -
MagyaR #12201 Meg már megint ez a punk buster!
Elegem van belőle! Nem ismeri fel a játék.
De nem csak ez. Másik se.
Manuálisan már próbáltam frissíteni de nem igazán ment.
Nah ezt most nem értem.
Most vhogy úgyvan, hogy a játék az nem 1.1 en van, de amikor belépek bemeséli magának, hogy 1.1en van.
De közbe nem.
Nah tehát rányomok erre a far cry mpre.
Bejön a menü.
Ott multiplayer és?
De most inkább jobb lenne a punk busteres problemt megoldani mert ugye van az a másik módsszer is amivel fel lehet lépni a szerverekre.
Amikor az ip cím szerint. Csak mivel vhogy rossz a punk busterem nem megy.
Hajj mérkell punk buster?
-
CUCLI #12200 magyar server: 195.70.51.226 -
#12199 Más nem kell... -
#12198 Letöltöttem az 1.1-es Patchet a játékhoz és bemásoltam a könyvtárba a mp.exet, majd futtattam. És az IP fixet is felraktam. Van még valami ami kell hogy tudjak játszani a neten??? Ja és hol találok magyar vagy külföldi szervereket??? Olyan kellene ahol játszanak is :)))