24504
  • Eszter
    Örömmel olvasom, hogy vannak olyan emberek, akik hasonlítanak rám:-))))
    Hát néha én is ugrálok a széken, noha nem kell félreérteni, a szörnyek miatt. Csak úgy a semmiből előbukkantak, vagy egyszerűen rámugrottak .... és meghaltam.
    Na de ez van.
    De én is jobban szeretem kiélvezni magam, ha embereket kell ölni. Az valahogy jobb:-)))))
    Ezért legalább nem kerülök börtönbe:-))
    Jaj, a széket nem tudom rugdosni,csak lövöldözni.
    De tökjó ötlet. CSak rosszul rakom a széket,az ajtó bezárul, és maradnak ezek a jóképú fickók, én, és a gépfegyverem:-)))
    Hmmm ez tetszik
  • karikusz
    A parában benne lennék csak valahogy nem jönnek be a szörnyek...mint ahogy Kedves Eszter, én is inkább az embereken szeretem kiélvezkedni magam.:))
  • karikusz
    Látom vannak variációk..:)))

..nem hiába mondják hogy a Magyar ember találékony..))
  • Glpetyus
    Nekem mindíg felborította a qrva széket...

Én kihasználtam egy bugot...amikor a szörny közel jött az ajtóhoz,néha átlogott azon valamely testrésze...na akkor aztán kapott...
  • FtranX
    szerintem egyáltalán nem volt félelmetes. talán a catacombs pálya egy kicsit.
  • PiszkosFred
    Pedig onnantol kezdodik a para, foleg ha este jatszol, eaxszal ;] (tiszta avp feeling volt, egy-egy infarktust beiktatva menet kozbe..)
  • Eszter
    nem vagyok belepirulós.Vagy mégis?:-))
    Amúgy énis le akartam tenni amikor előjöttek ezek a szörnyek,mert néha úgy megijedtem hogy az infarktus közelében jártam. Nameghát nem szégyenlem,de néha féltem egy-egy ajtó mögé kukkantani.
    Jobban szeretek embereket ölni:-))
    Na megyek szörnyeket ölni. Kipróbálom amit Ftranx írt.
  • FtranX
    Én a székes trükköt alkalmaztam. A raktárból odarúgdostam egy széket, hogy az ajtó ne tudjon bezáródni. :)
    Távcsövessel leszedtem az ugráló-lövöldözős szörnyeket, a nagy behemótok többsége meg szépen odafáradt az ajtóhoz, ahol megfelelő fogadtatásban részesültek. :) A maradékot meg már nem volt nehéz leszedni. Közben vissza is tudtam menni töltényért.
    Egyedül arra kell vigyázni, hogy a szék jó helyen legyen, mert az első két próbálkozásnál az ajtó addig-addig lökdöste, amíg be tudott záródni, én meg ottmaradtam a sok szörny között.
  • karikusz
    sajna én nem sokat tudok segíteni neked "ebben" mert én csak addig játszottam a single-lel ameddig elő nem jöttek azok a szörnyek. Ott le is tettem mert nem szeretem a fantörpikus FPS-eket. Szerintem nagyon elrontották vele a játékot.
  • karikusz
    Hogy mire gondolok?....hhmm...ha én azt elmondanám lehet hogy belepirulnál..:))

• CUCLI
    hol akadtál el?
  • Eszter
    nekem sem hangzik rosszul,csak segítene valaki a játék folytatásában? :-))))))))
    mire gondolsz........
  • karikusz
    Nem gyenge a hozzászólás száma...:))

#12345.....:))
  • karikusz
    Húúúha..nem hangzik rosszul (izzig-vérig)..:)))..és jól is nyomod?...egy multi valamikor?...
  • DJ RX7
    császtok.
    lett egy kis gondom a far cry telepítésénél cdén van meg minután befejezt a telepítés és akkó belyön az uharc tömörítő és miután befejezte azt akkó behozza mp3unpackot és ez a szar mp3unpack nem csinál semmit 15percet vártam de semmi kérlek segitsetek!!!!
  • CUCLI
    A dologhoz az is hozzá tartozik ,hogy kiszúrtak minket. Azaz csak Marhát.Ki is nyírták kb fél percen belül.Elég nagyot esett!

• CUCLI
    Start!

• XeeN
    Hijnye be szép mondat volt...
  • XeeN
    Nem autóval kell menni, és nem onnét... Az kuva hosszú. Ugrálgatni kell, ahogyan próbáltad, de nem arra, hanem arra, amerre én mondtam anno.
  • CUCLI
    KIRÁLY VAGY!!
    bakker vittél kocsit?
    mégis feltudtál menni?
  • mike369
    Ja, azért írtam NAGYBÖTŰVAL!
  • Glpetyus
    Ja ott a majnem'...:)
  • Glpetyus
    Ja csak a celeron szar,a 9600+lehet hogy SE...:P
  • mike369
    Nekem is MAJDNEM ugyanez van (AMD 2400+, 512DDR, ATI 9600XT) és 1024x768-on, minden maxon döccmentesen vittem végig.
  • XeeN
    MEGCSINÁLTAAAAAAAM!
  • PiszkosFred
    Igen, de csak ha ovatosan konfigolod a grafikai cuccokat, es akarsz minden maxon latni..
  • Nizmo
    Sziasztok! 2400 cel proci 512DDR és egy ATI Radeon 9600 elég lesz ahhoz, hogy normálisan fusson a game?
  • XeeN
    A kalózverzió egyik hibája. Csináld újra a pályát.
  • Eszter
    Van valami egyszerűbb megoldás, hogy továbbjuthassak? Ugyanis én is megmentettem a nőt, és kivittem valami hajóra, én visszamentem de midig kilőnek ezek a nagy szörnyek. Szóval most mi van? Egyszerűen le kell őket lőni? De hogyan hisz olyan sokan vannak, és nem is olyan egyszerű. Mindig meghalok, és mindig lőnek mindenfelől, de nem látok semit, és szóval na hát nemtudom.
  • grebber
    Ja adják már ki az SDK-t kellenek a modok!
    Starship Troopers módra kiváncsi leszek!
  • Torta
    Kéne egy kis segítség, elakadtam a COOLER fedőnevű pályán.
    Megtalálom Valerie-t, megkapom az új küldetést, hogy mentsem meg, de ezután semmi nem történik, nem jön velem, és én sem tudok sehova menni, már mindent bejártam, amit lehetett. És nem tünik el a radaron sem az a kék pötty.
  • M@TriX
    nem szar, amúgy nem voltam nagyon benne, azt hittem régen kinnt van az SDK, hát remélem nem szarja el az UBI, ha nem támogatja a moderekt akkor elsüllyedhet a gém keményen...
  • CUCLI
    Sztrájkoló Far Cry mod-kovácsok!

(PC Games) Néhány néhány kezdetben lelkes Far Cry mod-csapat kicsit bepöccent, hogy továbbra is késik a Far Cry SDK, így nem tudják az elkészült anyagaikat a játékba importálni és már jóideje csak a malmozás megy. A X-Isle, Starship Troopers és a Jurassic Park modok készítői ezért tiltakozásul bezárták a weboldalukat és nem tesznek közzé semmi új képet és infot mûveikról, amíg a Crytek és az Ubisoft meg nem embereli magát! IRGUMBURGUM!

info: Hardwired
    gondoltam érdekel a dolog

• CUCLI
    .... mondtam!
  • Eszter
    Sziasztok. Nem , és izzig vérig nő vagyok. Szeretem az ilyen játékokat. Bocsi,de tegnanp már nem néztem meg hogy mit írtatok, mert mentem éjszakára dolgozni. Most keltem fel. Megyek, és játszok tovább.
  • Mr. Perfect
    És szerinted itt mindenki a saját nevét írja be? Ha Eszter akkor Eszter, ha Sanyi akkor Sanyi? Egyébként valószínűleg tényleg lány az illető, hacsak nem egy túlságosan lányos fiú, aki szereti lánynak kiadni magát.
    Mat: a 2CD-s és az 5 CD-s között nem tudom mi a külömbség, de a DVD-s és az 5CD-s közt mindössze annyi, hogy a CD-s ben nincs benne töb száz mega francia szöveg. Tehát abszolút teljes verzió az is, nyugodtan használhatod, semmiről nem fogsz lemaradni.
  • FtranX
    húha végignyomtam!! :)
  • vigyori14
    Segitsetek már mikor felteszem a farcryt játszok vele kilépek mikor ujra játszanák nem jön be semmi csak ha felteszem megint. mi a gond a gépem 2.2celeron 768mg ddr 333mhz. GF4MX440 semmit nem szaggatott igaz nem olyan szép.
    segitsetek léci.
  • karikusz
    Nem lehet Eszter József?
    Vagy Eszterházi Géza?
  • XeeN
    Gyere TS-re!