24504
  • CUCLI
    DVD CSAK AZT!
  • PiszkosFred
    Semmi mas, csak a pdf-ek es a hozza valo acrobat verziok. Minden mas egyforma
  • Mat
    De akkor inkább a DVD-set ajánljátok?
  • CUCLI
    jah pár dolog... de nem tudom mi
  • Mat
    Nha lenne egy kérdésem. Van ugye a DVD-s Far Cry, van az 5 CD-s változat és van a 3 CD-s változat. Na most a 3 CD-s változatból hiányzik vmi? Vagy miért csak 3 CD-s?
  • CUCLI
    nevéböl baz: Eszter
  • Mr. Perfect
    Honnan veszed, hogy lány?
  • CUCLI
    eszter ez hihetetlen! lány létedre ilyen gammákat tolsz?
    nem egy hézköznapi dolog ám.
  • Tata exVermedve
    Futás, és leugrás a vízesésen, majd futás tovább (én a patakban rohantam tovább), úgy mint a hollywoodi filmekben.

Amikor nem vettem fel a fegyvert, akkor valamivel gyorsabb voltam és úgy könnyebb volt átérni, ott pedig jobbra van egy helikopter a földön két géppuskával és onnantól csak
  • FtranX
    király! :D
    Hehh, a Tankernél még sehol nem tartasz... 24 pálya van asszem.
  • FtranX
    azt meg tudná valaki mondani, hogy hány pálya van összesen? én azt hittem, hogy a tanker felrobbantása után vége van, de nem...
  • Eszter
    hali.Ismét elakadtam:-)9
    méghozzá azon a pályán,amelyiknél kilöknek a repülőgépből, és az a sok szörny. a fegyverembe is csak egy tár van, azt is kilövöm már az elején. Hogy kell eljutni, átjutni a szörnyhegyeken?
  • karikusz
    Én asszem az egész Profiles-t szoktam kimenteni, ha véletlenül újra kell telepíteni...lehet hogy nálad az a gnd hogy nem az egészet mentetted, így nem tudja a save-ket hova csatolni, milyen névhez...vagy valami ilyesmi lehet...próbáld úgy hogy ugyanazzal a névvel elkezded a játékot és az első mentése után bemásolod (felülírod) a save mapeszt.....hátha nátha...))
  • karikusz
    Kis kezit csókolom mindenkinek...mi folyik erre??....döglődik a topic..((....remélem csak azért mert mindenki a HIC szerveren tombol egész nap!!
  • AbortRetry
    Hali! Megvannak a régi mentéseim, de hiába másolom be a:Far Cry/profiles/player/default/savegames/ -be. Elindítom a gamet és nincs a load-nál semmi. Valami 1éb ötlet?
  • CUCLI
    kezd az egészet ujra ha nincs meg a régi
  • AbortRetry
    Sziasztok! Újranyomtam az xp-t (ami magáben természetes dolog :pff), de a FarCry-t is telepítenem kelett. A régi mentéseimbe nem tudok életet lehelni. Tudna valaki segíteni?
  • XeeN
    Asszem a végét járja a szerver...
  • XeeN
  • PyRex
    Most voltam egy UBI TDM szerveren. Az mp_monkeybay_n pálya volt, de valami bugzott szerintem, mert a piros csapatból mindenki állandóan ugyanott éledt újra. Sokszor ha többen meghaltak, egymás hegyén-hátán éledtek újra :))) Csak be kellett állni egy helyre és olyan szinten folyt a kemp, hogy 80 fragnél meguntam... :))))))))))
  • PyRex
    Nálam jó.
  • PyRex
    lol! :) Mingyá ránézek :)
  • XeeN
    Affrancba... Lebuktattam magam...
  • ollie
    Biztos csak le vannak tíltva a cheatek
  • XeeN
    Valami nem ok a szerverrel. Fegyver nélkül jelenek meg a mapokon + a nevem nem látszik az eredményjelzőn.

Bár lehet, hogy nálam van gáz.
  • PyRex
    LoL!
  • FtranX
    na 6 óra alvás, aztán folytatom. :D
  • CUCLI
    kira!
  • FtranX
    Tegnap óta játszom a Far Cry-al és NEM TUDOM ABBAHAGYNIIIIII!!!! :DDDDDDDDDDDDDD Megyek is vissza!!!!
  • Kaszi46
    multiban fps-t hogyan tudom kirakni?
  • Eszter
    :-))) megcsináltam. és most már 2 pályán is túl vagyok. Köszönöm szépen.
  • PyRex
    Ezt kb. hetente megkérdezed. Szerintem kb. 1 év... :)
  • Eszter
    köszi.máris kipróbálom.
  • Tata exVermedve
    Bal felső gomb az ESC alatt (magyar billentyűzeten a 0, angolon asszem a ~), erre lejön egy terminál felület.

Itt be kell írni, hogy save_game, majd tab, erre kiírja, hogy \save_game és írj be utána valamit (pl. e1), majd enter. (Lehet egyből \save_game e1-et írni, nekem a magyar billentyűzetemen játék közben nem működik az Alt Gr, így a leírt módszert kellett használnom.) Ekkor elmenti a játékot és utána feljön a mentett állások között. Van néhány kisebb bug, de amúgy teljesen jó.
  • Eszter
    Tata vagy valaki aki tudja. Hogy kell menteni? Mármint úgy,hogy én mentsek,és ne a gép.
  • Tata exVermedve
    Matrix elnézte, az még az első roncshajó+helikopter.

Ennél sok rakátát bele kell lőni és utána esik le. Érdemes az első árbócnál maradni és mindig takarásba lenni, csak a lövésekre kiugrálni mögüle.
    Nekem kis cheattel sikerült: a robbantás után mentettem (a lejjebb írt módon) és visszatöltések után elfelejtette, hogy a hajó sülyed, így több időm volt.
  • Eszter
    Na. Annál a pályánál járok, amit Piszkos Fred írt. Felrobbantom a hajót, futok mit szél a hajó elejébe hogy nehogy felrobbanjak. Felveszem az aknavetőt, és 3-4-t belelövök a hajóba , és a helinek semmi baja sincs. Na ezt hogy csinálja, mert én is utánozni fogom. A távcsövessel 3-t lőttem bele a manuszba, és semmi baja sem lett, szóval szeretném tudni hogy csinálják, mert erre a képességre nekem is szükségem lenne.
    Nem az első pályán vagyok, hanem már túl a szörnyeken, meg minden. Csak egyetlen helikoptert kellene leszedni, de nem tudom. Na, amíg válaszoltok próbálkozok még.
  • grebber
    Vajon mikor jön már ki ez?
  • Glpetyus
    Amíről te beszélsz az még a második pálya :PP