24504
-
CUCLI #12317 DVD CSAK AZT! -
#12316 Semmi mas, csak a pdf-ek es a hozza valo acrobat verziok. Minden mas egyforma -
Mat #12315 De akkor inkább a DVD-set ajánljátok? -
CUCLI #12314 jah pár dolog... de nem tudom mi -
Mat #12313 Nha lenne egy kérdésem. Van ugye a DVD-s Far Cry, van az 5 CD-s változat és van a 3 CD-s változat. Na most a 3 CD-s változatból hiányzik vmi? Vagy miért csak 3 CD-s? -
CUCLI #12312 nevéböl baz: Eszter -
Mr. Perfect #12311 Honnan veszed, hogy lány? -
CUCLI #12310 eszter ez hihetetlen! lány létedre ilyen gammákat tolsz?
nem egy hézköznapi dolog ám. -
#12309 Futás, és leugrás a vízesésen, majd futás tovább (én a patakban rohantam tovább), úgy mint a hollywoodi filmekben.
Amikor nem vettem fel a fegyvert, akkor valamivel gyorsabb voltam és úgy könnyebb volt átérni, ott pedig jobbra van egy helikopter a földön két géppuskával és onnantól csak -
#12308 király! :D -
#12307 Hehh, a Tankernél még sehol nem tartasz... 24 pálya van asszem. -
#12306 azt meg tudná valaki mondani, hogy hány pálya van összesen? én azt hittem, hogy a tanker felrobbantása után vége van, de nem... -
Eszter #12305 hali.Ismét elakadtam:-)9
méghozzá azon a pályán,amelyiknél kilöknek a repülőgépből, és az a sok szörny. a fegyverembe is csak egy tár van, azt is kilövöm már az elején. Hogy kell eljutni, átjutni a szörnyhegyeken? -
#12304 Én asszem az egész Profiles-t szoktam kimenteni, ha véletlenül újra kell telepíteni...lehet hogy nálad az a gnd hogy nem az egészet mentetted, így nem tudja a save-ket hova csatolni, milyen névhez...vagy valami ilyesmi lehet...próbáld úgy hogy ugyanazzal a névvel elkezded a játékot és az első mentése után bemásolod (felülírod) a save mapeszt.....hátha nátha...)) -
#12303 Kis kezit csókolom mindenkinek...mi folyik erre??....döglődik a topic..((....remélem csak azért mert mindenki a HIC szerveren tombol egész nap!! -
#12302 Hali! Megvannak a régi mentéseim, de hiába másolom be a:Far Cry/profiles/player/default/savegames/ -be. Elindítom a gamet és nincs a load-nál semmi. Valami 1éb ötlet? -
CUCLI #12301 kezd az egészet ujra ha nincs meg a régi -
#12300 Sziasztok! Újranyomtam az xp-t (ami magáben természetes dolog :pff), de a FarCry-t is telepítenem kelett. A régi mentéseimbe nem tudok életet lehelni. Tudna valaki segíteni? -
#12299 Asszem a végét járja a szerver... -
#12298 -
#12297 Most voltam egy UBI TDM szerveren. Az mp_monkeybay_n pálya volt, de valami bugzott szerintem, mert a piros csapatból mindenki állandóan ugyanott éledt újra. Sokszor ha többen meghaltak, egymás hegyén-hátán éledtek újra :))) Csak be kellett állni egy helyre és olyan szinten folyt a kemp, hogy 80 fragnél meguntam... :)))))))))) -
#12296 Nálam jó. -
#12295 lol! :) Mingyá ránézek :) -
#12294 Affrancba... Lebuktattam magam... -
#12293 Biztos csak le vannak tíltva a cheatek -
#12292 Valami nem ok a szerverrel. Fegyver nélkül jelenek meg a mapokon + a nevem nem látszik az eredményjelzőn.
Bár lehet, hogy nálam van gáz. -
#12291 LoL! -
#12290 na 6 óra alvás, aztán folytatom. :D -
CUCLI #12289 kira! -
#12288 Tegnap óta játszom a Far Cry-al és NEM TUDOM ABBAHAGYNIIIIII!!!! :DDDDDDDDDDDDDD Megyek is vissza!!!! -
#12287 multiban fps-t hogyan tudom kirakni?
-
Eszter #12286 :-))) megcsináltam. és most már 2 pályán is túl vagyok. Köszönöm szépen. -
#12285 Ezt kb. hetente megkérdezed. Szerintem kb. 1 év... :) -
Eszter #12284 köszi.máris kipróbálom. -
#12283 Bal felső gomb az ESC alatt (magyar billentyűzeten a 0, angolon asszem a ~), erre lejön egy terminál felület.
Itt be kell írni, hogy save_game, majd tab, erre kiírja, hogy \save_game és írj be utána valamit (pl. e1), majd enter. (Lehet egyből \save_game e1-et írni, nekem a magyar billentyűzetemen játék közben nem működik az Alt Gr, így a leírt módszert kellett használnom.) Ekkor elmenti a játékot és utána feljön a mentett állások között. Van néhány kisebb bug, de amúgy teljesen jó. -
Eszter #12282 Tata vagy valaki aki tudja. Hogy kell menteni? Mármint úgy,hogy én mentsek,és ne a gép. -
#12281 Matrix elnézte, az még az első roncshajó+helikopter.
Ennél sok rakátát bele kell lőni és utána esik le. Érdemes az első árbócnál maradni és mindig takarásba lenni, csak a lövésekre kiugrálni mögüle.
Nekem kis cheattel sikerült: a robbantás után mentettem (a lejjebb írt módon) és visszatöltések után elfelejtette, hogy a hajó sülyed, így több időm volt. -
Eszter #12280 Na. Annál a pályánál járok, amit Piszkos Fred írt. Felrobbantom a hajót, futok mit szél a hajó elejébe hogy nehogy felrobbanjak. Felveszem az aknavetőt, és 3-4-t belelövök a hajóba , és a helinek semmi baja sincs. Na ezt hogy csinálja, mert én is utánozni fogom. A távcsövessel 3-t lőttem bele a manuszba, és semmi baja sem lett, szóval szeretném tudni hogy csinálják, mert erre a képességre nekem is szükségem lenne.
Nem az első pályán vagyok, hanem már túl a szörnyeken, meg minden. Csak egyetlen helikoptert kellene leszedni, de nem tudom. Na, amíg válaszoltok próbálkozok még.
-
#12279 Vajon mikor jön már ki ez? -
#12278 Amíről te beszélsz az még a második pálya :PP