24504
  • karikusz
    Azóta nem jött ki semmi új...amúgy szasz...
  • CoolStuff
    Én úgy tom, hogy csak építkezni, ja meg gyógyítani...
    Már régen jácccottam, szal már elfelejtettem a többit, de lehet, hogy ennyi.
  • Mayday
    Nagyon koszonom!
    Ezzel a statusszal tudok meg mas hasznos dolgot is csinalni?
  • CoolStuff
    Hali!
    Na csütörtökön meglesz a rendes procihűtőm(azzal bírok zúzni sokáig), amivel már tudok/akarok újból jácccani, szal jövök, ja és addigra szerzek mikrofont is, szal lesz teamspeak-elés, ha elmondjátok hogyan kell!
    Mivel újból lekell szedjem a gémet, mert volt egy-két format c:, ezért elmondhatnátok, hogy mik kellenek még a gémhez, hátha valami új cuccosok jöttek hozzá...(amióta nem jácccok)
    HTX all!
  • CoolStuff
    Úgy kell, hogy amikor csapatot, meg fegyvert választasz, akkor a csavarkulcsra klikkelsz, és szerelő leszel...
  • Mayday
    Lenne egy kerdesem, visszaolvastam eleg sokat, de erre nem lattam utalast.
    Multiban, amikor meg kell vedeni valamely ojjektumot, akkor a kollegak tudtak falat epiteni, a letett kis dobozokbol, vagymiafenekbol. Namarmost, ezt hogyan kell? En probalkoztam sokat, de sehogy sem sikerult :(
  • ibrik
    Dobáld más irányba a fegyvereket...
  • karikusz
    Asszem nekem volt egy olyan, hogy a rakétavető helyett lehet felvenni...(lehet hogy ezzel egy nagy hülyeséget írtam de...)
  • karikusz
    Jaja...a haverom is ilyen Diablo II Fun..:)))
  • Eszter
    Ja, de mindig eltűnik a távcsöves. Annyi fegyvert dobok el, ami után fel tudom venni a fegyvert, és egyszerűen nem lesz a fegyverkészleteim között.
  • Eszter
    Most volna egy kérdésem:-))))))))
    Még mindig azon a pályán vagyok, ahol nyüzsögnek a szörnyek, meg az ugráló szörnyecskék:-))
    Az a bajom, hogy nem tudom felvenni a távcsöves puskát, mert ha eldobok minden fegyvert, akkor eltűnik. DE ez most miért?
    Lehet hogy ez csak velem van, de velem mindig olyan furcsa dolgok történnek
    :-)))))
  • CaviaR
    És ezt hova is kéne beírni? :)
  • XeeN
    Gondolom a 3 cd-s verzió. Tanács keresd az 5cds, ill DVD-s verziót.
  • steweee
    van vkinek olyan trainerje ami műxik az 1.1és peccselés után is?
  • PiszkosFred
    Igen. Új játékosoknak van miből választani. FarCry, Mohaa xy, BF, CoD, R6 és még sok más, és hát ezek lebutítva is agyon alázzák a jó öreg CSt. Viszont aki régóta játszik vele, úgy van mind a diabloval. Lerakod, megunod, de 2-3 hónap múlva megint játszol, mert nem tudod megállni ;]
  • karikusz
    jaja..az tény hogy sokan játszák, de csak azok akik régi nagy Fun-ok, és ismerik minden bugját.:)..akik most ismerkednek a játékokkal, és van jó gépük is hozzá azok már nem nyúltak hozzá...én is csapattam még a Steam-mal, de aztán jött a CoD, és egyből át is mentem azzal játszani...
  • CUCLI
    \r_displayinfo 1
    ha kiakarod kapcsolni: \r_displayinfo 0
  • PiszkosFred
    konzol, es display_info 1 ha jol emlexem. De "display" utan nyomsz egy [TAB]-ot, akkor ottvan pontosan a parancs.

Karikusz: pont ezert sullyednek el ezek a jatekok egy ido utan. Gyonyoru, szep, korszakalkoto - a cry engine mindenkep - de a multi nelkul semmire sem jo. De ezt el lehet mondani a legtobb fpsrol. Ha nem jo a multija, vege. Ennek legalabb jo, igy ki fog tartani par emberke a folytatasig, esetleg valami kiegeszitoig, stb.

CSt en nem szidom, mai napig a legjobb fun fps partykon. Felelmetes, mennyien jatszak mai napig...
  • karikusz
    ..ja...amúgy én 2* nem is tudnék végignyomni egy játékot, mert maga az új környezet megismerése és a kis kibúvók megtalálása jelent kihívást, élvezetet...
  • karikusz
    Én mondjuk nem játszottam végig, mert inkább a multiért vagyok oda...ha tehetem megyek szerverre nyomni...de sajna azoknál a pályáknál nem igazán szuperál ahol sok a növényzet...nem szaggat, hanem lelassul...vagy mi...levenni meg nem veszem le a minőséget, mert akkor már bármi trutyi FPS is megfelelne, lásd Counter Strike. Bár amikor én vagyok a szerver akkor megy rendesen...így inkább csak haveri körbe csapatom, de sajna nem sok embernek fut rendesen a környezetemben..((
  • karikusz
    sok...sok...sok ramocska...:))...mivel az nem eszi, hanem falja
  • CaviaR
    Fraps miért nem írja ki a játékban az fps-t? Más proginál műxik, ezzel mit kell csinálni h menjen?
  • PiszkosFred
    Megfogas alatt azt ertem, hogy nem csak egyszer jatsza vegig, es uninstall, hanem akar 2-3szor - masmas nehezsegi fokozaton - vagy megy serverre irtani a nepet (s onnonmagat). A legtobb ember egyszer vegignyomta, csettintett egyet, majd uninstal, es a kovetkezo lanpartyig elo nem veszi. Illetve a kornyezetemben ez a tapasztalat az fps-ek teren.
  • PiszkosFred
  • karikusz
    Élvezetes lehet 800*600-ban minimumon...
  • Drizzthsz
    Mondom én, hogy nem kell hozzá jó gép... Gef-256-80*600-minimumon semmi szaggatás...
  • karikusz
    csak azt nem fogta meg szerintem aki gyengéb konfiggal van megáldva, mert annak nem ad olyan élvezetet a játék (mert szaggat, nem olyan szép a graf., mert le kell vennie..:((
  • CUCLI
    amúgy most jöttem a klán serverről és iszonyat jót gameltünk!
  • CUCLI
    JELEN! :)
  • PiszkosFred
    Vagy csak "regi" a jatek, es mar csak azok jatszanak vele, akiket nagyon megfogott...
  • karikusz
    aranyos a mosolyod..:)
  • karikusz
    No mi van fiatalok?....a topic is kihalt, és a szerveren se volt senki..:((...szerintem az az oka annak, hogy kihalt a topic, hogy túl nagy a gépigénye a játéknak, és e miatt nagyon kevés embernek fut...ellenben egy CoD-dal ami "mindenkinek" simán megy...

...téma feldobva...

UFF én beszéltem
  • Eszter
    :-))
  • karikusz
    Más okosság nem jut eszembe.:(
  • AbortRetry
    Hali! Köszi, de sajnos nem megy így sem :(
  • Drizzthsz
    Pont ezt akartam megcáfolni. Most nálam van egy Asus 6600, s 800*600, minden lowon: egyáltalán nem szaggat. a látótávolság nincs csökkentve, nem túl kerekdedek a felületek, de így is egész zsép, bár a textúrák gázosak.
  • Herold
    Az nem fog menni sztem.
  • Drizzthsz
    Geforce 256-tal nyomta már valaki?
  • karikusz
    :))
  • FtranX
    jaja embereket jobb ölni! :)

Az tetszett a legjobban, amikor a toronyrobbantgatós pályán a motorcsónakból távcsővel figyeltem a szigeten lévő katonákat és éppen arról beszélgettek, hogy milyen jó munka is egy csodálatos szigeten álldogálni és semmit sem csinálni. Ezután egy szép kis rakéta indult el feléjük.