24504
  • RelakS
    Mellesleg az ok: Az advanced grafikai beállítások változói és konstansai kisértetiesen hasonlítanak a kvakkéhoz (nemtudom, más engine használja-e pl azt, hogy GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR :o) ), meg a képeiden a rendszerszövegek is kisértetiesen kvakk betűtípusúak...
  • XeeN
    Szegény Stavros...
  • steweee
    én is gyűlölön a messengert, kapásból törlöm(előtte a feladatkezelőben az msm.exe-t le kell lőni, ha vki esetleg nem tudná)helyette icq, teamspeak ajánlok
  • karikusz
    nekem az megvan vagy 2 hete...most meg szedtem a Shrek-ket szinkronosan (DVD-rip)
  • Adi
    MSN szerintem kurva jóó.... ICQ is de én inkább msn-zek.. mondjuk a kézi számítógépen is az van szóval lehet azzér!:)
  • Adi
    Mhh én befizetek 200 ft-t és töltök lefele teljes sávszéleséggel!:) Ma a garfiel-det nézztem meg!:)
  • karikusz
    Icq nem jó?...:))....csak mert én alapból kivágom a winfosból a dolgokat ami nem szükséges...így a messengert is...:))...csak olyan winfosos dolgokat használok ami feltétlen muszály
  • karikusz
    Akkor egy Warezről sem szedsz jobban..nemde?..akkor meg nem értem az aggodalmad...
  • karikusz
    :DDDDDDDDD
  • zaki
    thx
  • Stalker
    fogalmam sincs
  • RelakSfromhome
    A cryengine miért juttatja lépten-nyomon eszembe a Quake engine-t?
  • Stalker
    A Far Cry nyugis játék: http://www.sg.hu/galeria/10881885471089319149.jpg

A Far Cry brutális játék: http://www.sg.hu/galeria/10881885471089319232.jpg

:DDDD
  • Stalker
    Marha, hol vagy?!
  • RelakSfromhome
    Végre felraktam a gammát.
    Hát amit láttam

Le a kalappal a pályatervezők és a programozók között. Mondjuk már az első mentéspont után kiszúrtam egy hibát (a betonbunkerben is növénymintás árnyék volt a pisztolyon), de az, hogy MAX részletességgel még egy 1.1-es tualatin (1.4-en hajtva) + egy 9700-as radeon is így meghajtsa, na azt nem vártam...

Mindenesetre legközelebb kiritkítom a memóriát, mert swap azért akadt rendesen...
  • Rambo 20
    jah
    minnél több annál jobb
  • Adi
    Aha..... hát én nem játszom vele sűrűn!:)
    Akkor is megadjam?!?!
  • XeeN
    szvsz: sűrűn...
  • Adi
    milyen űrűn??
  • Rambo 20
    Hi!

Aki most nyáron játszik a Far Cry-al űrűn az mondja meg nekem az msn címét.
  • Adi
    De az esetek többségébe így van!! # 12535 :) :)
  • ibrik
    Nem biztos...
    Ha nem korlátozta valamivel a feltöltését, akkor több is lehet 512/128 és 768/256-os ADSL-nél (sőt létezik ezeknél gyorsabb ADSL-kapcsolat is, de az itt Magyarországon egyéni előfizetők közt nemigazán elterjedt, mert nagyon drága)
  • Adi
    Elég régóta van dc++-om. De az biztos, hogy egy dsl-ről nem fogok 60 kb-tal szeddni!! Nem??
    Az max. 10 k-val tud feltölteni!
  • karikusz
    ITT mindent megtalálsz róla...de ha kell segítek neked úgy beállítani, hogy a kihasználja a teljes sávszéled...
  • karikusz
    Mert nem tudod jól beállítani akkor ...ha megismered akkor nem fogsz így vélekedni...amúgy meg tőlem szedi akkor az tuti hogy az ő sávszéle fogja hátráltatni nem az enyém..)
  • Mayday
    Nemreg kerdeztem, de nem kaptam valaszt, csak hogy olvassak vissza. Visszaolvastam, sokat, de semmi valaszt nem talaltam. Valaki okos leirhatna, aztan meg szolunk adminnak, hogy linkelje be felulre.
    Szoval, mondjatok mar meg, hogy a Local IP fixnek mi a funkcioja?
    Eddig feltettem a tobbit, siman tudtam multizni.
    Feltettem a Local IP fixet -> innentol nem latok semmi szervert :(
    Elvileg ezzel MINDEN szerver elerheto lenne?
  • Adi
    ORIGI MAN!? :D:)
  • Adi
    Dc-re gondolsz?? Nem szeretem. Egy év mire lejön egy zene szám is!
  • Adi
    Semmi köze egymáshoz!!
    DVD vagy cd!
    Két különböző formátumon(az egyiken feldarabolva [cd]) ugyan az a program. LOL
  • Adi
    200 kemény ft-ért nem csak a far cry-t kapod meg... :) Ezt akartam írni
  • XeeN
    Ez nagyon hüje kérdés volt.
  • karikusz
    Szerintem ugyan annak kell lennie....egy kicsit tunningold a géped, és akkor jó lesz..
  • karikusz
    Minek warezelsz ha ingyen is megkapod?
  • Ferike1111
    Bocs srácok hogy nem olvasok vissza de arra lennék kiváncsi hogy a CD-s verzionak van nagyonbb vas igénye vagy a DVD-s nek?Mert most leszedem a DVD-set mert a CD-s nagyon lassu volt!
  • Adi
    Hjó a logód Zaki!
  • Adi
    Vki nem akarná ezt a "így kell neten játszani bakker-t" megcsinálni?
  • Adi
    Nem a registry-be kell kotorászni?
    Amúgy meg nem egy hosszú idő újra rakni. Csak a mentéseidet ne töröld le!
  • Adi
    Van egy pár warez hely ahol fent van.. 200 kemény ftp-ért meg nem csak a far cry-t töltheted le!
  • karikusz
    Töltsd le...ha kell felrakom az enyémet és dc-n lebányászod...
  • kisgabo

egy fél napig nem ment..