24504
-
#12517 Minden nap fájó szívvel nézek be ide, hogy most nincs zsém a gémre!:((
Pedig nagyon hiányzik! -
steweee #12516 kellene nekem az MSVCP71.dll mert újraraktam a vindózt, és így már nem indul. hátha meg lehet oldani újratelepítés nélkül is. légyszi vki segítsen, meg hogy hová kell bemásolni. telepítés helye: d:\far cry
ha ez számít vmit -
#12515 Ez meg csakcsak, de gondolj bele, nem egy olyan site van, ahol smswarez szinten uzemelteti a kiscsavo, es ugy tolti le a tobbi... (nem tudsz mit tenni ellene, csak ha van egy ceg a fordito(k) mogott, es mondjuk hivatalos kapcsolatban vannak a forgalmazoval. Ekkor jogi lepeseket lehet tenni. De a legtobb forgalmazo/gyarto magasrol sz×rik arra hogy magyarul is lehessen jatszani. Tisztelet a kivetelnek, de azok a programok meg is jelennek magyarul is, lasd Runaway, Singles, stb..) -
#12514 Működik a GMFLASH -
#12513 fhuuu:D :D -
#12512 Gondolj bele te lefordítasz egy játékot és akkor oda jön egy kispöcs aki letölti 10 mp alatt a fordítást és feldobja az oldalára és hírdeti, hogy ezt őő fordította. Te mit szólnál ehez?:D :D -
#12511 így is úgy is el tudja valaki lopni ha akarja -
#12510 Jaja, lopjak, es sajatukkent hirdetik.
Ezert sokan serialt adnak neki az EREDETI magyaritok kozul, ami mondjuk a sajat oldalukon van fenn, igy ha valakinek lopott is van, kenytelen felmenni a keszito oldalara.
Reszemrol ez a serialos dolog teljesen rendben van, ha mar ennyi munkat fektetnek bele, es penzt nem kernek erte, akkor nekem mar nem fog fennakadast jelenteni, hogy ellatogatok az oldalukra. -
#12509 nem véletlen van ez kitalálva, sokan lenyúlják más magyarítását -
#12508 Serial a magyarosításhoz?....ki találta ki ezt a baromságot már?? -
Nizmo #12507 A magyarításhoz. A játékhoz van törésem. -
#12506 Neked most a jatekhoz, vagy a magyaritashoz kell serial? -
#12505 gmflash halott. Azt hiszem maradnak az eredeti UBI-s szerverek.
-
Nizmo #12504 Köszi a segítséget. A magyarítást a HunGames-ről szedtem le. Minden tiszteletem a készítőké. Egyébként a játékot is meg fogom venni eredetiben és akkor majd biztos lesz serialom. -
NHLFAN #12503 a büdös geci kurva anyját aki kitalálta hogy ebben a játékban nem lehessen menteni! -
#12502 Ha serialos magyaritast hasznalsz, vedd a faradtsagot, es nezz fel a keszito honlapjara!
Ha esetleg Imyke fele van letolve, ott megtalalod a honlap cimet! Ennyi tiszteletet tanusits fele, ha a magyaritasat hasznalod!
Da ha masod van, gondolom a keszito honlapjan akkor is talalsz serialt. -
Nizmo #12501 Hi! Valaki tud nekem írni egy serialt. A magyarítás miatt kellene. -
#12500 ma sem megy a farcry mp..... -
#12499 -
#12498 Az lehet, de dirextX 9.0c már van. És ez miatt iorják az sp2-t... -
Stalker #12497 Vmi gáz van, mert farcrymp nem lát servereket, és az internetes oldala sem megy. -
#12496 Már a folytatást várjátok én meg még csak most raktam fel. :) -
Stalker #12495 Ez a kép Cucli galériájában található:
-
#12494 jó a motorja,tuti használják majd sokan... -
Stalker #12493 Az nem tetszik a moddereknek, hogy a Crytek még mindig nem adta ki az SDK-t, így szart sem tudnak csinálni a már elkészült mod-jaikkal. :( -
#12492 Ha folytatasa nem is (habar nagy siker volt kinn, tuti lesz folytatas) de a motorja vissza fog koszonni par kovetkezo fpsben, amely nem a hamarosan debutalo hl2 vagy d3 motorjat akarja majd hasznalni. De keszulnek modok is hozza gozerovel, amelyek kozul en a juraparkot nagyon varom ;] (mar jatek kozben is az adott palyareszen az jart az eszembe, hogy tisztara mint a filmben - leszamitva a mutansokat - erre kiderult hogy mar gozerovel keszul is a jp mod.) Az megint mas kerdes, hogy van valami nezetelteres a modderek es az eredeti fejlesztok kozott, de ez vagy igy van, vagy nem, kiderul ;] -
#12491 Bocsi én írtam rosszul Street Racing Syndicate a rendes neve...egy kicsit bekevertem de sebaj..:))) -
steweee #12490 tud vki olyan trainert ami működik 1.1-es peccsel?inkább pecselek mint pöcsölök, a vége felé eldurvul a dolog, alig haladok vele. egyébként a graf tényleg állat, sztem a serious sam grafikai továbbfejlesztése, vagy legalábbis nekem úgy tűnik, de nem tudom hogy van e köze a két csapatnak egymáshoz.tartalmilag meg egy közepestől jobb half life klón.egyszer megéri végigjátszani -
peet69 #12489 Srácok Lesz folytatása a FarCry-nak ??? -
#12488 Jó, oké mégnézem. -
#12487 Fú, de bezavart a logód!:D -
#12486 Az X800-at jobban várom, hogy meglegyen!:D -
#12485 Láttam, de azért HTX!;) -
Stalker #12484 Vedd meg! :DDD
Amúgy: DC++
Ja, és még valami: http://www.prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=7304 -
#12483 Vedd meg! :DD -
#12482 Én így jáccottam!:D
Nem tuccc letöltőhelyet a gémhez, mert már nincs meg, de jáccanék!:(
Most senki ne jöjjön a vedd meg dumával, mert csak single-höz kell! -
Stalker #12481 Asszem a 10. oldalig. Ott vagy már? Na akkor várj, asszem mégsem ott van, kezd előlről ;) -
#12480 Én már elkezdtem, de még naon az elején tartok.
Kb hányadik oldalig kell visszamennem? :) -
Stalker #12479 Vegyétek a fáradságot, és olvassatok vissza! (nem kell sok hsz-nyit) -
#12478 konzol, /savegame XYakarmi - ha jol emlekszem. Es a csekkpontoknal tudod visszatolteni.