24504
  • CoolStuff
    Minden nap fájó szívvel nézek be ide, hogy most nincs zsém a gémre!:((
    Pedig nagyon hiányzik!
  • steweee
    kellene nekem az MSVCP71.dll mert újraraktam a vindózt, és így már nem indul. hátha meg lehet oldani újratelepítés nélkül is. légyszi vki segítsen, meg hogy hová kell bemásolni. telepítés helye: d:\far cry
    ha ez számít vmit
  • PiszkosFred
    Ez meg csakcsak, de gondolj bele, nem egy olyan site van, ahol smswarez szinten uzemelteti a kiscsavo, es ugy tolti le a tobbi... (nem tudsz mit tenni ellene, csak ha van egy ceg a fordito(k) mogott, es mondjuk hivatalos kapcsolatban vannak a forgalmazoval. Ekkor jogi lepeseket lehet tenni. De a legtobb forgalmazo/gyarto magasrol sz×rik arra hogy magyarul is lehessen jatszani. Tisztelet a kivetelnek, de azok a programok meg is jelennek magyarul is, lasd Runaway, Singles, stb..)
  • XeeN
    Működik a GMFLASH
  • Adi
    fhuuu:D :D
  • Adi
    Gondolj bele te lefordítasz egy játékot és akkor oda jön egy kispöcs aki letölti 10 mp alatt a fordítást és feldobja az oldalára és hírdeti, hogy ezt őő fordította. Te mit szólnál ehez?:D :D
  • karikusz
    így is úgy is el tudja valaki lopni ha akarja
  • Mayday
    Jaja, lopjak, es sajatukkent hirdetik.
    Ezert sokan serialt adnak neki az EREDETI magyaritok kozul, ami mondjuk a sajat oldalukon van fenn, igy ha valakinek lopott is van, kenytelen felmenni a keszito oldalara.
    Reszemrol ez a serialos dolog teljesen rendben van, ha mar ennyi munkat fektetnek bele, es penzt nem kernek erte, akkor nekem mar nem fog fennakadast jelenteni, hogy ellatogatok az oldalukra.
  • zaki
    nem véletlen van ez kitalálva, sokan lenyúlják más magyarítását
  • karikusz
    Serial a magyarosításhoz?....ki találta ki ezt a baromságot már??
  • Nizmo
    A magyarításhoz. A játékhoz van törésem.
  • Mayday
    Neked most a jatekhoz, vagy a magyaritashoz kell serial?
  • XeeN
    gmflash halott. Azt hiszem maradnak az eredeti UBI-s szerverek.

• Nizmo
    Köszi a segítséget. A magyarítást a HunGames-ről szedtem le. Minden tiszteletem a készítőké. Egyébként a játékot is meg fogom venni eredetiben és akkor majd biztos lesz serialom.
  • NHLFAN
    a büdös geci kurva anyját aki kitalálta hogy ebben a játékban nem lehessen menteni!
  • Mayday
    Ha serialos magyaritast hasznalsz, vedd a faradtsagot, es nezz fel a keszito honlapjara!
    Ha esetleg Imyke fele van letolve, ott megtalalod a honlap cimet! Ennyi tiszteletet tanusits fele, ha a magyaritasat hasznalod!
    Da ha masod van, gondolom a keszito honlapjan akkor is talalsz serialt.
  • Nizmo
    Hi! Valaki tud nekem írni egy serialt. A magyarítás miatt kellene.
  • kisgabo
    ma sem megy a farcry mp.....
  • CoolStuff
  • NeoMaN
    Az lehet, de dirextX 9.0c már van. És ez miatt iorják az sp2-t...
  • Stalker
    Vmi gáz van, mert farcrymp nem lát servereket, és az internetes oldala sem megy.
  • Admiralis
    Már a folytatást várjátok én meg még csak most raktam fel. :)
  • Stalker
    Ez a kép Cucli galériájában található:

• Glpetyus
    jó a motorja,tuti használják majd sokan...
  • Stalker
    Az nem tetszik a moddereknek, hogy a Crytek még mindig nem adta ki az SDK-t, így szart sem tudnak csinálni a már elkészült mod-jaikkal. :(
  • PiszkosFred
    Ha folytatasa nem is (habar nagy siker volt kinn, tuti lesz folytatas) de a motorja vissza fog koszonni par kovetkezo fpsben, amely nem a hamarosan debutalo hl2 vagy d3 motorjat akarja majd hasznalni. De keszulnek modok is hozza gozerovel, amelyek kozul en a juraparkot nagyon varom ;] (mar jatek kozben is az adott palyareszen az jart az eszembe, hogy tisztara mint a filmben - leszamitva a mutansokat - erre kiderult hogy mar gozerovel keszul is a jp mod.) Az megint mas kerdes, hogy van valami nezetelteres a modderek es az eredeti fejlesztok kozott, de ez vagy igy van, vagy nem, kiderul ;]
  • karikusz
    Bocsi én írtam rosszul Street Racing Syndicate a rendes neve...egy kicsit bekevertem de sebaj..:)))
  • steweee
    tud vki olyan trainert ami működik 1.1-es peccsel?inkább pecselek mint pöcsölök, a vége felé eldurvul a dolog, alig haladok vele. egyébként a graf tényleg állat, sztem a serious sam grafikai továbbfejlesztése, vagy legalábbis nekem úgy tűnik, de nem tudom hogy van e köze a két csapatnak egymáshoz.tartalmilag meg egy közepestől jobb half life klón.egyszer megéri végigjátszani
  • peet69
    Srácok Lesz folytatása a FarCry-nak ???
  • Admiralis
    Jó, oké mégnézem.
  • CoolStuff
    Fú, de bezavart a logód!:D
  • CoolStuff
    Az X800-at jobban várom, hogy meglegyen!:D
  • CoolStuff
    Láttam, de azért HTX!;)
  • Stalker
    Vedd meg! :DDD
    Amúgy: DC++

Ja, és még valami: http://www.prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=7304
  • ollie
    Vedd meg! :DD
  • CoolStuff
    Én így jáccottam!:D
    Nem tuccc letöltőhelyet a gémhez, mert már nincs meg, de jáccanék!:(
    Most senki ne jöjjön a vedd meg dumával, mert csak single-höz kell!
  • Stalker
    Asszem a 10. oldalig. Ott vagy már? Na akkor várj, asszem mégsem ott van, kezd előlről ;)
  • Admiralis
    Én már elkezdtem, de még naon az elején tartok.
    Kb hányadik oldalig kell visszamennem? :)
  • Stalker
    Vegyétek a fáradságot, és olvassatok vissza! (nem kell sok hsz-nyit)
  • PiszkosFred
    konzol, /savegame XYakarmi - ha jol emlekszem. Es a csekkpontoknal tudod visszatolteni.