24504
-
Mat #12597 Nha. Most ne legyen már nagy lebaszás ok? Rákattintottam a fenti linkre (így kell neten játszani). Ott eljutottam a behun.net re. Nha most ott hol van hogy hogy kell neten jáccani? -
#12596 EZEN AZ OLDALON TALÁLTOK 3 DB MAPPACKOT! TÖLTSÉTEK LE ŐKET!]
Az új mapok fent vannak a [HiC] szerveren, ezért bármikor kérhetitek bármelyiket. (Elképzelhető, hogy önkényes mapváltás is lesz. )
-
Stalker #12595 Hájól!
Épp Balatonon vagyok :P
Velkám bekk, Pyrex! Ha már úgyis visszajöttél, frissítsd a honlapot! :P
Na, megyek kajálni!
Bájól! :) -
#12594 Üdv itthon! -
CUCLI #12593 mármint álmos. nem tok így play -
#12592 he? -
CUCLI #12591 én csipás vagyok -
#12590 Minek van server ha senki se játszik?!:) -
CUCLI #12589 egy lelkes player -
#12588 Az azért nem volt semmi, ahogy végigkommandóztam a bevezető szigetet :D -
#12587 hja a fák! -
#12586 hmm... lehet :D Majd megnézem... -
#12585 Az a különbség a vízen, hogy a fa tükröződése a vizen más...
Asszem highon csak a part tükröződik, és a fák nem, vagy ilyesmi! -
#12584 Ja, meg a villanógránát sem semmi
Azt viszont nem értem, hogy a vizet ultrahigh-ról visszavettem high-ra, és még mindig gyönyörű...
meg a textúra is médiumon van és -
#12583 ehh, kurvajó ezen a hajón bolyongani :D Jobb, mint a sziget volt :D -
#12582 I'm BACK! -
#12581 Ohhh te szegény... :)
Akkor ne játszál vele!:D:D
Én meg a hülye driv3r-ral szopok néha nagyon sokat. Na az időevő game!:D:D -
#12580 google.com... és eléd tárul a megoldás!! -
#12579 A tököm tele van ezzel a kurva gaméval!!!!!
Egy csomó időt el fogok baszni vele :D:D:D -
#12578 akkor próbáld itt. :) -
steweee #12577 köszi a linket, de nekem gyorsan kellett volna olyan, ami megy is.az sg-n is rajta van , de túlterheltség miatt arról sem lehet tölteni.azért köszi -
#12576 FarCry 1.1 patch -
steweee #12575 na most az a kínom, hogy a profiles-t hiába másolom át, abban vannak a chechpoint mentések, de nem látja a telepített játék. sztem azért, mert azt rögtön 1.1-es peccsel játszottam, most meg már nincs meg az a file. honnan lehetne leszedni? -
steweee #12574 a dvd-s verzió van meg. köszi a választ, te legalább megpróbáltál segíteni, de már újratelepítettem, mert nem akarom végigjátszás nélkül letörölni, és már nagyon a végén jártam -
Stalker #12573 Itt pedig megnézheted a serverek listáját anélkül, hogy belépnél a játékba:
http://www.classifiedxp.com/~gmflash/ -
Stalker #12572 Ezentúl hívjatok Istennek! :DDD
http://www.classifiedxp.com/~gmflash/faq.html
Így kell neten játszani, BAKKER!!! -
#12571 Hja.. vki cserélje már ki azt a kurva fenti linket!! -
#12570 Nforce nem vki hanem vmi. Egy oldal!!:):) -
#12569 Erre senki nem akar valaszolni?
Idezem:
Nemreg kerdeztem, de nem kaptam valaszt, csak hogy olvassak vissza. Visszaolvastam, sokat, de semmi valaszt nem talaltam. Valaki okos leirhatna, aztan meg szolunk adminnak, hogy linkelje be felulre.
Szoval, mondjatok mar meg, hogy a Local IP fixnek mi a funkcioja?
Eddig feltettem a tobbit, siman tudtam multizni.
Feltettem a Local IP fixet -> innentol nem latok semmi szervert :(
Elvileg ezzel MINDEN szerver elerheto lenne? -
#12568 steweee: Gondolom neked a 3 CD-s MyTH verzió van meg...
A keresett dll-fájl a 3-ik CD-n található a DLL mappában, és a telepített játék mappáján belül - ha jól emléxem - a BIN mappába kell bemásolni.
De pontosabban le van írva az egész a release-hez mellékelt NFO fájlban. -
#12567 az meg kicsoda -
#12566 Támad a CryEngine?
[2004-07-08 @ 22:41 - ZeroCool]
Azzal tisztában vagyunk, hogy a Doom 3 és a Half-Life 2 grafikusmotorját már többen is felkapták, de úgy fest, hogy a Far Cry-t tápláló CryEngine is beszámolhat első sikeréről. Egy újonnan alakult német fejlesztőcsapat, a TNTurtles olyan valakit keres, aki csatlakozna egy, a CryEngine-re épülő játék fejlesztésébe. Ha érdekelnek a részletek, kattanj ide. Thanks Homelan.
info: Gamestar -
#12565 LOL, mar van fenn AvP?
Szerintem meg nincs, legalabbis NFOrce nem tud rola! -
#12564 Nincs, csak fórumok..vagyis én nem tudok róla... -
#12563 Hamarabb célhoz érsz ha újrateszed a játékot, mert én is buheráltam, és csak egyre több mindent kér...a profiles-ben vannak asszem a mentések -
#12562 Én úgy döntöttem egy jó ideje, hogy várok mindig egy picit a filmekkel, hogy legyen jobb minőségű elvileg az egyik haverom már szedi az Alien vs. Predatort. Én is láttam már a neten a filmet is meg a játékot is. Jaja a shrek az már régen fent volt, csak a csajommal megbeszéltük hogy inkább a szinkronost nézzük....jobb az élmény szerintem...én a Trójával küzdöttem a felirat miatt -
steweee #12561 hol vannak a savegamesok? -
#12560 He-he!!
Én nekem is megvolt már jóó két hete csak fordítás nem volt hozzá.....
Shrek 2 (2cd) kb. akkor volt meg mint mikor a Garfield. Egyetlen próblémám volt, hogy vmi nagyon szar formátumba volt és képtelenség volt feliratott hozzá bigyeszteni. Aztán leszedtem tegnap a 1.cd-s jobb minőségű szinkronosat!:):) -
steweee #12559 már egyszer kértem, de ismétlem:
kellene nekem az MSVCP71.dll mert újraraktam a vindózt, és így már nem indul. hátha meg lehet oldani újratelepítés nélkül is. légyszi vki segítsen, meg hogy hová kell bemásolni. telepítés helye: d:\far cry
ha ez számít vmit
lécci, egy csomó idő újratelepíteni!!!nem hiszem hogy nagy fájl! -
#12558 Ennek a játéknak van magyar nyelvű web site-ja?