24504
-
Stalker #12637 Jaja, szombatig...akkortól kezdve 3 hét Ausztria :) -
#12636 -
#12635 -
#12634 francokat lassú -
CUCLI #12633 nicsak egy stalker. még balcsin vagy? -
Stalker #12632 Far Cry-al hogy lehet netezni? -
Stalker #12631 LOL, teccik az aláírásod ;) -
CUCLI #12630 de monszta nélkül... -
#12629 És szerinted miről van szó azon a listám? :D -
#12628 Szóltam zakinak, hogy csináljon vmit ezzel az így kell neten játszani okosággal! -
#12627 Így kell neten játszani! -
#12626 LOL!
Nekem is másolt még is netezek vele..... -
Wing Rockling #12625 Nekem Ultra High csak a vízeffekt lehet, a többi max Very High -
Wing Rockling #12624 Nekem csak az a bajom hogy nem eredetibe van meg és így no multi... már próbáltam vagy 10 netről leszedett cd-kulcsot, de: cd-key already in use. -
Wing Rockling #12623 És nem csak lett volna, mert ez így is van. Az elején még mellénye sincs az ellennek, aztán a mellényesek után már kommandósok jönnek. -
#12622 Ez a másik elképzelés!:D:D -
CUCLI #12621 én nagyon szerettem volna ha Sof|| stílusban jön az ellenség: minél előrébb vagyunk a történetben annál durvább kommandósok jönnek rád. ez lett volna a nagyon tuti. néha megspékelve pár hülyével amit nehezebb kinyírni az átlagnál. szvsz ez lett volna a nagyon baró -
#12620 Jobban eltudtam volna képzelni tigriseket, amiknek vmi a fejükre van kötve és azt csinálják amit mondanak nekik. És ha szét lönnéd a fején azt a szerkezet vagy vmilyen műszerel bezavarnál akkor esetleg saját "gazdáit" támadná meg, vagy akikel épp keresnek téged.
Másik: ha ezeket a goliát rakétásokat is ennyire akarják erőltetni akkor meg ezek helyet lehetet volna elefant megilyenek. Nekem annyi minden eszembe jut. Nem tudom mér kellett ezeket az ocsmány szarokat erőltettni. És egy tár kell általában beléjük. A nagyokat meg kipusztitani nem tudom. -
#12619 jaja...tökéletesen igaza van önnek!!..:)) -
CUCLI #12618 szerintem is ,de annyira nem vészes -
#12617 Szerintem elkúrták ezekel a szörnyekkel! -
#12616 Én amikor jöttek a szörnyek én letettem a játékot..))...multiba próbáld majd ki...ott kiru... -
#12615 Cra=Cry -
#12614 A Far Cra cheat-eléséhez, le kell tölteni egy .LUA fájlt, amivel a játék eredeti ilyen fájlját felül kell írni, aztán a különböző cheat-módokat különböző funkcióbillentyűk lenyomásával lehet aktiválni.
Far Cry cheat letöltés és leírás -
#12613 htx :)
Kolegának feltettem a gamét, és mivel köhögött a DVD, ezért otthon is felnyomtam. Most meg nem tudom letenni :D Meg azt a kurva sárkányt sem egy olyan helyen, ahol nem lőnek szitává :( Lehet, hogy inkább gyalog megyek? -
#12612 No lám...itt is tiszteletedet tetted?...:))...mizu?...jó az avatarod...dehát egy szmájliszakértőtől ez elvárható..:) -
#12611 Az nekem is kéne, mertha végignyomtam csalás nélkül ízin, akkor jöhet maxon goddal :D Meg max grafon, akkor úgysemszámít -
#12610 Megnéztem:
Ultra High: Minden tükröződik, és perpixel átlátszó
Extra High: Csak a föld és ég tükröződik, és perpixel átlátszó
High: Minden tükröződik, de lassabban frissül ha mozgunk, és perpixel átlátszó
Medium: Minden tükröződik, de lassabban frissül ha mozgunk (ugyanolyan gyorsan mint a high fokozaton), de az átlátszóságra nincs perpixel effekt
Low: Nemtükröződik, nemátlátszó -
NHLFAN #12609 kösz.csak így elég lassu főleg mert sokszor kellene töltenem.és valami godmode cheat?
THX -
#12608 hi -
#12607 konzol -> 0 (escape alatt)
beírod: save majd lenyomod: tab
beírsz egy nevet és enter
betöltés ugyanez, csak load-al -
steweee #12606 na, végigszenvedtem. hát nem volt egyszerűa vége még normalon sem. kicsit ellaposodott a közepétől, ezzel akarták nyújtani valszleg a játékmenetet.de azért egész jó hf klón.van hozzá vmi kiegészítő vagy fog nemsokára megjelenni, mert akkor nem ajándékozom még el a dvd-t? -
NHLFAN #12605 hello!
van már olyan patch vagy cheat amivel lehet menteni?
THX -
#12604 Köszi és nem tod hogy az mér van hogy a FAR CRY arena-ról nem tok új mapokat tölteni????Eddig tudtam most nem tok :(
Rámegyek hogy download now azt bejön egy oldal azon meg nincs ott a fájl csak a neve azt kész mi lehet a gond? -
Stalker #12603 Amikor a Crytek kiadja az SDK-t. Ez még valszeg sokára lesz, mivel még az 1.2-es peccs sem jött ki :( -
Mat #12602 Köszönöm szépen!!! :) -
#12601 Wazeg mikor jönnek már a modok??? -
#12600 Ja...amúgy szedj le egy MP.exe-t, egy ip fixet és már kész is..(ha DVD-s Van)...ja meg persze előtte az 1,1 patch is kell...aztán az mp.exe -vel elindítod a játékot, s majd az már mutatja neked, hogy milyen szerverekre tudsz felmenni (ne az internet szekciót kukkold, hanem a mi mellette van) -
#12599 :)))...valaki elvitte onnan az sos-t, és Zaki mesternek kell szólni hogy rántsa helyre... -
#12598 A felhők is tükröződnek ultra high-on.