24504
  • Balli
    Igen a thief hibaüzenetéből én is erre következtettem de sajna nem: daemonnal, 120%-al is próbálkoztam, de sajna nincs eredmény :(
  • neozed
    Nem, valószínűleg a Daemonnal, vagy más cd emuláló progival lesz gondja.
  • Corey
    az 1.2-es peccsbe beépitették a Pixel Shader 3.0-át... ezért kérdeztem..
  • Balli
    A Thief 3-sem indul. Ezt irja ki: Conflict with disc emulator software detected.

A win-t tegnap raktam fel újra. Először még elindult. Késöbb felraktam a patch-t utána már nem indult. Már többször is telepitettem (patch nélkül is és nem indul)

A gép nincs húzva, de lehet hogy a hűtéssel lehet a gond. (AMD1700+)S most be lett rakva az asztalom polcába, ott elég meleg van. Ez lehet probléma?
  • lwb
    jó a gép hűtése? nem húzod? ezek okozhatnak ilyesmit ...
  • Gear
    Más progival nem volt gondod?
    Ez akár winyó vagy mem hiba is lehet.

Vagy 1szerűen csak lehet ujrakéne tenni a wint.
  • Balli
    Egyszerűen nem akar indulni a Far Cry!
    Itt a nyár (ráadásul az uccsó) s nem tudok játszani

Pedig már elindult többször is, most hogy újratelepitettem nem indul: fekete lesz a képernyő/lefagy inditáskor.
    A következő a hibaüzenet:
    FileVersion: 1.1.0.1230
    ProductVersion: 1.1.0.1230

Exception Code: 0xC0000005
    Exception Addr: 0x001B:0x3800D463
    Exception Module: <Unknown>
    Exception Description: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION, Attempt to read from address 0x0000000C

The memory could not be ''read''

Call Stack Trace:
    2) function=0x3800D463
    1) function=0x0

HELP!
  • gregoryan
    Pyrex.. megy most a HIC server??
    vagy van új farcryMP?
    mert 1.2 vel nem indul az MP rész
  • PyRex
    Mellesleg az eredeti és a crackelt verzió között 1 db EXE fájl a különbség. Nekem mind2 megvan (az eredeti CD-s, a warezold DVD-s), de mind2-vel szar, amit leírtam.

Ja, pozitívumként nem említettem, hogy aPING-ek nagyon jók lettek, bár szvsz nem reális (alacsonyabbat mutat, mint amennyi valójában...)
  • PyRex
    Eredeti van, de ne zavarjon...
  • lwb
    elbaszóm=elbaszós
  • lwb
    a multisok talán. de a szinglis, mentés-elbaszóm hanggányáló hibák maradnak. vagy ubin is mindenki warezol. ahoz pedig azért arc kell, hogy a hivatalos fórumon odamenjen valaki sírni egy warezolt verzióval. :) lehet csak én vagyok naív ...
  • ollie
    A negatívumok 90%-a eltűnik eredeti (nem crackelt) Far Cry esetén) ;)
  • CUCLI
    vazzeg 65mega...
  • CUCLI
    WÁÁÁÁÁÁÁÁ nem vok otthon és kijőtt a pecs ilyen a világon nincs!!!!!!!! [ANYÁZIK ÉS IDEGES]
    ja és mi a helyzet a serverel?
  • RelakS
    Idézet a HARDWiRED-ről:

"Idézet:
    Idézet:
    hehh maris mondják forumokon hogy a peccs felrakása után "eddig volt menüzene és fegyver hang, most viszont eltűnt" :D

Ja, mivel a system.cfg-t is felülírja a peccs és ott bassza el a hangot. Volt szerencsém kipróbálni. :D

ezek szerint mondhatjuk, hogy elöbb "mentsd el a system.cfg-t és utána patch"? vagy az úgy nem müxik?"

Vélemény?
  • lwb
    ezt meg tudom erősíteni. nagyjából ezek voltak nekem is a tapasztalataim vele. jöhet az 1.3.
  • PyRex
    Sajna nagyon sokat vártam ettől a patch-től, de nemhogy jobb nem lett a game, hanem ami eddig jó volt benne, még azt is elbaszták... :(
  • PyRex
    Na az 1.2-es peccsről:

érzékelhető pozitívumok:

- gyorsabban lehet benne futni és a stamina 30%-kal "tovább tart"
    - a buggy szvsz könnyebben irányítható
    - a járműveket sokkal nehezebb szétlőni (pl. nem lesz olyan, hogy 2 sniper-tölténytől felrobban a buggy, stb...)
    - a fegyverek töltényein és sebzésén változtattak. Pl. OICW gránát nem sebez akkorát és csak 3+3 lehet belőle, nem 3+5, stb.
    - a fegyverek, mintha pontosabbak lennének
    - talán egy picit maga a game is gyorsult, de lehet, hogy ez csak érzékcsalódás :)

negatívumok:

- 1.1-re felrakva nem müxik, legalább is, ha farcryMP+1.1 volt, azzal biztos nem
    - a fentiekből következően: NEM megy alatta a farcryMP
    - sok szervert kilistáz a game, de szürke marad a színe és nem lehet rá csatlakozni (nem sikerült rájönni, hogy miért - talán az egyedi MAP-ok??)
    - néha csak úgy poénból CD key-t kér szerverre csatlakozáskor, meg benyögi, hogy: already in use...
    - a frissített PB - ha olyan kedvében van - 1 perc alatt 10-szer kivág
    - a régi, elmentett állások nem tölthetőek be

Az a véleményem, hogy ezt olyan szinten b@szták el, hogy szvsz jöhet az 1.3...
  • lwb
    na, csináltam egy reinstallt és szűz fc-re raktam fel a peccset. most van hang, de a régi mentett állásaimat nem ismeri fel, uezt a critical erroros hibát vágja ki.
  • ollie
    szerintem valamit elkúrtak a játék írásakor
  • lwb
    hehe. nem voltál itt, amikor vártunk a megjelenésre. volt itt is felhajtás szépen ... persze nem doom 3 szintű, de azért volt. a doom 3-at sem azért várják az emberek ennyire, mert nyíl-nyál grafikája lesz, hanem mert egy legendás sorozat következő része.
  • Gear
    Na nekem pont ez van : "CRITICAL ERROR: entity classname forklift classid=96 id=75d CANNOT BE LOADED.
    Meg vmi engine hiba is volt ....de végülis mind1. ahogy a UBI fórumon is írják: Ne installd az 1.2-es patch-et!
  • RelakS
    A FarCry körül mekkora volt a felhajtás? Csak mert az én szemszögömből szépe ncsendben megjelent, nem pedig olyan felhajtással, mint a Doom3, vagy a HL2.
    Pedig ebben is ronygbabafizika, 6 féle árnyékszámítás (minimum), többé-kevésbé szép bump map (sajna jelenleg bármilyen gamében látok bumpot, olyan, mintha zsíros lenne a felület), még könnyű fokozatban is hajlamos az ellen csapatostul támadni, meg az én gagyi gépemen 1024x768-ban max részletességgel a szigeten az erdő olyan sebességen ment, hogy a szemem gúvadt ki a meglepetéstől... Persze azóta optimalizáltam a dolgot, mert bosszantó az időnkénti másodperces swap
  • lwb
    de itt a thread , ha valakit érdekel.
  • lwb
    az a vicc, hogy az ubi fórumain is csak egy megoldást tudnak: mentsd el a mentett állásaidat. remove-old az 1.2-es peccset. repaireld az eredeti far cryt és tegyél rá egy 1.1-es paccsot.

háát valamit ennyire elbaszni, mint ezt a peccset, az már a művészet kategóriájába tartozik. gondolom pár ember épp most keres új állást a cryteknél (v az ubinál).
  • RelakS
    Semmit, mivel szvsz a farcry csak pixelshader 2-őt tud...
  • lwb
    ilyenem is van nekem is. :)
  • Gear
    Na frankó....nem lehet betölteni a mentéseimet 1.2 alatt.Illetve betölti ,végigmegy a csík és hosszas gondolkodás után kiír 1 engine hibát...fuck
    megy vissza 1.1
  • Corey
    van valakinek Gef6800-asa? írhatna vmit hogy mit is tud a Pixel Shader 3.0 a peccs felrakása után.
  • lwb
    holnap csinálok egy reinstallt és meglátom. de az ubi fórumain is szívnak az emberek az új peccsel. hol van hang, hol nincs. :(
  • XeeN
    Ajánlott szűz FC-re feltenni a patchet. Pyrex is emiatt szívott.
  • lwb
    nálam is ez van... :( sztem valamit elkúrtak a peccs írásakor.
  • rage
    A patch az exe-hez hozzá sem nyúl.
    Viszont sajnos, ahogy korábban is írtam, a menüben a zene, a játékban a fegyverek hangjai eltűntek.

1.1 alatt ilyen gond nem volt...
  • XeeN
    GYK: Az 1.0-ás verzióhoz kiadott NO-CD patch használható az 1.2-es patch feltétele után is. Ezt tapasztalatból tudom, mivel nálam is így van, és így is tudok UBI-s szervereken játszani... (ahhoz pedig CD-Key kell)
  • Balli
    "az 1.2-es patchez is jó az 1.0-ás crack..." =nem
    crack=nem eredeti game
  • Gear
    igen

idézet : "Az 1.0 No-Cd crack itt is működik."
  • karikusz
    Akkor az 1,2 vel csak az eredeti game megy?...
  • XeeN
    nem kell, de ha figyelnél már rájöttél volna, mivel az 1.2-es patchez is jó az 1.0-ás crack...
  • steweee
    már nagyon régen játszottam a gaméval. légyszi írja már le vki, hogy miket kell telepíteni hozzá, hogy igazán jó legyen sp-ben,egy barátomnak akarom kiírni.alapjáték+1.1peccs+imike magyarítása és a kérdés kell e még ehhez 1.1 crack vagy sem? mert erre már nem emléxem