24504
  • lwb
    FarCryHQ:
    "... A CryTek akalmazottak egyikével folytatott hosszú délutáni beszélgetés után megtudtuk, hogy az SDK megjelenése jövő hétre van betervezve ... Továbbá azt is, hogy a CryTek gőzerővel dogozik egy új hivatalos térképcsomagon, ami szintén nem sokára elérhető lesz ..."

(azé' ez nem szuahéli, hanem angol. aztat azér' illik legalább a gémereknek minimális szinten ugatni.)
  • karikusz
    Annak sok értelme van ha mindenféle érthetetlen angol szöveget beraksz....

ha meg te érted akkor légyszíves fordítsd le, hogy aki nem tud angolul az is értse, mivel ez egy magyar fórum!
  • grebber
    Far Cry - SDK next week
    Fan site FarCryHQ is reporting that the long awaited Far Cry SDK will be released next week.
    “...After a longer conversation with one of CryTek's employees this noon I learned that SDK is scheduled for early next week...Further more CryTek works under high pressure on a new official map pack which will be available there soon after the launch...”
  • lwb
    ubi lelőtt e az 1.2-es paccsot és visszadobta a cryteknek, hogy javítson rajta. asszem ez várható volt.

forrás
  • Borg
    Szerintem az SM3-mat a hardwired is csak a patch előzetes alapján írta. Abban benne is volt, csak épp a hivatalos patchben nincs benne.
    Dehát ahogy mondtátok, úgysem érint senkit, szal mind1 :)
  • djcom
    Feltettem az 1.2-es patchet,visszamásoltam az eredeti cracket,de nem indul a multi
    LOL
  • CUCLI
    Vasarnap leszek. es nincs ekezet mert roman a billentyu :DD
  • karikusz
    szerintem 1024-ben ugyan úgy mutatna mint eddig....csak így 640-ben mutat jól...
  • Eisenhower
    Az EA-hez került a CryTek
    Játékipar - 2004-07-23 14:09:00
    A Far Cry oly sikeres játékipari entreé-nak bizonyult a német CryTek részéről, mely akár évekre szavatolhatja a fejlesztőstúdió sikereit. Ennek ékes bizonyítéka, hogy legutóbb az EA próbálkozott a csapatnál, mághozzá sikerrel, mivel a CryTek az elkövetkezendő esztendőben a redwood-i kiadónak fog dolgozni. A még bejelentetlen projekt természetesen nem a Far Cry folytatása lesz, mivel az ahhoz szükséges licensz az Ubi Soft zsebeiben pihen. A felek között született megállapodásban nem esik szó exklúzivitásról, azaz ezúttal nem beszélhetünk teljes beolvasztásról.

ennél rosszabb már nem is lehetne...
  • Ferike1111
    Viszont egy magyar szervercim még mindig jol jönne!:))
  • Ferike1111
    oks!köszi!
    Viszont van egy hirem!Van ujj FarCryMP ha valakit érdekel!FarCryMP 0.94 for FarCry 1.2 patch!!Ez kell ahhoz hogy az 1.2-es patch-el is lehessen nyomatni a netet állitolag!Legalább is ez van a leirásában!Mindenképp probáljátok meg!
  • RelakS

_Elvileg ha így rakod fel, akkor oks a cucc
  • Ferike1111
    1.2-es patch alatt akkor most megy a multi vagy nem?mert eddig ugy láttam a beirásokbol hogy nem!De mostmár nem tudom igazán hogy mi is van!:))
  • Ferike1111
    Valaki tudna mondani nekem egy magyar szervercimet?Ahol lehet game-elni?Előrőe is köszi
  • Corey
    jó akkor nem én tévedek, én ezt olvastam máshol:)
  • Rambo 20
    OÁÁÁÁÁÁ!!!!
    Fiúk!!!!!!
    Nem tudnánk má valamikó' nyomni?
  • PyRex
    Azért, ha így nézne ki, az eléggé ütne :)))))))))
  • Gear
    tom hogy tod ,csak kötekedésoá
  • tigeroo
    tom:D
  • Gear
    Az a FR2 kép nagyon fake. Írja is hogy poén...
  • tigeroo
    nagyon várom már!!! köcc a leírást, fennvan a patch:)
  • rage
    na, sikerült az 1.2-es patchet működésre bírni

1., Kimásoltam a Profile mappát valahova
    2., Uninstall Far Cry
    3., Újrainstalláltam a Far Cry-t, de máshová mint eddig
    4., Felülírtam a kimásolt Profile mappával az eredetit
    5., Elindítottam az 1.2-es patch installját,
    közölte, hogy egyszer ez már fent volt, s a patchet removoljam - megtörtént - a patchet nem tettem fel még!
    6., A programok hozzáadása/eltávolítása között rákattintottam a Far Cry-ra, s ott a repair-t (javítás) választottam. Darabig eltartott, majd szólt, hogy kész
    7., Most engedtem rá az 1.2-es javítást, ami szó nélkül fel is ment rá.
    8., Crack a helyére - start game

S érdekes módon, volt zene a menüben, sőt, a játékállásomat is simán megtalálta - betöltötte - fegyvernek is volt hangja - szóval működött...
  • arty
    valami kinti forumon irtak, hogyan lehet drivert/directxet hekkelve elinditani :)

mondjuk nem sokakat érint ;)
  • tirpitz
    Köszi szépen, megpróbálom! M16-osért mindenkitől bocsánatot kérek:)
  • RelakSfromhome
    HARDWiRED:
    "Far Cry 1.2 javítócsomag
    Birdy, 23:33 - Játék: Peccs - (15 komment)

(BluesNews) Megjelent végre a régóta készülő javítócsomag, amely a 1.2-es verziószámot viseli, a GF6 tulajok örülhetnek, mert itt a Far Cry immár támogatja a PS 3.0-át:
    Far Cry 1.2 javítócsomag

15%-os sebességnövekedés
    30%-kal hosszabb sprint
    Korrigált jármű sérülés
    Korrigált fejlövés érzékelési hibák
    Quicksave funkció!
    ~100 bug kijavítása a Quicksave-vel kapcsolatban
    Szerver lista interfész hibáinak javítása
    a Radeon 9600 esetében fellépő hibák javítása
    "

Mondjuk érdekes, hogy a hivatalos oldalon egyáltalán nem említik, sazl igazad is lehet ;)
  • Borg
    Csak épp ebben tévedsz ;)
    Ugyanis nincs benne. Hivatalosan legalábbis egy büdös szó nem esik arról, hogy benne lenne. A bemutató verzióban volt csak benne, de ebben a patchben nincs.

Valszeg kivárják a DirectX 9.0c megjelenését. Ennyit a nagy SM3/6800 őrületről. Se hivatalos directx ami támogatná, se driver (legújabb 61.76 sem támogatja), se játék.
  • gregoryan
    Hali.. Én ma csináltam ezt a pályát, lehet, hogy extrém módon de túléltem! Előszöris az az M16-os egy M4-es :) én a vizesés tetejénél jobbra felmásztam a legmagasabb hegyre, és ott a hegyháton elballagtam a lezuhant helikopter fele(fentról látszik)ott leereszkedtem, és a lezuhant heliben van 2 gépágyú. ezekkel könnyű operálni.. innen már menni fog gondolom.. (vigyázz, ha a hegyen mész mint én, mert jön egy másik helikopter aki nem örül neked (--Magyarán ki akar csinálni :))))) --))

sok sikert!!
  • RelakSfromhome
    Azóta rájöttem ;)
  • karikusz
    kincs ami nincs...de nem érdekel...apróságokon nem akadok fel
  • Balli
    Pedig lennie kellene
  • karikusz
    Nekem az 1,1-nél sincs a menüben zene....
  • Gear
    Sejtettem.
  • Balli
    Sikrült! Egy windows reinstall után fut a játék! Végre
  • lwb
    na. a thief hibaüzenete az bizony a daemonnal való akadást jelzi. próbálj újabb daemont vagy szedjél le törést a thiefhez.

a far cry más tészta. hagyj neki helyet, hogy jól szellőzhessen. ebben a kurva melegben amúgy is hamarabb melegszik a gép, nem kell azt még zárt polcba pakolással is tetőzni. lehet, hogy nem ez a baj, de ez is LEHET. egy próbát megér.
  • Balli
    A Thief-fel már sokat játszottam, tehát nem az a baj.

Viszonz most installáltam újra a windows-t mindjárt telepitem is a Far Cry-t.
    Ha ezek után sem fog indulni a progi, akkor kidobom az ablakon a gépet
  • tirpitz
    Sziasztok! Egy kis problémám akadt, elakadtam a játékban... Annál a résznél tartok, amikor kidobtak a helikopterből, és csak az M16-osom van meg, 10 tölténnyel. Grebber 5659-es hsz-ában pont ezt a helyet örökítette meg:) Én is úsztatom a rohadékokat, de vhogy mindig kinyírnak (vagy a háttérben a gépfegyveres). Szóval a kérdésem az: ha néhány tetvet kinyírok, az már elég az üdvösséghez? Ha igen, akkor merre kell sprintelni? Valami taktikát megoszthatnátok erre a helyzetre, mert ez nekem nem megy... Köszi!
  • neozed
    Mi ez a f*szság, hogy az 1.2-es felrakása után nem lehet a régi mentéseket betölteni????!!
    Mindjárt tökön szúrom magam
  • PyRex
    hmm,, szvsz ki lehet játszani...
  • ollie
    Valszeg a Thief-be beépítettek egy olyan védelmet, ami érzékeli a disc emulátort (daemon, alcohol, stb), és akkor el se hajlandó indulni. De ez már nem az első eset, asszem pl a Sacredben is ilyen van.
  • PyRex
    Ma hozzuk el a szervert elvben, de hogy mi lesz vele, az passz. A chello-nak van egy "aréna" nevű szolgáltatása (sok multival lehet játszani, far cry nincs közte) - megpróbálom esetleg velük megbeszélni, nem tudom, hogy sikerül-e.