24504
  • ollie
    Úgy tudom, hogy ilyen csak tört verzióknál van.
  • rage
    Nekem első tapasztalatom:

Eddig volt a menüben zene, illetve a fegyvereknek is volt hangja. Ez most sikeresen eltűnt

Visszateszem az 1.1-es patchet
  • XeeN
    Ezen a fórumon Te vagy kb a 14533265. aki ezt kérdezi. Kezd újra a pályát, miivel ez egy jó kis BUG.
  • XeeN
    Nem. Ő ott is Kisgabo.
  • XeeN
    Jaja.
  • grebber
    Hát lehet ,mert ott az van hogy kinyirod a monsztákat odamész a csajhoz kis bejátszás azt jön a következő rész!
  • kisgabo
    jaja...
  • lenta
    Kösz, de valamiért nem dob át, az írja ki, hogy mentsem meg :-( és nem tölt semmit csak mászkál a csaj is össze vissza :-(
    Lehet hogy nem jó a bitonsági mentésem :-(
  • grebber
    Töltsd vissza az automentést es kezd újra mert nem kell csinálni semmit odamész a csajhoz azt dob a következő részre!
  • lenta
    Én kb 1 hete játszadozom a single playerrel, és most elakadtam :-(
    Valaki segítsen! A csajt kell kimentenem valahogyan, de nem tudok semerre se menni :-( Az ellenörző pont a cooler szinten van amikor elárasztom vizzel a termet. Aztán a felúszom és bemegyek a szellőzőn, majd kinyírok 1 pár mutánst, majd találkozom a csajjal, na innen sehovase :-( merre menjek?
  • Balli
    Válaszolok helyette: igen
    Te meg G@bo néven?

Szépen öszzegyűltünk
  • kisgabo
    XeeN - néven nyomod a prohardveren, amigos??

• steweee
    már nagyon régen játszottam a gaméval. légyszi írja már le vki, hogy miket kell telepíteni hozzá, hogy igazán jó legyen sp-ben,egy barátomnak akarom kiírni.alapjáték+1.1peccs+imike magyarítása és a kérdés kell e még ehhez 1.1 crack vagy sem? mert erre már nem emléxem
  • XeeN
    Az első 1.2 -es tapasztalataim:

SOKKAL jobb lett a pingem, az interneten. Az eddigi 80-100-ról leesett 50-re. Baromi jó a gyorsabb/hosszabb ideig tartó futás. A fegyverek pontosabbnak tűnnek. Hirtelen ennyi.

Ui: Az 1.0 No-Cd crack itt is működik. (A FarCryMP viszont nem... )
  • grebber
    Ehhez az új 1.2-es patchez kell crack???
  • Balli
    Na sikerült, már töltöm is a fileshack-ról
  • Balli
    Sikerült már valakinek valahonnan elinditani a letöltést?
  • JUICE
    Ebben a pillanatban akadtam rá, úgyhogy feltettem az oldalra, szal a FarCry 1.2-es patch letölthető a JUICE-ról is!
    (bocs a reklámért!)
  • Matheus
    JAAH, 65 MB
  • Quick Silver
    Én ugy láttam a neten hogy már itt az 1.2-es patch
  • Balli
    Feltelepitettem. Elindult.
    Felraktam az 1.1-es patch-t s az Imyke féle magyarosítást. Ezután próbáltam elindítani, de nem sikerült: inditas után koromfekete képernyő egész addig amig meg nem nyomom a restartot. Mi lehet a hiba?
  • galenius
    ha még nem ismert:
    http://farcryfansite.srv.hu/
  • steweee
    lesz hozzá vmi kieg sztori módban?
  • kisgabo
  • ACE
    Sehogy, jáccá egyedül!
  • P Szabi
    Hogyan lehet fellépni magyar server-re????
  • CUCLI
    Én most away 1 hétre.
  • Gear
    én ilyet nem tapasztaltam. Nálam az állapotjelzőket tüntette el,de nemgond mert a köv rendes töltésnél visszajöttek
  • RelakSfromhome
    Jah, azon a qrva kisérleti telepen el kellett kezdenem használni... de ott is óvatosan kell, mert bugzik a cucc. mindig magasabbra tesz mint kéne, ezért egyszer belegyógyultam egy plafonba :D
  • Gear
    A quicksave nem elegendő? Már az is óriási segítség de mégsem nevezném cheatnak.
  • Veno
    Tud valaki olyan trainert ami az 1.1-es patch és imyke magyarítása után is működik??? Elég lenne ha a sérthetetlenség működne. Kösz!! [email protected]
  • RelakSfromhome
    O.o o.O
  • Stalker
    Wow
  • RelakSfromhome
    Van egy kapcsolótáblám, az alsó sor: gép - lámpa - telótöltő - másik gép - konektor

Namost fel akartam a lámpát kapcsolni, és mellényúltam :(
  • Stalker
    GRATZ
  • CUCLI
    megvan az 1000 üzenet
  • Stalker
    Hát a szmájliszaki
  • CUCLI
    lecsapni?ki?
  • Stalker
    UBI servereken jáccotok?
  • Stalker