24504
-
#12837 Hat valoszinu, hogy nem tudtak meg kihozni belole a maximumot ennyi ido alatt, de amugy tartalmaz jopar ujdonsagot is. -
#12836 !Laikus post következik!
Én úgy tudom(nekem azt mondták:D) hogy a Far Cry utólag lett felpeccselve 3.0-ra. Nem lehet hogy ezért lassabb mint a 2.0? -
#12835 Volt egy Far Cry videó amiben az SM3.0-át mutogatták és a kövek valahogy jobban néztek ki. Bár lehet hogy csak optikai csalódás volt:P -
Borg #12834 Tekerd lejjebb az oldalt, 1600x1200-ban már egyértelműen vezet az X800, pedig a SM3.0 kódnak pont ott kellene megmutatnia mire is jó... -
Borg #12833 Mitől lenne szebb? A 3.0 semmiféle grafikai újdonságot nem hoz, csak programozók sorsát könnyíti meg, és ezáltal *elvileg* gyorsabban futtatható kódokat lehet írni rá. -
#12832 De sm3.0-val szebb a Far Cry nem? -
#12831 mmint a 6800 Ultra -
#12830 Nemtudom nalam azt jelzik a grafikonok, hogy gyorsabb -
Borg #12829 FarCry 1.2 : X800XT SM 2.0b-vel gyorsabb mint a Geforce 6800 Ultra SM3.0-val -
#12828 Fuss elore, es elore, es ne nezz vissza, es csak akkor lojj ha nagyon szukseges... Elobb utobb elersz majd egy porul jart helikopterhez, mely repulni nem repul, de meg rendelkezik gepagyuval... ;] -
Gear #12827 Bakker...odaértem ahoz a részhez amikor a helikopterből kidobnak 1 M16+15 lőszerrel és tele minden mutánsokkal.
Leugrottam a vízesésen 1 tavacskába , körbeállnak a randaságok 1-2 bejött a vízbe (meg is pusztult:P)de a többi csak áll ott mint a faszent. Persze csak addig amíg ki nem megyek.
HELP!!!! -
#12826 Nagypapi volt a magyar fordításban. Vagy nagypapa, vagy ilyesmi. Miért hívna egy bazinagy bagós texasi egy túlméretes gépányút nagymamának?!? -
CUCLI #12825 mi hívjuk nagypapának. ÉS AZ NAGYMAMA VOLT! :D
de lehet rosszúl emlékszem. az nagymama volt a filmben.. -
#12824 Nem, a nagypapi a 6csövű forgócsöves gépágyú (emlékezz a predatorra) -
mike369 #12823 idézet az oldalról:
"...Gyorsan és pontosan lefordít hónlapokat..."
LOL -
#12822 Visszavonták a patchet, mivel erősen bughalmaz volt, sokaknak elment a hangja, belassult, akadt, stb.
Szvsz rohadtul kapkodva adták ki... -
Borg #12821 Nekem is szar lett az 1.2-től. Eddig telejsen jó sebességet produkált 1024-ben minden maxon, most meg akadt rendesen. De érdekes módon nem igazán FPS csökkenés volt, inkább mintha 1-1 másodpercenként beakadozott volna valami swappeléstől...
Mondjuk már akkor is furcsa volt, mikor a megjelenés után 1 nappal már nem élt az ubisoft oldalán a patch support weboldal, mondván "permission denied" (ahonnan még egy nappal előtte a patchet leszedtem). -
#12820 ez nem így működik... -
Gear #12819 Visszavonták a patch-et,mert szar.Ne kinlódj vele.
inf -
CUCLI #12818 nagypapi?
-
D4nsz3r #12817 Ja meg amikor azt írja az ötös pontban, hogy elintitja az 1.2 installt és azt írja , hogy ez már fel van rakva.Na ezt nekem nem irta ki
-
D4nsz3r #12816 Szevasztok! Na az lenne a kérdésem , hogy úgy tettem fel a patchet ahogy a #12776 -os számú(elitélt)barátunk irta de nincs hang igy se!!
Lehet, hogy amikor újrarakom a gámát akkor előtte az 1.1-es patchet is felcsapjam? Totál úgy csináltam, ahoy írta a csóka!
HELP me -
#12815 A videók szaggatnak. Az 1.1-es peccs megoldaná? -
#12814 Nekem nem mert be van magyarosítva..:))) -
Gear #12813 Jééééé! Nem is tudtam hogy a Farcry oktató program! -
#12812 Ja..ha valakinek kell ilyen fordító cucc akkor ezt ajánlanám (vagyis mást nem találtam)
Fordító -
#12811 nekem csak 2 éve van Pc a kezem alatt... -
#12810 Mintha csak magamat hallanam. Pont most akartam beirni szinte szorol szora ugyanezt.. ;] -
#12809 mondjuk szegénységi bizonyítványom is van: 10 évig tanultam németül, oszt még mindig csak káromkodni meg sört rendelni tudok. -
#12808 na erre tudom a frankót: én iskolákban összesen 3 évet tanultam angolt, aztán már nyelvvizsgáztam is. ez főleg annak volt köszönhető, hogy kis tökös 10 éves korom óta volt C64-esem, majd később PC-m és a játékokhoz egyszerűen elengedhetetlen volt a szótárazás. főleg mivel a régi SSI rpgket és a sierra kalandokat szerettem igazán.
manapság pistike felm1 a netre és leszed egy magyarítást, oszt már nem is kell a nyelvvel bajlódni. az iskolában meg valahogy majd kibírja érettségiig. -
#12807 :))..tehát valami ilyesmire gondolsz nemde??.. -
#12806 No meg a tanulásról:
Nem mindenki tanult az iskolában nagyon nyelvet, mivel az iparikban nem nagyon oktatták (az én időmben)...most meg ha magadtól akarod tanulni akkor igencsak a zsebedbe kell nyúlni, mert az oktatások nem igazán olcsóak (amikre érdemes is jelentkezni)... -
#12805 De mivel 10 perc alatt nem fog megtanulni senki sem, es egy cikk miatt nincs is ertelme, igy celszeru leporolni es a polcrol levenni a szotarakat, vagy valami szotar/fordito prgval leforditani a szoveget. Hosszabb tavon es a jovore nezve pedig tenyleg nem art az angol, mert nelkule tenyleg keresheti az emberke a kotelet, es valami jo eros faagat... De ezzel mindenki tisztaban van, felesleges szocseples.. -
#12804 Amúgy sajna igencsak rászoktak erre a "nyelvtudás szükséges" dumára a munkáltatók, pedig sok munkához nem is kellene...de egy jó duma....no meg ha oda mész az interjúra akkor mondod hogy nem nagyon vágod a nyelvet, akkor csak legyintenek sokszor, hogy nem is kell "csak beleírtuk mert a főnök mondta"....szóval ennyit a nyelvről....persze programozói, illetve ilyesmi munkakörben elengedhetetlen mert minden angolul van, sőt nem is azt mondanám, hogy elengedhetetlen, mert magától jön, hiszem mindennek angol az alapja... -
#12803 az tanuljon meg. :) különben sok mindenről lemarad. meg eggyel több nyelvet ismerni az mindig előny. melóhelyet találni (megtartani) és úgy általában is. -
#12802 Azzal mi van?
Az akassza fel magát??? -
#12801 Hát én meg nem. Manapság, aki nem tud angolul, az, háát... :( -
#12800 Én is ezt a véleményt osztom... -
#12799 thx....
(miért?...az angolok tudnak magyarul?...nem hiszem hogy sokan...így nem hiszem hogy illik vagy nem illik kérdés ez) -
#12798 ...mindenesetre szvsz előtte kihozzák a javított 1.2 - vagy egyből az 1.3 peccset...