24504
-
#12877 hogyha hangfalra gondoltál 2db hangszóróbol áll
nem találom a dobozát -
#12876 fogalmam sincs milyen hangkártya van benne :D használtan vettük -
#12875 Hát a proci is meg a vidkaresz is eléggé nyurga :/
Max 800x600-at ajánlok, ha 15"-os a moncsid, akkor a 640x480-at,
AF-et AA-t szvsz felejtsd el,
Textura lehet high
Textura filter trilinear
Anisotropic filtering level legyen 1, mint már említettem
Particle count medium
Special effects szvsz medium
Environment high
shadow high, bár asszem mediumon is korrekt
A víz szvsz high-on is elég lesz, de lehet, hogy mediumra le kell venned
Fények medium
Hangokat nemtom, nem írtad mid van
-
#12874 Milyen beállitásokkal lesz lassú?Legrosszab? -
#12873 proci? -
#12872 Menni fog, de lassú lesz. -
#12871 Azért a demót letöltöm. -
#12870 Ezen a gépen futni fog? : Celeron 1000Mhz 768Mb Sd Ram Geforce FX 5200 128 Mb .
Nem tom a videó kártya akadály?
A minimumnál úgy láttam 1000Mhz csak hogy azon hogy futna? -
#12869 SEgitsetek már azon a pályán járok aminek a neve DAM hogy kell azt átvinni csak egy fegyverrel 1 tárral nem sokáig jutok, lécci irjátok már le h ott mit kell csinálni kösszi. -
#12868 Hali! Nálam is volt hasonló probléma anno, de mióta nem használok codecpaccokat azóta nem fordul elő ilyesmi. Csak az Xvid, divx3.11, divx5.11, lame mp3,ogg, mpegcodec van fenn. Megy minden film és főleg minden játék. Nincs szaggatás videóknál, és persze van hang. Próbáljátok ki, hátha nállatok is beválik. -
#12867 Csinált ilyet a ST:V EF is :( -
#12866 sziasztok!
megint itt vagyok
az a bajom, hogy multiba akarom játszani a játékot, online, és nem sikerül sehogysem müködésre birni.
mit kell csinálni?
fent a linket is megnéztem, megcsináltam, de nem akar müködni, valaki venné tényleg a fáradtságot és leirná nekem?
köszönöm -
#12865 Nem egyedi eset, mas jatekoknal is van ilyen, foleg a teljeskepernyos animoknal. Hogy miert, nemtom, mert a konfig szinte teljesen lenyegtelen, beszaggat barhol, barmilyen vason.. -
#12864 Ha a Radtools-szal nézem meg őket, akkor tökéletes minden
Csak a játékon belül nem mennek normálisan -
#12863 Nics hozzá valami lejátszó? -
#12862 Ez a bink videos dolog nálam is így van
Nem változott semmi hangkártya csere után sem
A videok akadnak, a hang meg kimarad
Már a legelső Crytek animációnál is -
Borg #12861 Far Cry 1.2 teszt kiegészítve FSAA tesztekkel... -
#12860 Tényleg? -
#12859 ééén máááán rááágyüttem. van egy link ami leírja mi meg hogy oszt lehet is mán szingliplajerezni....pupákok vagytok hogy nem tudtátok.....nekem peeeersze egyből leesett hogy ez nem egy 1 dvd-s bencsmárk...
:) -
#12858 aztsetudom mivan, mi? mivan ? :D
na majdna holnap vissznézek hátha addig lesz vmi megoldás a problémámra, addig meg küzdök magamtol hátha sikerül a multi
na szosztárrrééé
aranyesű -
#12857 ????? -
#12856 na izé,értelmesen, töltöttem le csomojo sok ilyen patchet felpakolásztam, de multi inditok cd kulcsot akar meg be se lép meg nem történik semmi, meg mán nagyon jáccani kéne
-
#12855 tudom hogy van szingli pléyer modeee
millyen érdekes ugye?
hanem az a bajom hogy neten Online, multiba a játék nekem nem megy
nmemtuodm hogy kell megcsinélni, mit kell letölteni hogy kell beállitani, csináltam már annyi félét de még most sincs semmi hogy tudjakl jáccan
-
#12854 na akkor félreélrtetetteteketek na valahogy igy kel leirni -
#12853 ?
Ha a linkre gondolsz, elvileg ott van, hogy hogyan kell neten játszani. Ettől még szingle-ben is lehet nyomni... -
#12852 hát öö izé mijazhogy neten kell jáccani...nekem van szingli pléjer is...ööö bocsi segítsetek.... :) -
#12851 Jo megoldas ez, sok ember csinalta igy, en is tobbek kozott. Picit elszalltak a keszitok az utso palyan... ;] -
#12850 -
#12849 szevasztok, visszaolvastam g*** sok hozzászolást, meg itt fenn is ráböktem hogy IGY KELL NETEN JÁTSZANI BAKKER gombra, de még mindig nem tudom hogy kell.
én aztat eccö végigcsináltam de még mindig cdkulcsért nyavajog
vki venné a fáradtaságot és elmondaná?
vagy osszatok le legalább :DDD -
#12848 Csak a menü és a feladatok vannak magyarul kiírva. -
Furko #12847 Most vittem vegig:)
A vege jo szivatos, az uccso palyan azt a csomo raketas szornyet csak ugy birtam kinyirni, hogy betettem egy szeket az elso ajtohoz, hogy az ne csukodjon be es vissza tudjak menni tapolni a fegyvertarba, meg ki tudjam kerulni a raketaikat. Amikor meg becsukodott (es en meg bent voltam), akkor a hulye raketasok az ajtoba lottek es igy kinyirtak magukat:)
Tudom, lehet nem igy kellett volna megoldani, de mar kisse meguntam azt hogy mindig kinyirnak es ez akkor is zsenialis otlet:) -
ultrarec888 #12846 NEMCSO:Tuti hogy nincs?Képzelődtem volna ,a subot illetően?!
Azért manapság már minden valamirevaló játékban ott a szöveg is .Akkor mit fordított Imike?csak a feladatokat+menü?Üdv!
UI:patch nem segít ezen, mint annó a Grim fandango-ban feliratorták az átvezető vidiket? -
#12845 -
soliol #12844 Hello!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu -
#12843 üdv
lát valaki szervert? -
#12842 Nincs feliratozás ! -
#12841 Ez engem is érdekelne, meg az is, hogy az előre renderelt videók miért akadnak, amikor hang is van alattuk. Mikor kihag a hang, akkor korrekt csak... -
ultrarec888 #12840 Sziasztok! Tudna valaki segíteni:a játékban hol kell beállítani hogy legyen subtitle a DVD-s verzióban.
A cd-s ben mintha lett volna alapból aláírás /ha jól emlékszem,1 havernál láttam hogy megjelent az angol szöveg a párbeszédek alatt)Gondolom így lenne értelme az Imike 1.1-es honosításnak is.Előre is köszi. -
#12839 minek, ha 2.0b-vel leveri a sokkal gyorsabb 3.0-t? :))) -
#12838 És milyen gyors az X800 SM 3.0-val? Höhö.