Far Cry

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
De nem a warezes tömörített, crackelt verzióra írták a petchet. Szerintem ott lesz a hiba.
kisgabo
ezzel maximálisan egyetértek.

nem sok játék van ami megéri a pénzét, de ez igen, az mp rész is nagyon ott van.

PyRex
...legalábbis azt mondják az nVidia kártya tulajok, mert elvben azokhoz tartalmaz csomó javítást. Az ATi-kon edig is tökéletes volt 😊))))))))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
pedig azzal gyorsabb a game...

karikusz
Mit mondjak....feltettem az 1.1-et és elkezdett szaggatni nekem is a game..😞(....nem nagyon de megteszi néha

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

janos666
Most elindítod a petch telepítõjét hogy uninstaláld a petchet (késõbb is megteheted, de megcsináltatja), kézileg kitörlöd a far cry mappát, újratelepíted, felrakod a petchet és kész. A ..FIX-re 2X kell nrákattintani miután ízlés szerint átírtad, de ezt nem kell megismételni.
janos666
Nem, de megint elbassza a textúrákat és baszottul szaggat a külsõ tereken.
karikusz
Márpedig nekem ha simán az élsimítással ment, de amikor ráraktam a pecset, akkor már nem ment...leszedtem minimumra az élsimítást és azóta gyönyörûen megy!!!

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

examinee
És télleg ha regget átítam mit kell vele csinálnom?? Hozzáadni az adatbázishoz?? vagy bemásolni valahova???
Mert most tök külön van....

PyRex
na, kifagyott? 😊

examinee
Akkor én is reinstall???
Aztán utána a fixet tegyem fel?? Utána a patchet????
és utána az MP-t és azzal indítsam???
Ja és nekem nincsen crack exem hanem 2 dll-t kellett másolnom!!!

janos666
Hát vannak még csodák. Felraktam az 1.1-et és elindul, betölt és mûködik. (igaz még a menüben vagyok, töltésnél ég kifagyhat, de már haladás!)
janos666
Van még 1.0-s törtszerver?
PyRex

janos666
MErt annyira nem is tetszik ez a játék csak most nincs más hejette és még fel is baszta az agyam és nem bírok belenyugodni hogy nem megy.
janos666
Hát a profiles mappát húznám át a mentésekkel.
Rakd fel az 1.1-es petchet 1:2-höz hogy mûködik majd
A 3cd-s már a crackel exe-t bontja ki, és én nem raktam volna fel qick savet mert konzolból is lehet menteni vagy

ha -devmodban indítod akkor F9. Hol van hozzá magyarosítás?
PyRex
Miért nem veszitek meg eredetiben??? Azért egy ILYEN játékért 8e HUF az nem sok...

...jó, nem is kevés, de szerintem megéri, pláne ha a hatalmas supportot nézzük (rengeteg hivatalos szerver) multiplayer terén...

PyRex

KranaZoli
Most jut eszembe, hogy hiszen nekem asszem nem is kellett crack-elni

Én csak a magyarítást raktam fel, meg a quick-save-et.

Mondjuk az életem nem teszem rá, hogy esetleg hülyeségbõl nem írtam-e felül az eredeti .exe-t pl. a quick-save-el, mert aszittem azt kell csinálni, de már régen vót.

Újratelepítés? Jólvan, 1 délután elmegy rá

Ha újratelepítem és nekem nem kell crack-elni, akkor fel kell rakni v.mi patch-t? Másképpen fogalmazva, érdemes feltenni a patch-t?

Ill. melyik mappát kell lementeni, hogy megmaradjanak a mentéseim?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

janos666
Gyere te is reinstallálgatni, hátha a 4. telepítés jó lessz.
janos666
Hát ha más játékról lenne szó én keresnék új petchet és arra az új cracket, de szerintem ehhez a játékhoz csak a deviance crack van és mások is tõle szedték.
janos666
Kész a reinstall, indul az 1.0!
Most szerinted mertjem felrakni az 1.1-et?
KranaZoli
Belelövök, noszogatom, semmit sem csinál.

De, 1et igen: Ha sokat lövök bele, meghalok én is 😊

Ez a crack hibája?
Nézzek másik crack-et, vagy mit lehet ilyenkor csinálni?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

examinee
Detto

janos666
Ki nyavajog amiatt. Én azért nyavajgok mert nem megy ez a kurva játék, pedig 1 hónapja még elindult csak valami hiba iatt mindíg elbaszta a textúrákat és kurvára szaggatott. Erre most egy reinstall hejretette, miután felraktam az 1.1-et is meg már el sem indul.
examinee
na jó, de ha eddig ment akkor mért ne menne most??? Nem hinném hogy egy patchelés után az a baja hogy a gépem nem bírja!! meg szép is lenne ha nem bírná😊)

karikusz
10 FT-ot meg nem fizetek további 1MB-onként...kicsit húzós lenne

karikusz
Pyrex.....mailt megkaptad?

karikusz
akkor meg mint nyavajogsz??....marad a 15 GB-od multira....nekem még arra se elég a 400 1 hónapban...

karikusz
Próbáld meg hogy mindent vegyél le minimumra....

janos666
Más sem szeret többet tölteni ha lehet kevesebbet. Konkrétan a Far cry-t én is kiírva kaptam nem töltöttem.
karikusz
Nekem 400MB-os korlátom van és mégis a DVD-s van meg.....oldd meg...

janos666
Meg még azt az apróságot sem értem hogy miért egy 2001 decemberi béta verziójú tömörítõprogramot használtak a 3cd-s hez? Valami újabb nem lett volna jobb megoldás (sebesség, tömörítési arány)?
PyRex
Viszont azt már gyorsabban letöltheti, május 1 óta 768 / 256 kbit a sáv... Ja, a korlát fel fog menni 20GB-ra...

examinee
Megáll és utána egy enterrel simán ki lehet lépni ugy hogy a ageme is rögtön bezárodik!

examinee
és ez ellen mit tudok tenni??????
Mi van akkor ha a fix-et visszaírom C:-ra!! Azzal ugy ment!
a patch is fent van és elvileg ugy elindul megint nem?
Na kiprobálom!

janos666
Jóvan na, nem mindenki tölthet le 15Gb-nél többet.
karikusz
mert ha igen akkor vedd le az élsimítást róla...

karikusz
Critical errorral megáll??

karikusz
aham....akkor azért nem találkoztam ilyennel mert DVD-sem van...

janos666
Ismerõs, de én most rakom újra, megpróbálom MP hack nélkül indítani 1.1-el. Lehet hogy valami driver beállítás hiba lessz itt. Én felraktam azt a DX9a-t ami a játék mellett volt (lehet hogy az javított a képen és a sebességen amit régebben írtam) az 1.1-re lehet hogy vissza kéne tenni a DX9b-t. Ó, sok munka lessz még ezzel, lehet hogy feélbe is hagyom ha elsõre nem megy.
PyRex
Ez egy tipikus hiba, minden 2. embernél elõjön - aki tört verziót használ.

examinee
jah én is fetudtam rakni az 1.1-et!! De amikor elindítom bejön az elsõ kép.. és megáll a game!!!

examinee
jah én is fetudtam rakni az 1.1-et!! De amikor elindítom bejön az elsõ kép.. és megáll a game!!!

janos666
És ha belelõsz a csajba nem kezd el mozogni?
janos666
A deviancés 3cd-s verzió nem írja be magát a registrybe és ezért az 1.1-es petch telepítõje nem találja a játékot és csak annyit mond elõsször a játékot telepítsd ne a petchet.
karikusz
Mire van az az ugrade fix?

karikusz
Verj le neki egy pofont...hátha megmozdul....vagy kezd el felizgatni..

janos666
De nem a ..FIX miatt, régebben mûködött az 1.1-es petch ezzel a módszerrel de akkor nem próbáltam ilyen heckelt beta multiplayert indítani csak a singlet. Most ki akartam próbálni multiba, és annak ellenére hogy a Far Cry MP.exe felismeri 1.1-nek elbassza az egész játékot.
examinee
Mér nálad is uyganez volt??