24504
-
#13117 asszem ezek már 4.8b ben javítva vannak...
érdemes lenne megskubizni -
CUCLI #13116 1.2 pecs + 4.5ati driver. a hatás nem marad el..
hm a disznaja ,hogy úszik
no comment(ilyen van d3ban? :)
még egy kis fizikai bug
a textúra elcsúszott!
2.
-
#13115 hat lehet... de az igazi megmerettetes majd a modok kapcsan lesz, mindket jateknal. -
Mossberg #13114 hát nekem magyarázhatnak én speciel akkor szartam össze magam amikor megláttam a cápa fogait
gondolom a doom4 dobozában már csak egy marék LSD lesz "vedd be és szard össze magad a fantáziádtól" -
#13113 Elkaptam ma egy jelenetet a viasaton futo xy sorozatbol, melyben el lett magyarazva, hogy a "capa" c. spielberg filmben nem az volt a felelmetes, amikor latszott a capa, hanem amikor csak sejtette a rendezo (az uszony "uszkalasa" ide-oda...). Elsonek azt hittem csak vicc, de kivetelesen nem volt, vigjateksorozat ide vagy oda. Lehet a doom3nal is ez volt az alapkoncepcio ;]] Ne lass mindent, kepzeld oda te a tobbit, hatha besz×rsz a sajat fantaziadtol... -
#13112 Nekem jobban tetszene. vmi jó kis dzsungelharcos mod, mondjuk kommandós+predatoros, mint a film első részében, az ám a jó film, van minden kommandós támadás, predator, mi kell még? -
#13111 mire ezekből hasunálható mod lesz... még csak most adták ki a modderkészletet :( csunya késés.. a legtöbb már játszható lenne, ha...
(doom3 nekem is csalodás a FC után... nevetséges AI, szintén félkaru fizika, tul sötét - igy köünnyü szépnek lenni ;) a fél gfx a fantáziára van hagyva ;) ) -
#13110 Most néztem ennyi mod lesz majd???Mert ez sok nagyon vagy nem? -
#13109 Jöhetnének már a modok alig várom őket. -
Hamlet #13108 Még kell rájuk várni egy keveset azért -
Mossberg #13107 kösz :)
Újra beizzítom a cryenginet -
Hamlet #13106 aha
Mods -
Mossberg #13105 jó jó de mikor?
van valami honlapja ezeknek a készülő modoknak? -
Jhon Balu #13104 valaki segithetnek multizni akarok végre vele amiota uj rendszer lett nem megy a multi rész mit kell hozzá letölteni mert a régi verzioval nem megy. köszike -
#13103 és nagy kár hogy a szervert kilőttétek...
doom3 is mehet multiba, de ez a sötétben jáccodó horror arra jó, hogy infarktust kapj. még csittel is durva... -
Hamlet #13102 Remélhetőleg valami jó kis ütős mod. Gondoljátok csak el miket lehetne kihozni ebből az engineből! WWII? Vietnam? Dinoszauruszvadászat? -
Petyka #13101 Hali. Most először feltettem a játékot, elindítom, az introig minden ok,aztán mikor menni kéne a paskonnal akkor totál kék az egész képernyő, mintha kék ködbe burkolózna az egész játék, nem lehet látni semmit. Előre is köszi -
#13100 Nekem is Ati van,1024-ben szépen megy. 2000xp 512 ram 9600 pro. -
Corey #13099 ezen no AA, no AF, 800x600 vagy 1024x768, FC v 1.1... a FarCry most nem szereti az ATI-t, vagy telleg ekkora igenye van, esetleg nalam lehet vmi hardver gond? vki tudja? -
#13098 -
#13097 Egyetértünk. Sőt ezzel többen is így vagyunk (itt arra a 6 haverra gondolok akikkel együtt lanoztunk az elmúlt 4 napon-éjjelen át, távol a civilizációtól. ) -
#13096 Nah, ami felhúzott: Egyrészt az emberek minek lőnek rám, ha már ottvannak a krájdzsinek. Meg miafasz az Archive pályán ez a álcázós dög??? -
#13095 Én mikor a FarCryal játszom/játszottam azon gondolkodom, hogy vajon mi fogja ezt überelni, de félek sokáig nem lesz semmi ami ezt a tettet végrehajtaná, talán a FarCry2 -
#13094 A baj csak az, hogy a doom 3 nem sötét, hanem fekete :( -
#13093 Hát én is vártam a Doom 3-at mint a messiást de a sötétsége miatt elpártoltam töle.Volt olyan rész ahol egyszerően nem láttam ki honnan támad csak azt vettem észre hogy gyilkolnak ezerrel.
FAR CRY szerintem sokaknak azért tetszik mert a víz a kinti környezet nagyon szép a Doomban nincs sok kinti tér meg alapból az nem paradicsom mint a FC-ban mert a mars maga sajátos vörös talaja jellemző.
Belső terekben hát a Far Cry-ban ami volt csővek,gépek meg miegyebek szépek voltak de megint nem az a környezet mint a D3ban.Ott a sötétségre gyúrtak rá.Engem a FC jobban megfogott. -
CUCLI #13092 persze persze. ez viszont igaz. d3 hangulat miatt nálam *5öst kapott -
#13091 Szebb, de sotetben jatszva feltekert hanggal, a doom3tol hamarabb kapsz infarktust, foleg elemlampaval a kezedben ;] Ezt persze nem er "pontot" de sokat szamit nalam a hangulat figyelesenel... -
CUCLI #13090 ámen -
lolee #13089 Amikor a FAR CRY-al játszottam nagyon jónak ítéltem a játékot, de gondoltam majd a DOOM3 lesz az igazi. Most hogy DOOM3-azom (nem sokat) látom hogy rosszul gondoltam én ezt. A FAR CRY fényévekre van DOOM3-tól. Grafikailag összetettebb, általában látványosabb is. Belső terekben sztem 1-1, emellett a FC-ban a külsők is ütősek és marha nagyok. Játékmenetben pedig.... FC-D3 1-0 -
#13088 a hivatalos is felmegy. -
#13087 Tud valaki adni linket olyan patch-hez, ami felkúszik "biztonsági másolatra" is? -
Stalker #13086 \r_displayinfo1 -
#13085 pontosan, ezért nem is ajánlottam neki, mert a fél képernyőt eltakarja a + info -
#13084 de van ra parancs, de akkor kapsz melle kismillio mas informaciot is. -
#13083 nem lehet bekapcsolni, mint pl. showfps vagy hasonló? -
#13082 hát nézdd frapsal -
#13081 hogy is kell bekapcsolni az fps mérést? -
#13080 +nézem, mert jó lenne, ha menne a fsaa -
#13079 Már csak azért kérdem, mert nekem 3200+ 9700pro 2xFSAA 16xAniso és belső terekben is jó, sok helyen sokkal több az fps mint kint, kint átlag 30-40 de van, hogy felette is jócskán, bent mg 50-60 esetleg 25 de ez nagyon ritka -
#13078 nem kapcsoltade be véletlenül a hangnál a compatible módot, nekem akkor csinált ilyet, ha be volt kapcsolva.